סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Lakic כתב:

אנשים לא משתנים. הם לפעמים זזים על המתרס מעט קדימה או אחורה אבל לא משתנים.
זה שכרגע שאתה בצד שכביכול זה מטיב איתו, בהנחה ואתה לא אחד ממשפחת המלוכה העתידה להגיע לנו אני לא יודע איך זה יטיב איתך, אבל ניחא, הענקת הסמכויות לחברי כנסת וממשלה שרובה המוחלט, משני הצדדים אגב, היית מעדיף להישאר שכיר ולא לתת לה לנהל עסק בשבילך, תתהפך גם עליך.

נכון, וזה מה שגם הייתי ממליץ לכם לזכור, ביום שבבית המשפט העליון יהיה רוב שמרני. לך תשאל את האמריקאים.
אתם ממש לא דואגים לדמוקרטיה. לא הפריעה לכם המהפכה החוקתית ששינתה פאקינג סדרי עולם ועברה ברוב של 32 חברי כנסת עלובים, ועד היום יש ויכוח האם הם ידעו שהחוקים הללו מעניקים סמכות לפסול חוקים או לא (אני טוען שבפירוש לא ידעו, כי אחרת אין סיכוי שמהפכה כזו הייתה עוברת במליאת כנסת כ"כ רזה וברוב של 32 חברי כנסת).
וחוץ מזה, אל תדאג, הרפורמה לא תעבור בנוסח הנוכחי שלה. אבל רפורמה כלשהי חייבת לעבור, ואם האופוזיציה תוביל אותנו לדם ברחובות, אז דם היא תקבל, אתם לא היחידים שיודעים לאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:28 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
Lakic כתב:

זה שכרגע שאתה בצד שכביכול זה מטיב איתו, בהנחה ואתה לא אחד ממשפחת המלוכה העתידה להגיע לנו אני לא יודע איך זה יטיב איתך, אבל ניחא, הענקת הסמכויות לחברי כנסת וממשלה שרובה המוחלט, משני הצדדים אגב, היית מעדיף להישאר שכיר ולא לתת לה לנהל עסק בשבילך, תתהפך גם עליך.

נכון, וזה מה שגם הייתי ממליץ לכם לזכור, ביום שבבית המשפט העליון יהיה רוב שמרני. לך תשאל את האמריקאים.
אתם ממש לא דואגים לדמוקרטיה. לא הפריעה לכם המהפכה החוקתית ששינתה פאקינג סדרי עולם ועברה ברוב של 32 חברי כנסת עלובים, ועד היום יש ויכוח האם הם ידעו שהחוקים הללו מעניקים סמכות לפסול חוקים או לא (אני טוען שבפירוש לא ידעו, כי אחרת אין סיכוי שמהפכה כזו הייתה עוברת במליאת כנסת כ"כ רזה וברוב של 32 חברי כנסת).
וחוץ מזה, אל תדאג, הרפורמה לא תעבור בנוסח הנוכחי שלה. אבל רפורמה כלשהי חייבת לעבור, ואם האופוזיציה תוביל אותנו לדם ברחובות, אז דם היא תקבל, אתם לא היחידים שיודעים לאיים.

30 שנה אף אחד לא דיבר על זה, בטח לא במונחים (המקושקשים) שאתה משתמש בהם. פתאום... "במקרה" כשיש ראש ממשלה שעומד למשפט והתחיל קמפיין עם המסר הזה, אז פתאום אנשים נזכרו שהייתה מהפכה משטרית לפני 30 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:30 pm 
Junior

לא מזמן ביבי התגאה ששמר על כל העקרונות שעכשיו הוא מנסה לשנות. לך תראה את הראיון.

איפה אתה רואה איומים? יש פה דיון ענייני עם אנשים ממגוון דעות.
לך לפייסבוק יעוד קוף חול אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:33 pm 
Sophomore

החוק עבר כמה שנים אח"כ שוב ברוב של 72.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:33 pm 
Junior

ודים כתב:
זה כן אני כתב:
Lakic כתב:

30 שנה אף אחד לא דיבר על זה, בטח לא במונחים (המקושקשים) שאתה משתמש בהם. פתאום... "במקרה" כשיש ראש ממשלה שעומד למשפט והתחיל קמפיין עם המסר הזה, אז פתאום אנשים נזכרו שהייתה מהפכה משטרית לפני 30 שנה.

גם אנשים משנים את דעתם. ממש לא מעניין אותי אם נתניהו השתכנע להעביר רפורמה (שבכל מקרה לא יכולה לסייע לו במשפט בשום צורה) רק לאחר שהוא נכווה מהמערכת. מעניין אותי שמדובר ברפורמה נחוצה, ושעליה מדברים כבר שנים לפני תיקי נתניהו. אני זוכר את יריב לוין בפאנל פוליטי אצלנו באוניברסיטה מדבר על כמה שנחוצה רפורמה משפטית, עוד הרבה לפני שהחלו לצוץ דיבורים על תיקי נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:35 pm 
Junior

אותו לוין, כשהיה באופוזיציה עתר לבג"ץ בטענת חוסר סבירות.
אז כנראה שהכל תלוי איפה אתה נמצא כרגע. וזה מה שמחזיר אותי למה שכתבתי לך בהתחלה -
אל תהיה קצר רואי, תחשוב קצת קדימה. אתה לא תמיד תהיה בצד הנכון.

ואגב, אני אמרתי כבר לפני כמה ימים שאני חושב שצריכים להיות תיקונים במערכת המשפט.
אבל לא בדרך של מחטף כפי שמנסים לעשות כרגע אל תוך דיון ענייני, ארוך ועם הסכמה רחבה.
זה יקרה - רוטמן בימים האחרונים נראה כמי שהבין שיש הבדל בין לכתוב תוכנית על דף לבין לחיות אותה שעה שעה. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:37 pm 
Junior

Lakic כתב:
לא מזמן ביבי התגאה ששמר על כל העקרונות שעכשיו הוא מנסה לשנות. לך תראה את הראיון.

ועד לא מזמן יאיר לפיד (החלול והטיפש מכל אדם) דיבר על האקטיביזם המופרע של אהרון ברק, ריבלין דיבר על כנופיית שלטון החוק ועוד.

ותמשיך לטמון את ראשך בחול. לך תראה את כל עלובי הנפש שלך, אולמרט, חולדאי ושאר רבים ורעים, צווחים בהפגנות ומחרחרים מלחמה באמירות מפורשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:39 pm 
Junior

Lakic כתב:
אותו לוין, כשהיה באופוזיציה עתר לבג"ץ בטענת חוסר סבירות.
אז כנראה שהכל תלוי איפה אתה נמצא כרגע. וזה מה שמחזיר אותי למה שכתבתי לך בהתחלה -
אל תהיה קצר רואי, תחשוב קצת קדימה. אתה לא תמיד תהיה בצד הנכון.

ואגב, אני אמרתי כבר לפני כמה ימים שאני חושב שצריכים להיות תיקונים במערכת המשפט.
אבל לא בדרך של מחטף כפי שמנסים לעשות כרגע אל תוך דיון ענייני, ארוך ועם הסכמה רחבה.
זה יקרה - רוטמן בימים האחרונים נראה כמי שהבין שיש הבדל בין לכתוב תוכנית על דף לבין לחיות אותה שעה שעה. נראה.

שום מחטף לא יהיה. יש ממשלה נבחרת שמנסה להעביר רפורמה ראויה. הצד השני לא מעוניין להידבר, אז מה אתה מצפה שיעצרו את כל הליך החקיקה? בחלומות שלכם אולי.
לי זה ברור שהרפורמה בנוסחה הנוכחי לא תעבור, ברור לי שבסוף תהיה פשרה (וכך צריך להיות), אבל רפורמה חייבת לעבור. מבחינתי שיקבעו רשימת נושאים שלגביהם אין סמכות שיפוט, ושיקבע רוב מיוחד לפסילת חוקים (12 שופטים נניח) וזהו, בלי פסקת התגברות. אבל המצב הקיים לא יימשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 12:58 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
Lakic כתב:

ועד לא מזמן יאיר לפיד (החלול והטיפש מכל אדם) דיבר על האקטיביזם המופרע של אהרון ברק, ריבלין דיבר על כנופיית שלטון החוק ועוד.

ותמשיך לטמון את ראשך בחול. לך תראה את כל עלובי הנפש שלך, אולמרט, חולדאי ושאר רבים ורעים, צווחים בהפגנות ומחרחרים מלחמה באמירות מפורשות.

עלובים יש משני הצדדים. האמירה של חולדאי עלובה וראויה לכל גינוי.
אולמרט זו דוגמא לכמה אין פה תקשורת ועיתונות, הכל זה גופי תדמית - שנותנים לאנשים מורשעים כאלה במה לומר דברים.
אגב, אני הרבה יותר ימני ממה שאתה אולי חושב.
רוב חיי הצבעתי ליברמן. עוד בתקופה שזה היה נראה על גבול המדע הבדיוני שהוא יישב ביחד עם מפלגה ערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:15 pm 
Junior

אתה לא צריך להוכיח לאף אחד אם אתה ימני או שמאלני. זכותך להתנגד לכל סוג של רפורמה. אני רק מצפה לעקביות בטיעונים. אם אתה טוען היום שצריכה להיות "הסכמה רחבה" (לא פחות משני שלישים של הכנסת), למה לא מפריעה לך העובדה שלפני 30 שנה גם הייתה מהפכה שלא עברה ברוב כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:23 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
אתה לא צריך להוכיח לאף אחד אם אתה ימני או שמאלני. זכותך להתנגד לכל סוג של רפורמה. אני רק מצפה לעקביות בטיעונים. אם אתה טוען היום שצריכה להיות "הסכמה רחבה" (לא פחות משני שלישים של הכנסת), למה לא מפריעה לך העובדה שלפני 30 שנה גם הייתה מהפכה שלא עברה ברוב כזה?

אני בן 30 היום. אני לא מכיר את הפרטים.
הזמנים משתנים, אנשים משתנים.
הייתה תקופה שביבי התגאה בכך שהגן על עצמאות בתי המשפט והייתה תקופה שלוין השתמש בעילת הסבירות לטובתו.
כל מקרה ותקופה אני בוחן לגופו, לדעתי, הסיבה שפתאום זה הדבר הכי חשוב אחרי יותר מעשור שביבי ראש ממשלה, זהו המצב המשפטי שבו הוא נמצא.

מייחל ליום שאחרי ביבי, איך הכל יירגע כאן.
הליכוד, אני מאמין ומקווה, יחזרו להיות 90% חכים ראויים ולא כמו היום שבו 90% מהאנשים הם כאלה שנמצאים שם רק כי מוכנים משרתים של המלך ללא שום עצמאות, שיפוטיות ויצירתיות ויודעים שיש פה ווין ווין לשני הצדדים - להם אין שום יכולת להיות בתפקיד ציבורי כזה והוא לא יכול היה להישאר בלעדיהם. יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:
Lakic כתב:

גם אנשים משנים את דעתם. ממש לא מעניין אותי אם נתניהו השתכנע להעביר רפורמה (שבכל מקרה לא יכולה לסייע לו במשפט בשום צורה) רק לאחר שהוא נכווה מהמערכת. מעניין אותי שמדובר ברפורמה נחוצה, ושעליה מדברים כבר שנים לפני תיקי נתניהו. אני זוכר את יריב לוין בפאנל פוליטי אצלנו באוניברסיטה מדבר על כמה שנחוצה רפורמה משפטית, עוד הרבה לפני שהחלו לצוץ דיבורים על תיקי נתניהו.

לגבי יריב לוין זה נכון. "לזכותו ייאמר" (ואפשר לשים עוד מרכאות מעבר למרכאות) שהוא תמיד היה עקבי בעניין.

אבל הקטע של "לא יכול לסייע לו במשפט בשום צורה".... סלח לי אם אגחך. שליטים שלוקחים לעצמם כוח אבסולוטי יכולים לעשות מה שהם רוצים ולחוקק מה שהם רוצים באילו נסיבות שהם רוצים, זו ההגדרה של שליטים עם כוח אבסולוטי.
יחוקקו חוק שראש ממשלה לא יישפט רטרואקטיבית ולמפרע מעכשיו עד סוף חייו והליכים קיימים ככל שיש כאלה ייפסקו מיד. יש בעייה? לא אין בעייה, יהיה לזה רוב בכנסת לדעתי.
בג"ץ יפסול? אין בעייה, פסקת התגברות.
במקרה המאד בלתי סביר שכל 15 השופטים יתנגדו עד האחרון שבהם - אין בעייה, הוועדה למינוי שופטים בידי השלטון. עוד קצת זמן, שופט-שניים מסוננים היטב היטב, ומסתדרים גם עם זה. אולי בכלל אפשר למנות את טלי גוטליב לשופטת עליונה, הרי יש הצעה שאפשר יהיה למנות לבית המשפט העליון גם כאלה שלא במערכת.

בעצם למה לעבוד קשה? אפשר להכניס את החוק דלעיל כתיקון לחוק יסוד הממשלה, כמו שרוצים לעשות עכשיו עם החוק הנתפר עבור אריה דרעי. אחרי הרפורמה ייאסר על בג"ץ גם ככה לפסול את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' פברואר 17, 2023 1:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:28 pm 
Hall of Famer

פייק-דיון. כל מה ש"הממשלה הנבחרת" (במצע של הליכוד היתה התייחסות לפרטי הרפורמה? אה, הם רצו בלי מצע) עושה זה לנסות למלט את נתניהו מהדין. אין מו"מ עם נאשמים שמנסים להלך אימים על שופטיהם. אין "רפורמה" עם מי שאסור לו לעסוק בתחומי המשפט. יירד נתניהו מהבמה הפוליטית, אפשר יהיה לדבר על רפורמה. וגם אז לא בתנאים של הפיכה משטרית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:29 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:
Lakic כתב:

לגבי יריב לוין זה נכון. "לזכותו ייאמר" (ואפשר לשים עוד מרכאות מעבר למרכאות) שהוא תמיד היה עקבי בעניין.

אבל הקטע של "לא יכול לסייע לו במשפט בשום צורה".... סלח לי אם אגחך. שליטים שלוקחים לעצמם כוח אבסולוטי יכולים לעשות מה שהם רוצים ולחוקק מה שהם רוצים באילו נסיבות שהם רוצים, זו ההגדרה של שליטים עם כוח אבסולוטי.
יחוקקו חוק שראש ממשלה לא יישפט רטרואקטיבית ולמפרע מעכשיו עד סוף חייו והליכים קיימים ככל שיש כאלה ייפסקו מיד. יש בעייה? לא אין בעייה, יהיה לזה רוב בכנסת לדעתי.
בג"ץ יפסול? אין בעייה, פסקת התגברות.
במקרה המאד בלתי סביר שכל 15 השופטים יתנגדו עד האחרון שבהם - אין בעייה, הוועדה למינוי שופטים בידי השלטון. עוד קצת זמן, שופט-שניים מסוננים היטב היטב, ומסתדרים גם עם זה. אולי בכלל אפשר למנות את טלי גוטליב לשופטת עליונה, הרי יש הצעה שאפשר יהיה למנות לבית המשפט העליון גם כאלה שלא במערכת.

לא, אי אפשר להגיד שלוין "תמיד היה עקבי בעניין". לוין עתר ב2006 לבג"צ נגד אולמרט בשם עילת הסבירות, "נכס צאן ברזל בשיטת המשפט הישראלית" במילותיו. כמה זה עקבי בעיניך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:32 pm 
Hall of Famer

אתה צודק בעניין הזה. אנסח את זה אחרת - הוא עקבי כבר לא מעט שנים בצורך, לדעתו, להגביל מאד את בג"ץ בפסילת חוקים או סעיפים בחוק, ולהטות את הכף לטובת הרשות המבצעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 1:47 pm 
Hall of Famer

אה, ואני אופתע מאד אם הרפורמה לא תעבור כמו שהיא. או בצורה שהיא כאילו אחרת, אבל שתשמר את היכולת של השלטון לחסום כל אופציה מעשית שתסכן את כוחו האבסולוטי, כי זו המטרה.
אם למשל הרוב המוחלט של השלטון בוועדה למינוי שופטים יושג על ידי חברי כנסת ממפלגת השלטון (שבוחר ראש הממשלה או שר המשפטים) או על ידי נציגי ציבור (שבוחר שר המשפטים) זה לא באמת משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 2:27 pm 
Hall of Famer

מסכים איתך. ברור שהם רוצים דיקטטורת רוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 3:21 pm 
Junior

גם לפני הרפורמה, הסתמן שעל אף תקשורת השמאל ומערכת המשפט השמאלנית, אפילו זה לא הצליח לצבוע את ביבי אשם בטרלול של המשפט. על אף שילוב הזרועות, הסתמן, עוד לפני הרפורמה, שרוב מוחלט של האישומים והעדים זה בלוף גדול כדי להדיח ראש ממשלה מהימין.

בוא נגיד שאם היו מזעיקים עדים על כל שיחת תן וקח של לפיד/ליברמן עם עיתונאי, הם היו יוצאים מושחתים פי כמה.

מה שעוד יותר הזעיק צורך ברפורמה, כמו שאמר לוין, והרי לכם סיבה רביעית לטיימינג של הרפורמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 4:52 pm 
Junior

FLASH כתב:
גם לפני הרפורמה, הסתמן שעל אף תקשורת השמאל ומערכת המשפט השמאלנית, אפילו זה לא הצליח לצבוע את ביבי אשם בטרלול של המשפט. על אף שילוב הזרועות, הסתמן, עוד לפני הרפורמה, שרוב מוחלט של האישומים והעדים זה בלוף גדול כדי להדיח ראש ממשלה מהימין.

בוא נגיד שאם היו מזעיקים עדים על כל שיחת תן וקח של לפיד/ליברמן עם עיתונאי, הם היו יוצאים מושחתים פי כמה.

מה שעוד יותר הזעיק צורך ברפורמה, כמו שאמר לוין, והרי לכם סיבה רביעית לטיימינג של הרפורמה

אני דווקא חושב כמו ששי גז כאן -
הטעות הגדולה הייתה להגיש כזה כתב אישום ארוך ומסורבל.
היה צריך ללכת רק על תיק 1000, תיק פשוט יחסית להוכחה, היה נגמר מזמן וכולנו היינו מתקדמים הלאה בחיינו.
יש פה עוד כמות עדים שאף אחד לא יישאר בחיים עד שזה ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 5:12 pm 
Hall of Famer

האם זה נראה למישהו הגיוני שבכך עוסקים חברי הכנסת?
"זכותה הפלרמנטרית" עלאק

https://news.walla.co.il/item/3559391

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 5:24 pm 
Junior

FLASH כתב:

איך בעצם הרפורמה מתקשרת לזה?

FLASH כתב:
2. השמאל עלה לשלטון והשתין בקשת על כל מוסכמה. בגצ הקצין עוד יותר באותה קדנציה ראה ערך ממשלת המעבר של לפיד

על איזה מוסכמה השמאל השתין? איזו מוסכמה הייתה לגבי ממשלת המעבר?
באיזה אופן בגצ הקצין עוד יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 6:27 pm 
Senior

ב-100% מהמקרים בלי יוצא מן הכלל מי שמשתמש בטיעוני צביעות הוא מישהו שלא מסוגל להגן על העמדה שלו. זה החוק היחיד בעולם הזה שנכון תמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2023 6:45 pm 
Hall of Famer

אולי צריך גם להזכיר לפעמים עובדות על היותו של בג"צ מעוז האליטה החילונית-שמאלנית (אותו בג"צ שכמובן לא פוסל את הכיבוש, ההתנחלויות והחוקים כופי הדת במדינה, אבל זה כבר לא מספיק).

יצחק עמית הוא בוגר התיכון הדתי צייטלין.

נעם סולברג הוא מתנחל דתי.

דוד מינץ הוא מתנחל דתי.

יעל וילנר היא דתייה שהיתה אחת מהעולות לסבסטיה.

אלכס שטיין הובא במיוחד על ידי איילת שקד בזמנו כ"מינוי שמרני"

גילה כנפי-שטייניץ היא אשתו של יובל שטייניץ, מנאמניו הקרובים של נתניהו לאורך שנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2023 6:25 am 
Senior

במהלך ריב מטיחה חה"כ אורנה ברביבאי ברוטמן: "הבנו איך אתה הולך להעביר את החוק - בלהוציא אותנו החוצה, 10 דקות לוקח לך להרוס דמוקרטיה של 75 שנה", וחה"כ נעמה לזימי ממפלגת העבודה עודדה אותה: "אל תצאי". אחמד טיבי עקץ: "איזה כיף שבוועדה הזו מתעמרים גם בח"כים יהודים, תענוג", וטלי גוטליב מהליכוד כעסה: "מה אתם צוחקים? מה מצחיק בזה שתומך טרור אומר דברים כאלה בכנסת?"

הכל מושלם פה.

https://www.mako.co.il/news-n12_magazin ... 1898243326

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2023 4:20 pm 
Hall of Famer

והנה מתפרסמים המכרזים הראשונים לפיקוח בנייה שאליהם אתה יכול לגשת אם עברת בחינות דתיות או הוסמכת לרבנות:
https://nadlan.walla.co.il/item/3559066

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: