סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרישת ארגון השחקנים
הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 6:17 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ארגון השחקנים דורש להורדי את מספר הזרים הרשומםי למשחק ל4,את מספר רישום הזרים הכללי ל7 ומענק ל3 הקבוצות שמשתפות הכי הרבה ישראלים.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=429492
לדעתי זה נהדר,העונה האחרונה פשוט קיצונית בכמות הזרים שעוברים פה ובמיעוט הדקות שהישראלים מקבלים.
מאוד לא סביר שיקבלו הורדה מ5 ל4,אבל ההורדה הכללית מ10 ל7 היא חיונית,כמדומני עלתה ל10 רק בגלל הקורונה,צריכה להיות הרבה יותר קטנה,אי אפשר עם רכבת הזרים הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 10:50 pm 
Hall of Famer

החריגו "חד פעמית" בשנת 2020 את מכסת 8 הזרים לעונה בגלל העונה שנפסקה והתחדשה עקב הקורונה...
אני בספק אם אי פעם מישהו אישר באופן רשמי ורב שנתי מכסה של 10 זרים בעונה (וחשב על ההשלכות), פשוט זורמים

האבסורד המסוים הוא שכל הנ"ל בא במקביל להגדלת הליגה בשנים הקרובות (שגם כן אינה תוצר של ניתוח ענייני, אלא ויכוחי האיגוד והמנהלת לגבי כמות העולות מהליגה השנייה...), כך שאם כיום קבוצות לא ממלאות מצבת סבירה של 4-5 שחקנים ישראלים - בעתיד עוד יהיה גרוע יותר.
גם מתאזרחים חדשים פחות מגיעים בגלל תקנות כאלה ואחרות, ולכן אנחנו רואים "מיחזורים" של שחקנים כמו גייב לוין, TJ קליין, האוול ואלכסנדר (לא בדיוק הסתדר עם השניים האחרונים, לא שהראשונים עושים חיל רב...).

נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 11:56 pm 
מנהל פורום

מוצדק עניין הגבלת חילופי זרים
זה מעודד תרבות החפיף בקיץ, למה להתאמץ בסקאוטינג וחוזים אם אפשר להחליף כמו גרביים?
הייתי כן, ממנה ועדה שתאשר חריגה מהמכסה במקרה של פציעות ארוכות טווח
כמו כן, כדאי להגביל את ההחלפות לי
לחלונות כמו בnba או בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 6:04 pm 
אני לא כ"כ בטוח שחסרים שחקנים ישראלים, פשוט לקבוצה הממוצעת בליגה, כנראה עדיף להשקיע בזרים מאשר בישראלים. תסתכלו על סגל הנבחרת למשחקים הקרובים, כל הישראלים של ירושלים ושל ה. ת"א זומנו. אם נצרף אליהם 5 ישראלים של מכבי שכנראה עושים לפחות 25 דק' בכמעט כל קבוצה אחרת, ו5 ישראלים שמשחקים ביורוליג מחוץ למכבי (ימדר, בלאט, זוס, היידיגר, טיוס) פלוס צאצא, יש כאן מאגר של לא מעט שחקנים ברמה.
חלקם ברמה גבוהה מדי, ואלה שכן באיזור, פשוט לא מחולקים בצורה מאוזנת בין הקבוצות.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' פברואר 15, 2023 9:54 pm 
Freshman

לא היתה כבר שביתה והסכם עד 2025?
בלי קשר לליגיטימיות של הדרישות, אולי פיספסתי משהו אבל אם אין הפרה של ההסכם מצד הקבוצות/מנהלת מה ההצדקה שלהם להכנס לקרקס הזה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2023 1:31 am 
Sophomore

יוניק כתב:
אני לא כ"כ בטוח שחסרים שחקנים ישראלים, פשוט לקבוצה הממוצעת בליגה, כנראה עדיף להשקיע בזרים מאשר בישראלים. תסתכלו על סגל הנבחרת למשחקים הקרובים, כל הישראלים של ירושלים ושל ה. ת"א זומנו. אם נצרף אליהם 5 ישראלים של מכבי שכנראה עושים לפחות 25 דק' בכמעט כל קבוצה אחרת, ו5 ישראלים שמשחקים ביורוליג מחוץ למכבי (ימדר, בלאט, זוס, היידיגר, טיוס) פלוס צאצא, יש כאן מאגר של לא מעט שחקנים ברמה.
חלקם ברמה גבוהה מדי, ואלה שכן באיזור, פשוט לא מחולקים בצורה מאוזנת בין הקבוצות.

מסכים עם זה. אפשר להוסיף גם את השלישייה של גליל (שמשום מה משחקת היטב גם עם המון דקות לשלושה), את משעור, בריסקר וחנוכי מאתא, את כהן, קרביץ וברנדווין מהרצליה, אדם וגוט מנסצי, פריצקי ושוכמן מבאר שבע, ארצי, גרשון ואביבי מאילת, ועוד. בהנחה שארבעה זרים מקבלים בערך 120 דקות למשחק, מה כבר יקרה אם יחלקו עוד 80 דקות בין כל אלו? ומה יהיה האסון אם פירורי דקות יגיעו גם לצעירים (וצעירים פחות) כמו רינסקי, מלמד, אביטל, לוגשי, פורת, לביא, הראל, אהרוני, עבו, בורג, מור, פלטין, גת, סהר, מור, טל, ועוד?

יותר מזה, כמו תמיד אני לא ממש מבין את הטענה ש"לא יהיו מספיק ישראלים כדי לשמור על רמה נאותה". בעיקר כי לא ברור לי מהי ה"רמה הנאותה" הזו. כאילו שעכשיו אנחנו כן "שם" ואם רק יהיו קצת פחות זרים כבר לא נהיה "שם". על מה בעצם אנחנו מדברים כאן? הישגים באירופה? כמה כאלו כבר היו בשני העשורים האחרונים? רמה כללית של הליגה? ביחס למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2023 12:13 pm 
Hall of Famer

לא לשכוח שנליגה הולכת לגדול ל13 קבוצות בעונה הבאה והעונה שלאחר מכן ל14 קבוצות שב2 העונות הקרובות כולל העונה הנוכחית יהיו 2 יורדות ועולה אחת.עד הקורונה היה מותר רישום 8 זרים וכנראה יחזרו לזה אבל לדעתי ישארו עם ה5 זרים שישראלי אחד חייב להיות על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, uriel17, סאבוניס ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה