סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2023 8:49 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תפקיד הבנק הוא לשמור על יציבות מחירים, זה הגיוני שהם לא ייתנו לדולר להשתולל כל עוד יש להם מה למכור (וכנראה שהם מוכרים ברווח עצום). דולר שעולה מהר מדי יכול להביא לאינפלציה גבוהה ולחששות שיהפכו לפאניקה. מכיוון שמספר הדולרים מוגבל, ברור שהכלי הזה לא יציל אותנו מאסון אלא רק יעכב בתקווה שהשוק ישנה כיוון. כרגע נראה שהחקיקה ממשיכה, אין שום רמז לפשרה והכסף ימשיך לצאת החוצה, אז זה לדעתי פלסטר שיחזיק לזמן קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2023 10:53 pm 
Junior

נגיד בנק ישראל כינס הערב את הוועדה ליציבות פיננסית. זאת, על רקע האירועים האחרונים בשוק ההון.
זאת וועדה שמתכנסת 4 פעמים בשנה וזו לא הייתה התכנסות שנקבעה מראש אלא חריגה מהמספר הקבוע.

אין לי מושג למה - הייתה הצבעה והחליטו שאין פגיעה בכלכלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 4:29 pm 
Junior

נראה לי שמישהו פה כבר כתב ששמחה רוטמן הוא משוגע על אמת, כנראה שלא כולנו ידענו כמה -
https://twitter.com/rothmar/status/1043594465238237184

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 4:20 pm 
Junior

תגידו, בהנחת בחירות השבוע,
אתם חושבים שהיינו רואים אחוז הצבעה גבוה ברמה היסטורית בעקבות מה שנראה כמו - שבירת הכללים הלא כתובים שלא מעבירים כאלה חוקים עם רוב זעום, או שיש פה איזו הטיית התעסקות כזו שאתה כל כך מעורב במשהו וזה גורם לך (לי) לחשוב שכולם מתעסקים בזה בעוד, הכלבים נובחים והשיירה עוברת...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 4:23 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאין כאן הטיה ובאמת הציבור עוסק בזה, כמעט רק בזה. זה נוגע לכל אזרח ולכל דבר. יש שמפחדים מהכלכלה, יש שמפחדים מזכויות פרט, יש שחוששים מהעניין הדתי, כמובן שיש גם תומכים. אם יהיו בחירות בקרוב, מעריך שגם נראה אחוזים הצבעה גבוהים אבל גם נוכל לראות את נתניהו מתפייד מחיינו באמת. זה לא רק הסקרים הברורים מתמיד, כמות האנשים שאני פוגש ביומיום שאומרים לי "אני ימני ו/או דתי-ימני ולא לזה הצבעתי" היא תופעה ייחודית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 8:17 pm 
Junior

סקר דיירקט פלוס מחמישי קבע 64 מנדטים לקואלציה הנוכחית. לא נראה שמשהו השתנה

כמעט כל מצביעי הימין שפגשתי לא עסוקים בזה כלל. זה לא משנה לימני מהשורה. החרד"לים בכלל חושבים שזה היה צריך לקרות לפני מעל עשור. לקבוצה שיותר מעורה בפוליטיקה זה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 8:36 pm 
Junior

אם יש דבר שלמדנו מהבחירות האחרונות זה כמה כל קול קובע. אני מניח שבמחנה שלי יהיו פחות אדישים ויותר חיבורים (אפילו טכניים) במטרה למנוע בזבוז קולות. כשזה המצב, התמונה לא יכולה להיות 64 לגוש הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 8:38 pm 
Hall of Famer

מעניין
האם יש סיבה שהבאת דווקא את הסקר הזה בניגוד לאחרים?

למשל כאן (בכוונה לא הבאתי קישור לאתר שיוגדר כ"שמאל"...) מציינים סקר נוסף בו 55-65 לצד השני
https://www.bhol.co.il/news/1507788

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 9:38 pm 
Junior

הצד השני כולל את בל"ד יחד עם ליברמן סער ואלקין כך ש65 באותו צד לא יהיו

בחרתי להביא את הסקר הזה בתגובה ל"הסקרים ברורים מתמיד" כן , פער של 9 מנדטים מצד לצד זה מאוד ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:31 pm 
Junior

FLASH כתב:
הצד השני כולל את בל"ד יחד עם ליברמן סער ואלקין כך ש65 באותו צד לא יהיו

בחרתי להביא את הסקר הזה בתגובה ל"הסקרים ברורים מתמיד" כן , פער של 9 מנדטים מצד לצד זה מאוד ברור

בסקר שם מרץ עדיין לא עוברת אחוז החסימה?
אם כי מבחינתי זה מאוד ברור שאם יש בחירות בטווח זמן הקצר, כל הותיקים שלהם יגיעו והם יעברו הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:31 pm 
Hall of Famer

השקרן הפתולוגי "חרדים נאנסים בסופרלנד" שכח לציין ש"דיירקט פולס" (לא פלוס) זו החברה של שלמה פילבר.

ואם מישהו צריך הסבר "למה דווקא הסקר הזה", ואיך זה שאל מול הסקרים הברורים בכל כלי התקשורת האחרים דווקא הסקר הזה מראה את התוצאה הבלתי-סבירה בעליל שהוא מראה, אז הנה הוא קיבל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:34 pm 
Senior

stpsg כתב:
אם יש דבר שלמדנו מהבחירות האחרונות זה כמה כל קול קובע. אני מניח שבמחנה שלי יהיו פחות אדישים ויותר חיבורים (אפילו טכניים) במטרה למנוע בזבוז קולות. כשזה המצב, התמונה לא יכולה להיות 64 לגוש הימין.

לא למדתם כלום מהבחירות האלו כי ה״שמאל״ ממשיך להדיר אקטיבית 20% מהעם ואז לצפות שבדרך נס הם יהיו שם בשבילו בתפקיד כנוע כלשהו. פלאש וחבריו מעוניינים להקים פה מדינת שריעה והם אויב בכל צורה שניתן לדמיין, אבל הם בהחלט צודקים שאין שום קואליציה למתנגדי ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:39 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
stpsg כתב:

לא למדתם כלום מהבחירות האלו כי ה״שמאל״ ממשיך להדיר אקטיבית 20% מהעם ואז לצפות שבדרך נס הם יהיו שם בשבילו בתפקיד כנוע כלשהו. פלאש וחבריו מעוניינים להקים פה מדינת שריעה והם אויב בכל צורה שניתן לדמיין, אבל הם בהחלט צודקים שאין שום קואליציה למתנגדי ביבי.

אני חושב שרע"מ יתקבלו בלי בעיה בקואליציה, וגם תמיכה של חד"ש מבחוץ היא הגיונית. בל"ד תישאר מחוץ למחנה סביר להניח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:41 pm 
Junior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
stpsg כתב:

אני חושב שרע"מ יתקבלו בלי בעיה בקואליציה, וגם תמיכה של חד"ש מבחוץ היא הגיונית. בל"ד תישאר מחוץ למחנה סביר להניח.

היה ראיון ארוך מאוד עם נפתלי בנט, אחת הטעויות שהוא הצביע עליהן, בדיעבד כמובן, זה שהוא לא השכיל להביא איתו לממשלה אחת מהמפלגות בצד השני, נניחס ש"ס. בכדי לרכך קצת את ההתנגדויות של הצד השני ולעקר אותן. אני מניח שזה משהו שמבינים גם מי שנשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:46 pm 
Hall of Famer

מה זה "לא השכיל". ש"ס לא תלך עם אף אחד שהוא לא נתניהו כל עוד דרעי בראשה, כי יש ברית מושחתים דרעי-נתניהו להציל אחד לשני את התחת מהחוק. גם כל עוד נתניהו במדיניות "חרדים יקבלו מה בא להם איך שבא להם", אין שום סיכוי לאף אחד אחר. סמוטריץ' זה כהניזם, לא צריכים ולא רוצים את זה. השאלה היא מה עושים עם הימנים הלאומיים מואסי הליכוד+הכיפות הסרוגות שמאסו בנתניהו ובכהניזם. ההזדמנות הגדולה היא של סער לדעתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:53 pm 
Senior

לפיד אפילו לא הסכים שחד״ש יהיו שותפים למכתבי ההתנגדות לרפורמה. הוא גזען עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:56 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לפיד אפילו לא הסכים שחד״ש יהיו שותפים למכתבי ההתנגדות לרפורמה. הוא גזען עלוב

לפיד הוא ציוניסט קלאסי, ערבים זה טוב לחומוס ולכתוב פוסטים נרגשים על הרופא ד"ר אחמד מנהל מחלקה בעפולה תראו איזה ליברלים אנחנו כאן. אין לי ציפיות מוסריות ממנו. אבל הוא ישב עם רע"מ וגזענים גדולים ממנו ישבו עם רע"מ וכולם ראו שרע"מ זה בסדר. אם אכן תהיה תנועה של מאוכזבי ליכוד וסמוטריץ' לגוש הלפידי-יהודי, הוא לא יצטרך את חד"ש ולא יבקש מחד"ש כלום. אם תמיכה מבחוץ של חד"ש תהיה מה שתחזיק לו בינתיים את הממשלה, מעריך שהוא ינסה ללכת על זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 10:59 pm 
Senior

לדעתי הקואלציה היחידה שיכולה להתקיים תיאורטית במדינה שתמנע מדינת הלכה מוחלטת זה משהו בורסיית ברית האחים של לפיד ובנט יחד עם הליכוד וגנץ שתדיר את החרדים ואת עוצמה יהודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 11:02 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לדעתי הקואלציה היחידה שיכולה להתקיים תיאורטית במדינה שתמנע מדינת הלכה מוחלטת זה משהו בורסיית ברית האחים של לפיד ובנט יחד עם הליכוד וגנץ שתדיר את החרדים ואת עוצמה יהודית.

אין סתירה. זה בדיוק מה שאני אומר. עכשיו כשכל המסכות ירדו וברור שסמוטריץ' זה כהנא ושביבי זה חורבן מוחלט של כל מערכות השלטון, סביר שתהיה תנועה של ימנים שפויים (דתיים ולא) לגוש לפיד, למשל לסער או לחזרה של בנט לפוליטיקה (מקווה שלא שקד, שהיא פשוט אדם רע). יכול מאד להיות שיחד עם רע"מ, שלכולם ברור היום שרק הבעיות הפנימיות של ערביי ישראל מעניינות אותם, זה נותן קואליציה יציבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 11:03 pm 
Senior

לא תהיה קואליציה יציבה כל עוד הליכוד לא בתוכה (לדעתי כמובן וכו)

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' פברואר 25, 2023 11:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 11:06 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לא תהיה קואליציה יציבה כל עוד הליכוד לא בתוכה

אני חושב שמאד מוקדם לקבוע דבר כזה כרגע

בכל מקרה, ליכוד בלי נתניהו והשפעותיו, ברור שיתקבל בברכה בקואליציה של לפיד. ליכוד תחת נתניהו באופן ישיר או עקיף, אין היתכנות לזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 11:58 pm 
Junior

אהבתי את האופטימיות :D

גדעון סער יצליח איפה ששקד והוא עצמו נכשלו הרגע בענק. לגמרי

כדי להביא את הציבור הדתי ליברלי ימני שלא נעול על ביבי (כמה יש שם? 6 מנדטים?) צריך מישהו כמו בנט טרום הבגידה והסיבוב שמאלה

וגם אם יגיע נציג דתי ליברלי מספיק כריזמט, עם מרצ והעבודה זה לא ילך, בטח לא חדש ובלד.

הליכוד תחת ביבי זה נתון בהתחשב בשחיתויות שהופיעו במשפט , אפילו כלי התקשורת ירדו מלפמפם את המשפט. רק לפיד ממשיך במנטרה ביקום המקביל שהוא שוהה בו מחוץ לכנסת.

מה שמשאיר לשקרן צומילה ממשלה מבלד חדש עד ליברמן, וגם זה במקרה החלומי של 65 מנדטים.

וטוב לדעת שקואליציה שמובילה ממצב שישראל מנוהלת על ידי שופטים שלא נבחרו מעולם, ממנים את חברים שלהם, שקובעים איזה חוקים שבא להם, פוסלים מה שלא בא, מפרשים מה שלא בא איך שכן בא, מודיעים לממשלה מה מותר ואסור לה ואיך ומתי לבצע ומה לא גם בהקשרים ביטחוניים, להוביל למדינה שאינה כזו הופך אותך לאויב. אחלה של ערכים יש לשמאל הפאשיסטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 12:40 am 
Hall of Famer

1. השופטים לא ממנים את חברים שלהם - שקרן.

2. השופטים לא קובעים חוקים - שקרן.

3. בסקר של ה-65 ("מבלד עד ליברמן") בלד בכלל לא עוברת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 1:46 am 
Hall of Famer

עזוב עופר. מדובר בשקרן כפייתי. אין טעם לנהל איתו דיון, גם כי הוא פסול כאדם (אני חושב שערן התחיל למחוק על זה, אבל האמת לאמיתה היא שהוא מה שליבוביץ' אמר), וגם כי הוא פשוט שקרן על אוטומט. הפתיל ההוא שבו הוא הפך מחקר אקדמי ל"סקר מוטה" וטען שילדים חרדים מותקפים מינית בסופרלנד ובעוברם בשכונות חילוניות, היה הדגמה תכליתית לכך. אפילו לגבי סקרים פוליטיים הוא לא מסוגל ל10 שניות של יושרה. הוא שווה רק לעג ובוז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 5:47 am 
Senior

פלאש, אפשר דוגמא לאופן שבו השופטים ממנים את עצמם? אפשר דוגמא לחוק שהם קבעו?

אם אין לך כזו, האם אפשר למחוק הודעות כאלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: