סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 7:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פורסמה עכשיו עדות של דרור חוטר ישי על אהרון ברק שמינה שופטת עם המלצות גרועות כי "הבטיח לאמא שלה".
אני זוכר את הטירוף סביב מינוי בייניש כשהיה ברור 'יש מועמדים טובים ממנה,והיא ממונה בגלל חברות במיליה הנכון.
בנוגע לחקיקה - הלכת דרעי פנחסי היא חקיקה של ממש.
אבל גם הפסילה של חוקי הפטור לחרדים היא למעשה פעולה חקיקתית שהשפעתה אדירה על ההסטוריה של ישראל (אם אומרים שהוא צודקת ואם לא)

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך א' פברואר 26, 2023 8:53 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 7:50 am 
Junior

קובעים איזה חוקים בא להם, ובהמשך המשפט פירוט

בקיצור הם המחוקקת השופטת וחצי מבצעת

וכמובן מורידים הוראות ללשכה איזה שופט בא להם טוב ואיזה לא

ההקלטות של ברק ברורות בנושא

אם כבר מוחקים שקרים, יש פה איזה טריזיליון הודעות של נדב למחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:26 am 
מנהל פורום

לא מוחקים פה שקרים.
מוחקים פה דרדור פוסטים למתקפות אישיות.
ותרגיעו טונים עכשיו.
כולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 3:08 pm 
Hall of Famer

למה טריזליון, אפשר להביא דוגמה לשקר אחד של הכהן (נדב זה לחברים).

וכשאני אומר שקר, אני לא מתכוון לטעות עובדתית שבטח היתה לי פה ושם. אני מדבר על שקר כדוגמת: הובא מחקר אקדמי על פגיעות מיניות בילדים בחינוך הדתי, ואני קורא לו שוב ושוב "סקר מוטה" כשאני טוען שהילדים נפגעו בסופרלנד או ברחובות החילוניים. זה שקר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 4:37 pm 
Junior

לא טענתי שהם נפגעו/נאנסו בסופרלנד; זה שקר שאתה אוהב במיוחד , ממשיך להציף אותו בכל נושא

אמרתי שתוצאות המחקר לא מייצגות, כי לא בדקו היכן התקיפות בוצעו. העובדה שהמותקפים דתיים לא בהכרח אומרת שהתקיפות בוצעו על ידי מורים כמו שאתה מרבה לשקר, וייתכן שבוצעו במקומות נוספים ברחבי הארץ. סופרלנד זו דוגמא מיני 20 אפשריות שהעליתי, אבל את ההבדל הזניח שבין לטעון שנאנסו בסופרלנד ובין לטעון שייתכן שהותקפו במקומות שונים ולאו דווקא ע"י מורים אתה משמיט ומשקר , ייתכן שלא בכוונה ואתה לא מודע , יש שקרנים פתולוגיים שלא שולטים בכלל בהקשרים במוח והדקויות בין עובדות למסקנות המרחיקות לכת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 5:52 pm 
Hall of Famer

האם נכון שקראת למחקר אקדמי תקף (שאגב נעשה באוניברסיטה דתית) "סקר" ואז "סקר מוטה" שוב ושוב?

אני לא נכנס שוב לכל הדיון שהיה שם, כל אחד יכול להכנס ולקרוא מי השקרן מבינינו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:08 pm 
Hall of Famer

ובחזרה לקן הקוקייה הקרוי "ממשלת ישראל": ישראל מתחייבת בועדת תיאום עם ירדן להקפיא בנייה בשטחים ל4 חודשים. סמוטריץ' מצייץ שהוא "לא שמע על הועידה המיותרת הזאת" אבל "הוא מתחייב שלא תהיה הקפאה ולו לרגע אחד". בסך הכל משילות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:26 pm 
Sophomore

והמחשבה המדכאת של היום: פלאש הוא עוד קול מתון בציבור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:37 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ובחזרה לקן הקוקייה הקרוי "ממשלת ישראל": ישראל מתחייבת בועדת תיאום עם ירדן להקפיא בנייה בשטחים ל4 חודשים. סמוטריץ' מצייץ שהוא "לא שמע על הועידה המיותרת הזאת" אבל "הוא מתחייב שלא תהיה הקפאה ולו לרגע אחד". בסך הכל משילות.

לא ימין כלכלי
לא ימין מדיני

אשמח לדעת למה החבר'ה האלה הצביעו. באמת. בלי ציניות עכשיו.
ראיתי היום סרטון שבו רוטמן אומר שמבחינתו דמוקרטיה זה לעשות כדבר אלוהים. ומי שלא הולך עם כיפה על הראש, מבחינתו פוגע בדמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:50 pm 
Junior

Hacohen כתב:
האם נכון שקראת למחקר אקדמי תקף (שאגב נעשה באוניברסיטה דתית) "סקר" ואז "סקר מוטה" שוב ושוב?

אני לא נכנס שוב לכל הדיון שהיה שם, כל אחד יכול להכנס ולקרוא מי השקרן מבינינו.

ברור שלא תיכנס לדיון. רק תכתוב השכב וליל במשך חודשים שטענתי שנאנסים בסופרלנד, ואז כשעונים להבלים שלך ומעמידים אותך בשקר אתה בורח , כרגיל

האם נכון שצווחת פה השכם וליל חודשים , שטענתי שנאנסים בסופרלנד כשמעולם לא טענתי כך אלא ציינתי אפשרות שהתקיפות נעשות בעוד מקומות חוץ מבית הספר? האם יש לך בלקסיקון משהו חוץ מלשקר? (ונראה לי שכולם מכירים את התופעה הזו ולא ילכו אפילו לבדוק כי ברור שהדברים שתיארתי מדויקים)

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' פברואר 26, 2023 8:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 8:50 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
Hacohen כתב:

לא ימין כלכלי
לא ימין מדיני

אשמח לדעת למה החבר'ה האלה הצביעו. באמת. בלי ציניות עכשיו.
ראיתי היום סרטון שבו רוטמן אומר שמבחינתו דמוקרטיה זה לעשות כדבר אלוהים. ומי שלא הולך עם כיפה על הראש, מבחינתו פוגע בדמוקרטיה.

למה אנשים קונים ג'ינס ב-400 שקל רק כי יש לידו ג'ינס ב-600, כאשר זה ג'ינס שבכלל שווה 200?
כי במוח שלנו יש הרבה פירצות "back door" וטריקים שונים לשלוט בקבלת החלטות שלנו. השיטות ידועות, אבל זה מקביל לנשק כימי במלחמה. בהרבה מקומות בעולם יישמו את השיטות האלה, אבל פה בארץ היה יותר קל כי היה הרבה יותר חומר תבערה טבעי בדמות השנאה לערבים, פיגועים, חינוך לבורות ב-20 השנים האחרונות וכמובן השד העדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 9:48 pm 
מנהל פורום

פלאש, אזהרה אחרונה, או שאתה מפסיק עכשיו את הדיון הזה והנסיונות שלך לגרור אותו לעימות אישי או שאתה נחסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 10:50 pm 
Junior

במסווה של דיבור רהוט, רוטמן הוא אחד האנשים החשוכים ביותר שהגיעו לעמדות כוח המשמעותיות ביותר. מדהים.

https://twitter.com/YallaTikva/status/1 ... 6992248832

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 26, 2023 11:14 pm 
Hall of Famer

חרד"לי קלאסי. תפישה מושטחת וחלולה של הליברליזם והדמוקרטיה, משולבת בפנאטיות דתית מוחלטת. משעמם מאד מבחינה תפישתית וערכית, זה שהוא בעל תפקיד שיש לו השפעה על הציבור זה נטו הצרות המשפטיות של נתניהו, ואני מאמין ומקווה שהוא יטואטא למקומו הטבעי עם סיום האינצידנט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 12:20 am 
Hall of Famer

מדהים איך דווקא אדם דתי (כלומר על פי הגדרה "מסומן", כיפה על הראש וכו') לא מבין איך ברגע שבעידוד החוק "אופה יוכל שלא למכור עוגה ללהט"בים" (דוגמא שלו - לא המצאה שלי) - אנחנו נראה (ובמידה רבה של צדק) נותני שירותים אחרים מסרבים לתת שירות לחרדים/דתיים/עולים/נשים (בעצם הדוגמא האחרונה אולי בסדר מבחינת חלק מהזרמים...) - כל אחד על פי השקפתו.
רק לדמיין עד כמה התקשורת פה תרעש אם למשל מישהו מאיתנו בנסיעה לחו"ל לא יצליח לעשות Check-in במלון עם דרכונו הישראלי (או נניח יורד מטיסה בחברה זרה) - כי אלו הדעות של בעל המלון או פקיד הקבלה.

נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 12:24 am 
Hall of Famer

מה מדהים בזה? הוא מאמין באמת ובתמים שהוא נבחר ועליון ושאלוהים איתו. אפליה זה בעיה של אחרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 1:45 am 
Hall of Famer

יש להאמין בעצמך (כל אחד מאיתנו "מאמין" בעצמו באי אילו דברים - בכל תחום שהוא), ויש לבצע ברמת הכלל
ברור מה יקרה ביום שאחרי ברמה כזו או אחרת, ואת זה חקיקה תתקשה לעצור, אפילו קיצונית

אגב, הצרה תוכל גם לבוא מכיוון אחר, כמו עם חנויות הניידים
דמיינו בעל מכולת דתי בירושלים שלא עלינו יעניק שירות לאישה במכנסיים קצרים, וקונים אחרים יבחינו בכך
כעת לגמרי תהיה "הצדקה מוסרית וחוקתית" להפגין נגדו ולמרר את חייו, שכן החוק גיבה אותו שלא להעניק לה שירות, והוא בחר אחרת חרף זאת, ויחטוף על כך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 9:37 am 
Hall of Famer

אני חושב שכולנו מבינים מה זה אומר מדינה שדתיים מהזן הזה שולטים באורחותיה. רק שאין פה שום דבר מדהים. החרד"לים מאז ומעולם שאפו למדינת הלכה. עכשיו יש להם כח מסוים וכולם רואים מה זה אומר עוד לפני שזה התחיל ממש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 10:55 am 
Junior

זה אמיתי כל הסיפור עכשיו עם חאוורה ותגובת הימין?
אשכרה חבר כנסת אמר שהוא מרוצה מהמראות בחאוורה? אשכרה חברת כנסת אמרה שזה לא הזמן להודעות גינוי והרגעת הרוחות בזמן הפוגרום?
הייתי המום אתמול בטוויטר לראות כמה אנשים בפיד ימין נעים בין הצדקה ישירה של המעשה לבין הסבר למה זה לא כזה נורא (ברור שגם היו ימנים נגד המעשה כמובן).

זה אחד הדברים שהכי ביעסו אותי מזה הרבה זמן... אשכרה הפכנו להיות מדינה שחלק מהשלטון תומך בזה שאזרחים מצידה יפגעו פגיעה די קשה (הרוג, 300+ פצועים) באנשים שלא קשורים בשום דבר למאורע מעבר לזה שהם גרים באותו מקום שממנו יצא מחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:04 am 
מנהל פורום

sheky כתב:
זה אמיתי כל הסיפור עכשיו עם חאוורה ותגובת הימין?
אשכרה חבר כנסת אמר שהוא מרוצה מהמראות בחאוורה? אשכרה חברת כנסת אמרה שזה לא הזמן להודעות גינוי והרגעת הרוחות בזמן הפוגרום?
הייתי המום אתמול בטוויטר לראות כמה אנשים בפיד ימין נעים בין הצדקה ישירה של המעשה לבין הסבר למה זה לא כזה נורא (ברור שגם היו ימנים נגד המעשה כמובן).

זה אחד הדברים שהכי ביעסו אותי מזה הרבה זמן... אשכרה הפכנו להיות מדינה שחלק מהשלטון תומך בזה שאזרחים מצידה יפגעו פגיעה די קשה (הרוג, 300+ פצועים) באנשים שלא קשורים בשום דבר למאורע מעבר לזה שהם גרים באותו מקום שממנו יצא מחבל.

זה בהחלט מאוד מבאס, אבל זה מפתיע אותי שנראה שאתה מופתע שזה התגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:24 am 
Junior

ודים כתב:
זה בהחלט מאוד מבאס, אבל זה מפתיע אותי שנראה שאתה מופתע שזה התגובות.

בחיים לא ראיתי תמיכה מתוך השלטון ומתוך המיין-סטרים הימני לכאלו אירועי אלימות שבהם אדם מת, המון נפצעו והמון רכוש נהרס. זה משהו שבחיים לא קרה.

כאילו אשכרה חברי כנסת תמכו במהלך (פוגל), הבינו את הצורך בו (ואטורי וסון הר-מלך) או סתם נתנו תגובה רפה (סמוטריץ עם "לא לקחת את החוק לידיים" אחרי שעשה לייק לציוץ למחוק את חאוורה).

תקשיב לינון מגל היום, כנראה איש התקשורת הימני הכי חזק היום אחרי סגל , הוא אשכרה אומר ש"הוא לא בטוח מה דעתו" על הפוגרום ושזו הדרך להשיג הרתעה... הטוויטר מפוצץ מאנשים מוכרים בימין שנעים בין הסבר למה זה סביר מה שקרה לבין הצדקה מלאה שלו.

אני באמת לא זוכר דבר כזה, זה מזעזע בעייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:38 am 
מנהל פורום

לגבי כל מיני יוזרים עלומים בטוויטר, בפייסבוק ובשאר הרשתות החברתיות - הייתי נזהר. כמובן שיש גם הרבה אמיתיים (במיוחד המפורסמים שבהם) אבל גם הרבה שלא. יש המון יוזרים פייקים שנדחפים בקמפיינים אגרסיביות לקיטוב דעת הקהל (לשני הצדדים) על ידי כל מיני מדינות אויב.
זה כלי חזק שהרבה מדינות עושות בו שימוש, כולל עכשיו בסיטואציה הנפיצה בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:51 am 
מנהל פורום

אני באמת אבל מנסה להבין איך בדיוק יהיה לזה אפקט הרתעתי. מי שירצה לעשות פיגוע לא באמת עושה את זה משיקולים רציונליים! סביר להניח שהוא שטוף שנאה כי כנופיית מתנחלים שרפה עכשיו איזה כפר, אז הוא מבחינתו הולך לנקום. אז או שאתם מפגרים, או שאתם מנסים לתרץ נקמה (שזה קונספט מפגר בפני עצמו) בכל מיני הסברים רציונליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 12:44 pm 
Hall of Famer

האם השר הנודע בן-גביר טרם הגיב?
כמובן פרט לצעד המתבקש - קביעת ישיבת סיעה במאחז איתמר, זה יעזור!

פוגל גם כן נהיה פילוסוף, מצד אחד "רוצה לראות את חווארה סגור ושרוף", אבל מצד שני "אני לא מעודד אזרחים לשרוף כפרים".
הגיוני מאוד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 2:42 pm 
Junior

יש בעיה עם הממשלה הזו. אין ניהול שם - רק שפה זה לא מכולת, זו מדינה.

"בניגוד להסכם הקואליציוני - יו"ר דגל התורה, חבר הכנסת משה גפני, יעלה את החוק שימנע מהנגיד להעלות ריבית על דירה יחידה. אחרי שוועדת השרים לחקיקה דחתה את ההצעה אתמול, גפני החליט לקדם אותה בכל זאת".

משחקים שם יותר מדי עם דברים בסביבת העצמאות של הנגיד. אלו דברים שאסור לשחק איתם אם לא שואפים לכאוס כלכלי.

https://www.kan.org.il/Item/?itemId=146599

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: