סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 3:52 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הבעיה עם מה שפוגל אמר? זה עדיף בהרבה על גינויים שקריים ולייקים אחר כך של סמוטריץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 6:20 pm 
Junior

"סיעות "עוצמה יהודית" ו"יהדות התורה" מחרימות דיון מיוחד במליאה בשל התנהלות הממשלה". הם עצמם בממשלה, כן?
הגרידיות שלהם תהרוג את הממשלה הזו. הם קרעו את ביבי לגזרים, הפכו אותו לראש ממשלה הכי סחיט שהיה פה, השיגו חוק הסדרים מטורף עבור אברכים ותלמידי מוסדות הציונות הדתית ועדיין לא מרוצים.
מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 7:27 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
"סיעות "עוצמה יהודית" ו"יהדות התורה" מחרימות דיון מיוחד במליאה בשל התנהלות הממשלה". הם עצמם בממשלה, כן?
הגרידיות שלהם תהרוג את הממשלה הזו. הם קרעו את ביבי לגזרים, הפכו אותו לראש ממשלה הכי סחיט שהיה פה, השיגו חוק הסדרים מטורף עבור אברכים ותלמידי מוסדות הציונות הדתית ועדיין לא מרוצים.
מטורף.

רגע רגע... בכוונה או שלא אתה מוריד פה אחריות מביבי. זה לא הם הפכו אותו לסחיט!! זה הוא (ואישתו המשוגעת) שהביא את עצמו למצב שהוא כל כך סחיט. הם סוחטים כי הם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 8:42 pm 
Junior

ודים כתב:
Lakic כתב:
מטורף.

רגע רגע... בכוונה או שלא אתה מוריד פה אחריות מביבי. זה לא הם הפכו אותו לסחיט!! זה הוא (ואישתו המשוגעת) שהביא את עצמו למצב שהוא כל כך סחיט. הם סוחטים כי הם יכולים.

תראה, את המצב שלו כולם ידעו.
אמר את זה גם ביתן - הם פשוט קרעו אותו במו"מ. לא השאירו לליכוד כמעט כלום.
אני אוהב להגיד שאנשים לא משתנים - בן גביר שהוציא לכולם את הנשמה בחוץ, אולי ביבי מתפלא שעכשיו שהוא בפנים וקיבל כל מה שהוא רוצה, מוציא לו את הנשמה גם כשהוא בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 9:44 pm 
מנהל פורום

אז ציפית שהם יוותרו לו מתוך נחמדות?
הוא היחיד שאשם בכך שהוא במצב כזה שקל לסחוט אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 9:57 pm 
Junior

לא ציפיתי שיוותרו לו, אבל הם מתנהגים כאילו הם חייבים לחטוף הכל מהר עכשיו כי מחר המדינה נסגרת.

אגב, אחד השקרים הכי גסים של נתניהו היה ה - "53 מיליארד שח לתנועה האיסלמית" שבנט נתן.
מה מסתבר? נתניהו חתם בדיוק על אותה תוכנית של ממשלת בנט. עכשיו זה לא 53 מיליארד וזה לא לתומכי טרור. מעניין איך דברים משתנים ככה מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:00 pm 
מנהל פורום

אבי מעוז התפטר מתפקידו כסגן שר.
לפחות זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2023 11:52 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אבי מעוז התפטר מתפקידו כסגן שר.
לפחות זה.

אני מקווה שנצליח להתאושש מזה
חשש שהבורסות יקרסו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 10:48 am 
Junior

מעוז החלאה המטונף נכשל בדבר האחד שהוא הבטיח לבוחרים שלו שזה שינוי הטופס מ״הורה1 והורה2״ ל״אבא ואמא״. איזה חתיכת חרא מטומטם האיש הזה, הלוואי שייחנק.
מצד שני, טוב שהיה בנאדם כמוהו כדי להעיר את כל מי שצריך להתעורר, כי שום זכות פה לא מובטחת וצריך להילחם על דברים. הוא ושאר הזבלים בצד שלו גורמים להרבה אנשים להיות אקטיביים ומעורבים ולהבין שרק בנחישות מנצחים את הרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 11:00 am 
Hall of Famer

האמת היא שההתעוררת הפוליטית שרואים היום נגד החרד"לים, נגד הפרזיטיות החרדית ואפילו נגד שירות בשטחים, היא תופעת נגד ברורה לממשלת העוועים הזאת.

ובפינה הקומית החצי-שעתית: שלמה קרעי הגיע לברצלונה לנסיעת כיף ממומנת (סליחה, ל"תערוכה) וביקש לפגוש את ראשי אמדוקס, שסירבו. הוא אשכרה הגיב ש"חברות ההייטק יתנו את הדין בבוא היום". את הדין על מה? ליצן מטומטם

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 11:21 am 
Junior

stpsg כתב:
מעוז החלאה המטונף נכשל בדבר האחד שהוא הבטיח לבוחרים שלו שזה שינוי הטופס מ״הורה1 והורה2״ ל״אבא ואמא״. איזה חתיכת חרא מטומטם האיש הזה, הלוואי שייחנק.
מצד שני, טוב שהיה בנאדם כמוהו כדי להעיר את כל מי שצריך להתעורר, כי שום זכות פה לא מובטחת וצריך להילחם על דברים. הוא ושאר הזבלים בצד שלו גורמים להרבה אנשים להיות אקטיביים ומעורבים ולהבין שרק בנחישות מנצחים את הרוע.

מבחינתי הכל זה סיסמאות -
אם זה באמת המצב, אני מצפה לשיעורי הצבעה כמעט חסרי תקדים במושגי השני עשורים האחרונים נגיד, במגזר החילוני בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 12:02 pm 
Junior

Hacohen כתב:
האמת היא שההתעוררת הפוליטית שרואים היום נגד החרד"לים, נגד הפרזיטיות החרדית ואפילו נגד שירות בשטחים, היא תופעת נגד ברורה לממשלת העוועים הזאת.

ובפינה הקומית החצי-שעתית: שלמה קרעי הגיע לברצלונה לנסיעת כיף ממומנת (סליחה, ל"תערוכה) וביקש לפגוש את ראשי אמדוקס, שסירבו. הוא אשכרה הגיב ש"חברות ההייטק יתנו את הדין בבוא היום". את הדין על מה? ליצן מטומטם

תגיד יש לך לינק לכתבה הזו?
אני לא מוצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 12:27 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
Hacohen כתב:

אני לא מוצא.

לאחר בדיקה קצרה, נראה שזה היה פרסום מזוייף. ואיינט הוציאו הודעה שזה לא אמיתי. אבל עצם זה שכולנו יכלנו בקלות לחשוב שהכסיל אכן אמר משהו כזה, כבר אומר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 1:04 pm 
Junior

אם יש משהו אחד טוב שקרה, זה נראה שהרבה מבינים שבנט היה ראש ממשלה לא רע בכלל.
אם הוא חוזר, סמוטריץ ובן גביר משיגים חצי מנדטים ולמלאך החבלה אין ממשלה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' פברואר 28, 2023 3:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 1:07 pm 
Hall of Famer

בנט היה ראש ממשלה מעולה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 1:24 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
Lakic כתב:
Hacohen כתב:

אני לא מוצא.

לאחר בדיקה קצרה, נראה שזה היה פרסום מזוייף. ואיינט הוציאו הודעה שזה לא אמיתי. אבל עצם זה שכולנו יכלנו בקלות לחשוב שהכסיל אכן אמר משהו כזה, כבר אומר משהו.

חבל שיוצאים פייקים כאלה, וגם הייתי צריך לבדוק טוב יותר.

בכל מקרה לחשוב שעד לפני כמה חודשים ישי גולן היה מטרה לתקיפה על אמירותיו החדות. היום הוא הגדר נביא שנבואתו התגשמה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 4:08 pm 
Junior

מה ששאול עושה שם ליריב לוין...לא נעים.
אין לו מושג
https://www.youtube.com/watch?v=sRt9RGrDc7s

עריכה:
משום מה הורידו את הלינק מיוטיוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 4:22 pm 
Freshman

שאול :)

מניח שאתה מדבר על זה:
https://www.facebook.com/kan.news/video ... 3410729093

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 4:31 pm 
Junior

כן.
אחד הראיונות הכי גרועים שאני שמעתי משר בתפקיד כזה.

בניגוד לראיון עם רוטמן שאפשר לא להסכים עם הדעות שלו, אבל הראה שליטה מלאה בפרטים, העביר את הנקודות שלו בצורה ברורה, רהוטה ותמציתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 8:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סלחו לי שאני לא שותף לחגיגה.
יריב לוין קיבל את כל מה שרצה, נאם את דף המסרים שלו, ענה על שאלות בשאלות, ובסך הכל הרגיש מאד בנוח. אמסטרדמסקי, גם כשידע שלוין משקר, לא באמת איתגר אותו. מקסימום אמר לו "אתה לא מדייק", נתן ללוין להמשיך לנאום, לא באמת התווכח ולא עשה פולואפ.
ועכשיו הוא יכול להגיד שהוא עמד ב"ראיון קשה ועוין" ויכל לו.
אם להשליך את זה לתחום הפורום זה הזכיר לי את הראיון של האוזמן עם ווייצ'יץ' בזמנו.
אמסטרדמסקי אולי בא מוכן עם העובדות, אבל לא בא מוכן לנאומים של לוין ולאופי הדרוש של הראיון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 9:24 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
סלחו לי שאני לא שותף לחגיגה.
יריב לוין קיבל את כל מה שרצה, נאם את דף המסרים שלו, ענה על שאלות בשאלות, ובסך הכל הרגיש מאד בנוח. אמסטרדמסקי, גם כשידע שלוין משקר, לא באמת איתגר אותו. מקסימום אמר לו "אתה לא מדייק", נתן ללוין להמשיך לנאום, לא באמת התווכח ולא עשה פולואפ.
ועכשיו הוא יכול להגיד שהוא עמד ב"ראיון קשה ועוין" ויכל לו.
אם להשליך את זה לתחום הפורום זה הזכיר לי את הראיון של האוזמן עם ווייצ'יץ' בזמנו.
אמסטרדמסקי אולי בא מוכן עם העובדות, אבל לא בא מוכן לנאומים של לוין ולאופי הדרוש של הראיון.

אני לא יודע אם ראית, אבל תראה 'המנגנון' עם שמחה רוטמן שאותו שאול עשה.
שוני עצום בין הגישה והנינוחות בין שניהם.
הדוגמאות של לווין, רובן היו אוויליות. הוא חזר מאה פעמים על המילה גיוון.
להגיד כל שאלה שניה - "לא, זה לא יקרה" בלי לתת שום הסבר ללמה זה לא יקרה אלא רק כי -"זה לא קרה עד עכשיו..." זה לא רציני.
בעיניי, ראיון זוועה.

אצל שמחה לעומתו, היה ראיון הרבה יותר טוב מבחינתו.
אני גם חושב שמבחינה כרונולוגית, שאול נהיה הרבה יותר ארסי כלפי הרפורמה בטווח זמן שביניהם.
אני יכול רק להניח שאם שאול היה מראיין אותו שוב בימים אלה, הוא היה מאתגר אותו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 9:46 pm 
Hall of Famer

בסדר, אני ואתה חושבים שהדוגמאות של לוין אוויליות. יש כאלה שלא חושבים כך, ובכל מקרה הוא העביר אותן בלי הפרעה ולא באמת אותגר.
הדוגמאות הכי טובות היו כשהוא ענה על שאלה בשאלה, וכשאמסטרדמסקי ניסה להמשיך אז לוין אמר "אבל שאלתי אותך שאלה". כאילו לא הוא נשאל קודם ולא ענה. אבל הוא הפך את היוצרות, ועשה את זה בצורה אגרסיבית שמן הסתם התכונן אליה מראש. ואמסטרדמסקי נכנע. בעיני לא מעט צופים זה מתקבל בתור "ללוין הייתה תשובה, לאמסטרדמסקי לא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2023 10:06 pm 
Junior

אנחנו לא חלוקים פה.
בתור אדם שהוא ימין - מרכז ומקיא פעמיים ביום כשאני שומע על הרפורמה הזו,
רוטמן גרם לי לחשוב, לוין גרם לי להבין שאני חייב להגיע להפגנה הבאה כי יש בנאדם בלי מושג שכל תשובה שניה שלו - "אם לא היה עד עכשיו, אז גם לא יהיה", כאילו עכשיו לא יוצרים פה תקדים.

בקשר לתומכים שלו ושיאהבו את מה שהוא אמר, אז היה ראיון עם המנכ"ל היוצא של משרד לביטחון פנים שאמר משהו יפה - היום אנחנו בתקופה שבה אנחנו צורכים את כל התוכן בצורת עימותים בין אנשים. התוכן לא משנה - אם אתה בצד שלי, אני אגן על הרעיון ועל מה שאתה אומר ואם לא, אז לא. לכן, מלכתחילה לא סברתי שעל אף ראיון גרוע מאוד (שוב, בעיניי, אתה לא חושב כך) ברמת התוכן, מישהו מהבייס ישתכנע. אני כן חושב שזה עשוי להזיז קצת את אלו שעוד לא גיבשו דעה מוחלטת.

ראיון מלא השמצות וזריקת רפש. אבל כולנו למדנו בחודשים האחרונים מה זה ימין מלא מלא - להאשים את כולם בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2023 2:12 am 
Hall of Famer

לא יודע אם ראיתם את הנוסח שעליו הולכת להצביע וועדת החוקה מחר.
זה אפילו יותר גרוע ממה שחשבתם, אם אני מבין נכון את הנוסח.
מהודעה של דוברות הכנסת.

*ההסדר המוצע, עוסק בביקורת שיפוטית על חקיקה, וכולל את הרכיבים הבאים:*
*הצבת דרישה שביטול חוקים, הגבלת תוקפם או שינויים ייעשו רק בבית המשפט העליון, בהרכב של כל שופטיו (למעט שופט שנמנע ממנו) ובתמיכה של 80% מההרכב, אשר קבעו כי "החוק סותר בבירור הוראה בחוק יסוד, שהרוב הדרוש לשינויה או התנאים לפגיעה בה קבועים בחוק יסוד" או כי החוק לא התקבל בכנסת ברוב או במספר הקריאות הדרושים לקבלתו על פי חוק יסוד, חוק או תקנון הכנסת;
* קביעת מנגנון להעברת שאלות חוקתיות לבית המשפט העליון;
*וקביעת מנגנון התגברות שיאפשר לרוב של 61 ח"כים "לחסן" מראש חקיקה מפני ביקורת שיפוטית עליה, גם כשהחוק עומד בניגוד לאמור בחוקי היסוד, וגם "להתגבר" בדיעבד על פסק דין של בית המשפט שקבע כי החוק אינו תואם את חוקי היסוד,
* וזאת למשך פרק זמן של עד שנה מסיום כהונת הכנסת שחוקקה את ההסדר המתגבר, ואם התקבלה החלטה בכנסת העוקבת- תוקפו יהיה קבוע, תוך קביעת החרגה ביחס לסעיפים מסוימים בחוק -יסוד: הכנסת אשר נדרש כיום רוב של 80 ח"כים לשינויים.

במילים אחרות אם הבנתי נכון:
* יש פה מנגנון של "פסקת התגברות מראש", כלומר הכנסת תוכל לחוקק חוק (רגיל, לא חוק יסוד) עם פסקת התגברות שכבר כלולה בתוכו, ובית המשפט לא יוכל לדון בו כלל.
* עכשיו נניח שבטעות הם חוקקו חוק בלי "התגברות מראש". הקטע של רוב של 80% הוא לא להתגברות על פסגת ההתגברות, כמו שניסו למכור לנו - אלא לדיון הראשון בחוק.
אם 12 שופטים מ-15 פסלו את החוק, המילה האחרונה היא של הכנסת עם פסקת התגברות בדיעבד - וזהו. אין אפשרות לבית המשפט לפסול את החוק, נקודה. לא ברוב של 12 שופטים ולא ברוב של כל ה-15.

בקיצור, אפילו את הפתח התיאורטי הם סגרו. רשות אחת על מלא מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2023 11:53 am 
Hall of Famer

מה שכן הם חוקקו שאת פסקת ההתגברות אפשר להחיל על חוק שנפסל בעזרת 61 ב-2 כנסות , שזה שינוי מעניין.

כמובן שכל עוד הם יכולים לחוקק כל חוק כ״חוק יסוד״ שבו בית המשפט לא יכול לגעת בכלל , הכל שטויות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: