סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2023 2:59 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שזאת הסיבה, ברור שלא. זה לא אקט אלטרואיסטי, זה פשוט הכי קרוב מבחינת לימודים-לפני-צבא. מה זה על חשבון צה"ל? אתה יודע כמה היו מוכנים לשלם על התואר ולעשות שירות רגיל של 3 שנים ביחידה שתואמת את התואר שלמדו?

אם לא יאשרו, לא ילכו. מי שואל אותם בכלל? מי שאל אותי מה אני רוצה?
האדנות הסתמית הזאת היא פשוט מובנית בשיח ובחשיבה בצורה שמטריפה את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2023 4:00 pm 
Junior

פלאש, אני לא מצליח להבין את הנקודה שלך.
הנקודה הייתה שיש חסור שיוויון בשירות בצה"ל אז אתה בתגובה מציע לי שאשלח את הבן שלי למסגרת של 5 שנים רק כדי שיוכלו לשטוף לו את המוח על כמה צבא זה חשוב לפני שיהיה חלק מהמיעוט שלא משרת בצבא?
וגם ההערה שלך על מד"א וזקא וכו' לא ברורה - גם הילד שלי יוכל ללכת לעשות את השירות שלו במד"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2023 4:04 pm 
Junior

FLASH כתב:
עתודה היא כן דרך טובה להרויח 30 אש"ח לחודש בשחרור, בגיל 27-28, עם תואר על חשבון צה"ל. לכן נדרש לחתום על 6 שנים שירות צבאי, כדי לקבל 6 שנות ניסיון טכנולוגי מתקדם ב(חלק) מיחידות צה"ל, ניסיון יקר ערך (ועדיין, בפועל מובטלים חצי מהזמן)

נובמת, אם אתה רוצה להרוויח 30 אלף שקל בגיל 27-28 כל מה שאתה צריך זה ללכת ללמוד הנדסה\מדמ"ח\מתמטיקה\פיזיקה בגיל 18-19 באונ' וללכת לעבוד. בגיל 27-28 תרוויח 30 אלף בחודש בלי הצורך לעבור בצבא ולעבור טירונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 6:15 pm 
Junior

Dovi כתב:
Lakic כתב:
או שהם לא קולטים שאנחנו באירוע אחר או שהם לא רוצים לקלוט שאנחנו באירוע אחר.

או שאתה כל-כך עמוק בסיפור שאתה לא קולט שאתה לא באירוע אחר.

בפועל לאנשים יש חיים ועבודה וילדים והמחאה תלך ותדעך.
זו הדרך של העולם, ואם לא יהיה יום חורפי במיוחד, השמש תזרח למחרת גם כרגיל.

ממש מרגש את ביבי כמה שריקות בוז וקריאות גנאי בטקסי יום הזיכרון, זה מתדלק אותו ואת עדת המעריצים.

ראיתי איזה קטע אתמול שירון אברהם מערוץ 12 שואל אותו במסדרונות הכנסת (נוסח בערך) "אדוני ראש הממשלה, האם המחאות גורמות לך לחשוב שוב על הרפורמה?" וביבי ענה בסגנון האופייני לו "תזמינו אותי לראיון בצורה מסודרת ואסרב לכם בצורה מסודרת", רוצה לומר, זה לא מזיז לו וללוין ולרוטמן שום דבר.

אירוע אחר לחלוטין. כדאי להפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 8:09 pm 
Junior

Lakic כתב:
Dovi כתב:
Lakic כתב:
או שהם לא קולטים שאנחנו באירוע אחר או שהם לא רוצים לקלוט שאנחנו באירוע אחר.

או שאתה כל-כך עמוק בסיפור שאתה לא קולט שאתה לא באירוע אחר.

בפועל לאנשים יש חיים ועבודה וילדים והמחאה תלך ותדעך.
זו הדרך של העולם, ואם לא יהיה יום חורפי במיוחד, השמש תזרח למחרת גם כרגיל.

ממש מרגש את ביבי כמה שריקות בוז וקריאות גנאי בטקסי יום הזיכרון, זה מתדלק אותו ואת עדת המעריצים.

ראיתי איזה קטע אתמול שירון אברהם מערוץ 12 שואל אותו במסדרונות הכנסת (נוסח בערך) "אדוני ראש הממשלה, האם המחאות גורמות לך לחשוב שוב על הרפורמה?" וביבי ענה בסגנון האופייני לו "תזמינו אותי לראיון בצורה מסודרת ואסרב לכם בצורה מסודרת", רוצה לומר, זה לא מזיז לו וללוין ולרוטמן שום דבר.

אירוע אחר לחלוטין. כדאי להפנים.

בסדר.
אם נחיה גם נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 8:40 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
לא אמרתי שזאת הסיבה, ברור שלא. זה לא אקט אלטרואיסטי, זה פשוט הכי קרוב מבחינת לימודים-לפני-צבא. מה זה על חשבון צה"ל? אתה יודע כמה היו מוכנים לשלם על התואר ולעשות שירות רגיל של 3 שנים ביחידה שתואמת את התואר שלמדו?

ההבדל פשוט. ברגע שיאכפו גיוס חובה, מלבד מיעוט קטן הם ילכו לכלא צבאי, 50 אלף חרדים משתמטים יחד. וישארו שם גם 3 שנים אם צריך. שאר החברה הישראלית לא. עד שלא תמצא מסלול שיתאים לאורח חייהם אין מה לדבר על גיוס חרדים וכדאי שזה יהיה שירות לאומי כי הצבא יפגע מקלוט ככ הרבה ולהתאים עצמו לאורחות חייהם.

עתודאים אולי גם מעדיפים לא לשרת כלל , ובמסגרת החובה לשרת הם בחרו במסלול שנותן להם תואר על חשבון צהל + ניסיון טכנולוגי. לכן הם נדרשים להכפיל את השירות הצבאי. לעומת זאת, בני ההסדר ב5 שנים מסגרת שמוכחת כתורמת רבות למערך הקרבי בצה"ל, מעל 90% מהם מתגייסים לקרבי לעומת אחוזים נמוכים בהרבה בשאר המגזר הדתי. שלא לדבר על שביעות הרצון הגיל והבגרות המנטלית שהם מביאים. הצבא ישמח שתהיה לו מסגרת כזו בציבור החילוני , 5 שנים לימודי תרבות יהדות וערכים ובתוכם שירות קרבי מקוצר. זה דבר נפלא לחברה הישראלית

שקי, לא הצעתי ישיבה חילונית. הציבור החילוני הציע, חלקם כתבו פה, וגם הגימנסיה בהרצליה החליטה להקים כזו. הבעתי דעתי שזה רעיון נפלא ואני לא חושב שזה פוגע בשיוויון. כל אחד יכול ללכת למסגרת כזו . לשאלתך על מדא, אם הבן שלך ימצא לא מתאים כמו החרדים , שילך למדא. ולפני זעקות השוויון שלך, הצבא לא רוצה ולא ערוך לגייס את החרדים. הם יפגעו במערכת, זה כמעט שקול להחלטה לגייס את כל הציבור הערבי ישראלי

וגבי 30 אלף בגיל 27-28. ההצעה שלך לא משהו. גם כי היא דורשת להשיג כסף לתואר, גם כי היא דורשת למצוא ניסיון למהנדס מתחיל שזה בכלל לא פשוט ובצבא פשוט. ובעיקר כי היא דורשת השתמטות מצהל מה שרוב הציבור הישראלי לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 04, 2023 11:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תורתו אומנותו. פשוט תורה אחרת.
רוצים להפוך את הצבא לרשות? אז לכולם.
ירצה מי שירצה לנצל את המסלול הצבאי? אהלן וסהלן.

ותנוח דעתך. סטודנט טוב, ודאי אם עבד בעבודת סטודנט, ימצא עבודה כמהנדס מתחיל. ואני מניח שהוא יעשה קצת יותר מאשר חייל סדיר בשנתיים וחצי הראשונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:28 am 
Hall of Famer

אם הוא לא היה מחזיק 2 תפקידי שר בממשלת המדינה שלי, הפדיחה המתגלגלת שנקראת בצלאל סמוטריץ' היתה יכולה לקרוע מצחוק. ההדגמה המושלמת לפער שבין איך שחרד"לים תופשים את עצמם (נבחרי האל ונזר הבריאה) לאיך ששאר העולם תופש אותם (ראו תגובות האמריקאים לאקזמפלר).

אגב, הוא כבר החליט היום אם הוא מתכוון למחוק את חווארה או שכשהוא אומר שצריך למחוק את חווארה אז לא צריך למחוק את חווארה? או שבתפקידו כשר אוצר חובב צריך לעשות רפורמה מול היבואנים כי אין לו חברים טייקונים כפי שהצהיר, או שבפועל לעצור את הרפורמה כי עובדה ככה הוא עשה? והדבר היחיד שמדאיג בכלכלה זה עדיין רק הפיחות בשקל מול הדולר?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:48 am 
Sophomore

כבוד השר כבר הצהיר שמבחינתו, הכלכלה צריכה להתנהל ע"פ דין תורה אז הוא חבר מרעיו עושים הכל להביא אותנו למצב כזה שחלקים בעם יצטרכו למכור את עצמם לעבדות כדי לממן את חובם ההולך וגדל. הצד החיובי הוא שכל 7 שנים החוק יחייב את הנושים למחוק חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:57 am 
Hall of Famer

מה פתאום למחוק חובות, יש פרוזבול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:11 am 
Hall of Famer

מעניין אם הרצוג יחתום על החוקים אחרי שיעברו.
אני לא רואה אותו מודיע שלא יחתום ואוחז בקרנות המזבח אחרי זה. אבל לו אני הייתי במקומו הייתי מתפטר ונותן לאמיר אוחנה לחתום. לא הייתי רוצה ששמי יתנוסס כמי שאישר את הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:17 am 
Hall of Famer

הרצוג הוא נשיא בחסד נתניהו, והוא רכיכה ופוליטיקאי סוג ת' שאין בו שמץ של כבוד עצמי ומנהיגות ציבורית. הוא יחתום על מה שיגידו לו לחתום. בגצ והמחאה הציבורית הרחבה הם הסיכוי האחרון של המדינה הזו להישאר עם צלם דמוקרטי, לעת עתה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:20 am 
Freshman

FLASH כתב:
רואה שחורות כתב:

ההבדל פשוט. ברגע שיאכפו גיוס חובה, מלבד מיעוט קטן הם ילכו לכלא צבאי, 50 אלף חרדים משתמטים יחד. וישארו שם גם 3 שנים אם צריך. שאר החברה הישראלית לא. עד שלא תמצא מסלול שיתאים לאורח חייהם אין מה לדבר על גיוס חרדים וכדאי שזה יהיה שירות לאומי כי הצבא יפגע מקלוט ככ הרבה ולהתאים עצמו לאורחות חייהם.

עתודאים אולי גם מעדיפים לא לשרת כלל , ובמסגרת החובה לשרת הם בחרו במסלול שנותן להם תואר על חשבון צהל + ניסיון טכנולוגי. לכן הם נדרשים להכפיל את השירות הצבאי. לעומת זאת, בני ההסדר ב5 שנים מסגרת שמוכחת כתורמת רבות למערך הקרבי בצה"ל, מעל 90% מהם מתגייסים לקרבי לעומת אחוזים נמוכים בהרבה בשאר המגזר הדתי. שלא לדבר על שביעות הרצון הגיל והבגרות המנטלית שהם מביאים. הצבא ישמח שתהיה לו מסגרת כזו בציבור החילוני , 5 שנים לימודי תרבות יהדות וערכים ובתוכם שירות קרבי מקוצר. זה דבר נפלא לחברה הישראלית

שקי, לא הצעתי ישיבה חילונית. הציבור החילוני הציע, חלקם כתבו פה, וגם הגימנסיה בהרצליה החליטה להקים כזו. הבעתי דעתי שזה רעיון נפלא ואני לא חושב שזה פוגע בשיוויון. כל אחד יכול ללכת למסגרת כזו . לשאלתך על מדא, אם הבן שלך ימצא לא מתאים כמו החרדים , שילך למדא. ולפני זעקות השוויון שלך, הצבא לא רוצה ולא ערוך לגייס את החרדים. הם יפגעו במערכת, זה כמעט שקול להחלטה לגייס את כל הציבור הערבי ישראלי

וגבי 30 אלף בגיל 27-28. ההצעה שלך לא משהו. גם כי היא דורשת להשיג כסף לתואר, גם כי היא דורשת למצוא ניסיון למהנדס מתחיל שזה בכלל לא פשוט ובצבא פשוט. ובעיקר כי היא דורשת השתמטות מצהל מה שרוב הציבור הישראלי לא רוצה.

עוד פעם, 30 אלף הרבה היו מוכנים לשלם תמורת קיצור של שלוש שנים. מה זה נתן להם נסיון טכנולוגי? הם נותנים לצבא כוח פיתוח.
לגבי התמיכה שלך במאפיה החרדית אפשר רק לומר, תאמר לי מי חבריך ואומר לך מי אתה. אני כן מסכים עם דבר אחד - הפתרון הפשוט צריך להיות סירוב גיוס המוני, וכולי תקווה שנראה כזה. ניצני המילואימנקים מבטיחים טובות אבל לא אומרים יש לפני הגול.
הייתי אומר שמה יקרה אם גם תשלום מיסים יהיה נגד איזה פסק שריעה כזה או אחר, אבל זה לא באמת קריטי בהינתן הנתונים בפועל (*).
לא ענית בכלל על השאלה הפשוטה - אם הם לא כשירים לגיוס, איך ישתלבו בחברה האזרחית? מי ישים קצוץ על הדרישות שלהם שם, חוץ מבגטאות התעסוקה שבנו לעצמם?

(*) ותודה לפורום קהלת על האיסוף, מניח שאת הגרף הרוב כבר ראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:11 am 
Junior

FLASH כתב:
לשאלתך על מדא, אם הבן שלך ימצא לא מתאים כמו החרדים , שילך למדא. ולפני זעקות השוויון שלך, הצבא לא רוצה ולא ערוך לגייס את החרדים. הם יפגעו במערכת, זה כמעט שקול להחלטה לגייס את כל הציבור הערבי ישראלי

אני ממש לא בעד לגייס את כל הציבור החרדי, אני חושב שצבא בכפייה זו טעות איומה. אני רק טוען שאם הרוב לא יתגייסו בכפייה אז אני מאוד אנסה שגם הבן שלי לא. לא מבין מה כל כך מוזר באמירה הזו.
מה זה לא מתאים כמו החרדים? שהמסגרת לא מתאימה לסגנון החיים שלו? הצבא בשום צורה לא התאים לסגנון החיים שלי, פשוט היה חוק ואני חנון מדי בשביל לעבור עליו (וכנראה גם נכנע בקלות לנורמות חברתיות) אז הלכתי לצבא ל3 שנים קשות וארוכות שאם הייתי יכול לא לעשות אותן לא הייתי עושה (שחלקן היו מדהימות וכיפיות ומלמדות, אבל בחיים לא הייתי עושה את זה מרצון חופשי).

אם אתה מתחיל לימודים בגיל 18-19 ( זה עולה 10 אלף לשנה, עם עבודה במשרה מאוד חלקית אפשר לממן את זה) אתה מגיע בקלות למשכורת של 30 בגיל 27-28. גם אם ייקח לך חצי שנה למצוא משרה ראשונה (וזה לא, לרוב אתה יכול להתחיל לעבוד בשנה ג' בכיף כבר).
וברור שהבעיה היא שזה דורש השתמטות מצה"ל שזה דבר לא חוקי ולא פשוט כל כך (עדיין), אבל זה לא שהם הולכים לצבא כי זה מקדם אותם בחיים, הם הולכים לצבא וזה החוק והם מעדיפים עתודה על פני שירות קרבי או על פני שירות מדכא כעובדי רסר. מה הנקודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:20 am 
Junior

השאלה היא האם בכלל אפשר לכפות על הציבור החרדי להתגייס.
אני סבור שבהכרח לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:29 am 
Junior

זה כן אני כתב:
השאלה היא האם בכלל אפשר לכפות על הציבור החרדי להתגייס.
אני סבור שבהכרח לא.

אני מסכים, אני חושב שזה גם לא פרקטי מבחינת היכולת לגייס וגם אין לצבא שום שימוש באנשים שמאוד מאוד לא רוצים להיות שם.
הנקודה היא שאם הגענו למצב שבו רוב מחזור הגיוס לא מתגייס אז אני אנסה לשכנע את הבן שלי שגם לו אין שום חובה או צורך להתגייס. יש עוד יותר מעשור עד אז אבל הכיוון נראה לי די סגור, אני לא רואה איך זה משתנה בפרק זמן כזה.

השאלה היותר נכונה היא אם במציאות שבה רוב שכבת גיל מסוימת לא מתגייסת היא מציאות שבה אפשר להחזיק גיוס בכפיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:32 am 
Junior

אין מה לעשות, כנראה שבשלב מסוים הצבא יהפוך למקצועי, ומי שיתגייס אליו יהיו אנשים שעושים זאת מרצון וכי בעיקר מאחר שאין בפניהם אופציות עדיפות בשוק העבודה.
ובכל זאת, יש בצבא מספר תפקידים שמאוד יכולים לסייע באזרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:59 am 
Hall of Famer

אני סקרן לראות איך זה יהיה בר קיימא במציאות הישראלית.
מצד שני האפשרות שיכפו רק על מגזרים מסויימים להתגייס גם הוא לא בר קיימא, בטח כשהמגזר הלא מתגייס יהיה הרוב פה בעוד עשרות לא רבות של שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:01 am 
Junior

אני בטוח שיש אנשים מספיק יצירתיים שכבר רקמו את התכנית הזאת ליום שבו צה"ל במתכונתו הנוכחית ימצה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:19 am 
Freshman

זה קצת מזכיר את סמכו עליי של סמוטריץ.
אני, אני מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:24 am 
Junior

כן, בול. כי צבא מקצועי זה הרי המצאה שלי שאף אחד בעולם לא שמע עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:28 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
כן, בול. כי צבא מקצועי זה הרי המצאה שלי שאף אחד בעולם לא שמע עליה.

כי הבעיה זה לא התכנית. הבעיה זה שתהיה באמת סיבה ליישם אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:35 am 
Freshman

אנשים גם שמעו על זכויות אדם, ויש מקומות שאכן דואגים לשמור עליהן, פשוט לא בצורה של הבטחה אישית של מוחק הכפרים.
נתחיל בשאלה המתבקשת - כמה זה יעלה לנו? (ספויילר - הרבה).
ובהמשך למה שודים אמר - אתה מבקש כאן מהממשלה לוותר על המון כסף חינם (בצורת עבודה) שהיא מקבלת. זה כסף שיבוא על חשבון משהו משהו, הרבה דברים אחרים. למה שהיא תעשה את זה?
קריסת המודל הנוכחי של צה״ל לא תהיה יפה. מקווה שאתה תומך בסרבנות גיוס המונית, כי לא חושב שיש הרבה דרכים ריאליות אחרות (כן, יכולה להיות מפלגה שזה יהיה הדגל שלה - בהצלחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:57 am 
מנהל פורום

ההפיכה המשפטית עשתה אקסלרציה לתהליכים שהיו אמורים לקחת עשור פלוס בצורה דמוגרפית.

החילונים-ליברליים מתחילים להבין שאין להם על מי לסמוך אלא על עצמם.
בזכויות הפרט שלהם, במיסים שהם משלמים לעומת מה שהם מקבלים מהמדינה, באי השיוויון המזעזע בשליחת ילדיהם לצבא.

מדובר בשבר חברתי חסר תקדים. גם אם מחר רוטמן ולוין מבטלים את כוונתם לחוקק את החוקים - המרצע כבר יצא מן השק.
ולהחזיר אותו זה יהיה בלתי אפשרי. האמון - הקטן גם ככה - שהיה בין שני הצדדים נשבר לחלוטין.
דיבורים על השתמטות מגיוס ומילואים מהצד החילוני-ליברלי, מה שהיה פעם תופעת שוליים של בודדים פציפיסטים - נהפך לשיחת היום, גם בקרב טייסים ויוצאי יחידות מובחרות.
קטר ההיי-טק שאנחנו (חלקינו) כל כך גאים בו, בחברות שקמות בו ובתרומה למשק - בולם בעצירת בלמים ואפילו עושה צעדים לאחור.

===============
לגבי המודל של צבאי מקצועי, התנדבותי וחכם - מכל מיני סיבות, אני פשוט לא רואה את זה קורה.
במדינות אחרות זה בדרך כלל מסורת של עשורים ואפילו יותר. והוא פונה לפלחי אוכלוסיה שבאמת חסרה לה אלטרנטיבה מקצועית בעולם האזרחי.
פה זה לא ככה, גם אם יכפילו פי 4 את שכר החיילים.
אני פשוט לא רואה מאתר גיוס מספיק איכותי שיסכים לעשות את זה, גם בתשלום.
בנוסף, כמו שעושות ממשלות נתניהו לדורותיהן, יש פגישה מתמשכת במעמד סמלי המדינה וגורמי הכוח - הצבא, המשטרה, כיבוד החוק.
מכורסם לאט לאט האתוס הצבאי והמוטיבציה יורדת ובהתאם גם איכות כוח האדם. בבוא היום שיגיע עימות צבאי גם נגלה את זה על בשרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:35 pm 
Junior

רוטמן לח״כ מהאופוזיציה הבוקר בוועדת החוקה: ״בדקתי. קיבלתם את הכלכלה עם ריבית של 0.1% והחזרתם לנו אותה עם 2.75% - פי 27, כך שלא השארתם לנו כלכלה במצב טוב כפי שאתם טוענים״.

חשבתי שאמרו שהוא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: