סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
ההפיכה המשפטית עשתה אקסלרציה לתהליכים שהיו אמורים לקחת עשור פלוס בצורה דמוגרפית.

החילונים-ליברליים מתחילים להבין שאין להם על מי לסמוך אלא על עצמם.
בזכויות הפרט שלהם, במיסים שהם משלמים לעומת מה שהם מקבלים מהמדינה, באי השיוויון המזעזע בשליחת ילדיהם לצבא.

מדובר בשבר חברתי חסר תקדים. גם אם מחר רוטמן ולוין מבטלים את כוונתם לחוקק את החוקים - המרצע כבר יצא מן השק.
ולהחזיר אותו זה יהיה בלתי אפשרי. האמון - הקטן גם ככה - שהיה בין שני הצדדים נשבר לחלוטין.
דיבורים על השתמטות מגיוס ומילואים מהצד החילוני-ליברלי, מה שהיה פעם תופעת שוליים של בודדים פציפיסטים - נהפך לשיחת היום, גם בקרב טייסים ויוצאי יחידות מובחרות.
קטר ההיי-טק שאנחנו (חלקינו) כל כך גאים בו, בחברות שקמות בו ובתרומה למשק - בולם בעצירת בלמים ואפילו עושה צעדים לאחור.

===============
לגבי המודל של צבאי מקצועי, התנדבותי וחכם - מכל מיני סיבות, אני פשוט לא רואה את זה קורה.
במדינות אחרות זה בדרך כלל מסורת של עשורים ואפילו יותר. והוא פונה לפלחי אוכלוסיה שבאמת חסרה לה אלטרנטיבה מקצועית בעולם האזרחי.
פה זה לא ככה, גם אם יכפילו פי 4 את שכר החיילים.
אני פשוט לא רואה מאתר גיוס מספיק איכותי שיסכים לעשות את זה, גם בתשלום.
בנוסף, כמו שעושות ממשלות נתניהו לדורותיהן, יש פגישה מתמשכת במעמד סמלי המדינה וגורמי הכוח - הצבא, המשטרה, כיבוד החוק.
מכורסם לאט לאט האתוס הצבאי והמוטיבציה יורדת ובהתאם גם איכות כוח האדם. בבוא היום שיגיע עימות צבאי גם נגלה את זה על בשרנו.

אני מסכים עם זה מאוד.
זה מתקשר למה שכתבתי בהתחלה - "הם ניצחו חזק מדי".
סך הכל, מעמדם היה בסדר - הם בקושי עבדו, הרבה קיבלו קצבאות, כבר לא מגייסים לצבא.
היו יכולים לשפר עוד כל מיני דברים אבל הגזימו לחלוטין. מבחינת הציבור החילוני - אלה שלא משרתים, לא עובדים עכשיו גם רוצים התגברות, נבצרות, לקבוע שופטים ולהתחיל בכפייה דתית. היו אתמול הרבה שלטים עם המילה פרייארים. בבחירות הבאות ציבור חילוני יישאף למשנה ברורה מצד כל ראש מפלגה בנוגע לסוגיה החרדית. משהו שלא היה על הפרק בכלל בבחירות האחרונות. אם ליברמן ירוץ על זה, הוא יעשה דו-ספרתי של מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:15 pm 
Junior

אתם קצת עושים לעצמכם הנחות כשאתם מציגים את פסקת ההתגברות והרפורמה המשפטית כרעיון חרדי. כל הימין מעוניין ברפורמה משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:57 pm 
מנהל פורום

חס וחלילה רעיון חרדי בלעדית. רעיון חרדי + דתי משיחי + חרד"לי + מסורתי.
כל דבר שהוא או לא-ליברלי ביי דפינישן, או שהוא ליברלי רך וגמיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:17 pm 
Junior

אני לוקח במשוואה שלי גם אנשים מהימין "הליברלי", שהיו מאוד בעד רפורמה לפני זמן לא רב, וכעת כשהם בפוזיציה שונה הם מתנגדים לה בחירוף נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:38 pm 
Freshman

יש רפורמה ויש *ה*רפורמה.
כתב זה בעייתי, מציע לנקד.
אני רוצה ניתוח אף, לא אגרוף לפנים.
מה גרם לשינוי הפוזיציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:41 pm 
Junior

קורא את חוק התרומות.
תשמעו, זה בנאדם שיחיה עד גיל 200 רק מהקמצנות.
הוא בטח הולך עם מכנסיים בלי כיסים שחס וחלילה מישהו לא יבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:47 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
יש רפורמה ויש *ה*רפורמה.
כתב זה בעייתי, מציע לנקד.
אני רוצה ניתוח אף, לא אגרוף לפנים.
מה גרם לשינוי הפוזיציה?

1. להוסיף ה"א הידיעה זה לא ניקוד.
2. בכוונה כתבתי כפי שכתבתי, כי יש קונצנזוס בימין (לא רק זה שבמחנה ביבי) שהמצב לא יכול להישאר כמו שהוא עכשיו, ובתכלס אלמלא סכסוכים אישיים ניתן היה להגיע להסכמות בקלות ביחס לרפורמה.
3. תבדוק את העמדות של אנשים כמו גדעון סער, זאב אלקין, ליברמן ומתן כהנא. הייתי כותב גם יאיר לפיד, אבל לו אין באמת דעה בכל נושא שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 3:06 pm 
Freshman

תודה על הטיפ, באמת לא ידעתי מה זה ניקוד.
אתה מבין שאתה שוב עושה את אותה מניפולציה, כן? זה שיש צורך בשינוי כלשהו לא אומר שיש תמיכה רחבה ברפורמת לוין-רוטמן. לגבי סכסוכים אישיים אין לי מושג למה הכוונה. אתה מתכוון לסער ושות׳? המחאה הזאת היא ממש לא מונעת מהפוליטיקאים העלובים למדי של האופוזיציה, להיפך, הם ניזונים ממנה.

תראה, ציטוטים של פוליטיקאים שהתהפכו במובהק (הרבה יותר מובהק לטעמי מהיחס שלהם לרפורמת ל״ר, לא שינוי כללי) לא חסר.
כמה דוגמאות:
ביבי ודרישתו מאולמרט להתפטר - "קיים חשש שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על פי האינטרס הלאומי"
סמוטריץ והצעתו לסרב להתגייס לצה״ל כדי ללחוץ על קובעי המדיניות.
לוין ויחסו לעילת הספיקות - נכס צאן ברזל וכו׳.

אז אתה באמת רוצה לשחק את המשחק הזה? נראה לך שתצא מכאן טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 3:17 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
אתה מבין שאתה שוב עושה את אותה מניפולציה, כן? זה שיש צורך בשינוי כלשהו לא אומר שיש תמיכה רחבה ברפורמת לוין-רוטמן. לגבי סכסוכים אישיים אין לי מושג למה הכוונה. אתה מתכוון לסער ושות׳? המחאה הזאת היא ממש לא מונעת מהפוליטיקאים העלובים למדי של האופוזיציה, להיפך, הם ניזונים ממנה.

תראה, ציטוטים של פוליטיקאים שהתהפכו במובהק (הרבה יותר מובהק לטעמי מהיחס שלהם לרפורמת ל״ר, לא שינוי כללי) לא חסר.
כמה דוגמאות:
ביבי ודרישתו מאולמרט להתפטר - "קיים חשש שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על פי האינטרס הלאומי"

אני לא עושה מניפולציה כמו שאתה ממהר לקרוא (כי אני לא מניח שיש לך קשיים בהבנת הנקרא, חלילה) ומבין דברים שלא נאמרו.
לא אמרתי שהפוליטיקאים מהאופוזיציה בעד הרפורמה (בה"א הידיעה) של לוין, אמרתי שהם בעד רפורמה. אם הם היו מתעלים מעל היריבות האישית עם ביבי, ניתן היה להגיע למתווה שמוסכם על מרבית השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 3:24 pm 
Freshman

וזאת בדיוק המניפולציה. הנחתי (ותקן אותי אם אני טועה) שאתה מדבר על אמירות מצד סער לפיד ושות על שינויים שיש לבצע במערכת המשפטית, והבאתי ציטוטים מהצד השני כדוגמת נגד שאין כאן באמת צביעות ייחודית ללא-ביבי (רשמתי שמאל אבל זה באמת כינוי חסר משמעות).
זאת (שניתן היה להגיע לפשרה) פשוט אמירה ריקה אבל כן מהדהדת יפה את גישת ״הכנסנו עיזים, למה אתם לא מצילים אותנו מעצמנו?״ הנפוצה למדי.
למה שמישהו מהבייס הפוליטי של לפיד יתעניין בביצוע רפורמה בבית המשפט? אין לו נושאים חשובים יותר על הראש? אין לליכודניקים. מן הסתם גם הליכוד עצמו מודע לעניין ולכן עניין הרפורמה הוצנע, לעומת נושאים אחרים שכרגע מתעלמים מהם לחלוטין ואף פוגעים בהם במישרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 3:33 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
וזאת בדיוק המניפולציה. הנחתי (ותקן אותי אם אני טועה) שאתה מדבר על אמירות מצד סער לפיד ושות על שינויים שיש לבצע במערכת המשפטית, והבאתי ציטוטים מהצד השני כדוגמת נגד שאין כאן באמת צביעות ייחודית ללא-ביבי (רשמתי שמאל אבל זה באמת כינוי חסר משמעות).
זאת (שניתן היה להגיע לפשרה) פשוט אמירה ריקה אבל כן מהדהדת יפה את גישת ״הכנסנו עיזים, למה אתם לא מצילים אותנו מעצמנו?״ הנפוצה למדי.
למה שמישהו מהבייס הפוליטי של לפיד יתעניין בביצוע רפורמה בבית המשפט? אין לו נושאים חשובים יותר על הראש? אין לליכודניקים. מן הסתם גם הליכוד עצמו מודע לעניין ולכן עניין הרפורמה הוצנע, לעומת נושאים אחרים שכרגע מתעלמים מהם לחלוטין ואף פוגעים בהם במישרין.

לא מדבר על לפיד, אני מדבר על הבייס הימני באופוזיציה. והם בעבר ניסו והציעו להעביר רפורמות במערכת במשפט. לא לפני כ"כ הרבה זמן. מדובר בעניין סופר מהותי שלא ניתן לפטור ב"פוליטיקאים מדברים באופן שונה ביחס למקום שממנו הם מדברים באותה נקודת זמן". ואגב, הם גם היום אומרים שהם בעד רפורמה, אבל לא זו שמוצעת על ידי הממשלה. לכן אני אומר שניתן להגיע להסכמות.
וכן, ברור שמלכתחילה הוכנסו עיזים. זו פרקטיקה ידועה ומקובלת לא רק בפוליטיקה, ולא ברור לי על מה אתה מלין.

ולא הבנתי מה אתה אומר. אתה טוען שהליכוד הצניע את הרפורמה בקרב המצביעים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 4:35 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
רוטמן לח״כ מהאופוזיציה הבוקר בוועדת החוקה: ״בדקתי. קיבלתם את הכלכלה עם ריבית של 0.1% והחזרתם לנו אותה עם 2.75% - פי 27, כך שלא השארתם לנו כלכלה במצב טוב כפי שאתם טוענים״.

חשבתי שאמרו שהוא חכם.

זה יפה
ובממשלה הנוכחית זה לכאורה יגיע לכל היותר לסדר גודל של פי 2-2.5 ממה שהם קיבלו (ולא פי 27!!!), ולכן אין להשוות בין הממשלות

אגב
זו אמירה באמת מוצלחת
כי יהיו האנשים שיקנו אותה, וזו מטרתה הרי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 4:38 pm 
Freshman

אני אומר שקמפיין הליכוד לחלוטין לא היה על הרפורמה, והפרופורציה בין העיסוק שלו ברפורמה (ככל שפרטים היו ידועים כלל - ראה דיון קודם על רפורמה מול הרפורמה) לבין נושאים כמו בטחון אישי, מצב כלכלי, ״מס עבאס״ וכו׳ - הן הפוכות לחלוטין לפני ואחרי הבחירות.
יש את זה למשל, אם כי התוצאות שם לא כ״כ חד משמעיות כמו שמוצג - https://twitter.com/bodkim2022/status/1 ... 6351691776
חבל שאין אפשרות לראות ציוצים לפי החיפוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 4:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
רואה שחורות כתב:

כמה דוגמאות:

אני לא עושה מניפולציה כמו שאתה ממהר לקרוא (כי אני לא מניח שיש לך קשיים בהבנת הנקרא, חלילה) ומבין דברים שלא נאמרו.
לא אמרתי שהפוליטיקאים מהאופוזיציה בעד הרפורמה (בה"א הידיעה) של לוין, אמרתי שהם בעד רפורמה. אם הם היו מתעלים מעל היריבות האישית עם ביבי, ניתן היה להגיע למתווה שמוסכם על מרבית השחקנים.

או שמדובר פה במשהו שהוא מעבר ליריבות אישית - מדובר פה באנשים שהמשותף לכולם הוא שהם כבר הלכו עם ביבי ונכוו ממנו, ויש להם בסיס איתן לחשוד בכנות כוונותיו ובכנות הבטחותיו.
ועל אחת כמה וכמה במקרה הספציפי הזה - כי יש מצב שהם גם מבינים, כפי שאני חושב, שהוא לא גורם שאמור למתן את *ה*רפורמה - הוא רוצה את *ה*רפורמה הזו יותר מלוין ורוטמן. הוא לא בא לשום הידברות בתום לב, וממילא הוא מתכוון להעביר אותה איתם או בלעדיהם, כשבדרך הוא גם מקווה למתן את ההפגנות ובתור בונוס הוא מחסל אותם פוליטית, שובר את המחנה שלהם ומוציא אותם ליצנים פתאים. כמו בביטוי הידוע fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
וממילא מיד כשהם מסכימים לדבר הוא יכול לומר שאסור לו לעסוק בזה, כי היועצת אסרה עליו.

במובן הזה, אגב, בהרבה מיארה משחקת לידיו. היא באה בכוונה טובה מבחינתה, ברור שיש ניגוד אינטרסים מוחלט בעיסוק של ביבי ברפורמה שבעזרתה הוא יכול להשפיע ישירות על משפטו. אבל הוא יכול להתחבא מאחוריה ולהיתמם שזה לא הוא, זה לוין ורוטמן, אם רק היו משחררים אותו הוא היה מסדר את כל העניינים. מצג שווא גדול מזה אין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 5:01 pm 
Hall of Famer

אה, אנחנו שוב בשלב האשמת הקורבן (שהוא גם טרוריסט ואנרכיסט) והעמדת הפנים כאילו אנחנו במשחק פוליטי קר ומחושב, ולא באמצע הפיכה משטרית ושינוי הנורמה הציבורית לקודים ואופן התנהגות של ארגון פשע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 5:05 pm 
מנהל פורום

רואה שחורות כתב:
אני אומר שקמפיין הליכוד לחלוטין לא היה על הרפורמה, והפרופורציה בין העיסוק שלו ברפורמה (ככל שפרטים היו ידועים כלל - ראה דיון קודם על רפורמה מול הרפורמה) לבין נושאים כמו בטחון אישי, מצב כלכלי, ״מס עבאס״ וכו׳ - הן הפוכות לחלוטין לפני ואחרי הבחירות.
יש את זה למשל, אם כי התוצאות שם לא כ״כ חד משמעיות כמו שמוצג - https://twitter.com/bodkim2022/status/1 ... 6351691776
חבל שאין אפשרות לראות ציוצים לפי החיפוש.

רק למען ההוגנות כמה דברים:
1. הרפורמה כן הייתה חלק מהקמפיין. נכון, לא בכזאת עוצמה כמו ממה שהתגלה בפועל ובצורה מעומעמת יותר ופחות קונקרטית מהחוקים שמעבירים, יותר ברמת הסיסמאות, אבל היא בהחלט הייתה שם. בנוסף, נושא כל כך מורכב זה משהו שאי אפשר להעביר באופן מלא בתשדירי בחירות וקמפיין שטח. זה משהו שצריך להיות עליו דיון עמוק, מה שכמובן לא היה.
2. ה"טריק" של להיבחר על טיקט A ולעשות B, כאשר B לפעמים הפוך לגמרי מA, הוא לא נחלת בחירות ליכוד 2022 בלבד. זה קרה לבנט והממשלה הלא כל כך ימנית שלו, ולשרון עם ההתנתקות, שבזמנו אפילו נדחתה ברוב על ידי מרכז הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 5:15 pm 
Freshman

קמפיין זה דבר ערטילאי למדי, אבל באיזה מובן זה היה חלק מהקמפיין? שאלה לא לשם הקנטה, באמת סקרן איך אנשים מפרשים קמפיין בימינו.
ההשוואה לבנט ממש לא קרובה, בהינתן המאמצים של אותו בנט להקים ממשלת ימין. גם קשה לטעון שהממשלה שקמה היא ממשלת שמאל - באיזה מובן? הרי מדינית היא לא שונה ממשלות ביבי לדורותיהן, והמדיניות הכלכלית שלה בטח היתה יותר ימין ממה שאנחנו רואים עכשיו. סליחה, היה את מס עבאס (בעצם לא משנה). אז מה משמעות התווית הזאת?
לגבי שרון לי זה רחוק מידי, אז אין לי הרבה מה להתייחס. בכל אופן מושחת מהליכוד שעושה מה שבא לו זה די on par for the course.

מה לעשות שאם רוצים לעשות שינוי דרמטי, אז כן, כדאי שהוא יהיה מובהר מראש (לא שזאת הבעיה היחידה עם הרפורמה, חלילה, למעשה על זה הדיון העקרוני ביותר - מה מותר לרוב להחליט ומה לא). גם אם זה מורכב מידי לציבור הטיקטוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 5:43 pm 
מנהל פורום

אני בהחלט מסכים עם הסיפא שלך, ששינוי דרמטי צריך להבהיר מראש ולעשות בהסכמה רחבה ככל האפשר. אבל כמו שאנחנו מכירים את הפוליטיקה שלנו, לא זה ולא זה הם תנאי הכרחי. מצדיקי הרפורמה יגידו שגם "חוק יסוד כבוד האדם וחירותו" לא הובהר מראש, ואפילו עבר ברוב זעום של כ-30 חברי כנסת ובצורת חקיקה רגילה למדי, רק עם התווית "חוק יסוד".

הדיבורים של הימין על שינוי משמעותי במערכת המשפט זה לא דבר חדש. זה דוברר לפני ובמהלך הבחירות לא רק על ידי הליכוד אלא גם על ידי שאר השותפים הטבעיים של נתניהו. זה נכון שהקמפיין כמו קמפיין צריך להיות קצר וקולע. ולכן התעסק בזה יותר ברמת כותרות, הפחדה, ופריטה על נימי הרגשה ופחות פרט את זה לתתי נושאים וצעדים פרקיים כמו שמתחייב בחקיקה. אבל זה טבעי ואי אפשר לצפות לדבר שונה מקמפיין.
בתור מי שלא בצד הפוליטי של הליכוד, גם אם לא ידעתי את הצעדים הספציפיים שיקרו במערכת המשפט, הבנתי שמשהו גדול הולך לקרות ושזה חלק מהטיקט של גוש הימין.

לגבי בנט, אני מניח שלפחות חלק ממצביעיו היו מעדיפים שיחזיר את המנדט לנשיא מאשר יקים את הממשלה שלבסוף הוא הקים. וכנראה שלא לחינם הוא ואיילת שקד נמחקו מהמפה הפוליטית - הבייס שלהם כנראה חשב אחרת. זה לא כל כך משנה מה הוא עשה בפועל ובשטח מבחינת המדיניות, אלא גם הנראות. החיבורים שהוא עשה, למרץ ולרע"ם, היו לעיני חלק מקהל הבוחרים שלו בדיוק ללכת בקמפיין על A ולעשות B. יש לא מעט ציטוטים שלו ושל שקד לפני הבחרים לגבי עם מי הם ישבו ועם מי לא, וזה לא מחמיא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 6:23 pm 
Junior

בהנחה והדיווחים בנוגע לכך שמאוד מתקשים לאייש את הטיסה של נתניהו בטייסים,
קטע קטע זה.
ראש ממשלה מוקצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 6:34 pm 
Hall of Famer

זה כשלעצמו נשמע לי פייק ואין לי ספק שיטיסו אותו כמו גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 6:53 pm 
Freshman

הטענה היא שמדובר באיזה טיטאניק של בואינג שרק מעט טייסים מוסמכים להטיסו.
למה צריך כזה מטוס לזוג (ופמלייה, מן הסתם, ועדיין)? במיוחד אחרי תספורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 7:26 pm 
Hall of Famer

ראשי ממשלה אחרים טסו במטוס אחר? אני לא בטוח.
אני מתאר לעצמי שבכל זאת במטוס כזה צריך אזור עבודה, וחדר ישיבות, ומערכת כזו ומערכת אחרת עם צוות שיפעיל אותן. בוא נגיד שזה הדבר הכי פחות מטריד אותי, וכאמור אני לא בטוח שהמלוכנים ייחודיים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 8:06 pm 
Hall of Famer

זה לחלוטין לא פייק, אלעל הודתה שאין טייסים שמוכנים להטיס את הדיקטטורים. בלית ברירה רגב (שעשתה "משתה" למקורביה עם השמצות איומות על האזחים המפגינים) פתחה את המכרז גם לישראייר וארקיע, ובשעות האחרונות אלעל הודיעו ש"גיבשו צוות".

כמובן שלחופשת הסופש הזו ברומא אין שום משמעות מדינית, נתניהו פשוט בורח מהמחאה ומכיוון שאף ראש מדינה נורמלי לא מוכן להזמין אותו, הוא השיג זימון מהנאו-פשיסטית האיטלקיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 8:15 pm 
Hall of Famer

מה טיטאניק ב-777?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

אבל עזבו שטויות, איך הנתניהוז מוכנים לטוס עם טרוריסטים??

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: