Dovi כתב:
uriel17 כתב:
דעתי מתחילת העונה שזו הקבוצה ההגיונית הראשונה של מכבי מאז 2014
ואם אני אוהד מכבי אני חוזר לצפות בקבוצה
יש המון כשלים, קטש הוא מאמן הגנה איום ומההגנה שאני רואה אף אחד מהעוזרים הוא לא מאמן הגנה מובהק, למרות שפרקינס היה שחקן הגנה מצוין
כן, השחקנים של מכבי ברובם שומרים אישיים לא טובים ועדיין הם במקום שמוביל לפלייאוף לאורך כל העונה כמעט. שזה לא חזון נפרץ מאז 2016 והלאה
מאיזו סיבה לחזור לצפות?
כי יהיו הישגים? (לא יהיו)
כי הכדורסל יפה? (הוא לא)
אולי הקבוצות הקודמות היו לא הגיוניות אבל היו להם ערבים של הצגות בבית ובחוץ.
מכבי הזאת הפסידה כמעט את כל משחקי החוץ (רובם בתבוסות קשות) וגם בבית מציגה קאמבקים הירואים אבל איך אמר עופר שלח: "מכבי מצליחה להוריד את היריבות לרמה שלה"
אני מסכים שיש פה בסיס טוב ויכול להיות שתיקונים נקודתיים (בעמדות הפנים אבל בראש ובראשונה בעמדת המאמן) יובילו למקום טוב יותר ואין צורך לשבור הכל כמיטב המסורת אבל לא הייתי קורא לחזור לצפות.
קשה להתווכח על חווית צפיה, אבל נדבר רגע על הישגים ביורוליג, מאז עונת 2015 שבאה אחרי האליפות היורוליג, הייתה עונה אחת שמכבי הגיעה לפלייאוף בזכות ולא בחסד וזו הייתה עונה שלא נגמרה ולעולם לא נדע איך היא הייתה נגמרת. מכבי הייתה עולה לפלייאוף בטוח אבל אולי הייתה חוטפת סוויפ שמשאיר טעם רע מכל העונה. בכל אופן זו עונה אחת
חוץ מהעונה הזו הייתה עוד שבא מכבי הגיעה לפלייאוף וזו העונה האחרונה, היא הגיעה לשם בחסד ולא בזכות. אין שום סיכוי שהיא הייתה מגיעה לפלייאוף בעונה שעברה אלמלא סילוק הרוסיות
כלומר חצי פלייאוף ב8 עונות כולל השפלות כמו לרדת ליורוקאפ ולהיות מודח גם משם ולסיים את העונה במקום לפני אחרון או משהו כזה
העונה הזו, היא לאורך כל העונה כמעט היא נמצאת במקום שמוביל לפלייאוף, בקצה התחתון אבל באופן קונסיסטנטי.
אחרי עונת האליפות ב14 הניהול המקצועי היה של ליצנים בראשות וויצ'יץ' אבן ופדרמן, חסרי מושג שרלטנים
העונה בפעם הראשונה, יש איש מקצוע אמיתי עם הישגים מוכחים, לונזו בראון לכולם פתאום ברור שהוא שחקן טוב, לא היה כזה קונצנזוס ערב אליפות אירופה.
ההימור עליו הצליח, בולדווין אותי לפחות מפתיע לטובה, הוא היה נזק מהלך בקבוצות הקודמות. שאר השחקנים שנבחרו לא היו נמוך מידי מתחת לרדאר מכדי להחשב סיכון גדול ולא גבוה מידי ברדאר מכדי להיות יקרים מידי
וויצ'יץ' יצא החוצה, מאבן לא שומעים כבר
נראה שבלאט הוא הסמכות המקצועית, בטח אם מכבי תעשה פלייאוף סופסופ ואולי תתן סדרה טובה ותקח אליפות בארץ
מאמין שבלט ימשיך לנהל.
אני חושב לאוהדי מכבי יש אופק בפעם הראשונה אחרי הרבה זמן