סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 6:36 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
דוראנט כנראה בחוץ עד סוף העונה. יכול להיות משמעותי מאד - פיניקס יכולה להתדרדר לפלייאין ולהסתבך, וגם אם יסיימו ב-6 הראשונות, אם לא יחזור ממש לתחילת הפלייאוף או לא בכושר, סדרת סיבוב 1 מול ג"ס או הקליפרס זה סיכון אמיתי מבחינתם

עד סוף העונה הסדירה, חשוב לציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 6:46 pm 
Junior

uriel17 כתב:
גם לוקה נפצע ומחכים לMRI
שתי הקבוצות שעשו טרייד עם ברוקלין, בבעיה
הפציעות האלה, הן תזכורת לקבוצות טובות אחרות שלא כדאי להתפרק ולבנות מחדש, אם אתה "רק" טוב מאוד ולא מצוין
רוב האליפיות נלקחו כשברקע פציעות בקבוצות אחרות
תהיה מספיק קרוב לפסגה לאורך מספיק זמן, סיכוי טוב שזה יגמר בתואר

לדעתי זה שני סיפורים שונים:
- פיניקס הלכה אול אין על החלון של כריס פול, בידיעה ש-KD הוא שחקן מבוגר ופציע. אם זה יפגע להם בפלייאוף זה משמעותי מאד כי החלון שלהם קרוב להסגר
- דאלאס לקחה סיכון מחושב עם קיירי, הייתה תקועה במקום שהתקרה שלו היא גמר מערב (אז צריכה 2-3 קבוצות שיתפרקו בגלל פציעות). החלון שלה תלוי בלוקה ולכן לא נסגר בקרוב, גם אם הסיפור עם קיירי ייכשל יהיו להם עוד הזדמנויות לבניית הקבוצה. בנוסף, לוקה לא מועד לפציעות כמו KD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 6:49 pm 
Senior

גם סטיבן אדאמס בחוץ לכל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 7:35 pm 
Junior

stavs כתב:
דניאל כתב:
דוראנט כנראה בחוץ עד סוף העונה. יכול להיות משמעותי מאד - פיניקס יכולה להתדרדר לפלייאין ולהסתבך, וגם אם יסיימו ב-6 הראשונות, אם לא יחזור ממש לתחילת הפלייאוף או לא בכושר, סדרת סיבוב 1 מול ג"ס או הקליפרס זה סיכון אמיתי מבחינתם

עד סוף העונה הסדירה, חשוב לציין.

אכן, סוף העונה הסדירה.
השאלה מתי ואיך יחזור לתחילת הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 7:59 pm 
Hall of Famer

האם אט אט ממפיס בדרך להיות אנדרדוג מול מרבית היריבות הפוטנציאליות שלה (אם לא כולן) בסיבוב הראשון?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 8:05 pm 
מנהל פורום

דניאל, ברור שמדובר בשני סיפורים שונים
וכנראה גם בשתי פציעות שונות, אבל השינוי במוזיקה בגלל מעידה בחימום ממחישה כמה חשוב להיות בסביבה שיש לדברים סיכוי לקרות ולא לסגור את הבסטה בגלל שאתה ה perfect position סתם תובנה

אדאמס בחוץ עד סוף העונה הסדירה או שזה כולל גם את הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2023 11:54 pm 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל, ברור שמדובר בשני סיפורים שונים
וכנראה גם בשתי פציעות שונות, אבל השינוי במוזיקה בגלל מעידה בחימום ממחישה כמה חשוב להיות בסביבה שיש לדברים סיכוי לקרות ולא לסגור את הבסטה בגלל שאתה ה perfect position סתם תובנה

אדאמס בחוץ עד סוף העונה הסדירה או שזה כולל גם את הפלייאוף?

אין ספק שפציעות משפיעות דרמטית על סיכויי אליפות ולכן גם על נרטיבים של קבוצות ושחקנים. רק מהשנים האחרונות, בלי הפציעות של מידלטון ושל כריס פול (ביוסטון), ואולי לא היינו מדברים על קארי כשחקן היסטורי.
ועדיין, אצל דוראנט זה לא משום מקום. שחקן מבוגר עם היסטוריה של פציעות הוא בסיכון גבוה יותר לפציעה. זה סיכון שהסאנס לקחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 12:00 am 
Junior

shmueliki כתב:
האם אט אט ממפיס בדרך להיות אנדרדוג מול מרבית היריבות הפוטנציאליות שלה (אם לא כולן) בסיבוב הראשון?

אם מוראנט לא חוזר, ולמרות הריצות הטובות בלעדיו בשנה שעברה, היא כנראה תהיה אנדרדוג בכל סדרת סיבוב ראשון. לפי מה שהבנתי הליגה בודקת אם הוא נשא את האקדח גם באולם, מה שאסור לפי הסכם השחקנים (ועל מקרה דומה גילברט ארינס קיבל השעיה ארוכה). מניח שההסתבכות האחרונה שלו עם איזה ילד בן 17 לא תעזור לו.
סיפור די מטורף למען האמת. לא זוכר דוגמא של שחקן צעיר ברמת כוכבות כל כך גבוהה בליגה שהסתבך ככה. תמיד הייתי בטוח שהסכנה שלו זה לגמור כמו דריק רוז עם איזו פציעה נוראית שנובעת מהמשחק האקספלוסיבי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 8:35 am 
Junior

לפי ווז' אין פציעה בשריר עצמו ללוקה וברגע שתגמר אי הנוחות הוא יוכל לחזור. אין פה פציעה ארוכת טווח לפי הMRI.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 10:36 am 
מנהל פורום

ג"ס ממשיכה להפסיד, הפעם זה היה ממש בלואו אאוט
דריימונד השתמש בפודקסט שלו לזלזל בגריזליס בכלל ובברוקס בפרט
זה נגמר רע מאוד דריימונד, ברוקס שמר כמו משוגע, וטריש טולק על האוזן של דריימונד
קומינגה התלהב מהקונספט של דוראנט ונפצע גם הוא בחימום, וויגנס עדיין בענייניו הפרטיים, הכפפה2 יחזור לקראת סוף החודש וזה עדיין לא מצדיק את הכלום והשום דבר שראינו הבוקר
השלישיה פול/קליי/קארי הייתה גומרת משחקים תוך 5 דקות, העונה השלישיה הזו חופרת בורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 11:18 am 
Senior

הדקות עם פול בכלל נראו רע מאוד לג"ס, אני לא מבין למה הם מעלים אותו בחמישייה.
סיים עם מינוס 33 את המשחק, אף אחד בווריורס לא עם נתון דומה.

רגע חמוד במשחק של מילווקי מול הנטס. ברוק לופז מסיים משחק אדיר עם 24 נק', 10 ריב' ו-9 חסימות, היה מאוד קרוב להשיג את החסימה העשירית (אבל קיבל כמה שריקות גבוליות) והיה נראה מאוד להוט להשיג אותה, אבל משחק נגמר לו לפני שהספיק לחסום שוב, בעיקר כי הנטס ממש חיפשו שלשה בסיום.
רגע אחרי הבאזר לופז תופס את הכדור תוך הבעת תסכול מחויכת, ואז ישר מסתובב לכיוון יאניס על הספסל ומסמן לו בפנטומימה די ברורה 'אתה היית מרים לעצמך להנחתה בשביל הבלוק האחרון', כבדיחה על פרשת הט"ד המזויף של יאניס מהשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 12:32 pm 
מנהל פורום

כן, כן לא ברור מה יהיה עם הג"ס האלה
הם יכולים לקחת אליפות באותה מיד שיכולים לעוף בסיבוב הראשון

הניקס, רגע לפני שהם הופכים לאגדה, מחזירים את עצמם ואותנו למציאות ומפסידים בסקרמנטו ללהיט של הליגה
תזכירו לעצמכם לבדוק איזה קבוצה הכתה את התחזיות בהכי הרבה משחקים, יש מצב שזו סקרמנטו או אולי בת'אנדרס
כל החמישיה של הניקס ב +/- שלילי לעומת זאת כל הספסל הניקס בחיובי (למעט טופין שהיה ב 1-) תמונת ראי בקינגס
מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 2:12 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני עדיין בדעה שהיו צריכים להעיף את דריימונד בטרייד (או אפילו בCUT) ישר אחרי האגרוף ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 3:58 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
רגע חמוד במשחק של מילווקי מול הנטס. ברוק לופז מסיים משחק אדיר עם 24 נק', 10 ריב' ו-9 חסימות, היה מאוד קרוב להשיג את החסימה העשירית (אבל קיבל כמה שריקות גבוליות) והיה נראה מאוד להוט להשיג אותה, אבל משחק נגמר לו לפני שהספיק לחסום שוב, בעיקר כי הנטס ממש חיפשו שלשה בסיום.
רגע אחרי הבאזר לופז תופס את הכדור תוך הבעת תסכול מחויכת, ואז ישר מסתובב לכיוון יאניס על הספסל ומסמן לו בפנטומימה די ברורה 'אתה היית מרים לעצמך להנחתה בשביל הבלוק האחרון', כבדיחה על פרשת הט"ד המזויף של יאניס מהשבוע.

לא ממש מבין למה שחקנים רודפים אחרי טריפל דאבלים. אין לזה שום משמעות במשחק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 7:12 pm 
Hall of Famer

טריפל דאבל עם חסימות זה מגניב ונדיר, בטח מאז ימי שון ברדלי ותיאו רטליף. גם מיילס טרנר אתמול אגב, חסם 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 8:18 pm 
Hall of Famer

זה מגניב אולי בשביל חלק מהאוהדים.
זה לא אמור לעניין את השחקנים על הפרקט ועלול לפגום בהתנהלות הרגילה שלהם במשחק.
או במלים אחרות - לא הכי מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2023 11:45 pm 
Senior

כל עוד זה מוסיף קצת עניין והנאה לשחקנים בזמן העונה הסדירה, אני לא רואה מה הנזק.
לופז היה פנומנלי אתמול, הוא הגיע 9 חסימות בחסד ולא בגלל ניפוח סטטיסטיקה, אז כשהמשחק היה ב90% של הבאקס הוא ניסה לאתגר את עצמו להשיג את העשירית והיה נראה שהוא בעננים גם אחרי שלא הצליח לעשות את זה.

בדומה, יאניס כל העונה מסיים עם 9 אסיסטים פעם בשלושה משחקים בערך, אבל הגיע לט"ד רק שלוש פעמים.
במשחק ההוא, הוא עבר את כל המגרש בריצה כדי שלא יעשו עליו פאול וכשהגיע מתחת לסל של היריב והבין שהמשחק גמור, החטיא בשביל הריבאונד קצת בתור בדיחה.
זה דבילי, אבל אני לא חושב שזה לא מקצועי.

גם כששחקנים כמו ריקי דייויס, בוב סורה או אנדריי בלאטץ׳ ניסו להשיג ט"ד מאוד נדיר בקריירה שלהם, אני יכול להבין אותם ואני לא חושב שזה כזה נורא. קצת מגוחך וזול, אבל שיהיה. זה בסדר גמור אם פעם בכמה זמן שחקנים ירצו להשיג הישגים סטטיסטיים כלשהם, העיקר שזה לא יהיה אחד הדברים העיקריים שמניעים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 12:33 am 
Sophomore

נורטון כתב:
טריפל דאבל עם חסימות זה מגניב ונדיר, בטח מאז ימי שון ברדלי ותיאו רטליף. גם מיילס טרנר אתמול אגב, חסם 7

הזיכרון האחרון שלי מט"ד עם חסימות הוא ממרקוס קמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 10:35 am 
Freshman

טוב אז אולי מתפתח משהו בל.א.
ניצחון כזה כשדיוויס קולע רק 8 מעיד על הרבה דברים טובים, וכיף לראות כשרון כמו של ראסל משחק בלי לחץ. אבל הסיפור האמיתי של כל הריצה הזו מאז הפציעה של לברון הוא לדעתי שחקני המשנה (בלי קשר שדיוויס סוחב את הקבוצה).
כשהכדורסל חולה הכוכבים משחקים 40 דק׳, צוברים פציעות ועדיין מפסידים וכתוצאה גם סוחבים עול מנטלי שמשליך על שאר הקבוצה. אבל ה״סבל״ הזה מציף למעלה את השחקנים שיש להם מה להוכיח ונותנים הכל כמו שרודר, ריבס ובראון. ופתאום כשיש משהו בריא יותר מבחינת כדורסל כל הדקות מלחמה שהם צברו בזמן ההפסדים מתורגמים למשהו חיובי.

חוץ מזה אמביד (מגיע לו mvp השנה) אולי נותן נוק-אאוט אחרון לשאיפות פלייאין של פורטלנד שהקיאו דם בדרך לניצחון משנה כיוון ועדיין הפסידו (כמו שאוריאל חזה כבר לפני כמה שבועות). ועם כל הביקורת שהיתה לי על ההנהלה הגרועה של ברוקלין עצם העובדה שהביאו את ברידג׳ס זה ניצחון בפני עצמו, שחקן שאהבתי מהרגע הראשון בליגה וכיף לראות פורח בסיטואציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 11, 2023 11:22 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
כל עוד זה מוסיף קצת עניין והנאה לשחקנים בזמן העונה הסדירה, אני לא רואה מה הנזק.
לופז היה פנומנלי אתמול, הוא הגיע 9 חסימות בחסד ולא בגלל ניפוח סטטיסטיקה, אז כשהמשחק היה ב90% של הבאקס הוא ניסה לאתגר את עצמו להשיג את העשירית והיה נראה שהוא בעננים גם אחרי שלא הצליח לעשות את זה.

בדומה, יאניס כל העונה מסיים עם 9 אסיסטים פעם בשלושה משחקים בערך, אבל הגיע לט"ד רק שלוש פעמים.
במשחק ההוא, הוא עבר את כל המגרש בריצה כדי שלא יעשו עליו פאול וכשהגיע מתחת לסל של היריב והבין שהמשחק גמור, החטיא בשביל הריבאונד קצת בתור בדיחה.
זה דבילי, אבל אני לא חושב שזה לא מקצועי.

גם כששחקנים כמו ריקי דייויס, בוב סורה או אנדריי בלאטץ׳ ניסו להשיג ט"ד מאוד נדיר בקריירה שלהם, אני יכול להבין אותם ואני לא חושב שזה כזה נורא. קצת מגוחך וזול, אבל שיהיה. זה בסדר גמור אם פעם בכמה זמן שחקנים ירצו להשיג הישגים סטטיסטיים כלשהם, העיקר שזה לא יהיה אחד הדברים העיקריים שמניעים אותם.

אני יכול לקבל את זה כששחקן שזו הזדמנות של פעם בקריירה שלו לעשות טריפל-דאבל, עושה איזה משהו מיוחד בפוזשן אחרון (במשחק גמור) כדי לשפר את סיכוייו לכך.
אבל כשיאניס עושה את זה - פתטי משהו בעיניי.
לופז עם החסימות בהחלט דומה יותר לסוג הראשון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 3:56 am 
Hall of Famer

לא משנה מי אתה.. מה נותן לך טריפל דאבל?

נשמע שלופז נתן משחק נהדר. הוא שחקן מעולה באופן כללי וסנטר בקבוצה שלקחה אליפות.
הוא הרוויח על פי גיגול זריז $172,049,673 בקריירה שלו.
איך זה מקדם אותו? למה שיהיה לו אכפת מדבר סתמי כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 4:01 am 
Sophomore

גם לא לזרוק זריקת סוף שעון מיותר מחצי מגרש זה מעבר ללא מקצועי ואף פוגע בקבוצה, אבל רוב השחקנים עושים את זה כי אכפת ממספרים ושופטים שחקנים על זה גם כשאין לזה הרבה משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 4:09 am 
Hall of Famer

זה דומה וזה גם פסול בעיניי (וקצת עלוב כשעושים כאילו) אבל זה לא אותו דבר.
טריפל דאבלים זה סיפור ילדותי ומטופש. אחוזים משלוש לא.
אני יכול יותר להבין למה שחקן לא מעוניין לפגוע בחוזה הבא שלו עם אחוזים נמוכים יותר משלוש,
גם אם אני חושב שזה לא קבוצתי ולא מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 4:50 am 
Hall of Famer

אני אסכים שלא לקחת שלשה (שהמטרה למען הקבוצה היא הרי לא רק לקלוע אותה, אלא מספיק לפגוע בטבעת ולהשאיר את הכדור חי) זה גם פסול לחלוטין בעיניי (בטח ובטח כשהמשחק עוד בחיתוליו והכל פתוח, לא דקה לסיום במינוס 20).
קל וחומר שחלק ניכר מהשחקנים לוקחים כמה מאות שלשות בעונה (לצורך העניין מקום 100 כעת בניסיונות לשלוש עומד על 257, ויסיים נניח את העונה עם 300), אז המשמעות על האחוזים של עוד זריקה פה ושם - קטנה מאוד.
השלב הבא יהיה (וברור שגם זה קורה, זה לא שאני תמים) ששחקנים באופן מוצהר יפסיקו לשמור (ולסגור לריבאונד) באופן גורף עם 5 עבירות, כי ברור שעדיף לסטטיסטיקה האישית ולממוצעים - להמשיך להיות עוד על המגרש.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 12, 2023 5:19 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני אסכים שלא לקחת שלשה (שהמטרה למען הקבוצה היא הרי לא רק לקלוע אותה, אלא מספיק לפגוע בטבעת ולהשאיר את הכדור חי) זה גם פסול לחלוטין בעיניי (בטח ובטח כשהמשחק עוד בחיתוליו והכל פתוח, לא דקה לסיום במינוס 20).
קל וחומר שחלק ניכר מהשחקנים לוקחים כמה מאות שלשות בעונה (לצורך העניין מקום 100 כעת בניסיונות לשלוש עומד על 257, ויסיים נניח את העונה עם 300), אז המשמעות על האחוזים של עוד זריקה פה ושם - קטנה מאוד.
השלב הבא יהיה (וברור שגם זה קורה, זה לא שאני תמים) ששחקנים באופן מוצהר יפסיקו לשמור (ולסגור לריבאונד) באופן גורף עם 5 עבירות, כי ברור שעדיף לסטטיסטיקה האישית ולממוצעים - להמשיך להיות עוד על המגרש.

לפעמים זה לטובת הקבוצה.. אם השחקן הוא סופר מרכזי בהתקפה..
אבל לרוב מסכים איתך שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה