סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 4:52 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
xalmon כתב:
לגלבוע יש הזדמנות מחר לפתוח את התחתית לגמרי. היא התייצבה על סגל זר טוב בסופו של דבר, אם היה לה איזה ישראלי ברמה סבירה אולי היא גם היתה מנצחת משחקים.

בסיום ראיון עם שרון דרוקר נסער ונוירוטי, בחולצה פתוחה ושיער סתור, מפיל הכל על השחקנים ומאיים להתפטר. לא בלתי-אופייני אבל אפשר להבין לליבו, לפני רגע הפועל חיפה היתה על הסוסה באירופה, בליגה ובגביע ומאז מכה אחר מכה והכל מתפרק, כולל צבר קללות מכובד מהיציע. אבל למה זה תמיד "לא קלענו", "החטאנו ליי-אפים", "צריך אופי, צריך לחימה", "עם כל הצרות מסביב עשיתי מה שאני יכול", "עשינו הכנה טובה, אבל על המגרש כולם רועדים". מזכיר ראיונות איתו אחרי הפסדים ב-04/05.

בסוף הראיון נחשף שג'יימס פלדין נוחת מחר ועשוי להחליף את קאזינס. הבנאדם עבר 4 פציעות בעונה שעברה, כולל פציעת ברך שהשביתה אותו כמעט לשנה. פלדין טוען שהוא כבר כשיר, נקווה שזה נכון ונוכל ליהנות ממה שנשאר ממנו. שתי הקבוצות האחרונות שלו - בטיס ופורטיטודו - היו קבוצות תחתית.

להפועל חיפה חסרים קלעים נטולי מאסה ואתלטיות?
על פניו מבחינה התקפית רק הציר של היקי טילמן ושמחון לבדו, היה אמור להיות שלד מספיק טוב בכדי לשרוד בליגה בלי מאמץ. להוסיף לזה עמדת סנטר לא רעה בכלל כמו ג'ונס וריימן, זו קבוצה לא רעה בכלל מבחינה התקפית ומבחינת קליעה. חסרה שם איזו אנרגיה רעננה אתלטיות ומלחמה, ואולי איזה ישראלי לרוטציה, בטח שלא קליעה או כישרון התקפי. מה לעזאזל יתרום להם פלדין במצבו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 8:46 am 
Hall of Famer

גלילבוע מחליטה לא לסיים את העונה . עדיין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 9:07 am 
Sophomore

לא יודע למה ציטטת אותי ולא מה מצבו של פלדין, אבל אם זה מטריד אותך אני לא מסכים עם רוב מה שכתבת: שון ג'ונס כשחקן חמישייה זה רע מאוד, ריימן לא סנטר והיתה להם בעיית סקורינג חמורה עוד לפני שאלן הלך. הקבוצה שם נראית מפורקת - שישה הפסדים רצופים פלוס עוד שניים ודאיים בדרך, פספוס הזדמנות באירופה ובגביע, המאמן נראה לאחרונה בעיצומה של התמוטטות עצבים, אלן עף, עכשיו אומרים שטילמן לא משתלב ועסוק בעצמו, בקיצור... אם פלדין קרוב למה שראינו ממנו בפעם האחרונה שהיה כאן (והוא איבד המון מהאתלטיות שלו בין העונה הראשונה לשנייה בהפועל, אבל עדיין היו לו רגליים זריזות מאוד) הוא יכול להיות סקורר מצוין לרמות האלה ובעיקר יכול לעזור בהרגעת המערכת ממרום מעמדו וניסיונו. אם מוותרים עליו לטובת הפרוטז'ה לשעבר קאזינס, נראה לי כמו התאמה מצוינת לחור בעמדה 2 בגליל. הכל בהנחה שהוא כשיר.

בינתיים גלבוע מנצחת את הרצליה, טוני קאר עם 31, 10 ריב' ו-6 אס' ממשיך לפרוע את הביי-אאוט ששילמו לבאקן וכבר מוביל את הליגה בנקודות למשחק. פרנקס מתחיל להראות כמו גניבה, הגיע בכושר מאוסטרליה ונותן תפוקה מיידית. הרצליה, בהרכב מלא, ממשיכה להיראות כמו הנגטיב של הפועל מעונת האראפוביצ'ים, כולם גרועים חוץ מהסנטר החדש והפורוורד שגנבו בעונה שעברה. באב 1/14 מהשדה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 1:08 pm 
Hall of Famer

פלדין בשיאו היה סקורר בחסד ואדם חביב. מנהיג הוא לא.
ראינו אותו בתקופת פוסט קורונה מגיע עם מנהיגות של טינאייג'רית שלא רוצה לקום בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 2:05 pm 
Hall of Famer

הניצחון אתמול של גלבוע על הרצליה יוצר מאבק תחתית בין 4 קבוצות.

הגארד המתאזרח ווריק חתם בנס ציונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 2:30 pm 
Freshman

xalmon כתב:
לא יודע למה ציטטת אותי ולא מה מצבו של פלדין, אבל אם זה מטריד אותך אני לא מסכים עם רוב מה שכתבת: שון ג'ונס כשחקן חמישייה זה רע מאוד, ריימן לא סנטר והיתה להם בעיית סקורינג חמורה עוד לפני שאלן הלך. הקבוצה שם נראית מפורקת - שישה הפסדים רצופים פלוס עוד שניים ודאיים בדרך, פספוס הזדמנות באירופה ובגביע, המאמן נראה לאחרונה בעיצומה של התמוטטות עצבים, אלן עף, עכשיו אומרים שטילמן לא משתלב ועסוק בעצמו, בקיצור... אם פלדין קרוב למה שראינו ממנו בפעם האחרונה שהיה כאן (והוא איבד המון מהאתלטיות שלו בין העונה הראשונה לשנייה בהפועל, אבל עדיין היו לו רגליים זריזות מאוד) הוא יכול להיות סקורר מצוין לרמות האלה ובעיקר יכול לעזור בהרגעת המערכת ממרום מעמדו וניסיונו. אם מוותרים עליו לטובת הפרוטז'ה לשעבר קאזינס, נראה לי כמו התאמה מצוינת לחור בעמדה 2 בגליל. הכל בהנחה שהוא כשיר.

בינתיים גלבוע מנצחת את הרצליה, טוני קאר עם 31, 10 ריב' ו-6 אס' ממשיך לפרוע את הביי-אאוט ששילמו לבאקן וכבר מוביל את הליגה בנקודות למשחק. פרנקס מתחיל להראות כמו גניבה, הגיע בכושר מאוסטרליה ונותן תפוקה מיידית. הרצליה, בהרכב מלא, ממשיכה להיראות כמו הנגטיב של הפועל מעונת האראפוביצ'ים, כולם גרועים חוץ מהסנטר החדש והפורוורד שגנבו בעונה שעברה. באב 1/14 מהשדה!

הטיעון שלי הוא פשוט מאוד: לא טענתי שלהפועל חיפה אין בעיות, אלא שהבעיות שלה הן לא בתחום הקליעה...אם היו שואלים אותך מה החיסרון של הפועל חיפה השנה, לא מאמין שהיו יותר מדי שמצביעים על קליעה. להפועל חיפה אין בעיית קליעה! אדרבה הבעיה שלה אם כבר היא יותר מדי שחקנים מוכשרים ורכים וחוסר באנרגיות ובאתלטיות. לקבוצה כזאת החתמה של פלדין שהוא נטו קליעה ( אפילו לא יוכל לתת דקות מנוחה להיקי בריכוז), בגיל מבוגר ולאחר פציעה- מוזרה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 5:18 pm 
מנהל פורום

(ח)צוף בן משה לנסצי גוט לגלבוע
טרייד בליגה הישראלית
היינו כחולמים
https://sports.walla.co.il/item/3565687

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:16 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
פלדין בשיאו היה סקורר בחסד ואדם חביב. מנהיג הוא לא.
ראינו אותו בתקופת פוסט קורונה מגיע עם מנהיגות של טינאייג'רית שלא רוצה לקום בבוקר.

מנהיג מאוד, מאלה שהולכים למאמן ומבקשים ממנו לצעוק עליהם בתדרוך כדי להעיר את הקבוצה (סיפור של בר טימור מאיזה פודקאסט). היה אחראי במידה רבה להחזיק שנתיים את החוטים הרופפים של ג'ייקובן מחוברים. היה בסדר בקורונה גם אם מעט ירד, לך תאשים בנאדם שהמוטיבציה שלו נחלשת בתקופה כזאת. הוא לפחות נשאר, מה שאי-אפשר להגיד על שני הנסיכים השבריריים שהובילו את הפועל לפני-כן. כשהקהל חזר למגרשים בפוסט-קורונה הוא כבר היה בספרד.

אספסוף כתב:
הטיעון שלי הוא פשוט מאוד: לא טענתי שלהפועל חיפה אין בעיות, אלא שהבעיות שלה הן לא בתחום הקליעה...אם היו שואלים אותך מה החיסרון של הפועל חיפה השנה, לא מאמין שהיו יותר מדי שמצביעים על קליעה. להפועל חיפה אין בעיית קליעה! אדרבה הבעיה שלה אם כבר היא יותר מדי שחקנים מוכשרים ורכים וחוסר באנרגיות ובאתלטיות. לקבוצה כזאת החתמה של פלדין שהוא נטו קליעה ( אפילו לא יוכל לתת דקות מנוחה להיקי בריכוז), בגיל מבוגר ולאחר פציעה- מוזרה ביותר.

חיפה לא קבוצה שזרקה המון עד עכשיו והקלעים שלה לא בדיוק בשיאם - שמחון בנסיגה כל העונה, וייס גמור (20%), אביטל והיקי באחוזים בינוניים. מהגבוהים רק ריימן זורק. בכל מקרה, אני לא חושב שיש להם אמצעים להתחשבן כרגע (אחרת היו עוברים לחמישה זרים, כנראה). פלדין בא להתרשמות, קראתי שהופתעו לטובה עד כה, כסף כנראה הוא לא ירצה יותר מדי, התחתית בוערת להם מתחת לרגליים, אם אפשר לעשות איתו פלאג אנד פליי ולהשיג ניצחון אחד מתוך ארבעה עד סוף העונה הסדירה הם יקחו מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 1:28 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
(ח)צוף בן משה לנסצי גוט לגלבוע
טרייד בליגה הישראלית
היינו כחולמים
https://sports.walla.co.il/item/3565687

יחד עם ווריק המתאזרח יש להם סגל ישראלי קצת יותר עמוק

בקשר לתחתית כרגע הפועל חיפה בכושר הכי גרוע בליגה והפסד נוסף כנראה יסיים את דרכו של דרוקר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 177 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה