סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 12:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צריך לומר את האמת העצובה: שמחה רוטמן חכם וממוקד פי מיליון מאלה שעונים לו עכשיו בכנסת.
הם כולם מפספסים את העיקר ולכן לא יכולים לענות לשקרים/חצאי אמיתות שלו - הוא פשוט יותר יסודי מהם ויותר חכם מהם.
למשל כשהוא אומר שהחקיקה תחזק זכויות ולא תפגע בהן, כי הוא מחזק את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו. אף חבר אופוזיציה מהעונים לו לא עונה לעניין, שהרבה זכויות יסוד של דמוקרטיה ליברלית לא רשומים בחוק, ולכן אחרי הרפורמה הן אינן ולא יכולות להיות יותר מוגנות על ידי בית המשפט. במקום זה כל אחד מספר סיפורי ניווטים בצבא.
אף אחד לא עונה לאפשרות שהשליטים נוטלים לעצמם לעוות את הבחירות. רוטמן מדבר על זה שהכנסת תתקשה מאד להאריך את כהונתה כי זה דורש רוב מיוחס (וזה נכון) אבל לשנות את שיטת הבחירות ולעוות אותה אפשר ברוב רגיל.
אופוזיציה עלובה. ומדינה אבודה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 8:49 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בכלל לא מבין איך האופוזיציה ומתנגדי ההפיכה המשטרית נופלים למסך העשן הזה שנקרא ביטול הבחירות.

בשום אוטוקרטיה לא בוטל יום הבחירות, אין צורך בכך וזה צעד בוטה מדי. כמו שראי אמר, אם אתה יודע שאתה הולך לנצח, אז אין לך בעיה ללכת לבחירות.

ניצן דוד פוקס הפציע להסביר את זה יפה בפודקאסט שלו על אוטוקרטיה מידעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 9:30 am 
Junior

הקרב על הנתונים: מנכ״ל משרדו של נתניהו הנחה לעצור את כל המכרזים בלמ"ס עד למינוי "מטעמו".

ויש עוד את אלו שקוראים לזה רפורמה. מהפכה משטרית פר אקסלנס. הכל לפי הספר והרוב מזה מתחיל בנתונים.
בן 74 גוזל את העתיד של הילדים שלכם בשביל להציל את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 10:27 am 
Hall of Famer

קובי כתב:
אני בכלל לא מבין איך האופוזיציה ומתנגדי ההפיכה המשטרית נופלים למסך העשן הזה שנקרא ביטול הבחירות.

כי הם עלובים, שטחיים וטפשים. לכן הם נופלים למלכודת שילד בן 3 אמור היה לראות.
ראיתי אתמול חלק מהדיון על חוק פסקת ההתגברות וזה היה עצוב לראות. חוץ מגלעד קריב ויוחאי להב הרצנו, שהם בערך היחידים שם שמבינים מה קורה ואת המשמעויות לעומק - אף אחד, אבל ממש אף אחד, לא מבין את הטיעונים השקריים של רוטמן ולא עונה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 10:28 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
צריך לומר את האמת העצובה: שמחה רוטמן חכם וממוקד פי מיליון מאלה שעונים לו עכשיו בכנסת.
הם כולם מפספסים את העיקר ולכן לא יכולים לענות לשקרים/חצאי אמיתות שלו - הוא פשוט יותר יסודי מהם ויותר חכם מהם.
למשל כשהוא אומר שהחקיקה תחזק זכויות ולא תפגע בהן, כי הוא מחזק את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו. אף חבר אופוזיציה מהעונים לו לא עונה לעניין, שהרבה זכויות יסוד של דמוקרטיה ליברלית לא רשומים בחוק, ולכן אחרי הרפורמה הן אינן ולא יכולות להיות יותר מוגנות על ידי בית המשפט. במקום זה כל אחד מספר סיפורי ניווטים בצבא.
אף אחד לא עונה לאפשרות שהשליטים נוטלים לעצמם לעוות את הבחירות. רוטמן מדבר על זה שהכנסת תתקשה מאד להאריך את כהונתה כי זה דורש רוב מיוחס (וזה נכון) אבל לשנות את שיטת הבחירות ולעוות אותה אפשר ברוב רגיל.

לא הבנתי. זה משנה במשהו מה הם אומרים? ואם לרוטמן לא היו טיעונים, ולאופוזיציה את הטיעונים הכי טובים בעולם, אז ההצבעה הייתה נופלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 10:31 am 
Hall of Famer

ואגב, אם הרפורמה הזו עוברת ואני הייתי שופט בג"ץ, הייתי ממלא אותה ככתבה וכלשונה.
אני מת לראות איך בקודקס הפסיקות בישראל יופיעו עתירות על זכויות יסוד שיידחו כי הן לא כתובות בחוק יסוד.
"אמנם החוק פוגע בחופש הביטוי, אך פגיעה בחופש הביטוי אינה סותרת בבירור חוק יסוד ולכן דין העתירה להידחות."
"אמנם החוק מפלה, אך פגיעה בעקרון השוויון אינה סותרת בבירור חוק יסוד ולכן דין העתירה להידחות."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 10:33 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא הבנתי. זה משנה במשהו מה הם אומרים? ואם לרוטמן לא היו טיעונים, ולאופוזיציה את הטיעונים הכי טובים בעולם, אז ההצבעה הייתה נופלת?

לא הכל זה מבחן תוצאת ההצבעה, ברור שהקואליציה תנצח כל הצבעה. אבל התשובות שלהם מראות שהם לא באמת מבינים לאשורו את מה שבאמת קורה כאן, כמו שכתבתי למעלה על הנפילה למלכודת המטופשת של "ביטול הבחירות". מי הם שילעגו לשטחיים המגוחכים של הצד השני? הם כמעט כולם שטחיים ומגוחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 12:17 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
הקרב על הנתונים: מנכ״ל משרדו של נתניהו הנחה לעצור את כל המכרזים בלמ"ס עד למינוי "מטעמו".ויש עוד את אלו שקוראים לזה רפורמה. מהפכה משטרית פר אקסלנס. הכל לפי הספר והרוב מזה מתחיל בנתונים.

כמו שנאמר - מה שווה הסטטיסטיקה אם אנחנו לא שולטים בה...

אגב, זה אולי מעט סימלי ושולי לאור כל הכאוס שאנחנו חווים פה, אבל להתחיל תיכף לעשות מניפולציות מכוונות וקבועות בתוצרי גוף מדעי, מקצועי ובלתי תלוי בעליל (באופן נורמלי) של אנשי מקצוע (ומי שחושב שזה משחק ילדים - ויש אנשים כאלו, אני יכול להמליץ להם על כמה קורסים אוניברסיטאיים בתארים מתקדמים בסטטיסטיקה - דבש לא ילקקו שם...), שאמורים לשקף פנימה והחוצה את המצב במדינה ולסייע בקבלת ההחלטות - תעודת עניות, ומה לעשות - מזכיר פרסומים רשמיים מטעם רוסיה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 5:45 pm 
Hall of Famer

אפרופו "שבטיות" בהצבעה, טרי מהיום:

"לפי דו"ח מבקר המדינה שמתפרסם היום אחר הצהריים (שלישי), משרד הבינוי והשיכון לא השלים את חיזוקם של 93 אחוזים מכלל המבנים הטעונים חיזוק מיידי בחמש רשויות (בית שאן, טבריה, צפת, קריית שמונה וחצור הגלילית) השוכנות באזור השבר הסורי-אפריקני שנבדקו במסגרת הדו"ח. המשמעות - מדובר ב-93 אחוזים מהמבנים שנמצאים בסכנת קריסה מיידית. בנוסף, 70 אחוזים מבתי הספר המיועדים לחיזוק באותן רשויות שנבדקו לא חוזקו"
https://news.walla.co.il/item/3565214

ומה קורה בדרום - לא משהו בבית החולים ברזילי באשקלון
https://news.walla.co.il/item/3565247

האם זה לא מעניין את התושבים שם שאף אחד לא שם עליהם?
האם ייצאו להפגין?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 8:51 pm 
Hall of Famer

מעניין איך ביביסטים מפרשים את האובססיה החדשה של ביבי, הלמ"ס. גם זה כדי להגביר את המשילות ולקדם את ישראל השניה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 11:50 pm 
Junior

בראיון שבנט עשה, הוא היה באורך של יותר מ - 4 שעות אני חושב.
הוא חזר הרבה על המושג - 'מכונת הרעל'. הוא דיבר על כך שהוא לא העריך את העוצמה של המכונה הזו שמופעלת על-ידי החברים בצד של נתניהו. כנראה שעל-ידי נתניהו ואנשיו לכאורה. היא אחראית, בין היתר, על שקר ה - 53 מיליארד ש"ח למחבלים שבנט כביכול נתן (כמו שכתבתי, ביבי עכשיו העביר את אותה התוכנית בדיוק בחוק ההסדרים הזה).

נכנסתי במקרה לאיזה פוסט בפייסבוק - הרבה אנשים עם שמות מאוד גנרים, רובם מאוד חדשים מבחינת המשתמש (שנה - שנתיים), התגובות שלהם אחת אחרי השנייה והבסיס הוא אותו בסיס. תמיד יש מילה או שתי מילים מאוד דומות. הודעות מאוד קצרות, גג 6-7 מילים.

רוצה לומר - היא מומחית בהחדרת מסרים קצרים, קולעים, שהקשר בינם לבין המציאות או הסיטואציה הוא קלוש. אז גם תשובה למה הקשר בין משילות ללמ"ס יידעו להחדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 12:38 am 
Hall of Famer

כשחושבים על זה, זה קצת מזכיר את מה שפיטר ו-וולנטיין עשו ב"משחק של אנדר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 1:16 am 
Junior

הממשלה הכושלת בתולדות המדינה קיבלה סיטואציה, כמעט על מגש. רק לא להפריע והם היו נהנים מדחיפה כמעט חסרת תקדים בכל הנוגע לסיטואציה כלכלית שלא קשורה אליהם -
האינפלציה תרד בחודשים הקרובים פשוט כי מהמשחק ייצאו חודשים שבהם נתוני האינפלציה היו גבוהים ; אינפלציה מודדים YoY ואנחנו עכשיו מגיעים לנתונים שמוצגים בהשוואה לחודשים בשנת 2022 שהיו עם נתונים גבוהים. עליית הריבית, שוב, מוכיחה כי היא הכלי הכי חזק ויעיל מול מחירי הדיור ולאחר המשך ירידה ברכישת דירות חדשות ומשכנתאות, מחירי הדיור יציגו ירידה גם כן בחודשים הקרובים.

אבל הממשלה הכושלת הזו, היא כל-כך כושלת שבעצם ההתעסקות שלה במשהו אחד שהוא גם לא כלכלי, נתנה את הפתח ליבואניות ויצרניות להעלות מחירים כמו שלא עשו חודשים שלמים.
אם לא התחזקות האחרונה בדולר - שקל, יכלו גם להתגאות בירידה במחיר הדלק שקוזז רק בצורה מינורית בגלל תנודות המטבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 10:16 am 
Hall of Famer

Att כתב:
כשחושבים על זה, זה קצת מזכיר את מה שפיטר ו-וולנטיין עשו ב"משחק של אנדר"

אני כבר הרבה זמן מפיץ תיאורית קונספירציה שיאיר נתניהו הוא דמוסתנס של ולנטיין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 11:14 am 
Junior

אמיר ירון, נגיד בנק ישראל התראיין הלילה ל - CNN ויצא, לראשונה באופן פומבי כנגד הרפורמה המשפטית.
https://edition.cnn.com/videos/business ... siness.cnn

זה הזוי שנגיד בנק ישראל, בהתבטאות ראשונה עושה זאת לרשת זרה ולא בצורה פומבית, בכינוס מסיבת עיתונאים לציבור שלו קודם.
בנוסף, חייב לצאת מסמך ממחלקת המחקר בנוגע להשפעות האפשריות כפי שהם רואים אותם כתוצאה מהתממשות הרפורמה הזו.
לא יודע מה עובר עליו. נראה לי הוא פוחד או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 12:38 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אמיר ירון, נגיד בנק ישראל התראיין הלילה ל - CNN ויצא, לראשונה באופן פומבי כנגד הרפורמה המשפטית.

זה הזוי שנגיד בנק ישראל, בהתבטאות ראשונה עושה זאת לרשת זרה ולא בצורה פומבית, בכינוס מסיבת עיתונאים לציבור שלו קודם.
בנוסף, חייב לצאת מסמך ממחלקת המחקר בנוגע להשפעות האפשריות כפי שהם רואים אותם כתוצאה מהתממשות הרפורמה הזו.

אולי הוא חושב שזו הדרך הכי יעילה ללחוץ על נתניהו?
אכן מהלך משונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 1:29 pm 
Hall of Famer

מחר ב"עובדה" נותנים ראיון עם נדב ארגמן. יש לי הרגשה שהוא הולך לתת בראש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:38 pm 
Sophomore

Lakic כתב:

בועז ביסמוט כבר יצא עליו בגל"צ עם אמירה בנוסח "מיהו בכלל שמנסה לחתור תחת הממשלה הנבחרת באופן דמוקרטי".

מסתבר שימין מלא מלא זה ימין מלא מלא בבכיינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:44 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אפרופו "שבטיות" בהצבעה, טרי מהיום:

"לפי דו"ח מבקר המדינה שמתפרסם היום אחר הצהריים (שלישי), משרד הבינוי והשיכון לא השלים את חיזוקם של 93 אחוזים מכלל המבנים הטעונים חיזוק מיידי בחמש רשויות (בית שאן, טבריה, צפת, קריית שמונה וחצור הגלילית) השוכנות באזור השבר הסורי-אפריקני שנבדקו במסגרת הדו"ח. המשמעות - מדובר ב-93 אחוזים מהמבנים שנמצאים בסכנת קריסה מיידית. בנוסף, 70 אחוזים מבתי הספר המיועדים לחיזוק באותן רשויות שנבדקו לא חוזקו"
https://news.walla.co.il/item/3565214

ומה קורה בדרום - לא משהו בבית החולים ברזילי באשקלון
https://news.walla.co.il/item/3565247

האם זה לא מעניין את התושבים שם שאף אחד לא שם עליהם?
האם ייצאו להפגין?

עבר יום
להשקיע בצפון הרחוק?
נו באמת

https://finance.walla.co.il/item/3565732

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 4:13 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:
זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:
מלחמת אזרחים זה לאו דווקא שימנים ושמאלנים יורים אחד על השני ברחובות , אלא צעדים למשל כמו פניות לגופים בינלאומים בנוגע להחרמת המדינה , סירוב כללי לשרת בצבא , חילול שבת המוני בשבתות ובימי כיפור בבני ברק , ועוד המון צעדים שהם הרבה יותר משמעותיים מסתם הפגנות משמימות.

גם היום יש פניות לגופים בינלאומיים, אז?
וכל השאר - אחלה, מוזמנים להפר את שלוותם של החרדים ביום כיפור. קצת משטרה, קצת רעש ולמחרת כולם חוזרים לעבודה. עזוב, ישראלים חלשים. בעיקר כשמדובר בחלק הפחות רעב בחברה. כשאין לכם את מוכי הגורל האמיתיים בצד שלכם, המחאה שלכם נידונה לכישלון גדול מראש. מהפכות לא מתבצעות על ידי הייטקיסטים ופרופסורים מהאונ'.

אל תדאג בכלל , אנחנו ממש לא רק הייטקיסטים ופרופסורים , יש פה קהל צעיר ועצום שהולך להפוך את המדינה.

אין ספק, קהל עצום שיצא החוצה לעוד הפגנה-בילוי, ובתנאי שיארגנו לו הופעות סטייל המחאה החברתית מ-2011. על הדרך יהיו אנשים שיזהו הזדמנות עסקית וימכרו ל"המון הזועם" חולצות, אביזרים ונשנושים במחיר מופקע, ובכך תבוא לסיומה המהפכה שתרעיד את המדינה.

לא יודע. בינתיים לא רואה הופעות ואנשים שמוכרים נשנושים במחיר מופקע, וכן רואה מחאה אזרחית בהיקף ובעומק שלא נראה בימי המדינה. מתי לאחרונה עמד חיל האוויר בפני מצוקת סד"כ? מתי טייסים סירבו להתנדב להטיס ראש ממשלה? מתי יצאו מאות אלפים שבוע אחר שבוע לרחובות כשההיקפים רק גדלים? מתי הרמטכ"ל נדרש לדבר על סרבנות ציבורית רחבה? מתי הגופים הכלכליים מהחשובים בעולם הוציאו אזהרות רשמיות למצב הכלכלה?

לא יודע. נראה לי אירוע קצת יותר רחב מכמה הייטקיסטים ופרופסורים שיוצאים לבילוי ברחובות ודופקים אותם בנשנושים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 5:15 pm 
Sophomore

נדב אתה ניזון מהתקשורת השמאלנית עוכרת ישראל. זה בסה"כ חבורה של אנרכיסטים.
אולי תראה קצת ערוץ 14 ותפסיק להיות תינוק שנשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 5:31 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
נדב אתה ניזון מהתקשורת השמאלנית עוכרת ישראל. זה בסה"כ חבורה של אנרכיסטים.
אולי תראה קצת ערוץ 14 ותפסיק להיות תינוק שנשבה.

בינתיים עד שאתפכח ההודעה ההיא פשוט גורמת לי לחייך. כמה היבריס, כמה שכרון של כח מדומה, כמה חוסר הבנה של הערכים והמחויבות של המגזר שמחזיק את מדינת ישראל-לא "ימין" או "שמאל", אלא מגזר יצרני, משרת ושומר חוק שרואה לנגד עיניו עלייה אגרסיבית ונטולת עכבות של פרזיטים מושחתים, ומוכן להילחם בכל כוחו כנגד התרעלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 6:01 pm 
Junior

קובי כתב:
Lakic כתב:

בועז ביסמוט כבר יצא עליו בגל"צ עם אמירה בנוסח "מיהו בכלל שמנסה לחתור תחת הממשלה הנבחרת באופן דמוקרטי".

מסתבר שימין מלא מלא זה ימין מלא מלא בבכיינות.

זה בעיקר ימין מאוד מאוד מטומטם.
עם השטויות שהם פולטים מהפה, יהיה פה תקדים והם יורידו לנו דירוג עוד לפני שהרפורמה הזו תעבור בפועל.
וזה יהיה נדיר. לדוגמא, רק עכשיו מודיס הורידו תחזית דירוג לבנקאות האמריקאית. אחרי ששניים קרסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 6:13 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Lakic כתב:

אולי הוא חושב שזו הדרך הכי יעילה ללחוץ על נתניהו?
אכן מהלך משונה

מהלך גדול בעיניי. אם הוא היה עושה את זה בארץ, היו עושים עליו עליהום מיידי שהוא שמאלן אנרכיסט משת"פ שעושה טרור כלכלי. הלך לCNN, למראיין נייטרלי, לסביבה נורמטיבית, נתן את האמת ושביבי-סמוטריץ' יתמודדו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 6:34 pm 
Junior

האמת? אחרי שאני שומע אנשים שמתיימרים להיות אינטילגנטיים, מדברים בצורה כזו כנגד נגיד בנק מרכזי...אז כנראה שהוא באמת ראה את הנולד והלך על זה קודם כל בחו"ל.
אני לא רוצה להיות אובר פרנואיד, אבל אני באמת שלא אופתע אם יום אחד נגלה שעל 90% מהחבר'ה בליכוד יש, לכאורה, איזה תיק בחדר סודי שהראו להם אותו ואמרו להם, אל תעשה טעויות ואנחנו לא נפתח אותו. מה שכמה מהאנשים הבסך הכל יותר אינטלגנטיים וחדים עושים בקדנציה הכל כך קצרה של הממשלה הזו...זה על גבול הלא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: