סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 11:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
החבר'ה של הימין זה הפוליטיקאים או ציבור הבוחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 12:11 am 
Junior

קובי כתב:

ציבור הבוחרים.
חברי הכנסת רק הרגע קיבלו העלאת שכר כמעט בגובה האינפלציה - 5.1 לעומת 5.3 בזמנו. הם לא מרגישים ולא ירגישו.
הסתומים שבחרו בהם, כן ירגישו.
אני מרשה לעצמי לומר את זה כי אנחנו בסביבה כלכלית שלא הייתה יותר מעשור ובמקום להתעסק רק אינפלציה, הנה היום העבירו בקריאה ראשונה את חוק דרעי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 1:00 am 
Hall of Famer

צריך לעשות כל מאמץ שהבחירות הבאות לא יהיו בחודש אדר ב', אני מפחד לחשוב מה אז יהיה הטיעון של הקואליציה...
מה זה כל הויכוח המטומטם הזה סביב "חשוון", האם הגורם שמכריע פה הוא זהות החודש? היותו עברי ולא לועזי?
הרי כולם יודעים (ואולי לא...) כל כמה זמן הבחירות, אז כיצד אפשר לנסות ו"לעקוץ שנה"...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 2:08 am 
Junior

ח"כ דודי אמסלם הכריז במליאה במסר למפכ"ל: "לא ירחק היום ותוקם וועדת חקירה ממלכתית על מה שקרה פה בחודשים האחרונים. חכה תראה כמה יועמדו לדין. אני מציע לך שבתאי אל תהיה אחד מהם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 8:25 am 
Hall of Famer

עוד היה אפשר להתבלבל ולחשוב שהוא מדבר על אסון מירון

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 8:45 am 
Sophomore

Lakic כתב:
קובי כתב:

ציבור הבוחרים.
חברי הכנסת רק הרגע קיבלו העלאת שכר כמעט בגובה האינפלציה - 5.1 לעומת 5.3 בזמנו. הם לא מרגישים ולא ירגישו.
הסתומים שבחרו בהם, כן ירגישו.
אני מרשה לעצמי לומר את זה כי אנחנו בסביבה כלכלית שלא הייתה יותר מעשור ובמקום להתעסק רק אינפלציה, הנה היום העבירו בקריאה ראשונה את חוק דרעי 2.

בדיוק בגלל הסביבה הכלכלית הם מעבירים את חוק דרעי 2, לעזור למזרחי שקוף לצלוח את החודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 8:50 am 
Sophomore

Lakic כתב:
ח"כ דודי אמסלם הכריז במליאה במסר למפכ"ל: "לא ירחק היום ותוקם וועדת חקירה ממלכתית על מה שקרה פה בחודשים האחרונים. חכה תראה כמה יועמדו לדין. אני מציע לך שבתאי אל תהיה אחד מהם"

ממש פרומו לפשיזם. אם חלילה ההפיכה המשטרית הזאת תעבור, אנחנו נראה המון "ועדות חקירה ממלכתיות". תדיימנו את יו"ר הוועדה טלי גוטליב/ דודי אמסלם/ גד"א/ מירי רגב (נכון שהיא פתאום נראית עדינה?) משתלח/ת במובילי ההפגנות, בטייסים, משרתי מילואים, הייטקיסטים, בעלי חברות, נגיד בנק ישראל, ניצבים, קצינים בכירים, מרצים ופרופסורים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 9:52 am 
Junior

בין כל הרעש, רק 49 חברי כנסת נכחו בהצבעה לילית על ביטול ההתנתקות.
וכשנוער הגבעות יתיישב ליד שכם, זה המילואימניקים שיצטרכו לאבטח אותם.
לזה האופזיציה לא הגיעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 1:11 pm 
Hall of Famer

חברים, יש בעיה
באוצר חולקים על משה גפני, וקובעים שיכולות להיות השלכות כלכליות שליליות לרפורמה!
https://finance.walla.co.il/item/3566972

באגף הכלכלנית הראשית במשרד, שירה גרינברג, פרסמו את ההערכה הבאה:
"פגיעה בדירוג של ישראל במדדי הדמוקרטיה והממשל צפויה להביא לירידה מבנית בקצב צמיחת התוצר לנפש בהיקף של 8.0 אחוזים לשנה שמשמעותה על פני 5 שנות התקציב העוקבות להעברת הרפורמה, אובדן תוצר של כ-270 מיליארד שקל במצטבר, וכן ירידת הכנסות מדינה בהיקף של כ-70 מיליארד שקל במצטבר, כאשר כעבור עשור ההשפעה השלילית על הכנסות המדינה נאמדת בכ-385 מיליארד שקל במצטבר על פני 5 השנים העוקבות".

אבל לא לדאוג יותר מדי...

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ': "בראש ובראשונה אני רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם על עבודת המטה המקיפה ועל השיח הפתוח. לכולנו יש אחריות על כלכלת מדינת ישראל ותפקידנו, לצד ניתוח והערכת מצב, להיערך גם לכל תרחיש, לגבש פתרונות תקציביים ומערכתיים ולהפוך אתגרים להזדמנויות. הכלכלה הישראלית חזקה, והנתונים הנוכחיים כפי שהוצגו בדיון ממשיכים להצביע על איתנותה ועל פוטנציאל הצמיחה הגדול של המשק הישראלי. יציבות ולכידות חברתית הם מרכיבים חשובים עבור מדינת ישראל כחברה ועבור כלכלת ישראל, שכתמיד מושפעת מציפיות וזוקקת יציבות. עמדתי לגבי הרפורמה ידועה ואני סבור שיש בה הזדמנויות גדולות למשק ולכלכלה, בתחום הוודאות המשפטית ובסינרגיה מחודשת בין סמכות לאחריות באופן שיביא למודל ניהול סיכונים גמיש יותר, מה שיביא להפחתת הביורוקרטיה והרגולציה וממילא לצמיחה גדולה. עם זאת, תפקידנו להיערך לכל תרחיש ולגבש מענים בתחומי המשך עידוד השקעות הון בכלל ענפי המשק, פיתוח התשתיות, גיבוש מענה לאתגרי שוק הדיור בסביבת ריבית גבוהה וצפי לירידת מחירים, מתן מענה ליוקר המחיה ועוד. תפקידנו גם לשווק לשווקים ולגורמים איתם אנו עומדים בקשר בעולמות הכלכליים הבינלאומיים את איתנות הכלכלה הישראלית אל מול המשבר הכלכלי הבינלאומי, את איתנות הדמוקרטיה הישראלית ואת הביטחון ביכולתה של החברה הישראלית לצלוח את המחלוקת הנוכחית, כפי שצלחנו מחלוקות רבות בעבר, בצורה טובה ואף לצאת ממנה מחוזקים ומאוחדים יותר, ואני סמוך ובטוח שכך נעשה כולנו. נמשיך בעזרת השם לנווט את הכלכלה באחריות לאומית רחבה".

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' מרץ 21, 2023 5:19 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 3:50 pm 
Sophomore

אז שכבוד השר העילג ישלח את פורום קהלת לשווק את ההפיכה המשטרית ולהסביר מדוע הכלכלה הנכונה היא ע"פ תפיסת ההלכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 5:37 pm 
Hall of Famer

חחח
אפילו בקואליציה רוצים שטלי גוטליב תדבר פחות...
https://news.walla.co.il/item/3567135
"אני מתביישת בהחלטת וועדת האתיקה בענייני שמהלכת עלי אימים, שיתביישו חברי הוועדה מטעם הקואליציה, ששללו ממני זכות דיבור במליאה ובוועדה ליומיים"

לבעלי סיבולת
סמוטריץ אפילו מרחיב על תגובתו הראשונה (בהודעה קודמת שלי)
אסתפק בהפנייה הפעם - שילוב של הומור טוב עם תדהמה
https://finance.walla.co.il/item/3567122

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 6:46 pm 
Junior

סמוטריץ הוא הפלופ הכי גדול בממשלה הנוכחית. עוד בהקשר שלו, שמעתי קצת אנשים מהצד השני תולים תקוות שהוא לפחות לא יהרוס את ההתנהלות המצוינת של ליברמן שהיה אחד משרי האוצר הכי טובים שהיו פה. הוא פשוט נזק מהלך. זה כבר ברמה שאם אתה אומר לי שאני יכול לבחור אחד שילך, הוא או בן גביר, אני עוצר לחשוב.
הנזק שהדפקט הזה עושה לנו בעולם, אולי גרוע יותר ממה שעושה שר הפיתות פה בתוך המדינה.

היום עלה סרטון של ביבי בבקום. הכל לפי הספר - קודם הצטלם עם חיילים תוך שהוא דואג שהם מורגשים היטב בפריים ועכשיו הלך להראות נוכחות בבסיס החיול. אין גבול לצביעות, בעוד בממשלה שלו חצי מהשרים לדעתי לא עשו שום שירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 9:52 pm 
Junior

Lakic כתב:
בעוד בממשלה שלו חצי מהשרים לדעתי לא עשו שום שירות.

כמה זה חצי? 12?
בוא תתחיל לספור ונראה אם תגיע ל7 שרים שלא שרתו.
סטרוק בן גביר גולדקורף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 10:42 pm 
Hall of Famer

שרים שלא שירתו בצה"ל - בן גביר, גולדקנוף, סטרוק, נראה לי שחיים ביטון מש"ס, מאיר פרוש שירת 4 חודשים, לא בדיוק שירות, גם מיכאל מלכיאלי בש"ס לפי מה שאני מבין לא שירת.
סגני שרים שלא שירתו בצה"ל - אורי מקלב ויעקב טסלר מיהדות התורה ומיכל וולדיגר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:51 pm 
Junior

גפני הוא לא שר, אבל הוא בתפקיד יותר חשוב מכמה שרים, כבר יותר מעשור.
הוא עשה? לא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 1:08 pm 
מנהל פורום

לא עשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 1:13 pm 
Hall of Famer

ובינתיים שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות שלכם מכריזה שיש לשוב לעזה גם במחיר קורבנות רבים, שר האוצר שלכם פרסונה נון גראטה בכל העולם והעוזר הפרלמנטרי של הר-מלך מוציא הודעה מפורטת למה צריך להרוס את חווארה בית-בית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 1:46 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ובינתיים שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות שלכם מכריזה שיש לשוב לעזה גם במחיר קורבנות רבים, שר האוצר שלכם פרסונה נון גראטה בכל העולם והעוזר הפרלמנטרי של הר-מלך מוציא הודעה מפורטת למה צריך להרוס את חווארה בית-בית.

מישהי שלא שירתה דקה אחת בצבא כבר מעדכנת שיהיו כאלה שיאבדו את חייהם בקרב.
טפי עליך.

יצאה לי פה הרבה קלאסה. מחילה. שוקל לרוץ ברשימת הליכוד הבאה. נראה לי אשתלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 3:39 pm 
Hall of Famer

אוי מקסים. סמוטריץ' מצליח גם להיות אימפוטנט מוחלט כשר אוצר מהכושלים שניתן לדמיין, וגם מחריב באופן אישי את יחסי החוץ של ישראל. הפרלמנט הירדני הצביע בעד החזרת השגריר הישראלי לישראל עקב דבריו על הפלסטינים הלא קיימים, שטרח לעשות מעל פודיום עם "מפת ארץ ישראל השלמה" (כולל השטח של ירדן). ומה שיפה זה שביבי שולט במצב ביד רמה, כיאה למנהיג החזקקקק שהוא. בכלל הימין כלכך חזקקקקק. מדהים איך כל העולם רואה את זה ומכבד את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 3:40 pm 
Hall of Famer

שו"ת!
לא פחות מכך...
פעם סרטון כזה היה אולי יוצא עם איזה מישהו עם קפוצ'ון והסוואה של מקליטיו ומפיציו
היום זה בריש גלי ושל עובדי ציבור...
אשרינו שזכינו

https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... =173113802

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 3:45 pm 
Hall of Famer

הכל כלכך עוצמתי. ממש פעמי משיח בן דוד המלך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 4:05 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
שרים שלא שירתו בצה"ל - בן גביר, גולדקנוף, סטרוק, נראה לי שחיים ביטון מש"ס, מאיר פרוש שירת 4 חודשים, לא בדיוק שירות, גם מיכאל מלכיאלי בש"ס לפי מה שאני מבין לא שירת.
סגני שרים שלא שירתו בצה"ל - אורי מקלב ויעקב טסלר מיהדות התורה ומיכל וולדיגר.

אז מתוך 31 או 32 שרים , לא ברור כמה שרים יש. מתוך 31/32, יש 6 שלא שירתו כולל פרוש?

פעם אחרונה שבדקתי 6/31 זה לא חצי. זה גם לא שליש לא רבע. למעשה מעל 80% מהשרים שירתו ואני לא יודע אם זה כולל את ביבי ודרעי. ממש לא "חצי מהשרים לא שירתו בצה"ל".

מעניין לעשות בדיקה דומה לממשלת בנט . ישראל ביתנו ?אנשי שמאל קיצון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 4:11 pm 
Junior

האמת היא שהקצב שבו העסק מתפרק עולה אפילו על הפנטזיות הכי אנטי ציוניות שלי וזה די מפחיד. באיזה קטע מירי רגב לכלכה פתאום על דובאי? למה הכל כל כך רנדומלי? ואיך קרה שכל השמאל הכי ציוני שיש פתאם בעד סרבנות ו-bds, אחרי שבמשך שנים כל מי שהעיז לרמוז שאולי הפתרון לכיבוש עובר דרך הפעלת לחץ חיצוני בינלאומי, הוקע כאנטי ציוני בוגדני? ואם כבר bds וסרבנות - שמעתי אתמול את הגב׳ ההיא מעוצמה יהודית שהוטרדה מינית במעגל שוטרים המשונה ההוא, והמראיין שואל אותה האם עכשיו כשהשמאל בעד סרבנות היא מרגישה שאפשר לקרא לסרבנות אם חלילה תהיה פקודה לפנות יישובים, וההיא - במפלגה של בן גביר, כזכור - ״חס וחלילה. אנחנו ממלכתיים. צה״ל הוא מעל לכל מחלוקת״ וכו׳ וכו׳. זמנים משונים מאוד…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 4:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אלי כהן מצייץ בתגובה "אני אוהב את דובאי".
זה אותו אחד שלא מאד אהב את נגיד בנק ישראל, וסמוטריץ' צייץ נגד זה, לא?
נראה לי שהם פשוט מסודרים במעגל. כל אחד מוציא יציאה, זה שלידו "מבהיר אותו" ואז יוצא ביציאה משל עצמו, וחוזר חלילה. "חבילה עוברת".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 5:15 pm 
Sophomore

זה מזכיר לי את היציאה מלבנון.
מה שהיה אמור לקרות בצורה מבוקרת קורס תוך זמן קצר.

כלומר, היה לי ברור שהמדינה הזאת בדרך לאסון עקב מגמות דמוגרפיות, אבל זה אמור לקרות תוך 15-20 שנה, לא תוך פחות מחמש שנים.

מעניין מה איש השייטת שמשה את ביבי מהמים חושב עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs, נורטון ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: