סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 10:31 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
עם כל ההשוואות הלגיטימיות והדיונים על ההבדלים בין המפעלים, צריך לציין את העובדה הפשוטה שהפועל תל אביב היא אחת הקבוצות הכי טובות ביורוקאפ השנה, וזה מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2023 3:37 pm 
מנהל פורום

הפועל תל אביב בנויה לתלפיות העונה, מאוד גאה בזה שהצלחנו לעבור אותם במשחק ההוא
לא בא לי לקבל אותם לסדרה של הטוב מחמש או אפילו הטוב משלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 2:06 pm 
Hall of Famer

הערב גראן קנריה מהמקום ה1 בבית ביורוקאפ ומקום 6 בספרד מתארחת אצל הפועל ת''א מהמקום ה,2 שכרגע המאזן שלה הוא 4:9.במםגש הקודם הספרדים ניצחו 85:83 בספרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 11:20 pm 
Junior

הפועל מביסה את גראן קנאריה 92-70.
המשחק הכי טוב של הפועל העונה בלי צל של ספק מול הקבוצה הטובה במפעל. ההפרש כבר הגיע ל-30 בשיא.
מקריי כרגיל כיכב עם 25 נקודות. גם אונואקו, מנפורד וג'ייקובן היו מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 11:49 pm 
Sophomore

לא רק הכי טובה במפעל אלא גם ברצף של שמונה ניצחונות, כולל פצצות למלאגה ובדאלונה. שבוע הבא בגביע הם מול טנריפה מהאי השכן, אולי שתי הקבוצות הכי חזקות באירופה מחוץ ליורוליג. כבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 1:02 am 
Hall of Famer

אני באמת ובתמים נפעם מהתצוגות (הדי עקביות) של הפועל ת"א השנה ביורוקאפ. עמוק בקיץ (טרם חלק מההתחמשות והחיזוק אמנם) חשבתי שזה ילך לסוג של עונה מדכדכת סביב מקומות 7-9 ומאבק בכלל על עליית שלב - לא משהו בקטע רע נגדם... אלא בכל זאת, שנה ראשונה עם עומס משחקים, "כדורסל אחר", המערכת כולה צריכה להתאים את עצמה וכו'.
טעיתי בענק, ולפחות זה משמח לטעות כך...

מבחינתי זה אף הרבה יותר מהמאזן עצמו של 4-10 (מדהים בפני עצמו):
הפרש סלים של פלוס 148, מרחק עצום מהבאות אחריה (אנקרה פלוס 94, קנאריה פלוס 70 - אחרי היום...)
הקבוצה שקולעת הכי הרבה נקודות (הפרש קטן מפרומטיי ופאריז)
חרף הנתון הקודם (שמראה מן הסתם גם על קצב מהיר וכו') - אחת מההגנות שספגה הכי מעט
נקודה אולי זניחה (אבל לטעמי לא) - הישראלים הם חלק מההצגה (לא עיקרה, מסכים): גינת 25 דקות בממוצע, טימור 24, אריאל 11, זלמנסון ובני 9 כ"א

14 אסיסטים לג'ייקובן לצד 7 איבודים - יכול להיות סוג של שיא בסכימה של שני הנתונים...

בנוסף למה שצוין אגב, גם את ולנסיה ניצחו הקנאריים לפני חודש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 11:13 am 
Freshman

הפועל השנה קבוצה הצגה..גם ההפסדים שלהם לקנאריה והמבורג היו על הקשקש.
מדהים שהביאו את מקריי ואונאקו באמצע העונה..לדעתי גם בפונטציאל הם לא פחות טובים ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 12:03 pm 
Junior

השאלה היחידה היא האם הבומבה שהם חטפו מהפועל ירושלים בגביע היתה משהו מקרי או שהיא מלמדת על סדק מאוד משמעותי בקבוצה הזאת בכל מה שקשור לקשיחות, הגנה והיכולת לנצח משחק כדורסל גם כשהכסף מונח על השולחן, היריבה שומרת חזק ודברים לא באים בקלות.

אני, כשלעצמי, מוכן לשים הרבה כסף שזו עונה שהם מסיימים בלי תואר + עפים מהיורוקאפ בשמינית או ברבע גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

הפועל ת''א יכולה להגיע רחוק מאוד ביורוקאפ עם הסגל הכי איכותי בתולדותיה ואחד האיכותיים בתולדות הליגה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 8:52 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
השאלה היחידה היא האם הבומבה שהם חטפו מהפועל ירושלים בגביע היתה משהו מקרי או שהיא מלמדת על סדק מאוד משמעותי בקבוצה הזאת בכל מה שקשור לקשיחות, הגנה והיכולת לנצח משחק כדורסל גם כשהכסף מונח על השולחן, היריבה שומרת חזק ודברים לא באים בקלות.

אני, כשלעצמי, מוכן לשים הרבה כסף שזו עונה שהם מסיימים בלי תואר + עפים מהיורוקאפ בשמינית או ברבע גמר.

ההפסד לירושלים היה סטירת לחי מצלצלת, אין ספק. יחד עם זאת, כבר נתקלנו בהרבה יריבות איכותיות העונה ששמרו חזק ולא עשו לנו חיים קלים ועדיין ניצחנו. לגבי כסף על השולחן, היה רק משחק אחד כזה העונה אז מן הסתם אין כל כך סטטיסטיקה בעניין הזה.
זכותך לחשוב מה שתרצה, לדעתי זה ווישפול ט'ינקינג מצידך. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 8:54 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

כמה זה הרבה כסף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:47 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:

ההפסד לירושלים היה סטירת לחי מצלצלת, אין ספק. יחד עם זאת, כבר נתקלנו בהרבה יריבות איכותיות העונה ששמרו חזק ולא עשו לנו חיים קלים ועדיין ניצחנו. לגבי כסף על השולחן, היה רק משחק אחד כזה העונה אז מן הסתם אין כל כך סטטיסטיקה בעניין הזה.
זכותך לחשוב מה שתרצה, לדעתי זה ווישפול ט'ינקינג מצידך. נחיה ונראה.

זה בהחלט ווישפול ת׳ינקינג במובן הזה שאני אכן מקווה שזה מה שיקרה. השאלה היא האם זה *רק* ווישפול ת׳ינקינג. אני חשבתי מתחילת העונה שלהפועל ת״א, לצד כמות הכשרון המפחידה בהתקפה, יש בעיה אמיתית של קשיחות בהגנה. בינתיים, אני חושב שזה דבר שכן אפשר לזהות, אבל זה באמת כמעט לא פגע בה וזה בהחלט מרשים. מצד שני, בפעם שבה היא כן נפגעה מזה היא איבדה את הסיכוי הכי טוב שלה לתואר העונה. אבל כמו שאמרת - נחיה ונראה.

לגבי השאלה של הכהן - לא חשבתי על סכום מדוייק, אבל אני בהחלט מוכן לשמוע הצעות מעניינות בפרטי או בפומבי. מה שכן, אני חושב שמגיע לי יחס של טיפה יותר מ1:2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:37 pm 
Hall of Famer

לא "מגיע" לך כלום. הפועל תל אביב מתמודדת בארץ רק על אליפות ויש לה השנה סיכוי, אבל אי אפשר לומר שהיא פייבוריטית מובהקת על מכבי או פייבוריטית בכלל. גם חצי גמר יורוקאפ זה לא טריוויאלי. הימור "או או" כזה לחלוטין אמור להביא יותר מהכפלה למי שמהמר על הפועל. אבל לך תחשוב על מה אתה מוכן להתערב ונראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 10:45 am 
Junior

אבל למה כל העוינות הזו, נשמה? לעניין היחס: אני חושב שרוב האנשים יעריכו את הסיכוי של הפועל ת״א לחצי גמר יורוקאפ כרגע במשהו כמו 50%. לזה אפשר להוסיף איזה 15-20% שיש להם לקחת אליפות? מכאן חשבתי שזה צריך להיות טיפה יותר מהכפלה. זכותך כמובן לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 10:54 am 
Hall of Famer

אבל צריך להוריד 30 אחוז על ה-Dna הלוזרי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2023 6:41 pm 
Junior

אני חושב שצריך להיות קצת אופטימי (בתור אוהד הפועל) לחשוב שיש לנו 50 אחוז להגיע לחצי הגמר. זה אומר פחות או יותר שיש לנו 70 אחוז לנצח בשמינית וברבע.
נשמע לי קצת מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2023 11:24 pm 
מנהל פורום

בודוצ'נוסט מנצחת 89-79 את הפועל ת"א, שבחישוב מהיר זה אומר שהיא בטח הייתה שמה 32 הפרש להפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2023 11:42 pm 
מנהל פורום

ניצחו הפועל ת"א 85:91 על המברוג
תל אביב 5:11 די קרובים להיות ביתיים בהצלבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 1:24 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ניצחו הפועל ת"א 85:91 על המברוג
תל אביב 5:11 די קרובים להיות ביתיים בהצלבה

נשארו להם הפולנים והיוונים ב2 משחקים קלים על הנייר.כרגע הם במקום 3 עם מאזן זהה לטורק טלקום שבמקום ה2.
רק שהשיטה של משחק אחד החל משמינית הגמר יכולה לגרום להרבה הפתעות כמו בעונה שעברה במפעל
הפועל תקבל כרטיס אוטומטי ליורוקאפ בעונה הבאה

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... /13824728/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 12:40 am 
Freshman

שום הפתעות. אם נצליח לעבור את שמינית הגמר נסיים את. דרכנו במפעל במשחק החוץ מול חובנטוד בדלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 1:17 pm 
Hall of Famer

הערב הפועל ת''א בפולין מול וורצלב המקומית שנמצאת עמוק בתחתית היורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 2:18 pm 
Hall of Famer

כולם מדברים על הפועל ירושלים וקצת מזניחים את הפועל ת''א בתקשורת שניצחה אתמול בפולין והבטיחה לפחות מקום 3 בבית המוקדם.מאזן 16:4 בישראל ו12:5 ביורוקאפ זה מרשים מאוד.אז נכון שיש ירידה בכושר של חלק מהשחקנים לאחרונה אבל עדיין זו קבוצה שמבחינצ פוטנציאל יכולה להגיע רחוק בכל המסגרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:05 pm 
Hall of Famer

האוויר עדיין יוצא מהבלון המנופח שהתקשורת עשתה מהפועל ת"א? תשאלו את קסלמון אם הוא עובר בסביבה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 1:20 am 
Sophomore

הממ, לא זוכר שכתבתי משהו בסגנון, אתה כנראה מבלבל אותי עם ירושלמי אחר. תעשה לך סימן, אני זה שמתיימר להבין יותר מדז'יקיץ' וסובל ממגוון מחלות אישיותיות.

אבל אם כבר, ספר, אני מוכן למלא את התפקיד - מה עורר אותך? הניצחון על ורוצלאב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 7:40 am 
Hall of Famer

סליחה, עמיתך גמליאל כתב את זה. אתה כתבת שהפועל ת"א אוכלת את מה שבישלה, שזה הצלחות לצד התמודדות עם קשיים שלא היו מוכרים לה.

ניצחון אחד כמובן לא מעורר לכלום, רק ששם עקב תפיסת תחת מסוימת של הירושלמים על הפועל ת"א, ציינתי שת"א הגיעה למשחק הליגה מולכם במאזן 1-8 אחרי ההפסד בגביע, כולל נצחונות על טורק טלקום, מכבי וגראן קנריה, מה שקצת שלל את תאוריית ה"אוויר היוצא" של עמיתך. מאז ההפסד לכם בליגה, היא הפסידה לבודצ'נוסט אבל ניצחה את ארבעת משחקיה הבאים, בליגה וביורוקאפ. אז עוד יש קצת אוויר כמדומני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה