סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 6:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וביבי ברגעים אלה, בתגובה ליוזמה להעביר חוק נגד מיסיונרים, מבהיר בחשבונות שלו ברשתות החברתיות שהממשלה בראשותו לא מתכוונת לקדם שום חוק נגד הקהילה הנוצרית בארץ... :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 6:25 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
עמוס לב כתב:
שרים שלא שירתו בצה"ל - בן גביר, גולדקנוף, סטרוק, נראה לי שחיים ביטון מש"ס, מאיר פרוש שירת 4 חודשים, לא בדיוק שירות, גם מיכאל מלכיאלי בש"ס לפי מה שאני מבין לא שירת.
סגני שרים שלא שירתו בצה"ל - אורי מקלב ויעקב טסלר מיהדות התורה ומיכל וולדיגר.

אז מתוך 31 או 32 שרים , לא ברור כמה שרים יש. מתוך 31/32, יש 6 שלא שירתו כולל פרוש?

פעם אחרונה שבדקתי 6/31 זה לא חצי. זה גם לא שליש לא רבע. למעשה מעל 80% מהשרים שירתו ואני לא יודע אם זה כולל את ביבי ודרעי. ממש לא "חצי מהשרים לא שירתו בצה"ל".

מעניין לעשות בדיקה דומה לממשלת בנט . ישראל ביתנו ?אנשי שמאל קיצון?

א. אתה בהחלט מוזמן להרים את הכפפה ולבדוק.

ב. מעניין לראות כמה שרים בממשלה הזאת לא יודעים אנגלית, אבל יידיש יש בכמויות.

ג. מאחר שזה נושא מאוד אקטואלי, כמה מהשרים האלה עשו מילואים? כמה מהשרים האלה שמוכנים לעלות לפחות מאות חיילים על מזבח האדמה הקדושה שירתו שירות קרבי? אתה יודע מה, אסתפק בשירות משמעותי?

ד. שאלה לא פחות חשובה, כמה מהילדים שלהם שירתו בצבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 6:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קובי כתב:
FLASH כתב:
עמוס לב כתב:
שרים שלא שירתו בצה"ל - בן גביר, גולדקנוף, סטרוק, נראה לי שחיים ביטון מש"ס, מאיר פרוש שירת 4 חודשים, לא בדיוק שירות, גם מיכאל מלכיאלי בש"ס לפי מה שאני מבין לא שירת.

אז מתוך 31 או 32 שרים , לא ברור כמה שרים יש. מתוך 31/32, יש 6 שלא שירתו כולל פרוש?

פעם אחרונה שבדקתי 6/31 זה לא חצי. זה גם לא שליש לא רבע. למעשה מעל 80% מהשרים שירתו ואני לא יודע אם זה כולל את ביבי ודרעי. ממש לא "חצי מהשרים לא שירתו בצה"ל".

ג. מאחר שזה נושא מאוד אקטואלי, כמה מהשרים האלה עשו מילואים? כמה מהשרים האלה שמוכנים לעלות לפחות מאות חיילים על מזבח האדמה הקדושה שירתו שירות קרבי? אתה יודע מה, אסתפק בשירות משמעותי?

למה החישוב הוא רק של שרים? מה לגבי כלל חברי הכנסת מהקואליציה (כולל הנורווגים)? מישהו מבין החבר'ה של ש"ס או יהדות התורה שירת בצבא? מה לגבי כל נערי הגבעות של עוצמה יהודית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 8:16 pm 
Junior

אבי שמחון זו כנראה הדוגמא הטובה ביותר לכמה מסוכנת פוליטיזציה ללא בקרה של תפקידים מקצועיים ציבוריים.
פרופ' לכלכלה שכמעט כולם מתנערים ממנו. יכול להיות שיש לו מושג בכלכלה, זה לא ניכר בדברים שהוא אומר.
רוצה לומר - אם נחפש, תמיד נמצא איזו אישיות מקצועית אחת או שניים שיגיד מה שהפולטיקאים יירצו שתשמע.

ראיתי רק היום פוסט שסמוטריץ' פרסם אתמול בפייסבוק, עמכם הסליחה שאני לא מצליח לעקוב אחרי הפאדיחות של האיש הזה. הוא בחודשיים הצליח לעשות מה שקטי שטרית לא תעשה עוד 15 שנים. הוא מציין שם שגם אם נחווה "רעידה קלה בכלכלה", זה לא נורא.
זה מאוד לא נורא למי שמרוויח עשרות אלפי שקלים ושכרו רק הרגע הועלה כך שיכסה כמעט את כל האינפלציה (אם הממשלה הזו הייתה מתעסקת מעט ביוקר המחיה, אז הוא גם היה מכסה בשלמותו, אבל זה לא משנה). זה קצת יותר נורא עבור כמעט כל השאר. בעיקר הכי חלשים. עלות גיוס החוב של ישראל תעלה, זה ישפיע על השירות לאזרח בתשתיות ובמגזר הציבורי, עלות גיוס החוב של החברות תעלה, אלה יגלגלו הכל לצרכן. בתרחיש מעט פחות אופטימי, אלה יובילו לפיטורים מצידן שיתחילו איך לא...מהעובדים הפשוטים ביותר שאין להם הכשרה ומעט קל יותר לגשר על החוסר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 9:25 pm 
Junior

למרות שיריב לוין ויעקב מרגי, גילה גמליאל ועוד רצו להצביע בעד החוק לאיזוק אלקטרוני כשיש סיכון מוגבר לנשים או לילדים ולמנוע מצב של איום על חייהם, בן גביר הטיל וטו והחוק נפל. בן גביר ציין כי הוא יביא הצעת חוק חדשה לאחר הפגרה.

מצחיקות הנשים האלה, חושבות שהן שוות זכויות או משהו. קודם מתנות, קודם נבצרות, אתן תחכו אחרי החג. אולי נזכור ונביא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 1:07 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קובי כתב:
FLASH כתב:
עמוס לב כתב:

למה החישוב הוא רק של שרים? מה לגבי כלל חברי הכנסת מהקואליציה (כולל הנורווגים)? מישהו מבין החבר'ה של ש"ס או יהדות התורה שירת בצבא? מה לגבי כל נערי הגבעות של עוצמה יהודית?

פשוט מאוד, יש הפרדת רשויות בישראל ולכן דנו ברשות המבצעת בלבד. אם תרצה אפשר גם לדון ברשות המחוקקת.

בעוד שבוע וחצי, לאחר שאבירי הדמוקרטיה יסיימו לחזק את הרשות השופטת ולטה... סליחה, לגוון אותה נוכל לדון גם בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:31 am 
מנהל פורום

אני חייב לצין שזה שסופרים מי עשה או לא עשה צבא זה מטופש בעיני, גם אם זה מכוון כלפי חרדים וגם אם זה מכוון כלפי שרים מהשמאל הקיצוני (שזה משהו שלא באמת היה אי פעם בישראל, אבל לא משנה).
ואם כבר, כל הדיבור על שירות צבאי כמשהו שנותן תוקף ליכולת של מאן דהו להשתתף בדיון משונה נורא בעיני, כנ"ל הדיבור על כך שהחרדים "לא נושאים בנטל".
הטקסטים צריכים להיות "בואו נצמצם את מספר המשרתים" לא "שכולם ישרתו!!!!!1111111"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:47 am 
מנהל פורום

מה כל כך משונה בדרישות האלה?

מה שכן משונה זה המציאות המעוותת שאתה חי איתה בשלום. שאנשים שלא עשו צבא או עשו שירות קקמייקה ושהם קיצוניים ומשיחיים הם אלו שאחראים על לשלוח את הילדים שלי ושלך (אבל לא את של עצמם) למסגרת של מספר שנים, בה הם יסכנו את חייהם, ייפצעו ואולי ייהרגו על כל מיני פנטזיות תנ"כיות.
בעיני זה משונה.

גם משונה בעיני שאזרחים וח"כים שמייצגים אותם שהם בעלי השכלה של עולם שלישי, שחולבים את כספי משלמי המיסים, בעלי כמעט אפס מודעות חברתית, בריאותית, סביבתית וסולידריות חברתית, הם קבוצת לחץ וכוח משמעותית בחוסר פרופורציה בקבלת ההחלטות במדינה מתוקנת.
בעיני זה משונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:48 am 
מנהל פורום

והסדר של הדברים צריך להיות - קודם להשוות את התנאים לכולם, ואחרי זה לדבר על צמצום שיווני ופרופורציונלי של כמות המשרתים.
עד שזה לא קורה, שלא יתפלאו שמפגינים בבני ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 11:22 am 
Junior

Shiver כתב:
שאחראים על לשלוח את הילדים שלי ושלך (אבל לא את של עצמם) למסגרת של מספר שנים, בה הם יסכנו את חייהם, ייפצעו ואולי ייהרגו על כל מיני פנטזיות תנ"כיות.
בעיני זה משונה.

אם כבר מדברים על לסכן חיים בצבא
משרתי החי"ר , ברובם, הם אנשי ימין.

רובם ילדים של מצביעי ימין, ליכוד, ש"ס (חלק לא מבוטל מילדיהם הולכים לחטיבת כפיר) וציונות דתית. 90% מתלמידי הישיבות הציוניות מתגייסים לקרבי. השמאל יכול לחלום על מספר כזה , סביר שפחות משליש מתגייסים שם לקרבי ומסכנים את חייהם. אתה מבין, הציונות בשמאל =אנטי דתית, הפכה ברובה לאידיאל של השתמטות או 8200 לסדר ג'וב להמשך החיים בהייטק/משרה אליטיסטית אחרת. הציונות בימין עדיין בעד שירות צבאי משמעותי והימין ממלא את גדודי החי"ר, את מג"ב וכו. רובם הילדים של השכבות החלשות , המתנחלים, פריפריה, חרדלים למיניהם. כל מי שהיה שם ב15 שנה האחרונות רואה, הח"יר ברובו ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 12:50 pm 
Junior

היועץ תקשורת של עוצמה יהודית התרברב שאיתמר בן גביר השיג למשטרה תקציבי ענק שטרם קיבלה אי פעם -
רק שהתקציב הוגש והוא אינו כולל את תוספת ה- 9 מיליארד ש"ח.

https://finance.walla.co.il/item/3567607

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 1:04 pm 
Hall of Famer

ביבי התחייב על דברים שלא יכול/מתכוון לקיים באופן בוטה?
מי היה יכול לצפות זאת...

בנושא קצת קשור, לאור "מי שולח את מי לצבא" והמסרים היוצאים מ"שליחי ציבור" להשמיד את חווארה (ובכלל כל כפר, סמטה וכו' ממנה יצא טרור...)
בואו לרגע נעשה קפיצה ענקית מאין כמותה ונזרום עם הדוברים (ההוזים) שזה אכן הצעד הכי יעיל, מוסרי, "יהודי", עוצמתי, ראוי וכו' וכו' (קשה, אבל לצורך הדיון)
כיצד בדיוק הדבר יתבצע בפועל?
ישלחו כרוזים ("איגרות" בשפת התוכן שפורסם...) והודעות אינספור על הציבור להתפנות משם - חלק קטן (מאוד) ייענו לכך
מה עושים עם השאר?
אנחנו הרי רואים כמה זה מורכב לכוחות הביטוחוניים הנכנסים להרוס/לאטום בפינצטה בית בודד
אז איך פאקינג עושים את זה ברמה המערכתית (בחווארה לבדה גרים כ-6,000 איש על פי גיגול פשוט)
זה הרי יסתיים בדם רב (לשני הכיוונים), כי תהיה התנגדות עצומה מטבע הדברים
זה מה שרוצה המשורר?
כבר אין לדעת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 3:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
היועץ תקשורת של עוצמה יהודית התרברב שאיתמר בן גביר השיג למשטרה תקציבי ענק שטרם קיבלה אי פעם -
רק שהתקציב הוגש והוא אינו כולל את תוספת ה- 9 מיליארד ש"ח.

https://finance.walla.co.il/item/3567607

לא מאמין לשנייה שיש פה דרמה. יש להם עד מאי להעביר תקציב והוא יעבור בלי בעייה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 3:14 pm 
Hall of Famer

ממש עצוב שארץ נהדרת מבינים את לב העניין יותר מכמעט כל נציגי האופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 3:33 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו.
בין חברי האופוזיציה שכן מבינים את לב העניין אפשר למנות את אפרת רייטן וגלעד קריב.
כמה חבל שהם במפלגה של הגאוותנית מרב מיכאלי, שהולכת להימחק בבחירות הקרובות בעוד X שנים (נראה בקרוב כמה זה ה-X).

היום, כשעוברים כל כך הרבה חוקי יסוד קריטיים במסגרת הרפורמה הזו - יש עוד מישהו שטוען כמו שטען אז, שאין הבדל בין קואליציה של 64 לקואליציה של 62 למשל? אם לא מיכאלי והגאוותנות והיהירות שלה, דברים יכלו אולי להיראות אחרת והיכולת להעביר את החוקים האלה הייתה פחותה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 4:27 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ועוד משהו.
בין חברי האופוזיציה שכן מבינים את לב העניין אפשר למנות את אפרת רייטן וגלעד קריב.
כמה חבל שהם במפלגה של הגאוותנית מרב מיכאלי, שהולכת להימחק בבחירות הקרובות בעוד X שנים (נראה בקרוב כמה זה ה-X).

היום, כשעוברים כל כך הרבה חוקי יסוד קריטיים במסגרת הרפורמה הזו - יש עוד מישהו שטוען כמו שטען אז, שאין הבדל בין קואליציה של 64 לקואליציה של 62 למשל? אם לא מיכאלי והגאוותנות והיהירות שלה, דברים יכלו אולי להיראות אחרת והיכולת להעביר את החוקים האלה הייתה פחותה בהרבה.

בהחלט.
נהנים פה (כולל אני) ללעוג לפאדיחות של חברי הכנסת והשרים בממשלה, אבל אחת הסיבות שאנחנו במצב הנוכחי היא גם בצד של האפוזוציה יש אנשים מאוד לא מוכשרים.
פרט לליברמן שלדעתי הוא פולטיקאי מעולה וגם ביצועיסט מצוין (שר האוצר מהטובים שהיו לנו), כל השאר...אולי יש כמה שטובים בנישות קטנות, אבל באוברול הם לא כאלה שיכולים לעשות מהלכים גדולים משמעותיים. וגם לא למנוע כאלה מהצד השני.

אני גם לא רואה את הדבר הזה משתפר. אני לא רואה איך פתאום הרבה אנשים מאוד איכותיים מתחילים להגיע לקלחת המצחינה הזו של הפולטיקה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 4:50 pm 
Hall of Famer

הקטע של חוסר האיחוד בין העבודה למרצ לפני הבחירות זה לא סתם חוסר כשרון, זו גאוותנות ויהירות בעיקר של מישהי אחת.
(ואני אגב לא מנקה את מי שהצביע למפלגה שהייתה סכנה גדולה שלא תעבור ותבזבז את קולו, כפי שאכן קרה... אבל אפשר היה למנוע את זה כמו שעשו בימין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 4:50 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
Shiver כתב:
שאחראים על לשלוח את הילדים שלי ושלך (אבל לא את של עצמם) למסגרת של מספר שנים, בה הם יסכנו את חייהם, ייפצעו ואולי ייהרגו על כל מיני פנטזיות תנ"כיות.
בעיני זה משונה.

רובם ילדים של מצביעי ימין, ליכוד, ש"ס (חלק לא מבוטל מילדיהם הולכים לחטיבת כפיר) וציונות דתית. 90% מתלמידי הישיבות הציוניות מתגייסים לקרבי. השמאל יכול לחלום על מספר כזה , סביר שפחות משליש מתגייסים שם לקרבי ומסכנים את חייהם. אתה מבין, הציונות בשמאל =אנטי דתית, הפכה ברובה לאידיאל של השתמטות או 8200 לסדר ג'וב להמשך החיים בהייטק/משרה אליטיסטית אחרת. הציונות בימין עדיין בעד שירות צבאי משמעותי והימין ממלא את גדודי החי"ר, את מג"ב וכו. רובם הילדים של השכבות החלשות , המתנחלים, פריפריה, חרדלים למיניהם. כל מי שהיה שם ב15 שנה האחרונות רואה, הח"יר ברובו ימין

יש לך אסמכתאות או שזה מגיע משיחות חולין בסופרלנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 4:52 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני חייב לצין שזה שסופרים מי עשה או לא עשה צבא זה מטופש בעיני, גם אם זה מכוון כלפי חרדים וגם אם זה מכוון כלפי שרים מהשמאל הקיצוני (שזה משהו שלא באמת היה אי פעם בישראל, אבל לא משנה).
ואם כבר, כל הדיבור על שירות צבאי כמשהו שנותן תוקף ליכולת של מאן דהו להשתתף בדיון משונה נורא בעיני, כנ"ל הדיבור על כך שהחרדים "לא נושאים בנטל".
הטקסטים צריכים להיות "בואו נצמצם את מספר המשרתים" לא "שכולם ישרתו!!!!!1111111"

אולי בעיניך זה מטופש אבל שירות צבאי עדיין נחשב כאתוס מכונן בחברה הישראלית ציונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 4:54 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
ביבי התחייב על דברים שלא יכול/מתכוון לקיים באופן בוטה?
מי היה יכול לצפות זאת...

בנושא קצת קשור, לאור "מי שולח את מי לצבא" והמסרים היוצאים מ"שליחי ציבור" להשמיד את חווארה (ובכלל כל כפר, סמטה וכו' ממנה יצא טרור...)
בואו לרגע נעשה קפיצה ענקית מאין כמותה ונזרום עם הדוברים (ההוזים) שזה אכן הצעד הכי יעיל, מוסרי, "יהודי", עוצמתי, ראוי וכו' וכו' (קשה, אבל לצורך הדיון)
כיצד בדיוק הדבר יתבצע בפועל?
ישלחו כרוזים ("איגרות" בשפת התוכן שפורסם...) והודעות אינספור על הציבור להתפנות משם - חלק קטן (מאוד) ייענו לכך
מה עושים עם השאר?
אנחנו הרי רואים כמה זה מורכב לכוחות הביטוחוניים הנכנסים להרוס/לאטום בפינצטה בית בודד
אז איך פאקינג עושים את זה ברמה המערכתית (בחווארה לבדה גרים כ-6,000 איש על פי גיגול פשוט)
זה הרי יסתיים בדם רב (לשני הכיוונים), כי תהיה התנגדות עצומה מטבע הדברים
זה מה שרוצה המשורר?
כבר אין לדעת

במילה אחת, כן.
אם אתה תוהה איך זה יתבצע בפועל, יש המון דוגמאות בהיסטוריה האנושית, האחרונה שבהם התרחשה בבוצה אוקראינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 5:58 pm 
Junior

דיווח על כך שנתניהו וגלנט יישאו הצהרות היום מטיס את השוק המקומי.
מה אומרים, אפשר להיות קצת אופטימיים הפעם? בפעם הראשונה שהרצוג עשה את זה, היה ברור שזה סתם, אבל אולי הפעם...
נראה לי שלכולנו כבר נמאס מהסחבת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 6:01 pm 
Hall of Famer

גלנט - די ברור מה הוא יאמר.
נתניהו - ממש לא ברור. אני עדיין חושב שהוא רוצה וצריך את הרפורמה הזו יותר מכולם ולא כל כך מהר יוותר עליה.
יכול להיות גם שהוא יפטר את גלנט. זה לא שגלנט הוא איזה נכס אלקטורלי עם בייס גדול, כן? מבחינה אלקטורלית הוא מקסימום למל"מ, לגמרי אקספנדבל.
אבל אם הייתי צריך להמר, זו תהייה עוד אחת מ"ההצהרות החשובות" שנתניהו נוהג לפמפם בלי סוף לפני, ואז כשהן יוצאות אתה אומר "מה, זה הכל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 8:17 pm 
Senior

הוא יספר לעם איך המאמצים ההירואים של הקואליציה להידברות וללכת לקראת האנרכיסטים ואיך הפושעים במימון סורוס מאיימים על הסדר הציבורי ועל שרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 8:57 pm 
Hall of Famer

כן, משהו כזה, לזה התכוונתי.
בינתיים גם נראה שביבי עשה לגלנט מט סנדלרים, כמו לקחת סוכריה מילד. מה שביבי כבר שכח גלנט כבר לא ילמד בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 10:19 pm 
Junior

קובי כתב:
FLASH כתב:
Shiver כתב:
בעיני זה משונה.

יש לך אסמכתאות או שזה מגיע משיחות חולין בסופרלנד?

כל מי שמבין משהו מהחיים שלו ובפרט מצב החי"ר יודע שזה המצב.
מי שלדוגמא הסקת המסקנות שלו עובדת כך "ילד מוטרד מינית"=>"המטריד כמעט בהכרח מישהו מהאוכלוסיה הזהה לילד" =>קרי "כמעט ואין זרים שמטרידים ילדים", אז יש לו דפקט לוגי רציני ועדיף באמת שיחפש את עצמו בסופרלנד. והוא לא יזהה השתייכות פוליטית בקרב החיילים גם אם 70% מהם יצביעו ימין (והמציאות לא רחוקה משם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: