סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 10:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בקיצור, אמנם לא סורוס, אבל הכל היה די צפוי.
וגלנט - ימיו בפוליטיקה ספורים. שר מת מהלך. ביבי נתן לו שיעור של גנון פוליטי, הראה לו מאיפה משתינה הגיטרה ומאיזה עץ עושים דג.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 10:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני זוכר שמישהו אמר לי לא מזמן שלדעתו, לכאורה, על כל אחד מחברי הליכוד יש תיק שמור שגם הוא וגם שם יודעים שייפתח בבוא היום אם ישבור את הקו.
פיקפקתי בזה לחלוטין אבל מה אני אגיד לכם, אולי יש בזה אמת. לכאורה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 2:37 am 
Junior

חייב לציין שלהסתובב בהפגנות האלה, שנמצאות ממש מחוץ לבניין שבו המשרד שלי, זה אחד הדברים היותר מהנים שיש. הרבה אקשן. אני מחכה בקוצר רוח לכל יום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 7:26 am 
Sophomore

FLASH כתב:
קובי כתב:
FLASH כתב:
Shiver כתב:
שאחראים על לשלוח את הילדים שלי ושלך (אבל לא את של עצמם) למסגרת של מספר שנים, בה הם יסכנו את חייהם, ייפצעו ואולי ייהרגו על כל מיני פנטזיות תנ"כיות.
בעיני זה משונה.

אם כבר מדברים על לסכן חיים בצבא
משרתי החי"ר , ברובם, הם אנשי ימין.

רובם ילדים של מצביעי ימין, ליכוד, ש"ס (חלק לא מבוטל מילדיהם הולכים לחטיבת כפיר) וציונות דתית. 90% מתלמידי הישיבות הציוניות מתגייסים לקרבי. השמאל יכול לחלום על מספר כזה , סביר שפחות משליש מתגייסים שם לקרבי ומסכנים את חייהם. אתה מבין, הציונות בשמאל =אנטי דתית, הפכה ברובה לאידיאל של השתמטות או 8200 לסדר ג'וב להמשך החיים בהייטק/משרה אליטיסטית אחרת. הציונות בימין עדיין בעד שירות צבאי משמעותי והימין ממלא את גדודי החי"ר, את מג"ב וכו. רובם הילדים של השכבות החלשות , המתנחלים, פריפריה, חרדלים למיניהם. כל מי שהיה שם ב15 שנה האחרונות רואה, הח"יר ברובו ימין

יש לך אסמכתאות או שזה מגיע משיחות חולין בסופרלנד?

כל מי שמבין משהו מהחיים שלו ובפרט מצב החי"ר יודע שזה המצב.
מי שלדוגמא הסקת המסקנות שלו עובדת כך "ילד מוטרד מינית"=>"המטריד כמעט בהכרח מישהו מהאוכלוסיה הזהה לילד" =>קרי "כמעט ואין זרים שמטרידים ילדים", אז יש לו דפקט לוגי רציני ועדיף באמת שיחפש את עצמו בסופרלנד. והוא לא יזהה השתייכות פוליטית בקרב החיילים גם אם 70% מהם יצביעו ימין (והמציאות לא רחוקה משם).

סופרלנד הוא מקום כיפי ותמים.
ולך איך נתונים שיתמכו בתיאוריות מבית מדרשו של אבישי בן חיים.

אה דרך אגב, כדאי שתכיר בעובדה שכ-80% מהפגיעות המיניות מבוצעות ע"י אנשים מסביבתו הקרובה של הילד. אם אני לא טועה אתה עובד עם ילדים ובני נוער אז כדאי שתכיר במציאות הזו כי אולי יום יבוא, ואני באמת לא מייחל לכך, ותפגוש ילד שעבר פגיעה כזו ותוכל באמת לעזור לו ולמנוע את הפגיעה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 7:28 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
חייב לציין שלהסתובב בהפגנות האלה, שנמצאות ממש מחוץ לבניין שבו המשרד שלי, זה אחד הדברים היותר מהנים שיש. הרבה אקשן. אני מחכה בקוצר רוח לכל יום חמישי.

אני שמח שאתה מחכה בקוצר רוח בזמן שהחברה הישראלית נקרעת מבפנים. אל תשכח לכבות את האור ביציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 7:44 am 
Hall of Famer

קובי כתב:
FLASH כתב:
קובי כתב:
FLASH כתב:
Shiver כתב:
שאחראים על לשלוח את הילדים שלי ושלך (אבל לא את של עצמם) למסגרת של מספר שנים, בה הם יסכנו את חייהם, ייפצעו ואולי ייהרגו על כל מיני פנטזיות תנ"כיות.
בעיני זה משונה.

אם כבר מדברים על לסכן חיים בצבא
משרתי החי"ר , ברובם, הם אנשי ימין.

רובם ילדים של מצביעי ימין, ליכוד, ש"ס (חלק לא מבוטל מילדיהם הולכים לחטיבת כפיר) וציונות דתית. 90% מתלמידי הישיבות הציוניות מתגייסים לקרבי. השמאל יכול לחלום על מספר כזה , סביר שפחות משליש מתגייסים שם לקרבי ומסכנים את חייהם. אתה מבין, הציונות בשמאל =אנטי דתית, הפכה ברובה לאידיאל של השתמטות או 8200 לסדר ג'וב להמשך החיים בהייטק/משרה אליטיסטית אחרת. הציונות בימין עדיין בעד שירות צבאי משמעותי והימין ממלא את גדודי החי"ר, את מג"ב וכו. רובם הילדים של השכבות החלשות , המתנחלים, פריפריה, חרדלים למיניהם. כל מי שהיה שם ב15 שנה האחרונות רואה, הח"יר ברובו ימין

יש לך אסמכתאות או שזה מגיע משיחות חולין בסופרלנד?

כל מי שמבין משהו מהחיים שלו ובפרט מצב החי"ר יודע שזה המצב.
מי שלדוגמא הסקת המסקנות שלו עובדת כך "ילד מוטרד מינית"=>"המטריד כמעט בהכרח מישהו מהאוכלוסיה הזהה לילד" =>קרי "כמעט ואין זרים שמטרידים ילדים", אז יש לו דפקט לוגי רציני ועדיף באמת שיחפש את עצמו בסופרלנד. והוא לא יזהה השתייכות פוליטית בקרב החיילים גם אם 70% מהם יצביעו ימין (והמציאות לא רחוקה משם).

סופרלנד הוא מקום כיפי ותמים.
ולך איך נתונים שיתמכו בתיאוריות מבית מדרשו של אבישי בן חיים.

אה דרך אגב, כדאי שתכיר בעובדה שכ-80% מהפגיעות המיניות מבוצעות ע"י אנשים מסביבתו הקרובה של הילד. אם אני לא טועה אתה עובד עם ילדים ובני נוער אז כדאי שתכיר במציאות הזו כי אולי יום יבוא, ואני באמת לא מייחל לכך, ותפגוש ילד שעבר פגיעה כזו ותוכל באמת לעזור לו ולמנוע את הפגיעה הבאה.

הנתון הוא שמעל 85% מהפגיעות המיניות מתבצעות על ידי אדם המוכר לנפגע. זה נתון שהובא בדיון בזמן אמת כדי לסגור לחלוטין את מסקנת המחקר ("סקר מוטה" כלשונו של מי שאתה מתדיין איתו), אבל כמובן שמי שהאמת היא נר לרגליו מתייחס לנתון הזה כראוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 10:01 am 
Junior

קובי, אני עובד עם מחשבים לא אנשים
הטרדות קטינים בסופרלנד באוטובוס ובכל מקום שמניתי בזמנו זו עובדה קיימת שגיגול פשוט יאשש לך. זה לא נושא לויכוח. שנית 20% זה לא מעט. שלישית ילדים שנושא המיניות ובפרט הזהירות מתוקפים פוטנציאלים פחות מוצף בביתם הם פחות מוגנים , פחות מודעים לסכנה , ויותר חשופים לפגיעה.

וחזרה לנושא הקרבי, נתונים יביא מי שהעלה את הנושא. הגבתי להודעה שהימין כביכול שולח את ילדי השמאל לסכן חיים במלחמות, תיאוריה דמיונית שלא מגובה בשום נתון , זרקו משפט הזוי לחלל ללא שום אסמכתא. ולמעשה הפוכה מהמציאות. השמאל משתמט לו, מתגייס לג'וב ברובו, המוני חי"ר הם ימין (הרבה מצביעי בן גביר ליכוד סמוטריץ), אנשי מילואים קרבי שהם לא תותחנים או חיל הים יספרו לך שאצלם בגדוד, הרוב אנשי ימין. גולני כפיר ושריון הפער משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 11:00 am 
Junior

זה כן אני כתב:

"אקשן".
בן כמה אתה, 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 11:06 am 
Junior

קובי כתב:
זה כן אני כתב:

אני שמח שאתה מחכה בקוצר רוח בזמן שהחברה הישראלית נקרעת מבפנים. אל תשכח לכבות את האור ביציאה.

אני ממילא לא זה שמארגן את זה, אז אי אפשר לבוא אליי בטענות. אני רק עושה מהלימון לימונדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 3:22 pm 
Junior

ראש ממשלה לא כשיר - טס שבוע אחרי שבוע לחו"ל בכדי לקבל נזיפות.

https://www.kan.org.il/item/?itemId=148571

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 4:20 pm 
Junior

אכן, הדאגות של כל מיני ראשי מדינות שלא באמת מבינים מה הולך כאן עושות עלינו הרבה מאוד רושם. בואו נעצור הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 4:34 pm 
Junior

כן. גם הכלכלנית הראשית באוצר לא מבינה כלום וממציאה מספרים.
ובכלליות, אף גורם מקצועי לא מבין כלום אלא רק האנשים בממשלה יודעים מה נכון ומה טוב.
אני באמת תוהה איך הצלחנו להתקיים עד כה בלי סמוטריץ ושאר המשיחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 4:43 pm 
Junior

אני רק מנחש שהפגיעה בכלכלה של ישראל זו לא הנקודה שמפריעה לו, אלא כל איומי הסרק על דיקטטורה בהתהוות.
באשר לכל הדיבורים על פגיעה בכלכלה - מחיר נסבל ומתקבל על הדעת לצורך תיקון העיוותים ההיסטוריים פה.
אני חוזר על דבריי - אם אתם מוכנים לשרוף את המועדון בשם הרצון שלכם לשמור את הכוח בידיים שלכם, כך גם אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 4:46 pm 
Junior

"כך גם אנחנו" - אתה מוביל איזו קבוצה, מועדון או חוג כלשהו?
אני מקווה בשבילך שאתה לא לוקח על עצמך יותר מידי אחריות בייצוג אנשים שלא יודעים על קיומך.
אבל שמע, למרות שאם היינו בשכונה הייתי כבר מזמן אומר לך ללכת לעשות חמוצים, אני מכבד אותך ומאחל לך שתהיה לך שבת המלכה.

שחרר ממני קצת לחץ. תודה.

בגלל שערכת את ההודעה שלך, אוסיף משהו משלי:
מה שיפה באנשים כמוך שקוראים לשאר פריוליגים, אנרכסיטים ועוד שאר השמות, הוא שהם חושבים שיש להם בעלות על המצב הפיננסי של אנשים אחרים. "קצת פגיעה בכלכלה שווה את זה". מי אתם בכלל שתקבעו לאנשים אחרים, שחלקם אולי מתחת לקו העוני, מה הם מוכנים או לא מוכנים לקבל? אתם בעצמכם פרויליגים מתנשאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 4:51 pm 
Junior

1. אנחנו = המוני אזרחים (רוב אזרחי המדינה) שתומכים ברפורמה טובה למערכת המשפט.
2. אתה לא צריך לבקש ממני לשחרר ממך, כי מעולם לא הייתי נעול עליך ולא נהגתי להגיב לכל הודעה שלך בעקביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 5:23 pm 
Hall of Famer

אני רק תוהה מדוע האיומים על גלישה לדיקטטורה, או אוטוקרטיה, הם איומי סרק.
למעשה גם ההיסטוריה וגם ההווה מלאים בדוגמאות למדינות שהלכו בכוון ריכוז כוח בלתי מוגבל אצל השליטים, ומצאו את עצמן בפסאודו דמוקרטיה בואכה אוטוקרטיה (ולפעמים אוטוקרטיה מלאה) די מהר. ובישראל, שבה אין מגילת זכויות וזכויות היסוד שלה לא משוריינות בשום חוק, זה אפילו יותר סביר.
אתה באמת מאמין לשליטים שאומרים "תסמכו עלינו, אנחנו נשמור על הזכויות שלכם בעצמנו ונבקר את עצמנו"? כל שליט מוחלט אמר את זה בערך...

ואני לא נכנס בכלל לעניין הכלכלי. זה בטח לא מועיל, אבל לדעתי זה לא בהכרח מוביל להתרסקות כלכלית. יש והיו בעבר אוטוקרטיות עם כלכלות מצליחות למדי, ושהעולם השקיע בהן למרות המשטר הלא באמת דמוקרטי בהן כי היו לעולם עוד שיקולים.
ועדיין לא הייתי סומך על אף שליט, מאף צד, עם כוח מוחלט בידיים. לא ימין, לא שמאל, לא למעלה ולא למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 5:29 pm 
Hall of Famer

כבר פורסם לאן צפויה הנסיעה בסופ"ש הבא?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 5:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
למעשה גם ההיסטוריה וגם ההווה מלאים בדוגמאות למדינות שהלכו בכוון ריכוז כוח בלתי מוגבל אצל השליטים, ומצאו את עצמן בפסאודו דמוקרטיה בואכה אוטוקרטיה (ולפעמים אוטוקרטיה מלאה) די מהר. ובישראל, שבה אין מגילת זכויות וזכויות היסוד שלה לא משוריינות בשום חוק, זה אפילו יותר סביר.
אתה באמת מאמין לשליטים שאומרים "תסמכו עלינו, אנחנו נשמור על הזכויות שלכם בעצמנו ונבקר את עצמנו"? כל שליט מוחלט אמר את זה בערך...

ואני לא נכנס בכלל לעניין הכלכלי. זה בטח לא מועיל, אבל לדעתי זה לא בהכרח מוביל להתרסקות כלכלית. יש והיו בעבר אוטוקרטיות עם כלכלות מצליחות למדי, ושהעולם השקיע בהן למרות המשטר הלא באמת דמוקרטי בהן כי היו לעולם עוד שיקולים.
ועדיין לא הייתי סומך על אף שליט, מאף צד, עם כוח מוחלט בידיים. לא ימין, לא שמאל, לא למעלה ולא למטה.

עניתי לך על זה כבר בפוסטים קודמים. אני מאמין לדבר אחד, והוא שדיקטטורה לא יכולה לעבור במדינה כמו ישראל, כי יש מאסה כ"כ גדולה מכל גווני הקשת הפוליטית, ימין ושמאל, שלא יסכימו לחיות תחת דיקטטורה (בניגוד למדינות אחרות כמו רוסיה שם חיים אנשים בשנות ה-30 לחייהם שנולדו לתוך דיקטטורה וגם לאחר נפילת המשטר הקומוניסטי המדינה לא בדיוק הייתה דמוקרטיה למופת), כך שמה שרואים כיום ברחובות יהיה קייטנה לגיל הרך לעומת מה שיקרה אם ישראל תהפוך לדיקטטורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 5:54 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

כמו מי? סינגפור?
גם שם יש חלק נכבד באוכלוסיה שלא נושא בנטל? לא נראה לי.

מצחיקים החרדים האלה שחושבים שאם הם יעגנו בחוק את אי הגיוס שלהם, המהלך יושלם.
אני לא לוקח בעלות על ציבור כמו הבחור השני פה, אבל אני מניח ששם זה רק יתחיל.
היה עדיף להם בהרבה המצב הקיים שבו הם בקושי מגיוסים ואין פוקוס כמעט על הנושא הזה כבר. עד נובמבר האחרון כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 6:26 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

עניתי לך על זה כבר בפוסטים קודמים. אני מאמין לדבר אחד, והוא שדיקטטורה לא יכולה לעבור במדינה כמו ישראל, כי יש מאסה כ"כ גדולה מכל גווני הקשת הפוליטית, ימין ושמאל, שלא יסכימו לחיות תחת דיקטטורה (בניגוד למדינות אחרות כמו רוסיה שם חיים אנשים בשנות ה-30 לחייהם שנולדו לתוך דיקטטורה וגם לאחר נפילת המשטר הקומוניסטי המדינה לא בדיוק הייתה דמוקרטיה למופת), כך שמה שרואים כיום ברחובות יהיה קייטנה לגיל הרך לעומת מה שיקרה אם ישראל תהפוך לדיקטטורה.

יחיו, יחיו. כמו שחיים בהונגריה ובפולין וכמו שחיו בעוד מדינות שגלשו מדמוקרטיה לפסאודו דמוקרטיה וגם לאוטוקרטיה. או שיעזבו, כמו שעזבו את אותן מדינות.
יש בישראל מסה גדולה של אנשים יגידו שצעדים נגד התקשורת, או נגד האקדמיה, או נגד התרבות, או נגד מוסדות שאמורים להיות עצמאיים אבל הם נתפסים כ"שמאלנים" (כלומר השתלטות של הממשלה עליהם), הם לא רק שראויים הם אפילו מתבקשים.
יש בישראל מסה גדולה של אנשים שתקבל בית משפט של השלטונות.
יש בישראל מסה גדולה של אנשים שיתמכו בחוקי שחיתות כל עוד השחיתות היא לטובת שליחיהם, כי לדידם זה בטל בשישים לעומת ה-greater good.
ויש מסה גדולה של אנשים בישראל שתקבל את שינוי שיטת הבחירות כמו שעשה אורבן בהונגריה, לשיטה שתבטיח את נצחון השלטון (כל עוד הם תומכים בו).
ויש בישראל מסה הולכת וגדלה, משני הצדדים אגב, שחושבים שהאסון הגדול ביותר שיכול לקרות לישראל הוא לא אוטוקרטיה, אלא אם הצד השני ישלוט בה. ואם הם יצטרכו להחליט - הם יעדיפו את האוטוקרטיה כל עוד היא לצידם. הם לא יקראו לזה אוטוקרטיה, כמובן, אבל זה מה שהיא תהייה.

בכל אופן אף אחד לא ישאל אותם כשהשלטונות יקחו לעצמם כוח מוחלט, וישנו גם את החוקים הנדרשים להם כדי לשלוט ולבסס את שלטונם - כי כמו שאמרתי בהזדמנות אחרת, שלטון עם כוח מוחלט לא יכול להרשות לעצמו להפסיד בחירות ולתת כוח מוחלט ליריבים שלו. הם יקראו לזה "חוקי משילות" ולדעתי אתה תופתע לגלות כמה תמיכה הם יקבלו, ומי שלא יתמוך - ידוכא יותר ויותר. לצד זאת יהיו חוקי שחיתות וחוקי דת, כי אפשר וכי זה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2023 7:01 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

כמו מי? סינגפור?
גם שם יש חלק נכבד באוכלוסיה שלא נושא בנטל? לא נראה לי.

מצחיקים החרדים האלה שחושבים שאם הם יעגנו בחוק את אי הגיוס שלהם, המהלך יושלם.
אני לא לוקח בעלות על ציבור כמו הבחור השני פה, אבל אני מניח ששם זה רק יתחיל.
היה עדיף להם בהרבה המצב הקיים שבו הם בקושי מגיוסים ואין פוקוס כמעט על הנושא הזה כבר. עד נובמבר האחרון כמובן.

סינגפור קמה בתור מדינת אי ענייה וחסרת משאבים טבעיים, שנזרקה על ידי מדינת האם שלה שאמרה לה "יאללה קחו עצמאות ועזבו אותי באמאשכ'ם", בזמן שהם אמרו "רק רצינו אוטונומיה, בבקשה אל תזרקו אותנו". שמעת פעם על מקרה כזה? רק מראה מה הייתה סינגפור אז. היא קמה מכלום למה שהיא היום על פני 30 שנה של משהו שאי אפשר להגדיר אותו אחרת מדיקטטורה פוליטית. אבל היא כן נתנה חופש כלכלי, יצרה תמריצים להשקיע בה כהאב פיננסי, ועד שהלך הדיקטטור שנחשב היום לאבי האומה הגיעה לאן שהגיעה. משמע זה לא חד חד ערכי שדיקטטורה בהכרח מביאה שבר כלכלי.
החרדים וכו' הם לא לב העניין בשאלה "האם דיקטטורה מביאה בהכרח שבר כלכלי". מגזר שלא עובד זה לא דבר טוב גם בדמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 25, 2023 2:18 pm 
Hall of Famer

פרופסור יובל אלבשן מציג: הצעות החוק של המהפכה המשפטית - ואלה שנמצאות בקנה אחריה.
מניח שחלק מאלה ייזרקו ולא יקודמו, אבל שתי הערות:
קודם כל - מדובר במציעים כמעט קבועים, חלקם ראשי ועדות, חלקם ח"כים חזקים מאד - ובהינתן שאחרי המהפכה השלטון יהיה בעל כוח מוחלט, אני חושב שנראה יותר הצעות כאלה מקודמות, כי כשאין ביקורת שיפוטית כלל - אפשר לחוקק כל דבר.
הערה שנייה - שימו לב שחלק מההצעות כבר עברו קריאה טרומית ומקודמות בוועדות.
https://www.ynet.co.il/news/article/byensl9gn

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 25, 2023 4:16 pm 
Sophomore

זאת באמת הממשלה הכי מסוכנת אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 25, 2023 4:25 pm 
Junior

אבו שוקרי כתב:
זאת באמת הממשלה הכי מסוכנת אי פעם.

ממשלה שרק נכנסה לפני כחודשיים אולי וכבר העבירה ועוד מקדמת כל-כך הרבה חוקים פרסונליים שישימו אותה מעל החוק, אין שום סיכוי שייצא ממנה משהו טוב גם להמשך.
זה מטורף שהם לא מצליחים להכניס סעיף קטן שקשור ליוקר המחיה, נאבקים עליו שוב ושוב כבר שבועות, אבל חקיקות שלמות של משפט, נבצרות ומתנות, הכל עובר חלק.

ועדיין יש מי שמגינים עליהם. ובכך רק מנציחים את זה שאין להם שום סיבה לחוקק שוב דבר שיטיב עם כלל האזרחים כי גם ככה הבייס שלהם, שההזדהות שלו אליהם הפכה לכל ההוויה שלו, יצביע להם כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 25, 2023 10:14 pm 
Hall of Famer

גלנט גידל ביצים. לא בטוח כמה זה יעזור, אבל כל הכבוד בכל מקרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh ו 63 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: