סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Lakic כתב:
אני על החדשות וכל הזמן אומרים שיריב לוין הוא עדיין האגוז הכי קשה לפיצוח. גם עכשיו.
מה יש לו זה

אין לי ספק שהוא צבר לעצמו כוח כך שגם אם הוא זה שיחליף את נתניהו, לא יודע ככמה זו התקדמות. הוא לא רואה בעיניים.

הו דה פאק איז יריב לוין. בנאדם עם כריזמה של לפת ומסר ציבורי של "אני לא רואה אף אחד ממטר, רק לשלוט בשופטים" כשהוא מקבל קולות מעבריינים. זה יצליח לשלוט בממשלה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:48 am 
Sophomore

Lakic כתב:
אני על החדשות וכל הזמן אומרים שיריב לוין הוא עדיין האגוז הכי קשה לפיצוח. גם עכשיו.
מה יש לו זה

אין לי ספק שהוא צבר לעצמו כוח כך שגם אם הוא זה שיחליף את נתניהו, לא יודע ככמה זו התקדמות. הוא לא רואה בעיניים.

עליו באמת אפשר להגיד: אתה ואיזה צבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:51 am 
Hall of Famer

שמישהו יספר לסמוטריץ'-בוי שאף רמטכ"ל לא צריך להנהיג אף הפיכה צבאית, המצב במדינת ישראל היום הוא שראש הממשלה הוא עבריין שרמס בגלוי פסיקת בית משפט עליון בקשר לכשרות כהונתו, ואז כשהוא למעשה לא כשיר חוקית לכהן, פיטר שר בטחון מסיבות שבגינן הוא לא כשיר לכהן.

היחיד שניסה לעשות פה הפיכה זה נתניהו, סביר להניח שהוא נכשל, ועל אף שהיו כאן 5 דקות ממש משעשעות של חרד"לים מנסים למשול, נראה שהן יטואטאו למקומן הטבעי בפח האשפה של ההסטוריה. וד"ש לגרנמייזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:55 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
הרמטכל איש ימין, מתנחל מבנימין, מקצועי ישר וערכי ובחיים לא יוביל דבר כזה.

חחח
לא שמענו אותם דברים (סדר גודל) על אלשיך, מנדלבליט וכו' בתחילת תפקידם?
כלומר לא ממך אישית (אני מניח), אלא כנרטיב

אני חותם שעוד תקופה מסוימת - אתה מדבר על הרמטכ"ל אחרת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:55 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
הוא לא צריך להיות נאמן לנתניהו. פעם האחרונה שבדקתי גם מי שמאוד מאוד לא נאמן לביבי, עדיין לא קם וההוביל הפיכה צבאית. גם דיכטר דיבר על הפסקת חקיקה -לא נאמנות מי יודע מה, והוא מועמד בכיר לרשת את גלנט

ברור, הרטמכל, מתנחל שהוא בכלל שמאלני, יפקד על הפיכה צבאית נגד השלטון כי ביבי אמר שהוא איבד אמון בגלנט ופיטר שר ביטחון. מי יוריד הוראות לרמטכל? לפיד ? חחחחח

שנאמר, לו היה לי שקל

לא כתבתי שהרמטכל יפקד על הפיכה צבאית , רק ציינתי עובדה שבניגוד למה שאתה חושב הוא ממש לא איש ימין. תמשיך בחלומות שהכל סבבה ושביבי מנצח.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 12:56 am 
Junior

תמשיך עם הווישפול, מתמוגגים פה בקהל. נראה שפספסת את השלב הזה של חוק הנבצרות שעבר בדיוק בשביל הקטע הזה, למנוע מבגצ להרוס את הדמוקרטיה ואת רצון הבוחר , 64 מנדטים בחרו משהו אחד, ובגצ רצה לכפות את רצון המיעוט. אז חוקקו חוק נבצרות שבכל מדינה אחרת הוא מובן מאליו. או רפואית, או העם מחליפים ראש ממשלה.

חברה ביבי היום איבד לגיטימיות, אבל הוא עדיין ראש ממשלה על פי חוק.
העובדות פשוטות, אין דבר שיכול לשנות את זה חוץ מאופציה א: ביטול חוק נבצרות, תהליך ארוך ומנומק היטב

אופציה ב: היותר חלומית לשמאל, שעלולה להתממש, היא שעוד שרים מהליכוד יזהו הזדמנות וילכו בעקבות גלנט. ימרדו. אם ביבי ימשיך לפטר , הוא כנראה איבד את זה. ככה לא מעבירים רפורמה

הפיכה צבאית, מה שמישהו כתב פה (לא אתה עופר) לא תהיה, אין מישהו עם ביצים בשמאל ואין היתכנות לדבר כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:02 am 
Hall of Famer

תגלו לסמוטריץ' בוי ש:

1. ממש לא 64 מנדטים הצביעו ל"משהו אחד" שהוא מפנטז, הרבה מאד אנשים שהצביעו לגוש ביבי היו נגד הרפורמה עוד לפני הדחת גלנט (השתקף היטב בסקרים רבים), ובוודאי אחרי הדחתו.

2. "חוק הנבצרות" הוא וול, אינו חוקתי וסביר שייפסל בבגצ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
FLASH כתב:
האבק ישקע, דיכטר יתמנה ועוד שבוע סביר שירגעו הדיבורין

ונגיד שדיכטר יתמנה (והוא לדעתי אידיוט גדול אם הוא יתמנה במצב כזה), זה ישנה במשהו את הדירלוג בין השר לבין מערכת הבטחון? משהו ישתנה? הוא יעמוד בפני אותו דבר.

לדעתי אגב נתניהו לא ימנה אותו, אלא ישמור את תיק הבטחון לעצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:07 am 
Junior

מבחינת שמחה רוטמן, הכל ממשיך כרגיל. ציוץ מלפני 30 דקות:

ועדת החוקה השלימה היום את ההצבעות על ההסתייגויות והרביזיות לתיקון לחוק יסוד השפיטה לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים.
לאחר שהושלם הדיון בוועדת הכנסת בטענת נושא חדש, הדיון בוועדה יתחדש מחר ב- 8:00 בבוקר במהלכו יוצבע על נוסח החוק הסופי לקריאה שניה ושלישית.
לילה טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:07 am 
Hall of Famer

ובינתיים במציאות:

ההסתדרות צפויה להצטרף מחר באופן רשמי למחאה. האוניברסיטאות משביתות לימודים. עשרות ראשי רשויות מתכוונים לפתוח בשביתת רעב כאשר ראשי השלטון המקומי ידונו בהשבתת המשק.

בקרקס של נתניהו, לוין מתרה בביבי לבל יעצור את החקיקה, הכהניסטים דורשים להמשיך, ש"ס ודגל התורה הכריזו שהן הולכות עם הדוצ'ה בכל החלטה אשר יחליט. הכל משיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:18 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
FLASH כתב:

ונגיד שדיכטר יתמנה (והוא לדעתי אידיוט גדול אם הוא יתמנה במצב כזה), זה ישנה במשהו את הדירלוג בין השר לבין מערכת הבטחון? משהו ישתנה? הוא יעמוד בפני אותו דבר.

הוא לא יכול להשאיר את תיק הביטחון לעצמו , מבחינה חוקית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:21 am 
Junior

ראי להבנתי ביבי לא יכול להתמנות לשר כי הוא תחת כתבי אישום, אני טועה?

מישהו יגלה לווישפול בוי שאין קשר לאחוז התומכים ברפורמה. 64 המנדטים הצביעו בפירוש שביבי יהיה ראש הממשלה , ולכן חוקקו את חוק הנבצרות, כדי למנוע מבגצ להשתמש בנבצרות כדי להדיח ראש ממשלה חוקי, שנבחר בבחירות דמוקרטיות גלאט שמשקפות לחלוטין את ריבונות העם. את ראש הממשלה מדיחים או העם או מסיבות רפואיות. לכן חוקקו את חוק הנבצרות. בגצ יצטרך לעשות שמיניות להסביר את ביטול חוק הנבצרות וזה תהליך ארוך. אל תבנה על זה

לעומת זאת כמו שאמרתי, התפרקות מבפנים זה בהחלט משהו שהיה יכול לקרות. נראה שזה הכיוון. שס ויהדות "נתמוך בעצירת חקיקה ובכל החלטה". רמזו. בכירים רבים בליכוד הולכים לכיוון עצירה.

ואני מתחיל לחשוב שביבי לא ככ טיפש. מדובר באדם לא פזיז שעשה שני מהלכים פזיזים, "אני נכנס לאירוע!!!" יען הוא סופרמן שיסדר הכל והודיע בריש גלי שעובר על החוק , ופיטורין של שר בטחון *לילה לפני הצבעה!!!!!*. התסיסה מבפנים היתה צפויה מה גם שהתחילה כבר קודם.

נשמע לי שביבי רצה ששאר שרי הליכוד ילחצו על לוין לעצור. מתוך הבנה שאם ביבי יורה לעצור, לוין יתפטר במקום. וביבי רוצה את הרפורמה (המשונמכת) על שם לוין , לא על שמו.לביבי זה ממש גרוע אם לוין יתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:25 am 
Junior

FLASH כתב:
ראי להבנתי ביבי לא יכול להתמנות לשר כי הוא תחת כתבי אישום, אני טועה?

מישהו יגלה לווישפול בוי שאין קשר לאחוז התומכים ברפורמה. 64 המנדטים הצביעו בפירוש שביבי יהיה ראש הממשלה , ולכן חוקקו את חוק הנבצרות, כדי למנוע מבגצ להשתמש בנבצרות כדי להדיח ראש ממשלה חוקי, שנבחר בבחירות דמוקרטיות גלאט שמשקפות לחלוטין את ריבונות העם. את ראש הממשלה מדיחים או העם או מסיבות רפואיות. לכן חוקקו את חוק הנבצרות. בגצ יצטרך לעשות שמיניות להסביר את ביטול חוק הנבצרות וזה תהליך ארוך. אל תבנה על זה

לעומת זאת כמו שאמרתי, התפרקות מבפנים זה בהחלט משהו שהיה יכול לקרות. נראה שזה הכיוון. שס ויהדות "נתמוך בעצירת חקיקה ובכל החלטה". רמזו. בכירים רבים בליכוד הולכים לכיוון עצירה.

ואני מתחיל לחשוב שביבי לא ככ טיפש. מדובר באדם לא פזיז שעשה שני מהלכים פזיזים, "אני נכנס לאירוע!!!" יען הוא סופרמן שיסדר הכל והודיע בריש גלי שעובר על החוק , ופיטורין של שר בטחון *לילה לפני הצבעה!!!!!*. התסיסה מבפנים היתה צפויה מה גם שהתחילה כבר קודם.

נשמע לי שביבי רצה ששאר שרי הליכוד ילחצו על לוין,מתוך הבנה שלוין יתפטר ברגע שהוא-ביבי-יעצור חקיקה. וביבי רוצה את הרפורמה (המשונמכת) על שם לוין , לא על שמו.לביבי זה ממש גרוע אם לוין יתפטר.

הוא לא יכול לכהן כשר הביטחון.

אני לא הייתי שולל את האפשרות שהוא קצת מבוגר, פחות חי ומבין את השטח. מבודד, בוודאי בשבועות האחרונות, מבלה הרבה בחו"ל והחבר'ה מסביבו מציגים לו בעיקר את מה שהם רוצים. להערכתי, הוא לא העריך עשירית מהגל הזה שקורה עכשיו. הוא לא חד כבר. לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:31 am 
Hall of Famer

אז תסבירו לילד של יהוה שבשלטון דמוקרטי, כאילו באמת, זה שמישהו אסף 64 מנדטים וחוקק ב10 דקות חוק שאי אפשר להדיח אותו, לא באמת הופך אותו לבלתי-ניתן להדחה.

נתניהו לא שולט באירוע. אין לו כלום חוץ מקומבינות של עבריינים, פסיכים וציניקינים. קטונתי מלהכנס לנבכי הטקטיקה שלו, ואני לא רואה את חברי הקואליציה שלו שאינם מהליכוד פורשים (החרדים מחוברים לעטיני הכסף והחרד"לים משוכנעים שיהוה העלה אותם לעת הזאת למלכות), אבל בליכוד כבר יש לו סדקים רציניים ובסופו של דבר כדי לשלוט במדינה אתה צריך לגיטימציה ממערכות השלטון. בפיטורי גלנט, הוא איבד את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:37 am 
Junior

עלה לו הכהן ודחף את השם שהוא כה אוהב
כמו ילד בן 7 שמקלל כשלקחו לו את הממתק

עוד חוזר הניגון...
ווישפול בוי, מחוקקים חוק ב10 דקות הצבעה. מבטלים חוק בהרבה יותר ניירת , עתירות, תגובות, תגובות לתגובות.ברוך הבא לדמוקרטיה. אל תבנה אל זה, שלא תתאכזב. מציע לך לבנות על התפרקות בליכוד, לא על הפיכה ולא על נבצרות. התפרקות פנימית זה באופק הנראה לעין, חבל לפנטז מעבר,לו היה לי שקל וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:40 am 
Hall of Famer

השם שאני אוהב? קללה? לא יפה לדבר ככה על האולמייטי.

אבל הדיון הוא בכלל לא על חוק הנבצרות, במהות. בהצלחה למלך ביבי הראשון בנסיונותיו למשול על מערכות שהוא מנסה לרסק ועל כמות עצומה של אזרחים שמתנגדים בכל דרך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:45 am 
Hall of Famer

ואם בכל זאת עוד קצת פוליטיקה ביביסטית כי איך לא, אז לפי הציוצים של ה"ה ברקת ומכלוף זוהר בעד הקפאת החקיקה+פרסום שהשותף על מלא מכלוף דרעי תומך בהקפאת החקיקה+"קריאות של בכירים בליכוד ללוין להתפטר כי הוא מביא למלחמת אחים"=ביבי בונה ספין של מנהיג לאומי שמעיף את המשוגעים הקיצוניים, וקורא להידברות. ספק רב אם זה יעזור לו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:48 am 
Junior

מתי אתה מבין שאתה לא בכיוון?
שכל דבר שאתה עושה, הראשון שמברך אותך זה בן גביר.
פעם מנהיגי עולם והיום השבור של המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:49 am 
Junior

לא אמרתי שקיללת , אבל יסוד ה"כמו" זה גם לגיל 7 אז בסדר

בנתיים - בום!!! הרב יעקב אריאל, גדול רבני הציונות הדתית כיום, חתם יחד עם שורת רבנים גדולים על קריאה לעצירת החקיקה. זה יחייב את סמוטריץ (שכנראה לא בכדי שותק) ורוטמן. הרבנים החרדים גם הם מסתמא נתנו אוקיי לעצירה, מה שנרמז בדברי דרעי וגפני. שרי הליכוד ברקת שיקלי זהר קראו לעצור. מסתמן שעוצרים.

ובקיצור, התברר מי באמת שולט במדינה. בגצ והתקשורת. הצליחו למכור לרוב העם שמינוי 2 שופטים ע"י נבחרי העם = דיקטטורה

כדי לשנות את שלטון בגצ הימין יצטרך להיות חכם. לא חזק. כי הכוח, מתברר , נמצא בצד של השמאל. במאבק הכוח ב3 חודשים השמאל ניצח בענק! מה גם שמוכנות לשרוף את המדינה ולא לשרת במילואים וסדיר זה כלי חזק מכל מה שיש לימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:54 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
FLASH כתב:

הוא לא יכול להשאיר את תיק הביטחון לעצמו , מבחינה חוקית.

גם אחרי חוק דרעי 2? אני ממש לא בטוח. לדעתי זו גם הסיבה שמזרזים את חקיקתו, ובמקביל עדיין מעכבים את מכתב הפיטורין הרשמי לגלנט. אחרי שהמכתב יוצא יש עוד יומיים עד שהפיטורין נכנסים לתוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 1:56 am 
Hall of Famer

מה שלא יהיה, מזל שאני לא ילד בן 7 בחיידר או בסופרלנד.

זה מובן שביבי כרגיל מבוהל ומנוהל, מבין שאין לו שליטה במדינה ולכן כהרגלו בקודש מקריב את החפ"שים, והפעם אלה לוין ורוטמן. הוא יגיד שהם הקיצונים ו"יושיט יד לפיוס". מעניין אם מישהו מעוניין לקנות את הסחורה הרקובה הזו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 2:00 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
הצליחו למכור לרוב העם שמינוי 2 שופטים ע"י נבחרי העם = דיקטטורה

בוא באמת תמכור לנו אתה מכונית משומשת. נראה מי יקנה.
גנזו כבר את החוקים האחרים? אה, לא? אז אנחנו עדיין בדרך לשליטים עם כוח מוחלט. תראה מה זה, לא הייתי צריך תקשורת שתמכור לי את זה.

וזה לא רק שני שופטים. זה גם הצנחה של נשיא בית המשפט העליון מבחוץ (היום גם התפרסם מי הוא המיועד, פרסוניפיקציה של ה-D9), וזה עדיין רוב מוחלט של הקואליציה, וזה עדיין גם מינוי כל השופטים של הערכאות הנמוכות (רוב של 7 מ-11 זו אחיזת עיניים - כי זה 6 קואליציה + הנשיא הממונה שכאמור היום התפרסם מי הוא).

מצטער, לא לוקח את המכונית, אין מנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 2:01 am 
Hall of Famer

והנה ברדוגו קורא "לחשב מסלול מחדש" שזה בדיוק המילים של שיקלי. מהמם איך מוחות מבריקים חושבים אותו דבר באותו זמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 2:01 am 
Hall of Famer

בום?
את מי זה מעניין
שיתביישו להם כל "אנשי הדת" כולל כולם שבגללם הגענו למצב הזה
מה בין "קידוש השם" לבין המצב אליו הם הביאו אותנו

אגב, הרי חוק דרעי עצמו עבר בדיוק כעת בקריאות שנייה ושלישית
יש יותר צביעות מזה שפתאום הוא נזעק שאולי כדאי לעצור טיפה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 2:02 am 
Junior

בני גנץ זחל לערוץ 14 ואמר שגם אם יעבירו את חוק הועדה לשופטים, הוא ילחץ להידברות עם ביבי.

אין לי ספק שהוא ירוץ להידברות ברגע שעוצרים חקיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: