סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:59 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Lakic כתב:
עכשיו המחאה תימדד - עד עכשיו הם התנהלו מצוין, אבל עכשיו לאחר שהוציאו קצת אוויר, האם היא תצליח להמשיך ולשמר את כוחה ברחובות.

אני לא בטוח שהיא צריכה לעשות את זה כרגע. הטענה עד כה הייתה שצריך לעצור את החקיקה וללכת להתדיינות. זה מה שכביכול ביבי הסכים לו היום. עכשיו זה התפקיד של לפיד וגנץ להביא 'תוצאות' שאפשר לבלוע או לשכנע את הציבור שאי אפשר לדון עם רוטמן ולוין.

להמשיך את המחאה עכשיו יוכיח במובן מסוים שהמטרה היא להפיל את הממשלה ולא למנוע רפורמה קיצונית. שזה בסדר, אבל זה לא מה שהפך את המחאה ליעילה כל כך.

בנוסף ישנה בעיה אחרת. אם המחאה תשאר אבל תאבד את המפגינים ה'ממלכתיים' סטייל ההורים שלי שהלכו לכל הפגנה אז היא תהפוך כמעט באופן בלתי נמנע לשמאלנית יותר, אידיאולוגית יותר ואלימה יותר. דברים שישרתו מעולה את הנראטיב שביבי ירצה למכור.

היעדים צריכים להשתנות תוך כדי תמונה. אי אפשר לקבל ממשלה שמעבירה חוקים כמו נבצרות, מתנות ודרעי 2. אי אפשר לקבל ממשלה שבשביל לתת ארכה להידברות, צריך לתת שוחד של משטרה פרטית לאחד הגורמים בממשלה.
וכמו שגם לך ברור - הפערים עצומים מדי וכל הדחייה הזו נועדה להוציא את הרוח מהמחאה, הרי הוא אמר - אנחנו נעביר את הרפורמה כך או כך.
בכלל, בכל לוח הזמנים שבו הם גם צריכים להעביר תקציב וגם חגים, במתכונת הזו אנחנו נגיע בדיוק לאותה הנקודה שבועיים - שלושה לפני הדד ליין.
אגב, החוסר ודאות הזה, זה אחד הדברים הגרועים ביותר לכלכלה ובטח כזו שמתמודדת עם אינפלציה וריבית גבוהה - זה רק מראה כמה לביבי אכפת מהמדינה ומהכלכלה.

לדעתי, המחאה חייבת לגבור כבר עכשיו. האם הם יצליחו לעשות זאת? פה הם ימדדו האם זו תהיה מחאה ומנהיגי מחאה שנזכור שנים קדימה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:01 am 
Sophomore

אחרי כל השבחים לדור הצעיר שמפגין, ביקרתי היום בשלוש הפגנות.

נגד הרפורמה בירושלים - לא הייתה גישה לדרך עזה אז המצעד די התמסמס.
יחסית מעט מתנגדים, חלקם בבירור הזויים, צעקו וקיללו אותנו.

בעד הרפורמה בירושלים - רוב האנשים היו דתיים מן הסתם והיו די סימפטיים.
אפילו היה דו-שיח עם מפגינים מהצד השני שבאו להתרועע או סתם מסקרנות.
מעט צ'חצ'חים באופן כללי, אבל בצומת אחת הייתה קבוצה של מה שאני מניח שהיו לה פמיליה - צעירים לבושי שחורים שניכר עליהם שהם זבל מתחתית החבית.
הם הטרידו כל מי שנראה להם איש שמאל ואף ירקו על מישהי.
לא רחוק משם עמדו מספר שוטרים.
הייתי צריך להעיר להם פעמיים כדי שהם יגידו שעוד מעט תבוא תגבורת - לא ברור מה הם עשו בסוף.

שמאל בתל אביב - בהתחלה הקהל שיחק תופסת עם הסוסים של השוטרים ומתח את החבל.
דווקא לאחר מכן, אחרי שחלק ניכר מהנוכחים החלו לצעוד לכיוון הקריה, המשטרה הפעילה מכתזית בצורה אגרסיבית ואף זרקה רימוני הלם.
הצעירים היו סימפטיים, אבל היו שם יותר מדי חיוכים וצילומים לסטוריז - זו לא מחאה מהסוג שצריכה להדאיג את השליט.

תקציר: קיוויתי להרבה יותר ורק השב"כ יוכל להושיע אותנו מביבי.
הלוואי שאתבדה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:10 am 
Senior

Lakic כתב:
Yuval כתב:
Lakic כתב:
עכשיו המחאה תימדד - עד עכשיו הם התנהלו מצוין, אבל עכשיו לאחר שהוציאו קצת אוויר, האם היא תצליח להמשיך ולשמר את כוחה ברחובות.

אני לא בטוח שהיא צריכה לעשות את זה כרגע. הטענה עד כה הייתה שצריך לעצור את החקיקה וללכת להתדיינות. זה מה שכביכול ביבי הסכים לו היום. עכשיו זה התפקיד של לפיד וגנץ להביא 'תוצאות' שאפשר לבלוע או לשכנע את הציבור שאי אפשר לדון עם רוטמן ולוין.

להמשיך את המחאה עכשיו יוכיח במובן מסוים שהמטרה היא להפיל את הממשלה ולא למנוע רפורמה קיצונית. שזה בסדר, אבל זה לא מה שהפך את המחאה ליעילה כל כך.

בנוסף ישנה בעיה אחרת. אם המחאה תשאר אבל תאבד את המפגינים ה'ממלכתיים' סטייל ההורים שלי שהלכו לכל הפגנה אז היא תהפוך כמעט באופן בלתי נמנע לשמאלנית יותר, אידיאולוגית יותר ואלימה יותר. דברים שישרתו מעולה את הנראטיב שביבי ירצה למכור.

היעדים צריכים להשתנות תוך כדי תמונה. אי אפשר לקבל ממשלה שמעבירה חוקים כמו נבצרות, מתנות ודרעי 2. אי אפשר לקבל ממשלה שבשביל לתת ארכה להידברות, צריך לתת שוחד של משטרה פרטית לאחד הגורמים בממשלה.
וכמו שגם לך ברור - הפערים עצומים מדי וכל הדחייה הזו נועדה להוציא את הרוח מהמחאה, הרי הוא אמר - אנחנו נעביר את הרפורמה כך או כך.
בכלל, בכל לוח הזמנים שבו הם גם צריכים להעביר תקציב וגם חגים, במתכונת הזו אנחנו נגיע בדיוק לאותה הנקודה שבועיים - שלושה לפני הדד ליין.
אגב, החוסר ודאות הזה, זה אחד הדברים הגרועים ביותר לכלכלה ובטח כזו שמתמודדת עם אינפלציה וריבית גבוהה - זה רק מראה כמה לביבי אכפת מהמדינה ומהכלכלה.

לדעתי, המחאה חייבת לגבור כבר עכשיו. האם הם יצליחו לעשות זאת? פה הם ימדדו האם זו תהיה מחאה ומנהיגי מחאה שנזכור שנים קדימה או לא.

אני חושש שתקבל הרבה פחות תמיכה להפגנות שנועדו להפיל את הממשלה באופן ישיר, בייחוד אחרי שהם (באופן רשמי) עשו מה שביקשו מהם. כדי שיהיה לזה תמיכה רחבה צריך לנסות להגיע לפשרה, להיכשל באופן מחושב ואז לצאת שוב. גם מפגינים צריכים מנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
עד שגוף כזה שמחזיק בנשק יקבל את כל האישורים...יאיר נתניהו יהיה בגיל של אחוזת ראשונים. ביבי מיסמס אותו.

אתה יוצא מתוך הנחה שביבי לא רוצה את הגוף הזה.
אני חושב שאתה טועה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:16 am 
Senior

אתנחתא קומית:

שמעון ריקלין
@Riklin10
·
Mar 23
עם כל הכבוד.
גלנט לא באמת ימין.
וגם לא באמת ליכוד.
אני מקווה מאוד שאיש לא יתפתה להקשיב לו ויעצור את החקיקה ימים ספורים לפני השלמתה.
לא בשביל זה בחרנו ימין.
לא בשביל זה נאבקנו כל כך קשה וכל כך הרבה זמן.
אסור להיכנע לסחטנות ולאנרכיה.
ממשלת הימין.
לכו בכוחכם זה.
והושיעו את ישראל

--

שמעון ריקלין
@Riklin10
·
Mar 23
אם הוא עוצר נצטרך מנהיג חדש ואמיץ שלא נכנע

--

שמעון ריקלין
@Riklin10
·
Mar 23
אדוני ראש הממשלה.
אל תירא.
ואל תיחת.
מהלחץ המתואם שמפעילים עליך בכירים שונים.
אחרי שחתכתם את מרבית החקיקה בשינוי הנדרש במשפט.
אל תצמק ואל תקטין את מה שנשאר.
עוד 3 ימים בסך הכל צריך להחזיק מעמד.
אל תאכזב אותנו.
אל תשבר.
אנחנו חזקים ונחושים.
מקווה מאוד שגם אתה.
קדימה.
בלי למצמץ

--

שמעון ריקלין
@Riklin10
·
3h
הערב.
קיבלנו עוד דוגמא מדוע נתניהו מנהיג משכמו ומעלה.
כאשר גילה אחריות לאומית.
והודיע על השהייה של הרפורמה עד אחרי חגי העצמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:19 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:
עד שגוף כזה שמחזיק בנשק יקבל את כל האישורים...יאיר נתניהו יהיה בגיל של אחוזת ראשונים. ביבי מיסמס אותו.

אתה יוצא מתוך הנחה שביבי לא רוצה את הגוף הזה.
אני חושב שאתה טועה.

זו אופרציה אחרת לגמרי, זה ספר פקודות אחר לגמרי.
ארגון שהוא לא משטרה, צבא וכו' שמסתובב עם נשקים, צריך תשתית שלמה כמו מה קורה אם באירועים מסוימים מגיעים גם הם וגם המשטרה וכו'.
רק תחשוב על האפשרות של דו"צ ומה יקרה פה במדינה באירוע כזה.

אני כן מוכרח לומר ביושר שאני לא האמנתי שביבי יביא אותנו עד לרגעים האלה, אז אני גם לא אופתע אם זה גם משהו שהוא יפעל לקדם. ועדיין, אני חושב שיש כאן, עדיין בנתיים, הרבה אנשים אחראים בשב"כ, במוסד וגם במשטרה בכדי להקשות מאוד על מהלך כזה מתוך אחריות משותפת ולאומית. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 1:21 am 
Junior

Yuval כתב:
Lakic כתב:
Yuval כתב:
Lakic כתב:

אני חושש שתקבל הרבה פחות תמיכה להפגנות שנועדו להפיל את הממשלה באופן ישיר, בייחוד אחרי שהם (באופן רשמי) עשו מה שביקשו מהם. כדי שיהיה לזה תמיכה רחבה צריך לנסות להגיע לפשרה, להיכשל באופן מחושב ואז לצאת שוב. גם מפגינים צריכים מנוחה.

לאזרחים במדינה אסור לקבל מצב שבו חוסר הוודאות הזה נמשך לעוד כמה חודשים.
הפגיעה בכלכלה תהיה כזו שיהיה קשה מאוד לשקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 3:08 am 
Hall of Famer

מסכים עם יובל. צריך להוריד הילוך ולחזור לשבתות לכל היותר ולראות מה עולה מה"הידברות". לפוצץ אם צריך (ויהיה צריך) ולחזור ביתר שאת.

מה שמדאיג זה שגנץ הרופס והממלכתי מדי מנהל את המו"מ. ביבי כבר אכל אותו בלי מלח פעם.

ואגב, שוב ביבי "הגמור" התאושש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 6:01 am 
Sophomore

כולנו מכירים את האמרה: אפשר לרמות חלק מהאנשים כל הזמן ואפשר לרמות את כל האנשים חלק מהזמן, אבל אי אפשר לרמות את כל האנשים כל הזמן. אנשים כמו נתניהו וטראמפ פועלים על בסיס: אפשר לרמות מספיק מהאנשים כל הזמן ואפשר לרמות את כל האנשים מספיק מהזמן, כך שאפשר להשאר למעלה לתמיד. זה מדהים איך יש אנשים שרואים טעם לנהל משא ומתן עם נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 7:27 am 
Sophomore

נתניהו גמור ולא התאושש.
כל ראשי מוסדות המדינה נגדו.
אפילו מהמפלגה שלו כבר מתחילים להשמע כנגדו ביקורת.

בסקר בחירות שפורסם אתמול הגוש שלו עם 58.

אם לא יצליחו להגיע לפשרה, והוא יחוקק את החוקים- בג"צ יפסול וכל הגופים הממשלתיים יקשיבו לחוק ולא לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 7:59 am 
Hall of Famer

Att כתב:
מסכים עם יובל. צריך להוריד הילוך ולחזור לשבתות לכל היותר ולראות מה עולה מה"הידברות". לפוצץ אם צריך (ויהיה צריך) ולחזור ביתר שאת.

מה שמדאיג זה שגנץ הרופס והממלכתי מדי מנהל את המו"מ. ביבי כבר אכל אותו בלי מלח פעם.

באיזה מובן ביבי התאושש?

הוא לא יתפטר בחיים. חלק גדול מהמפלגה שלו זה זומבים שיגידו אמן על כל מהלך שלו. ויש לו שותפים מובהקים בגוש השחיתות שהודיעו שהם מאחוריו באשר ילך.

כל אלה משאירים אותו כרגע במקום שהוא רוצה להיות, הפוזיציה של ראש הממשלה. אף אחד לא אמר שהוא יזוז משם מהר.

אבל אני לא חושב שמצבו היה אי-פעם קשה יותר. המחאה נגדו ונגד המהפכה שלו היא קונצנזוס אזרחי שלא ראיתי כבר הרבה זמן. כוחו בסקרים יורד למרות ה25 מנדטים הקבועים שיש לו מהקהל של ערוץ 14. עכשיו הוא השיג עוד הודנה בטקטיקת השקרים האהובה עליו, אבל מה יש לו הלאה משם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 8:50 am 
Hall of Famer

לא שאני חושב שיש סיכוי לפשרה, כי לי התוכנית ברורה - להעביר את הרפורמה כמו שהיא או כמעט כמו שהיא, ולשלוח את הבסיג' של בן גביר לרחובות כדי לכפות אותה.
אבל חייב לציין את ההבדל בין הצוותים של גנץ ולפיד. גנץ שולח למשל את סער וטרופר, שני אנשי שיח ודיון שיכולים לשבת ולשים לב לפרטים. לפיד שולח את ברביבאי וקארין אלהרר, שעשו עלי רושם רע מאד בדיוני ועדת החוקה - שתי תגרניות שלא מסוגלות להתווכח בטיעון קוהרנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 9:12 am 
Junior

בן גביר הגיע למוקד ההפגנה תוך שהוא מסתחבק ומנופף לשלום לחבר'ה של לה פמיליה.
אנחנו בערך חצי שנה מאז הבחירות והממשלה הזו עדיין מתנהלת כאילו היא בקמפיין בחירות. לא ראיתי דבר כזה.
לא מצליחים להבין שברגע שנבחרת, אתה ממשלה של כולם. בגישה כזו, אני באמת מתקשה לראות איך הקלאשים האלה בין הצדדים לא נמשכים ואף מתגברים.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' מרץ 28, 2023 9:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 9:12 am 
Sophomore

ראי, הבסיג' לא יקרה וזאת דרך של נתניהו למרוח את שר הפיתות.
נראה לך ששב"כ או צה''ל יתנו יד לגוף צבאי פרטי.
מה יקרה למשל אם צה''ל או שב"כ יצטרכו לפעול בשיתוף פעולה או נגד אותו גוף?

שוב אני שואל אותך ראי שאלה שאתה מתנער ממנה.
נתניהו מעביר את הרפורמה איך שהיא. בג"צ פוסל. למי גורמי הביטחון יקשיבו כבר הבנו. הרפורמה לא תוכל להאכף. ואם נתניהו ינסה בכח, אם כל הצער שבדבר-יוצא לנבצרות. גם בכוח והתערבות גופי הבטחון אם צריך.

אז איך נתניהו יצליח לממש את הרפורמה שלו בפועל? החוקים שלו לא יעברו.

נערך לאחרונה על ידי אבו שוקרי בתאריך ג' מרץ 28, 2023 10:17 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:01 am 
מנהל פורום

Lakic כתב:
בן גביר הגיע למוקד ההפגנה תוך שהוא מסתחבק ומנופף לשלום לחבר'ה של לה פמיליה.
אנחנו בערך חצי שנה מאז הבחירות והממשלה הזו עדיין מתנהלת כאילו היא בקמפיין בחירות. לא ראיתי דבר כזה.
לא מצליחים להבין שברגע שנבחרת, אתה ממשלה של כולם. בגישה כזו, אני באמת מתקשה לראות איך הקלאשים האלה בין הצדדים לא נמשכים ואף מתגברים.

פה צריך להגיד שכל ממשלות הליכוד התנהלו ככה כל הזמן. תמיד דואגים קודם לחברי מרכז, המדיניות היא תמיד מדיניות כזו שמאפשרת לקושש לייקים במיידי ולא מדיניות ארוכת טווח שאשכרה תשפר משהו.
אבל להגנתם יאמר שבממשלות אחרות עשו דיי אותו דבר, אומנם לא בהיקף כזה וכן היו פה ושם אנשי מקצוע שמונו בזכות היכולת המקצועית ופעולות שנעשו בשביל באמת לפתור בעיות, אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:35 am 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
בסקר בחירות שפורסם אתמול הגוש שלו עם 58.

היה מת ל-58. בסקרים אתמול יש לו 54, וגם זה כשבל״ד והעבודה לא עוברים וקרובים מאוד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' מרץ 28, 2023 10:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:36 am 
Hall of Famer

Att כתב:

מי שינהל את המו״מ מהצד של גנץ זה גדעון סער, אין מה לדאוג.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:39 am 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
ראי, הבסיג' לא יקרה וזאת דרך של נתניהו למרוח את שר הפיתות.
נראה לך ששב"כ או צה''ל יתנו יד לגוף צבאי פרטי.
מה יקרה למשל אם צה''ל או שב"כ יצטרכו לפעול בשיתוף פעולה או נגד אותו גוף?

שוב אני שואל אותך ראי שאלה שאתה מתנער ממנה.
נתניהו מעביר את הרפורמה איך שהיא. בג"צ פוסל. למי גורמי הביטחון יקשיבו כבר הבנו. הרפורמה לא תוכל להאכף. ואם נתניהו ינסה בכח, אם כל הצער שבדבר-יוצא לנבצרות. גם בכוח והתערבות גופי הבטחון אם צריך.

אז איך נתניהו יצליח לממש את הרפורמה שלו בפועל? החוקים שלו לא יעברו.

אז ככה:
אני חושב שהגוף הזה יוקם וגם יצויד הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, וגם יקבל סמכויות יותר ממה שנדמה לך. כמו שהבסיג' מקבל סמכויות לפעול במקום המשטרה באיראן.
לגבי "למי יקשיבו גורמי הבטחון" - אני פחות אופטימי ממך. לדעתי נראה שם פיצולים ומריבות פנימיות, בעיקר בצה"ל. צריך להיות בבועה אמיתית כדי לחשוב שהם מורכבים מעור אחד.
בכל מקרה זה יהיה קטסטרופה. מה יהיה בסופה אני לא יודע להגיד, אבל אני הרבה פחות נחרץ ממך בלומר שהם יצאו נגד הממשלה כגוף אחד. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:41 am 
Hall of Famer

אם יש משהו אחד שביבי היה תמיד טוב בו , זה לדעת לדבר. אמנם לשקר הרבה , אבל להציג יפה את תמונת המצב כאילו היא לטובתו. אז למרות הנאום הרגיל שלו אתמול , ולמרות ההפגנה שהוא בעצמו אירגן לעצמו כדי להראות כאילו יש לו גיבוי מהרחוב , העובדה היא שבימים האחרונים הקואליציה שלו חטפה תבוסה מהדהדת.

נכון שהממשלה לא תיפול (כרגע) , אבל היא קיבלה שיעור מוחץ על גבולות הכוח ועל זה שהיא ממש לא יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה. הם יודעים מצויין שכל מחטף וכל חזרה לניסיון לחוקק חוקי דיקטטורה יענו בזה שאין להם מדינה - אין להם את הרחוב , לא את המשק , לא את כוחות הביטחון ובעיקר לא את העולם ואת ארה״ב.

בנוגע למשמר הלאומי - חרטא. או שזה יתמוסס לפני , או שזה ייעצר בהתחלה של ניסיון ההקמה. למעשה אם אני יכול לנחש , לדעתי יש סיכוי סביר בהחלט שעד סוף הקיץ בן גביר כבר לא יהיה בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:49 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Att כתב:

גדעון סער הוא הבחירה הנכונה בקטע הזה, גם טרופר. לא פראיירים, שמים לב לפרטים, אבל אנשי שיח שיכולים להתמודד עם טיעונים ולחבר טיעונים קוהרנטים משלהם.
צריך להגיד שגם מהצד של הממשלה אחד כמו אביעד בקשי למשל, אני לא מסכים איתו , אבל הוא לפחות איש שיח.
לעומת זאת את הצוות של יש עתיד הייתי מעיף מהחדר, ברביבאי וקארין אלהרר יכולות רק לקלקל. ראיתי אותן בדיוני וועדת החוקה וזה ממש בושה שהן אלה שאמורות להגן שם על הצד של האופוזיציה. הן לא יכולות להתמודד אינטלקטואלית עם שום טיעון, רק לריב.
חבל מאד שגלעד קריב ואפרת רייטן נמצאים במפלגה הלא נכונה, הייתי מאד רוצה שהם יהיו שם מטעם האופוזיציה במקום שתי אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 10:56 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
Att כתב:

גדעון סער הוא הבחירה הנכונה בקטע הזה, גם טרופר. לא פראיירים, שמים לב לפרטים, אבל אנשי שיח שיכולים להתמודד עם טיעונים ולחבר טיעונים קוהרנטים משלהם.
צריך להגיד שגם מהצד של הממשלה אחד כמו אביעד בקשי למשל, אני לא מסכים איתו , אבל הוא לפחות איש שיח.
לעומת זאת את הצוות של יש עתיד הייתי מעיף מהחדר, ברביבאי וקארין אלהרר יכולות רק לקלקל. ראיתי אותן בדיוני וועדת החוקה וזה ממש בושה שהן אלה שאמורות להגן שם על הצד של האופוזיציה. הן לא יכולות להתמודד אינטלקטואלית עם שום טיעון, רק לריב.
חבל מאד שגלעד קריב ואפרת רייטן נמצאים במפלגה הלא נכונה, הייתי מאד רוצה שהם יהיו שם מטעם האופוזיציה במקום שתי אלה.

זה בדיוק למה אני כל כך שונא פוליטיקה.
אפרת רייטן מעולה, עשתה ועושה עבודה מצוינת, שימו אותה שם.
ממש מעניין לי ולציבור שמתנגד להפיכה הזו שהיא לא במפלגה הכי גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 11:22 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
Att כתב:

והכי חשוב - גדעון סער מאמין אחושילינג בנחיצות של רפורמה במערכת המשפט.
מאמין שניתן יהיה להגיע להסכמות בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 11:26 am 
Senior

Hacohen כתב:
Att כתב:

באיזה מובן ביבי התאושש?

הוא לא יתפטר בחיים. חלק גדול מהמפלגה שלו זה זומבים שיגידו אמן על כל מהלך שלו. ויש לו שותפים מובהקים בגוש השחיתות שהודיעו שהם מאחוריו באשר ילך.

כל אלה משאירים אותו כרגע במקום שהוא רוצה להיות, הפוזיציה של ראש הממשלה. אף אחד לא אמר שהוא יזוז משם מהר.

אבל אני לא חושב שמצבו היה אי-פעם קשה יותר. המחאה נגדו ונגד המהפכה שלו היא קונצנזוס אזרחי שלא ראיתי כבר הרבה זמן. כוחו בסקרים יורד למרות ה25 מנדטים הקבועים שיש לו מהקהל של ערוץ 14. עכשיו הוא השיג עוד הודנה בטקטיקת השקרים האהובה עליו, אבל מה יש לו הלאה משם?

הוא לא התאושש, אני מסכים. אבל הוא כן נערך מחדש לקרב. המטרה שלו עכשיו תהיה להנחית את הנראטיב שאי אפשר לדבר עם האופוזיציה והם רק מנסים להפיל אותו. צריך להיזהר ולא להיות פזיזים. יש אחוז דיי גדול (ההבדל בין 25 מנדטים ל-35) בעם שרוצה לשנוא את האופוזיציה אבל לא באמת היה יכול לאור תצוגת השפל של רוטמן וביבי. הוא ינסה לקנות אותם מחדש ולאופוזיציה יש מרווח קטן מאוד לטעויות איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 11:30 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
Att כתב:

והכי חשוב - גדעון סער מאמין אחושילינג בנחיצות של רפורמה במערכת המשפט.
מאמין שניתן יהיה להגיע להסכמות בלי בעיה.

אני מקווה אבל חושב שזה לא יקרה. מטרתו של השלטון היא להגיע לרפורמה כמו שהיא או לפחות בצורה שלא תשנה את המהות - כוח מוחלט ללא איזונים ובלמים ועם אפס ביקורת שיפוטית. זה לא משהו שהצד השני יכול לקבל.
וצריך להגיד שהקלפים בידיו של השלטון. החוקים על השולחן, את עניין הוועדה לבחירת שופטים שהונחה כבר על שולחן הכנסת אפשר לסדר בעשר דקות. עד הקיץ הם כבר יטפלו בכל מי שהפריע להם בסבב הזה, ובקיץ גם תהייה להם מליציה משלהם שתפרק את המפגינים. לכן זה מה שאני חושב שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 11:42 am 
Senior

ראי, אני יכול לקבל את העמדה שהסיכויים עדיין לטובת הממשלה לבצע את התכנית שלהן, אבל לא הבנתי למה אתה חושב שמה שקרה מתחילת החקיקה ועד עכשיו היה מתוכנן/חיובי עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: