סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 8:25 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
כל המנוחות האלה, מול אנרגיה ובטחון
ממש לא מדע מדויק
להנקינס תהיה מנוחה ארוכה לפני המשחק נגד מכבי, גם לדין
לוי נח לפני זה
בא נגיד שלא הייתי מסכן אף שחקן עם רגישות או כאב ולא מעמיס אף שחקן מעבר ל25 דק נגיד
כן המשחק נגד אתונה חשוב בערך פי 7000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 8:30 am 
מנהל פורום

ההפסד האחרון שלנו ב25 לינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:13 am 
Junior

יוניק כתב:
אין לי כח לחפש את זה אבל כתבתי כשהחתימו את בראון שמטרגדיה כמו שהוא עבר, לוקח קרוב לשנה להתאושש. אני חושב שהגירסא העכשווית שלו דומה הרבה יותר ליכולות שלו מאשר זו של החודשים הראשונים. מפה לשם, יש לנו כבר 3 סקוררים בסגל.
הגאונות והביצים של דזיקיץ, להעיף את לוי מעמדת המגבות/כדורי העידוד, לחמישיה הראשונה, לתת לו את הביטחון ולהפתיע את היריב, זה וואו. שוק. המאמן היחידי שאני יכול לדמיין אותו עושה את סה, הוא פיני בשיאו.
שלחתי במקומי, חבר לארנה אתמול עם הילדים, פעם ראשונה שלו העונה. אמרתי לו, תגיד להם שאת השחקן מספר 1 שלנו, המלך זאק, הם לא יראו. אחרי רבע שעה הוא כותב לי, אולי את זאק לא, אבל את לוי אנחנו רואים כמו שאתה לא ראית אף פעם...

מבלי להמעיט מהגאונות של אלכסנדר הגדול, אני לא בטוח שזה היה מהלך שמטרתו הייתה להפתיע את היריב. לדעתי זה יותר לשדר מסר - שזה בסדר להפסיד.
די מדהים מה שקרה להפועל השנה מבחינת עומק הסגל. בשלב מסויים אחרי הפציעה של נועם דברת הפועל הייתה בסגל קצר מאד - דברת פצוע, בלייזר פצוע, שגב בקושי מצליח לתת כמה דקות, ברנדון בראון חלש מאד. היו משחקים עם רוטציות של 7 שחקנים. ופתאום - הביאו את נעם יעקב, את טי ג'יי קליין, פתאום בראון הופך למפלצת, שגב התעורר, פתאום מסגל של 4 זרים טובים שמגרדים בראש את מי להלביש כחמישי יש סגל של 6-7 זרים שצריך לחשוב מי משאירים בצד. פתאום בליגה מסתבר שאפילו גלעד לוי יכול לתת כמה דקות טובות, פתאום הפציעה (השנייה) של בלייזר כבר לא כל כך משמעותית לעומק הסגל.
עכשיו ירושלים כבר מעמידה בליגה סגל של 10.5 שחקנים (החצי זה גלעד לוי). באירופה 12 שחקנים (כי קליין לא home grown). גם פציעה לא ממש מורידה מהעומק. יש עכשיו מהספסל גם את קרינגטון וגם את בראון בתור סקוררים. באמת מהפך מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:29 am 
Freshman

בראון אכן עבר טרגדיה, ואני קודם כל שמח בשבילו מבחינה אישית.
לגבי היכולת - נראה שבאמת זאת היכולת שלו. אם הוא וספידי היו מועמדים בקיץ לתפקיד הרכז הראשון אני מניח שהיינו חושבים שהם ברמה דומה
יותר מזה, אם מדברים על לשדרג את העמדה הזאת שנה הבאה אז בראון הרבה יותר מתאים להמשיך כרכז שני מאשר שספידי ישונמך לשם, בעיקר כי הוא אינסטנט אופנס

לגבי גלעד לוי - הוא אולי לא שומר ומחפה כמו שדג׳יקיץ׳ אוהב, אבל הוא לא כזה נזק הגנתי (בכל זאת קשה להוציא עליו זריקה כשהוא מרים ידיים)
ויותר מהכל המשחק אתמול הוכיח לי שהוא שווה 15 דקות בכל קבוצה מתחת ל4 הראשונות (אולי גם בחולון) כבר היום. בהפועל אני לא רואה את זה קורה, אז לטובתו הוא צריך להיות שנה הבאה בקבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:38 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ראיתי עכשיו את הדקות הראשונות, לוי היה פשוט מצויין בהתחלה. מה שכן, כבר אחרי 2:40 דקות הוא ביקש חילוף, שזה פחות מעודד מבחינת כושר גופני.

לא ראיתי את הדקות הראשונות אז אני לא אגיד את דעתי על הפתיחה של גלעד.
אבל כן ראיתי את ההמשך .

לצערי הוא שוב הראה את הבעיתיות של להיות איתו על המגרש.
הבחור ממש זז לאט.
בהתקפה , אפשר למצוא לו תפקיד , יש לו יתרונות.

בהגנה זה אפילו לא קרוב.
אני אפילו לא מדבר על קבוצה שדורשת מהגבוהים שלה לעבוד בכל חסימה
כי וויתרו לו על זה וכשהוא היה על המגרש הטיפול בפיק אנד רול היה דומה לזה של קטש (חילוף עליו )
אבל גם בחילוף זה היה נראה ממש לא טוב.

אבל , יכול להיות שיש שיפור בנושא מתחילת השנה.
אולי יש תקווה לשחקן שמקבל כמה דקות אמת כבר באמצע העונה הבאה.

הייתי רוצה לראות איך הוא יסתדר בהגנה איזורית בה אפשר לסדר לו תפקיד שהוא הרבה הרבה יותר סטטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:45 am 
Sophomore

הבנת המשחק של גלעד לוי טובה. הוא מפספס מאבקי מיקום לפעמים מול מיינסי - מה לעשות שיש ביניהם 14 שנה של כדורסל מקצועני - אבל הוא הולך למקומות הנכונים, מאוד מודע למה שקורה סביבו, לא נתקע עם הכדור ולא נבהל כשהשעון עומד להיגמר. שלושה אסיסטים על אפס איבודים זה מצוין; אין לו שום בעיה של קואורדינציה, להיפך, יש לו ידיים מעולות, הסל שלו עם הלוח בהתחלה היה ממש מרשים. אין לו כושר משחק ובעיקר אין לו יכולת להעתיק את עצמו מנקודה לנקודה בקצב סביר, אבל בהקשר הזה גם הארבע עבירות שעשה הן סימן להבנת תפקידו ומגרעותיו.
כל אלה דברים שראינו ממנו כבר בקיץ, רק שבטורניר U20 החסרונות האתלטיים שלו הרבה פחות באו לידי ביטוי ולכן אפשר היה לקבל ממנו 30+ דקות למשחק. דובר פה על זה שבהפועל ינסו "לשנות לו את הגוף" או משהו, אני לא רואה התקדמות במובן הזה. הוא יכול לקבל 15 דק' בקבוצה בינונית, בסדר, גם בניה סרור שחקן רוטציה ונתנאל ארצי נחשב ישראלי בכיר, אבל אם בכך הקריירה שלו תתמצה זה יהיה חבל.

ברנדון בראון לא רכז, לא ראשון ולא שני, ולא מאיים בכלל על המעמד של ספידי. הוא סקורר מעמדה 1, כמו מגי ובריסקר שהוזכרו כאן רבות בתחילת העונה כשחקן מטיפוס שהקבוצה הזאת צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 11:14 am 
מנהל פורום

היו כמה פוזשנים התקפיים שהרכזים לא סמכו עליו מספיק, זה היה יכול להגמר ב12 נק ולא ב6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 12:46 pm 
Hall of Famer

ההגנה של ירושלים ממשיכה להיות מעולה אבל במשחקים האחרונים המשחק די תקוע ולא שוטף בהתקפה לדעתי בגלל עייפות מצטברת של סמית'.
בקשר ללוי לדעתי עדיף שיושאל בקיץ כדי לא להפוך עונה נוספת לנער פוסטר.להביא במקומו לוי אחר :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:25 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
ההגנה של ירושלים ממשיכה להיות מעולה אבל במשחקים האחרונים המשחק די תקוע ולא שוטף בהתקפה לדעתי בגלל עייפות מצטברת של סמית'.
בקשר ללוי לדעתי עדיף שיושאל בקיץ כדי לא להפוך עונה נוספת לנער פוסטר.להביא במקומו לוי אחר :mrgreen:

יש כבר לוי רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:27 pm 
Hall of Famer

אז למרבה ההפתעה בית הדין של איגוד הכדורסל (שאמור להשתייך לפיב״א) , דחה את ערעור הפועל על מועד המשחק נגד מכבי והוא יישאר ביום ראשון.

ציטוט:
בית הדין רואה בהחלטת המנהלת החלטה מידתית ומתחשבת בשתי הקבוצות המשתתפות בליגות האירופאיות ולכן דוחה את בקשת העותרת לשנות את ההחלטה

כלומר הליגה שאמורה לתת עדיפות למפעל של פיב״א , מצהירה שמבחינתה אין שום הבדל בין מפעל פיב״א למפעל פרטי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 6:21 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אז למרבה ההפתעה בית הדין של איגוד הכדורסל (שאמור להשתייך לפיב״א) , דחה את ערעור הפועל על מועד המשחק נגד מכבי והוא יישאר ביום ראשון.

ציטוט:
בית הדין רואה בהחלטת המנהלת החלטה מידתית ומתחשבת בשתי הקבוצות המשתתפות בליגות האירופאיות ולכן דוחה את בקשת העותרת לשנות את ההחלטה

אין שופטים בתל אביב...

כלומר הליגה שאמורה לתת עדיפות למפעל של פיב״א , מצהירה שמבחינתה אין שום הבדל בין מפעל פיב״א למפעל פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 3:27 am 
Hall of Famer

כבר אמר עורך הדין זוכה פרס ישראל בעבר - "לוזרים בבית הדין"
השנה אבל לחלוטין לא לוזרים על המגרש לפחות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 7:10 pm 
Hall of Famer

דז'יקיץ' מראה שבשבילו המשחק מחר נגד מכבי נורא חשוב, והוא לא רושם לא את ספידי ולא את רנדולף.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 8:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
דז'יקיץ' מראה שבשבילו המשחק מחר נגד מכבי נורא חשוב, והוא לא רושם לא את ספידי ולא את רנדולף.

מצד שני קרינגטון והנקינס נרשמים, וחשוב מזה קורנליוס ישן עם התמונה של בראון מתחת לכרית.
בצהוב דארן היליארד וסולימן בריימו לא נרשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 8:59 pm 
Hall of Famer

בריימו עם 13 דקות ביחד בששת משחקי היורוליג האחרונים של מכבי.
גם בשני משחקי הליגה האחרונים - הוא קלע רק 2 נקודות.
רוצה לומר - אם מכבי תגיע לסדרת חצי גמר או גמר הפלייאוף בארץ כאשר ניבו/מרטין/קולסון לא לחלוטין כשירים (בדומה למה שהיה עם ז'יז'יץ' אשתקד) - תהיה להם פה דילמה את מי לרשום, כי עושה רושם שמשהו עם בריימו "לא כבעבר".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 11:19 pm 
Hall of Famer

בצער אומר שספידי לא כזה וויתור לאור המשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 11:20 pm 
Hall of Famer

רנדולף כן,אבל הוא די שביר לאחרונה. מבין את הרצון לשמור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 8:58 am 
Junior

em28 כתב:
עופר האדום כתב:

מצד שני קרינגטון והנקינס נרשמים, וחשוב מזה קורנליוס ישן עם התמונה של בראון מתחת לכרית.
בצהוב דארן היליארד וסולימן בריימו לא נרשמו.

דז'יקיץ' עושה רוטציה בזרים הבכירים שלו, בכל משחק שבו 2 מבין ה-4 הבכירים (סמית', רנדולף, קרינגטון והנקינס) יושבים, זה אומר שהוא מוכן לקבל הפסד. במשחק הקודם קרינגטון והנקינס ישבו בצד, אז הגיוני שהפעם הם משחקים. במשחק שחשוב לו לנצח נראה בוודאות את ה-4 האלה יחד עם אחד מבין בראון או מאיירס. בטח שלא ונה, שגם באירופה לא תמיד משחק.
בנוסף להעדרות של 2 הזרים הבכירים, גם בלייזר להבנתי לא משחק הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 9:43 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

בלייזר כשיר ויהיה בסגל מנגד מכבי בלי הילארד ובריימו

עוד משחק הערב אילת מארחת את הפועל ת''א בלי מקריי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 12:42 pm 
Hall of Famer

לראשונה לפחות כמה שאני זוכר יהיה היום טקס לאקס של הפועל שעבר למכבי...... טקס לעודד קטש היום לפני המשחק. מקווה מאוד שהאוהדים יגיבו בחיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 1:15 pm 
Junior

לא זוכר כזו כמות של אקסים משתי הקבוצות:
- קטש, פניני, מנקו, בריימו, אדאמס. ג'ייק כהן היה חתום אבל לא שיחק בירושלים
- שגב, בלייזר, קליין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 3:34 pm 
Hall of Famer

אני די בטוח שלנוריס קולמן עשו טקס קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 4:05 pm 
Hall of Famer

יכול להיות , אבל אז לא באמת הייתה יריבות עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 5:24 pm 
Senior

לא רק שרוב הסיכויים שהרצף של הפועל שעומד על יותר מחודשיים ללא הפסד,יישבר הערב, אני גם קצת חושש ומעריך שאנחנו הולכים לראות את הקבוצה מקבלת 20+ בפעם הראשונה העונה.
שזה כנראה לא נורא כי זה לא קרוב ללהיות המשחק החשוב של השבוע, אבל די מבאס כי זו מכבי. בכל מקרה, אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני חושב שיהיה טוב לקבוצה הזו להפסיד איזה משחק ליגה בקרוב, או שאולי דווקא עדיף לרכב על המומנטום כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 6:30 pm 
Hall of Famer

לא יודע כמה קבוצה שבנויה על הגנה , לחימה וזינוק לרצפה, יכולה לעשות את זה טוב שבראש כולם יודעים שהעיקר זה לא להיפצע לקראת המשחק מחרתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: