סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 10:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
אפשר לחזור להיות רגועים.

ח"כ ניסים ואטורי: "אם נצטרך להגן על עצמנו נעשה את זה בלי ארה"ב אם היא לא תתמוך בנו. היה מקרה בצוק איתן שהחליטו על אמברגו נשק על טילי הלפייר לאפאצ'י וישראל הסתדרה - חיילים נהרגו לדעתי גם בזכות התמיכה האמריקנית במירכאות".
גדעון אוקו: חיילים נהרגו בגלל אמברגו נשק של אובמה?
ואטורי: "כן"

אגב, חברנו ואטורי הוא גם חבר ועדת החוץ והביטחון. מזל שלנו.

מה ההיפך מ"המתנה שלא מפסיקה לתת"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 10:48 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תשמע אם הם לא היו כל כך מטומטמים, הם היו יכולים בשקט להעביר כאן 4 שנים, עם כל חוקי השחיתות ומינויי כל המקורבים שלהם.
יש לצד השני ולדעתי, בכלל למדינה, הרבה מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 12:49 pm 
Hall of Famer

מאמר שמשקף בדיוק מה שאני חושב ב-YNET היום: המחאה לא ניצחה, היא מקסימום סחטה תיקו וגם הוא זמני.
https://www.ynet.co.il/news/article/rkahfhl113#autoplay

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:21 pm 
מנהל פורום

ברור שלא ניצחה. מישהו חושב באמת שהיה פה ניצחון?
ברגע שרוטמן ובן גביר התרצו, היה ברור שהוסבר להם שאין באמת שום כוונה להתקפל משום דבר.

זה כמו מישהי שכתבה בטוויטר שאחרי הצבא עבדה בתור מדריכה באיזה קיבוץ וממש הצליחה ואהבו אותה. בקיץ החליטו פתאום לפטר אותה כי לא באה בטוב למישהו. כל ההורים עשו ישיבות חירום ומחו ובסוף קיבלו הבטחה שהיא נשארת.
יום אחרי, המנהל הודיעה לה שלא מעניין אותו כלום והיא לא ממשיכה. וזהו. היא פוטרה, האנשים כבר לא התארגנו שוב למחות כנגד הפיטורין והחיים המשיכו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:36 pm 
Hall of Famer

עוד פעם, המלחמה לחלוטין לא הסתיימה, יש לנו פה עסק עם פסיכופת מושחת ונטול גבולות שממוקד בטובתו העצמית, ובנה ברית מושחתים-אינטרסנטים לתפארת (נניח שתפארת), שבה אין בעיה ששר בכיר מתייחס אליו כ"שקרן בן שקרן" העיקר שכל אחד חוטף לעצמו כמה שיותר. יש ערוצי תעמולה פסיכיים כמו 14 וגרורותיה, היום בבוקר יצא לי לאכול פלאפל אצל מישהו שהסביר לי שישראל היא המדינה הכי עשירה בעולם בזכות ביבי. זה לא בדיוק מצב של דיון שקול על עובדות.

אבל.

המספרים ברורים. רוב העם לא רוצה את ההפיכה. העולם מתייחס לנתניהו כמצורע. המהלך עם גלנט הראה שהאיש לוקה קשות בשיקול הדעת, ולדעתי הניע לראשונה את כובד המשקל למחנה המתנגדים. ובטווח הארוך לאמונתי הגל העכור הזה יעבור בהפסד של ביבי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:53 pm 
Junior

Hacohen כתב:
עוד פעם, המלחמה לחלוטין לא הסתיימה, יש לנו פה עסק עם פסיכופת מושחת ונטול גבולות שממוקד בטובתו העצמית, ובנה ברית מושחתים-אינטרסנטים לתפארת (נניח שתפארת), שבה אין בעיה ששר בכיר מתייחס אליו כ"שקרן בן שקרן" העיקר שכל אחד חוטף לעצמו כמה שיותר. יש ערוצי תעמולה פסיכיים כמו 14 וגרורותיה, היום בבוקר יצא לי לאכול פלאפל אצל מישהו שהסביר לי שישראל היא המדינה הכי עשירה בעולם בזכות ביבי. זה לא בדיוק מצב של דיון שקול על עובדות.

אבל.

המספרים ברורים. רוב העם לא רוצה את ההפיכה. העולם מתייחס לנתניהו כמצורע. המהלך עם גלנט הראה שהאיש לוקה קשות בשיקול הדעת, ולדעתי הניע לראשונה את כובד המשקל למחנה המתנגדים. ובטווח הארוך לאמונתי הגל העכור הזה יעבור בהפסד של ביבי.

אפילו בסקר של ערוץ הבית, 14, אין לו כבר 61.
האם לזה היה אפשר להגיע ללא המחאה? מסופקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 1:56 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
Hacohen כתב:

אבל.

אפילו בסקר של ערוץ הבית, 14, אין לו כבר 61.
האם לזה היה אפשר להגיע ללא המחאה? מסופקני.

כן, ראיתי את צילום המסך. סקר למ"ס של נתניהו (30 מנדטים לליכוד כשבכל הסקרים האחרים הם על איזור ה25, והצגת המספרים באופן שבו מפלגות הקואליציה למעלה ואחריהן האופוזיציה, במקום לפי שיעור התמיכה כמקובל), אבל עדיין. אולי זה לצרכי געוואלד פנימי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 2:07 pm 
Hall of Famer

לא הייתי בונה על זה.
קמפיין האוטוקרטיה שבדרך - רק בתחילתו. רק עכשיו הם יוצאים להפגנות, ולא הייתי מזלזל בהם - הם יכולים להביא מספרים כמו המחאה, ואם החרדים יצטרפו אליהם הם גם יביאו הרבה יותר. הם גם יחדדו וישכללו את הנראטיבים שלהם, כל מי שהפריע להם בפעם הזו יחטוף ויחטוף חזק, גם בקמפיין התקשורתי וגם בחקיקה שתגביל אותו.
ביולי הם יבואו משוריינים ומוכנים, ויהיה הרבה יותר קשוח.

ואחרי שביבי יעבוד על גנץ פעם נוספת, גנץ יצא הפתי שהאמין לביבי לא פעם אחת אלא פעמיים, והמעמד שלו לדעתי יתרסק.

ואחרי שהחקיקה הזו תעבור הם לא יפסידו בחירות, גם בלי רוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 2:14 pm 
Hall of Famer

ראיתי עכשיו סרטון של שמחה רוטמן מסביר לפני שנה שרוב פרלמנטרי שמשנה חוקים לצרכי הכרעה ביחסים בין הרשויות, זה לא משטר חוקתי, לא הפרדת רשויות ו"לא כלום" כדבריו.

ספרו לי עוד על הרפורמה ופרטיה שהיו ידועים לכל הציבור לפני הבחירות, ומה העם הכריע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 2:41 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ראיתי עכשיו סרטון של שמחה רוטמן מסביר לפני שנה שרוב פרלמנטרי שמשנה חוקים לצרכי הכרעה ביחסים בין הרשויות, זה לא משטר חוקתי, לא הפרדת רשויות ו"לא כלום" כדבריו.

ספרו לי עוד על הרפורמה ופרטיה שהיו ידועים לכל הציבור לפני הבחירות, ומה העם הכריע.

יש לך קישור בשלוף אולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 2:50 pm 
Hall of Famer

https://www.facebook.com/reel/939990034 ... tid=Nif5oz

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 3:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
https://www.facebook.com/reel/9399900343354146?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

ממשלת הבלוף.
אין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 4:27 pm 
Sophomore

בא לי להקיא עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 4:33 pm 
Sophomore

יש לי שאלה קשורה אבל לא ממש קשורה:

למה המחנה שתומך בהפיכה המשטרית הזאת ומזדהה כ"ימין" גם תומך בטענה כי יש תופעה משמעותית בקרב נשים של תלונות שווא על פגיעה מינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:10 pm 
Junior

ביתן הגיש מכתב התראה לפני תביעה כנגד ינון מגל על דברים שאמר עליו בתוכנית הפטריוטים.
לדברי ביתן, מגל ציין בתוכנית כי הוא "יודע מאנשים" שהוא מעודד מחאה כנגד הממשלה.
הגדיל לעשות מגל ואף צייץ על כך בחשבון הטוויטר שלו.
ביתן מבקש מהתוכנית שתפרסם התנצלות והתנצלות אישית מינון מגל עצמו. בנוסף, דורש פיצוי של 100 אלף ש"ח "מבלי שנצטרך לפנות לערכאות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:25 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
https://www.facebook.com/reel/9399900343354146?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

איך ראינו את זה רק היום? איך זה לא ויראלי הקטע הזה?
הייתי שמח לראות את הקטע המלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:34 pm 
Hall of Famer

אני ראיתי את זה רק היום..וזה הקטע שיש לי. אבל בוא. יש לנו כמה ציטוטים של נתניהו בזכות עצמאותה של מערכת המשפט, וכמובן את הציטוט האלמותי והמוקלט שלו על מידת כשירותו של נאשם בפלילים להיות ראש ממשלה, ועל מי מהביביסטים זה משפיע?

סמוטריץ' עם ביבי בממשלה למרות שהוא אומר עליו שקרן בן שקרן ושירשיעו אותו בבית משפט. זה נראה לך אנשים שהאמת מנחה אותם בדרכם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:35 pm 
Junior

הגדלת טווח הזמן של חוסר הוודאות בעוד החקיקה עדיין לא נגנזה ויושבת כמו אקדח מעשן על השולחן, רעה מאוד לכלכלה.
שבוע שעבר היה חיובי בעקבות ההנחות שזה הולך להיגמר והשבוע כבר כמעט ירדנו הכל בחזרה כי הבינו שרק הגדלנו את טווח הזמן של חוסר הוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:36 pm 
Junior

קובי כתב:

למה המחנה שתומך בהפיכה המשטרית הזאת ומזדהה כ"ימין" גם תומך בטענה כי יש תופעה משמעותית בקרב נשים של תלונות שווא על פגיעה מינית?

אני מנחש שזו מאותה סובה שרבים במחנה הזה לא מאמינים ב"משבר האקלים" וחושבים שזה טרלול פרוגרסיבי... זה מאוד דומה לרבים מתומכי המפלגה הרפובליקנית (וטראמפיסטים במיוחד) שבאופן מפתיע או לא רובם גברים לבנים סטרייטים (בארץ זה גברים יהודים סטרייטים, לווא דווקא אשכנזים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:39 pm 
Junior

קובי כתב:

אני פחות רוצה להתעסק בשאלה שהעלית, אני כן יכול לומר שהדבר שאולי אני הכי לא מבין בתקופה הזו - אלו נשים חילוניות שמצביעות ותומכות בליכוד.
לא סתם הרבה מאוד נשים בהפגנות לובשות חולצות עם הכיתוב - "מאבק הנשים". זה מאוד ברור שהן לא קבוצת מיעוט שהולכת לחטוף כמו קבוצת מיעוט שולית. מספיק לראות תמונות מההפגנה של הימין, רוב ברור של חובשי כיפות ואין כמעט נשים בפריים. אולי לא הרשו להם לעמוד צמוד מקדימה (אולי, אני לא יודע) ואולי הן לא באו. נשארו בבית להגשים את החזון של סמוטריץ וגפני - לטפל בילדים שהולידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 6:10 pm 
Hall of Famer

אולי תוכל אתה להגסביר לחצי מהאוכלוסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 6:16 pm 
Junior

זה לא חצי. זה ברור שהנשים החרדיות רוצות בזה וגם נשים כמו אשתו של בן גביר מאוד בסדר עם זה, אני תוהה רק לגבי נשים חילוניות שהצביעו ועדיין תומכות ליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 8:09 pm 
Junior

בערך רבע מההפגנה היו נשים והם היו במעטפת. לא ליד הבמה הצפופה. הימין הצליח להרים הפגנה יפה ש90% ממנה מפלגת ציונות דתית. ויצליח להרים הפגנות ענק, ברמת קרוב למיליון, בהנתן שני דברים:
1. ביבי יגייס את הליכודניקים שכמעט לא הגיעו להפגנה. זה יצליח רק בקריאת "גבנו לנו את הבחירות" או משהו כזה. לא בטוח שביבי מסוגל כרגע

2. הרבנים החרדים. הפגנה עם אזור ייעודי לחרדים/לגברים, פלוס הבנת גודל השעה של הרבנים החרדים תביא הרבה מעל מאה אלף חרדים. לא פחות. קריאה אחת של הרב אדלשטיין והרב יוסף וזה קורה.

דבר נוסף, פרסומים שדיכטר סירב לתפקיד שר הבטחון והערב ביבי הולך להציע לברקת, מ"פ צנחנים לשעבר ומילארדר שהנפיק בהון משוגע חברה או שתיים. אדם מוכשר וחכם מאוד (פי כמה מהליצנים שהשמאל גייס לראשותו, גנץ את לפיד) שינה את פני ירושלים מעיר מאובקת לעיר חדשנית ויפה. איש מרכז ימין , תומך התנחלויות ומצד שני תומך פתרון מדיני אמיתי. דרך תפקיד הבטחון, ברקת יכול עוד שנה לאגד סביבו ממשלה יפה בהינתן שביבי יפול עד אז. ויתכן מאוד שכך יהיה כי בן גביר זה בן גביר, והימין הולך להפסיד גם במושב קיץ, השמאל מתנהל חכם, מאורגן וממומן טוב יותר, רוב התקשורת בצד שלו וזה חשוב מהכל במאבק כוחני כזה, אפילו מהשפעתו של ביבי על ה30 מנדטים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 8:50 pm 
Hall of Famer

גם אני חושב שהימין יכול להביא מספרים יפים מאד ולדעתי נראה את זה כבר מחר בקפלן.
אשר לתקשורת, חוזר ואומר. לקראת דחיפת החוק בכוח ביולי הימין יבוא מוכן, וכבר בפתיחת מושב הקיץ אנחנו נראה סדרה של חוקים נגד כל מי שהוא סימן כמפריע לו - כולל התקשורת שהיא לא ערוץ 14. וגם ההסתדרות כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 8:56 pm 
מנהל פורום

לא שלפני זה היא לא הייתה שקרנית בזויה, אבל בכל זאת יש פה שבירת שיאים של גועל נפש - גלית שקרניאן הפיצה סרטון שכביכול בא להגחיך מפגינה עם שלט שעליו כתוב "חופש".. אלא שמדובר בכלל בסרטון מ-2021 של הפגנה נגד חיסונים.
https://twitter.com/IlanLukatch/status/ ... 33121?s=20
במקרה הזה אני מנחש שילדז החולה נפש שלח לה את זה (או מישהו אחר מצבא הקוקואים) והיא מיהרה לפרסם בלי לבדוק בדיקה מינימלית כמובן ומבלי להבין מה היא מפרסמת. זה עדיין כמובן לא מוריד ממנה אחריות.
עצם זה שהיא מיהרה למחוק אחר כך רק מראה כמה עלוב היה הפרסום מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: