סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
בערך רבע מההפגנה היו נשים והם היו במעטפת. לא ליד הבמה הצפופה. הימין הצליח להרים הפגנה יפה ש90% ממנה מפלגת ציונות דתית. ויצליח להרים הפגנות ענק, ברמת קרוב למיליון, בהנתן שני דברים:
1. ביבי יגייס את הליכודניקים שכמעט לא הגיעו להפגנה. זה יצליח רק בקריאת "גבנו לנו את הבחירות" או משהו כזה. לא בטוח שביבי מסוגל כרגע

2. הרבנים החרדים. הפגנה עם אזור ייעודי לחרדים/לגברים, פלוס הבנת גודל השעה של הרבנים החרדים תביא הרבה מעל מאה אלף חרדים. לא פחות. קריאה אחת של הרב אדלשטיין והרב יוסף וזה קורה.

דבר נוסף, פרסומים שדיכטר סירב לתפקיד שר הבטחון והערב ביבי הולך להציע לברקת, מ"פ צנחנים לשעבר ומילארדר שהנפיק בהון משוגע חברה או שתיים. אדם מוכשר וחכם מאוד (פי כמה מהליצנים שהשמאל גייס לראשותו, גנץ את לפיד) שינה את פני ירושלים מעיר מאובקת לעיר חדשנית ויפה. איש מרכז ימין , תומך התנחלויות ומצד שני תומך פתרון מדיני אמיתי. דרך תפקיד הבטחון, ברקת יכול עוד שנה לאגד סביבו ממשלה יפה בהינתן שביבי יפול עד אז. ויתכן מאוד שכך יהיה כי בן גביר זה בן גביר, והימין הולך להפסיד גם במושב קיץ, השמאל מתנהל חכם, מאורגן וממומן טוב יותר, רוב התקשורת בצד שלו וזה חשוב מהכל במאבק כוחני כזה, אפילו מהשפעתו של ביבי על ה30 מנדטים שלו.

אתה תושב או גרת בירושלים שאתה אומר - "שינה את פני ירושלים מעיר מאובקת לעיר חדשנית ויפה"
עיר נחשלת שחיה מתקצוב מדיני אחרת הייתה קורסת לתוך עצמה. התושבים שם משלמים ארנונה מהגבוהה במדינה עבור מעט מאוד. בעיקר בגלל שיש שם מיקרוקסמוס לאיך כל המדינה תראה אם לא יפסיקו קצבאות לחרדים והם יתחילו לרכוש כלים וגם לצאת לעבודה.
יש לי כמה חברים תושבי ירושלים ויש תמימות דעים שמדובר בראש עיר אוברייטד, בעיקר בגלל כל ההקדמה הזו שעשית לו. ציפו ממנו להרבה יותר. לא יודע כמה המון מזה באשמתו, עיר בעייתית ולא פשוטה מהרבה סיבות שחלקן ציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:21 pm 
Junior

ודים כתב:
לא שלפני זה היא לא הייתה שקרנית בזויה, אבל בכל זאת יש פה שבירת שיאים של גועל נפש - גלית שקרניאן הפיצה סרטון שכביכול בא להגחיך מפגינה עם שלט שעליו כתוב "חופש".. אלא שמדובר בכלל בסרטון מ-2021 של הפגנה נגד חיסונים.
https://twitter.com/IlanLukatch/status/ ... 33121?s=20
במקרה הזה אני מנחש שילדז החולה נפש שלח לה את זה (או מישהו אחר מצבא הקוקואים) והיא מיהרה לפרסם בלי לבדוק בדיקה מינימלית כמובן ומבלי להבין מה היא מפרסמת. זה עדיין כמובן לא מוריד ממנה אחריות.
עצם זה שהיא מיהרה למחוק אחר כך רק מראה כמה עלוב היה הפרסום מלכתחילה.

אני לא חושב שיש תקדים לנזק שהיא עושה בכל הנושא של פילוג והסתה.
המשרד המומצא שלה מתקוצב מכספי משלם המיסים כמובן.
יש חלאות מכל הצדדים ואנחנו בתקופה האחרונה צורכים את כל התקשורת שלנו בצורה של עימותים - זה לא משנה מה נכון או לא נכון, מה שמשנה זה אם אתה בצד שלי או לא. וזה רע מאוד. אבל השלשול שהאישה הזו מוציאה מפה ועוד כשיש לה תפקיד ציבורי. וואו.

ואני אוסיף: מי שמתעסק 24/7, לאורך כל-כך הרבה זמן בקקה, לפעמים גם מתלכלך. הקארמה תבוא איתה חשבון יום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 10:00 pm 
Junior

גרתי בירושלים קרוב ל30 שנה

העיר עברה תהפוכה בתקופת ברקת. לא יודע מה ציפו , אני יודע מה קרה. הוא קיבל עיר ענייה ישנה ומאובקת. היום היא הרבה יותר חדשה ומיוחדת, בחלקים המרכזיים שלה.

שנות האינתיפדה ואחריה היו בסימן אבק , פקקים, בניה כושלת. עיר עצורה. בתקופתו העיר (מהמרכזית, למחנה יהודה, למרכז העיר , לממילא) שינתה פנים והפכה יפה . בניינים חדשים בשכונות רבות, מרכזי מסחר וכו. ראית את יפו לפני ואחרי ברקת? אתה תחשוב שמדובר בשנות ה60 לעומת שנת 2023.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 10:54 pm 
Hall of Famer

גלנט יתנצל על העיתוי וישאר בתפקיד, חבל לבזבז זמן על דיון לגבי הסמרטוט ברקת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 1:24 am 
Junior

מי שראה היום את ההודעה של לוין שפורסמה שהוא שלח למישהו בוואטסאפ - הם יגיעו מוכנים יותר למושב הקיץ בכדי להעביר את החקיקה כמו שהיא וזה רק בזבוז זמן. הם ילכו בכל הכוח על ההפגנות של הצד שלהם בכדי לשנות את הנרטיב. הקמפיין החדש שכבר רץ בצינורות כולל חולצות - 'אני אזרח סוג ב''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 3:20 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
ודים כתב:
לא שלפני זה היא לא הייתה שקרנית בזויה, אבל בכל זאת יש פה שבירת שיאים של גועל נפש - גלית שקרניאן הפיצה סרטון שכביכול בא להגחיך מפגינה עם שלט שעליו כתוב "חופש".. אלא שמדובר בכלל בסרטון מ-2021 של הפגנה נגד חיסונים.
https://twitter.com/IlanLukatch/status/ ... 33121?s=20
במקרה הזה אני מנחש שילדז החולה נפש שלח לה את זה (או מישהו אחר מצבא הקוקואים) והיא מיהרה לפרסם בלי לבדוק בדיקה מינימלית כמובן ומבלי להבין מה היא מפרסמת. זה עדיין כמובן לא מוריד ממנה אחריות.
עצם זה שהיא מיהרה למחוק אחר כך רק מראה כמה עלוב היה הפרסום מלכתחילה.

אני לא חושב שיש תקדים לנזק שהיא עושה בכל הנושא של פילוג והסתה.
המשרד המומצא שלה מתקוצב מכספי משלם המיסים כמובן.
יש חלאות מכל הצדדים ואנחנו בתקופה האחרונה צורכים את כל התקשורת שלנו בצורה של עימותים - זה לא משנה מה נכון או לא נכון, מה שמשנה זה אם אתה בצד שלי או לא. וזה רע מאוד. אבל השלשול שהאישה הזו מוציאה מפה ועוד כשיש לה תפקיד ציבורי. וואו.

ואני אוסיף: מי שמתעסק 24/7, לאורך כל-כך הרבה זמן בקקה, לפעמים גם מתלכלך. הקארמה תבוא איתה חשבון יום אחד.

אני כמובן מסכים עם המודגש
אבל לפחות צריך לציין שהיא עושה בדיוק את תפקידה המוגדר - "שרת ההסברה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 8:45 am 
מנהל פורום

https://news.walla.co.il/item/3569180
כח המחץ של זרקא...

ציטוט:
פעילי ימין הודיעו היום (רביעי) כי הם מתכננים להקים חסימות נוספות בכניסה לקריית שמונה, כפי שעשו השבוע בקיבוץ תל יוסף הסמוך לבית שאן. פעיל בשם זאב זויגי כתב בפוסט בפייסבוק: "יום חמישי כוח המחץ של הימין משפחת זרקא מגיעים לתמוך בתושבי קריית שמונה ולהודיע לכל הקיבוצניקים שהעם דורש רפורמה מיידית".

"הם נכנסו אלינו הבית, אנו נכנס אליהם הביתה", הוסיף זויגי. פעיל נוסף, בשם טיראן אוחנה, כתב לו בתגובה: "יאללה מלחמה. בעלי עסקים לא למכור לקיבוצניקים. תושבי קריית שמונה שעברו לגור בקיבוצים אתם שמאלנים ואין לכם אישור להיכנס. יאללה מלחמה. לקיים את משנתו של ביבי. יאללה מלחמת אחים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 8:48 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
גרתי בירושלים קרוב ל30 שנה

העיר עברה תהפוכה בתקופת ברקת. לא יודע מה ציפו , אני יודע מה קרה. הוא קיבל עיר ענייה ישנה ומאובקת. היום היא הרבה יותר חדשה ומיוחדת, בחלקים המרכזיים שלה.

שנות האינתיפדה ואחריה היו בסימן אבק , פקקים, בניה כושלת. עיר עצורה. בתקופתו העיר (מהמרכזית, למחנה יהודה, למרכז העיר , לממילא) שינתה פנים והפכה יפה . בניינים חדשים בשכונות רבות, מרכזי מסחר וכו. ראית את יפו לפני ואחרי ברקת? אתה תחשוב שמדובר בשנות ה60 לעומת שנת 2023.

ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה לגבי תעלולי הארנונה של עיריית ירושלים ומדינת ישראל, ו"המענק המיוחד" שירושלים מקבלת.
איך האזרחים האחרים במדינה מממנים בכמעט מיליארד ש"ח במישרין ועוד בעיקיפין את פטורי הארנונה של מרבית מתושבי העיר.
https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 3/m05.html

בכל אופן, אני גם מכיר את ירושלים די טוב ואני הרבה פחות מתרשם ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 9:56 am 
מנהל פורום

Shiver כתב:
https://news.walla.co.il/item/3569180
כח המחץ של זרקא...

ציטוט:
פעילי ימין הודיעו היום (רביעי) כי הם מתכננים להקים חסימות נוספות בכניסה לקריית שמונה, כפי שעשו השבוע בקיבוץ תל יוסף הסמוך לבית שאן. פעיל בשם זאב זויגי כתב בפוסט בפייסבוק: "יום חמישי כוח המחץ של הימין משפחת זרקא מגיעים לתמוך בתושבי קריית שמונה ולהודיע לכל הקיבוצניקים שהעם דורש רפורמה מיידית".

"הם נכנסו אלינו הבית, אנו נכנס אליהם הביתה", הוסיף זויגי. פעיל נוסף, בשם טיראן אוחנה, כתב לו בתגובה: "יאללה מלחמה. בעלי עסקים לא למכור לקיבוצניקים. תושבי קריית שמונה שעברו לגור בקיבוצים אתם שמאלנים ואין לכם אישור להיכנס. יאללה מלחמה. לקיים את משנתו של ביבי. יאללה מלחמת אחים".

בתכלס, אם לנסות להסתכל על זה מהצד, האם ברמת העיקרון זה שונה מלחסום את איילון? חוץ מהעובדה שאלה "משלנו" ואלה ביביסטים מפגרים?
כאילו, נגיד והם רק באים וחוסמים כניסה לקיבוץ כלשהו, מבלי לפגוע באלימות בנהגים עצמם (שזה אגב אם גדול, גם לדחוף מצלמה ולכפות "הודאות" כאלה ואחרות זה סוג של אלימות), אז האם זה שונה מלחסום כביש מרכזי שמונע מהרבה אנשים להגיע לבית שלהם? אני באמת תוהה.
אולי אם זה איילון אז בסוף אנשים יכולים לנסוע בדרך אחרת ופשוט להתעכב, ופה הם כביכול חוסמים את הדרך היחידה להיכנס ליישוב כלשהו ולאנשים להגיע הבייתה, אבל גם באיילון (או כביש מרכזי אחר) מי שכבר תקוע בפקק ענק לא ממש יכול לחזור אחורה ולנסוע בדרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 10:06 am 
Senior

בעיני יש משהו אלים בסלקטיביות של הדבר, יש כאן ניסיון פגיעה ישיר בקבוצה קטנה של אנשים שכל חטאם הוא שהם מזוהים עם הצד הלא נכון של המפה הפוליטית.
החסימות באיילון לא באו לפגוע באף אחד ולא כוונו נגד אף קבוצה ספציפית במטרה לדפוק לה את החיים.
המטרה שלהן הייתה בסופו של דבר לשבש את החיים במדינה כמחאה על הכיוון שאליו המדינה הולכת.
חסימת כביש גישה לקיבוץ משולה בעיני לחסימת היציאה מהחנייה של מישהו בגלל שידוע שהוא מצביע שמאל, יותר משהיא משולה לחסימת איילון.

אני מבין את ההגיון מאחורי ההקבלה, אני אפילו לא כזה מעריץ גדול של חסימת איילון, אבל יש הבדל מאוד גדול בין הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 10:36 am 
Junior

וההפגנה ההמונית בבני ברק היתה אקראית וללא קשר להיותה עיר חרדית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 11:13 am 
Senior

שוב - לא הייתי מגדולי התומכים בהפגנה בבני ברק, מבין את מי שמתנגד למהלכים כאלו, אבל שם המטרה הייתה הפגנה והבעת מסרים ולא פשוט חסימת כבישים לשם שיבוש החיים של קבוצה ספציפית. היא גם נעשתה בשעה הרבה פחות עמוסה בכבישים.
אם הייתה קריאה מקרב מתנגדי ההפיכה לחסום את כבישי בני ברק ולא לתת לחרדים להגיע לאן שהם רוצים, אז כן - אני חושב שגם בזה היה משהו אלים, אבל לא ראיתי אינדיקציות לזה שזו הייתה הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 11:50 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:

ההקבלה הייתה צריכה להיות אם הם היו מפגינים מול/בתוך הקיבוצים, לא חסימת כבישים וסלקציה של מי יעבור.
דרך אגב, בחסימה שנעשתה בתל יוסף, כן נתנו לאנשים לעבור, מי שהסכימו להצטלם שהם תומכים ברפורמה. מי שלא הסכימו, לא נתנו להם לעבור. שונה לגמרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 1:14 pm 
Junior

מעניין מה עם התביעה של בנט כלפי זרקא.
אני זוכר שראיתי סרטון שלו מתבכיין שהוא מאוכזב וכועס על האנשים שכביכול לכאורה שלחו אותו לשם ולא הציעו לו כרגע ליווי משפטי ותמיכה.
אפילו אמר שם שהוא סיים עם ביבי או הימין אם לא יקבל עזרה או משהו כזה. מעניין.

אגב, מעניין כמה נואמים מאלה שהיו בצד של אלה שבעד ההפיכה המשטרית, אינם כאלה שהוגש נגדם כתב אישום בעבר.
ראיתי בן גביר, תדמור, סמוטריץ לדעתי דיבר, נתניהו כמובן. תנאי הכרחי כנראה. צריך ייצוג שוויוני גם פה. אמרו לפני הבחירות, לא שמעתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 2:59 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:

ההקבלה הייתה צריכה להיות אם הם היו מפגינים מול/בתוך הקיבוצים, לא חסימת כבישים וסלקציה של מי יעבור.
דרך אגב, בחסימה שנעשתה בתל יוסף, כן נתנו לאנשים לעבור, מי שהסכימו להצטלם שהם תומכים ברפורמה. מי שלא הסכימו, לא נתנו להם לעבור. שונה לגמרי.

בעיניי אין הקבלה בכלל.
יש חסימת כבישים כדי לעצור את המדינה כולה (איילון), יש חסימת עיר חרדית כדי למחות נגד האוכלוסייה המקומית (בני ברק) ויש לחסום דרכים לקיבוצים.
בעיניי כל שלוש צורות המחאה הנ"ל לא לגיטימיות. אבל אם מישהו תומך באחת או שתיים מאלו, שלא ילין על הדרך השלישית שפחות מוצאת חן בעיניו. כ"כ פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 3:15 pm 
Hall of Famer

פשוט נורא איך כל כך הרבה אנשי שמאל מקבלים במה בתקשורת
למשל אלירז שדה
https://e.walla.co.il/item/3569411
דידי הררי
https://e.walla.co.il/item/3568625

חייבים לחזק את ערוץ 14, ולהחליש את כל האחרים
אין מניעה מכך

ובנושא אחר
השר לביטחון לאומי מתגייס למען פורעי חווארה - איזה יופי
https://news.walla.co.il/item/3569396

ציטוט:
היהודים החלו לנפץ את שמשות הרכבים במקום באמצעות הפטיש והגרזן שהיו ברשותם. לאחר שניפצו את שמשות הרכב של המשפחה, המשיך אחד מהם להכות בגרזן מספר פעמים את הנוסע שישב במושב הנהג, שניסה להימלט, אך נפגע בכתפו ובידו. כמו כן נפגע הנהג מאבנים שהושלכו לראשו. האם שהבחינה בכך התכופפה והגנה בגופה על בתה. כל המשפחה נפגעה מגז הפלפל שהנאשמים התיזו לעברם לאחר שחלונות המכונית נופצו. במהלך האירוע צעקו הנאשמים והאחרים "מוות לערבים". כתוצאה מהאירוע נגרמו למותקפים חבלות, ונזק נגרם לרכב של המשפחה ולשני רכבים נוספים.

"בני טובים" כמו שאומרים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 5:39 pm 
Junior

אבירי השלום החופש והשוויון
https://www.inn.co.il/news/597069
מפוצצים חרדי מכות רצח ליד משפחתו, רק כי הגיע בטעות להפגנה נגדית
כמובן כולם מצלמים אדם שותת דם כמו בהמות ואף אתר שמאלני לא יפרסם בטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 6:09 pm 
Junior

מי שיספר שאין אלימות בהפגנות משקר את עצמו. אני בעצמי הייתי עד לכמה מקרים, ואני רק אדם אחד. בכלל, יש אווירה של שנאה אדירה בכל פעם שעובר מישהו עם חזות דתית.
לא כולם כמובן. היו גם הרבה יותר חבר'ה נחמדים מאוד שאפשר לדבר איתם בדרך נעימה, אבל היו כמה מרושעים ומרושעות שמזכירים אדם או שניים שמסתובבים בפורום פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 7:27 pm 
Hall of Famer

זה בדיוק ההבדל Flash
הרי אם יימצאו אותם פורעים מהאירוע שציינת - יהיה קונצנזוס (או קרוב לכך) שצריך להעמידם לדין
ואילו במקרה שתיארתי בהודעה שלפני - פאקינג שר בממשלה מתייצב לטובת החשודים במעשה (ומה יעשה אם ירשיעו אותם? יפטר את החוקר? את התובע?)

כעת הערב אנחנו מקבלים תזכורות ללה-פמיליה ושות' בהפגנות
מסכנים כתבי הטלוויזיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 9:14 pm 
Senior

אז אחרי חודשים של ביקורת על אנרכיזם של המפגינים נגד הרפורמה והיחס המשטרתי המקל כלפיהם יוצאים עשרות אלפי ימנים לחסום את איילון בלי שום תגובה מהמשטרה.

הכל מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 10:09 pm 
Junior

להערכתי אלמוג כהן זה חבר הכנסת בעל מנת המשכל הנמוכה ביותר שדרך אי פעם במשכן.
https://twitter.com/almog_cohen08/statu ... 4504036355

בניגוד לכל מיני ספינים שהם סתם מרושעים, אני באמת מאמין לו שהוא לא יודע כמה הוא טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 11:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובזמן שלא ראיתם:
מאי גולן מקבלת תיק חדש - "המשרד למעמד האשה". לפחות אשה אחת אכן קיבלה מעמד, I'll give them that.

וגם...
wait for it...

אבי מעוז חוזר לממשלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2023 11:44 pm 
Junior

עכשיו כשגם החבר'ה שבעד ההפיכה, הצטרפו למעגל המחאות, תוהה כמה זמן המשטרה תוכל להחזיק מבחינת סד"כ ככה. כשהיא פרושה ונאבקת 3-4 פעמים בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2023 12:20 am 
Junior

בתל אביב נראה שההפגנה הכילה המון חילונים שרוצים רפורמה. מרשים, לא חשבתי שיצליחו להתארגן

לא מובן למה מיתגו את ההפגנות כהפגנות "ימין". זו הפגנה של ימין, שמאל, מרכז, דתיים, חילונים, חרדים, כל אזרח שראה את זוועת החודשים האחרונים וקם לזעוק שצריך רפורמה , שמהותה החזרת הדמוקרטיה ושלטון העם. התקופה הזו ביטאה טוב מהכל את דיקטטורת בגצ, היועמש, ובעיקר תקשורת השמאל שעסוקה 24/7 בהנדסת תודעה והפחדת מדינה שלמה. יום שני היה שיא השיאים עם מגוון כתבות שמהותן "המדינה בוערת", ותמונות מלאות באנרכיה , מדורות וכו. דוגמא: כתבה עם כותרת משנה "המדינה נסגרת". כותרת ראשית "חברות תעופה באירופה סגרו את הטיסות לישראל". נשמע כאילו צץ חרם עולמי סגר שמיימי על ישראל? מי שפחות מבין, רוב מי שלא נכנס לכתבה, אולי חשב כך. כניסה לכתבה והבנת שמנעו טיסות כי נתבג סגור ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2023 12:28 am 
Junior

FLASH כתב:
בתל אביב נראה שההפגנה הכילה המון חילונים שרוצים רפורמה. מרשים, לא חשבתי שיצליחו להתארגן

לא מובן למה מיתגו את ההפגנות כהפגנות "ימין". זו הפגנה של ימין, שמאל, מרכז, דתיים, חילונים, חרדים, כל אזרח שראה את זוועת החודשים האחרונים וקם לזעוק שצריך רפורמה , שמהותה החזרת הדמוקרטיה ושלטון העם. התקופה הזו ביטאה טוב מהכל את דיקטטורת בגצ, היועמש, ובעיקר תקשורת השמאל שעסוקה 24/7 בהנדסת תודעה והפחדת מדינה שלמה. יום שני היה שיא השיאים עם מגוון כתבות שמהותן "המדינה בוערת", ותמונות מלאות באנרכיה , מדורות וכו. דוגמא: כתבה עם כותרת משנה "המדינה נסגרת". כותרת ראשית "חברות תעופה באירופה סגרו את הטיסות לישראל". נשמע כאילו צץ חרם עולמי סגר שמיימי על ישראל? מי שפחות מבין, רוב מי שלא נכנס לכתבה, אולי חשב כך. כניסה לכתבה והבנת שמנעו טיסות כי נתבג סגור ותו לא.

כמה היו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: