סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 9:47 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הבעיה היותר גדולה שזה לא מגיע מאיזה פרחח קיצוני

הקריאות מוות כל כך "הולבנו" בשמאל שזה הגיע כבר למצב שזה לא בעילום שם בתגובות לכתבה. זה בריש גלי, פרסום ברשת שכתב אלוף משנה, טייס במילואים, שאחכ העבריין הזה שקרא לרצח ארגן מכתב מחאת טייסים שסיכן את המדינה והסכימו לחתום . חבורה של סמרטוטי רצפה. שיגידו תודה שהמדינה השקיעה בהם מיליונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 9:50 pm 
Junior

stavs כתב:
תגידו מה שתגידו על הימין, זה קו שהם בחיים לא חוצים. לא בהפגנות בעד הרפורמה

אה ברור , בוא נמציא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 9:58 pm 
Junior

אתה באמת טוען שמפגיני ימין לא היו אלימים? צריך להיות חוק נגד שקרים כל כך בוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 9:59 pm 
Hall of Famer

Flash, תקן אותי אם אני טועה (כי לא עשיתי מעקב על הסיפור) - אבל הכי קרוב שהיה למוות בהפגנה בחודשים האחרונים - זה דווקא בהפגנת חרדים עם זריקת פח בוער בשיפוע של רחוב

ורגע, לא הבנתי
המשמר הלאומי מוקם כדי לטפל ב"הפגנות השמאל"? זה התירוץ הרשמי? זה יהיה כתוב במסמך ההקמה כיעד?
בואו נראה את זה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 10:09 pm 
Junior

לא יודע פלאש, בינתיים בערוצי התקשורת, בעקבות מספר אירועים אחרונים, מאוד מתקשים למצוא כתבים שמוכנים ללכת ולסקר הפגנות של תומכי ההפיכה. אולי כי מחלקים שם זרי פרחים גדולים מדי וזה מכביד על השכמות. יש מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 11:03 pm 
Junior

stpsg כתב:
אתה באמת טוען שמפגיני ימין לא היו אלימים? צריך להיות חוק נגד שקרים כל כך בוטים.

לא מתקרב לניסיונות של השמאל לשרוף את המדינה בהתבטאויותיהם, מעשיהם, ואלימות בפועל.
שום דבר בהפגנות הימין לא התקרב, דגדג, את מה שעשו לאותו אגב חרדי, לינץ' אכזרי, לא רחוקים מלהרוג אותו מול משפחתו ושום שטיפת מוח של התקשורת לא תשנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 11:05 pm 
Junior

shmueliki כתב:
Flash, תקן אותי אם אני טועה (כי לא עשיתי מעקב על הסיפור) - אבל הכי קרוב שהיה למוות בהפגנה בחודשים האחרונים - זה דווקא בהפגנת חרדים עם זריקת פח בוער בשיפוע של רחוב

ורגע, לא הבנתי
המשמר הלאומי מוקם כדי לטפל ב"הפגנות השמאל"? זה התירוץ הרשמי? זה יהיה כתוב במסמך ההקמה כיעד?
בואו נראה את זה...

זה לא כתוב אבל ברור שהמטרה היא להגן על המדינה מפורעי חוק אלימים ואכזריים שיש בהם מיעוט שגם מסוגל לרצוח או לפחות לשלוח דתיים/ימניים לבית חולים, מה שכבר קרה, עיין ערך אותו חרדי שנשלח לטיפול נמרץ

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' אפריל 02, 2023 11:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 11:06 pm 
Junior

Lakic כתב:
לא יודע פלאש, בינתיים בערוצי התקשורת, בעקבות מספר אירועים אחרונים, מאוד מתקשים למצוא כתבים שמוכנים ללכת ולסקר הפגנות של תומכי ההפיכה. אולי כי מחלקים שם זרי פרחים גדולים מדי וזה מכביד על השכמות. יש מצב.

עוד הנדוס תודעה שנועד להפחיד חצי מדינה, מה שכבר הצליח לשלושה ערוצי טלויזיה ואינספור אתרי אינטרנט, במיוחד אחרי ביזיון סרבנות הטייסים

שאגב הגיע הזמן שמפקד חיל האוויר התעורר והחליט לומר את הברור מאליו
https://www.ynet.co.il/news/article/hjysnnvbh#autoplay מסרב להגן על אזרחי המדינה? הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 11:13 pm 
מנהל פורום

לא תופתעו בוודאי לגלות שהסיפור הזה של החרדי שעבר לינץ' הוא ככה"נ מנופח עד בואך שיקרי, כי מה לעשות, ולפלאש, כמו כמעט לכל ימני, אין יושרה או יכולת להודות בעובדה שאלימות זו נחלת המחנה שלהם באופן כמעט בלבדי. וזה היה ככה תמיד, ויהיה ככה תמיד, ובכל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2023 11:28 pm 
Senior

FLASH כתב:
stavs כתב:
תגידו מה שתגידו על הימין, זה קו שהם בחיים לא חוצים. לא בהפגנות בעד הרפורמה

אה ברור , בוא נמציא

קודם כל, אין לי כוח לנבור פה בת׳רד, אבל אני די משוכנע שממש בת׳רד הזה צוטטו קריאות כאלו מצד תומכי הרפורמה, אבל זו לא הייתה הכוונה שלי. הייתה שם בכוונה הדרגתיות בכמה שהאמירה הזו מופרכת, הדוגמאות היו מהקל לקשה, לא השוו בין שלוש האירועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:01 am 
Junior

בת'רד הזה ? קריאות להוציא להורג אנשים כלשהם מצד תומכי רפורמה? שזה אומר אבימאל, אני וזכ"א ואולי עוד כותב?
כנראה לא הבנתי מה כתבת

ציפה, עוד מעט לא יהיה חול במדינה שיאפשר לכם לקבור את הראש
הסיפור עם החרדי אמיתי ורץ ברשת
https://www.kikar.co.il/haredim-news/rsbrzy
הכי קל לקבור את הראש. היושרה ממך והלאה אבל פסדר, יש לך הנחת שטפו לי את המוח 3 ערוצים ו20 אתרים שהפגנת ימין=אלימות.
אלימות השמאל היא פי כמה מאלמות הימין, שפשוט לא קיימת בהפגנות הנוכחיות. השמאל לא מוסרי, לא ערכי, השמאל הוכיח שהוא מוכן לשרוף את המדינה לפגוע בבטחון ישראל , להסית למלחמת אחים , לרצח, הבאתי איזה 8 דוגמאות לאלימות קשה ומכוערת, במקום להוקיע אתה מתכחש לרפש של המחנה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:08 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לא תופתעו בוודאי לגלות שהסיפור הזה של החרדי שעבר לינץ' הוא ככה"נ מנופח עד בואך שיקרי, כי מה לעשות, ולפלאש, כמו כמעט לכל ימני, אין יושרה או יכולת להודות בעובדה שאלימות זו נחלת המחנה שלהם באופן כמעט בלבדי. וזה היה ככה תמיד, ויהיה ככה תמיד, ובכל העולם.

ובשביל מה זה היה טוב, קאלימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:09 am 
מנהל פורום

אתה לא רואה את ההבדל בין "משתמש X הוא אנטישמי" לבין "מחנה X הוא אלים?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:14 am 
Junior

FLASH כתב:
Lakic כתב:

עוד הנדוס תודעה שנועד להפחיד חצי מדינה, מה שכבר הצליח לשלושה ערוצי טלויזיה ואינספור אתרי אינטרנט, במיוחד אחרי ביזיון סרבנות הטייסים

שאגב הגיע הזמן שמפקד חיל האוויר התעורר והחליט לומר את הברור מאליו
https://www.ynet.co.il/news/article/hjysnnvbh#autoplay מסרב להגן על אזרחי המדינה? הביתה.

נעזוב את זה שלא ענית על מה שאמרתי,
מה הקשר הינדוס, יש לי חבר שעובד בדסק חדשות - הוא אמר שחשבו שהמקרה של יוסי אלי הכתב היה חד-פעמי ואז הייתה סביבה עוינת בעוד כמה מוקדים. מהימים האחרונים הם כבר מנסים לסגור אנשים שיגיעו להפגנה הבאה, לא מצליחים.

אני מכבד אותך, אבל אם אתה שוב לא מתכוון לענות לעניין, אז אל תגיב. נמשיך הלאה. הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:14 am 
מנהל פורום

רק תיקון, לא "מחנה X" אלא "אידיאולוגיה X"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:19 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אתה לא רואה את ההבדל בין "משתמש X הוא אנטישמי" לבין "מחנה X הוא אלים?"

דיברת על פרטים בתוך מחנה:
״
כמו כמעט לכל ימני, אין יושרה או יכולת להודות בעובדה שאלימות זו נחלת המחנה שלהם באופן כמעט בלבדי. וזה היה ככה תמיד, ויהיה ככה תמיד, ובכל העולם.״

אז נכון, לא כולם כולם כלולים שם, אבל בחיאת אל תיתמם. התגובה שלך היא לא תגובה נאה, וגם אתה יודע את זה אם תהיה כן עם עצמך. אני רואה בכיף איך כל ימני (ואני ביניהם, גם אם אני לא ממש בעד הרפורמה), יכול להיפגע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:21 am 
Hall of Famer

ועוד אגב, קומוניזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:26 am 
מנהל פורום

קומוניזם זו אכן אידיאולוגיה רצחנית, ואני לא מכיר אף קומוניסט שהוא לא במקרה הטוב מטומטם מוחלט שמצדיק רצח בדיעבד בלי להתכוון. ובתור שמאלן שנמצא די בשמאל אני מכיר מספיק קומוניזטים בשביל שאטען שזה מאפיין של האידיאולוגיה.
ואני לא מתמם, ימין שמרני לאומני, שזה בעצם כמעט כל הימין שיש זו אידיאולוגיה מרושעת ואלימה. אולי זרמים משסויימים בימין הליברטריאני/אנרכיסטי לא נגועים כולם באלימות, זה כן. אני חולק עליהם לגמרי בהרבה דברים, אבל יש מצב שדווקא שם המצב פחות אלים. הם כן מיעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:31 am 
Hall of Famer

אבל נגיד, רייגן ותאצ'ר וכל מצביעיהם, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:33 am 
Hall of Famer

אתה יכול גם להודות שעשית וואחד הכללה בלי לחשוב יותר מדי (קומוניזם מחד, חצי או למצער שליש מהעולם מאידך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:36 am 
מנהל פורום

רייגן ות'אצ'ר? בוודאי. ומצביעיהם? אני מניח שזה תקף גם לגביהם, בין חוסר יושרה, להעלמת עין לאלימות דה פקטו, כן.

וכן, יודע שהכללתי, ככה זה כשמדברים על מחנות ואידיאולוגיות. בכ"ז, אני בוגר דיונים על האיסלאם הרצחני והבבונים המזרחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:39 am 
מנהל פורום

ובגדול, אני חושב שללכת ולהרביץ לאנשים זה דבר שרק מיעוט של אנשים יעשה, אבל אני חושב שאפולוגטיקה כלפי אלימות בצד "שלך" (ולא משנה איזה צד זה) היא נחלת הכלל באידיאולוגיות מסויימות שמחייבות תמימות דעים וחוסר חקירה, כמו לאומיות, כמו קומוניזם. זה הצד השני של לכידות אם תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:40 am 
Hall of Famer

אגב, הטיעון רוב האלימים הם ימנים הוא לגיטימי. נכון או לא
אבל אתה טענת שרוב הימנים הם אלימים וזה לא לגיטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:45 am 
מנהל פורום

לא טענתי את זה למען האמת. טענתי שלרוב הימנים אין יושרה להודות שאלימות היא נחלת המחנה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:52 am 
Hall of Famer

איי סטנד קורקטד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: