uriel17 כתב:
oren_80 כתב:
תם הרצף של 14 הנצחונות של הפועל י-ם.
אם כבר רצפים, השיא לקבוצה ישראלית המוכר לי עומד על 40
טוב זה קל, אבל, רצף הכי ארוך של קבוצה שהיא לא מכבי נראה אותך
בהמשך אותו ראיון שציטטי קודם, הוא מתלונן שהקהל לא בא, ובאמת הגלריות היו ריקות
זה קשור להרבה דברים שאני מקווה שאדון שלדון לקח בחשבון
1. הכדורגל גרע מהכדורסל ואני מכיר לא מעט מקרים מיצגים
2. ירושלים הולכת ומתרוקנת מהקהל פוטנציאלי שלה.
3. להכנס לעיר מתל אביב או מודיעין בשעות האלה, זה קשה, יקר ולוקח חצי יום. בקיצור לבוא למשחק גדול של הפועל זו לוגיסטיקה יקרה ומסובכת
הוא רוצה 10 אלפים ומתחרפן כשלא מקבל אותם
ירושלים כבר הייתה במספרים גבוהים יותר של קהל, למרות שרוב הסיבות פה תפסו גם אז (אולי חוץ מהכדורגל). אז סיבה מרכזית אחת היא הצלחה ומומנטום ספורטיביים - אנשים מגיעים יותר כשיש קבוצה אטרקטיבית, משחקים מול יריבות חזקות וגם הצלחה, ברגע שבאת למשחק והיה נצחון מרשים באנרגיות טובות סיכוי טוב יותר שתגיע למשחק הבא. ירושלים די הגיעה לשפל בשנים האחרונות מהבחינה הזו, ורק העונה מתחילה להתאושש. מזכיר שתחילת העונה הייתה עדיין מאד חלשה בהיבט הזה, כלומר זה משהו שלוקח זמן. אם הכיוון הזה יימשך כמות הקהל תגדל בהדרגה.
לגבי סיבות 2 ו-3 - הן למעשה אותה הסיבה, וזה שחלק גדול מהקהל הפוטנציאלי צריך להגיע מחוץ לעיר וזה קשה. בתור מי שנוסע עם הילדים מהמרכז, זה אכן יקר ומסובך. לא רק הנסיעה, גם העדר החנייה הנגישה מוסיף קושי משמעותי (לנסיעה של שעה מוסיפים עוד רבע שעה הליכה לכל כיוון מאיפה שחנית לאולם). הרכבת לטעמי לא פתרון רלוונטי, לפחות לא כזה שחוסך זמן door to door. זה בהחלט משהו שהקבוצה יכולה וצריכה לטפל בו יחד עם העירייה. אם אפשר לצמצם את הזמן עד לאולם עצמו, שעם פקקים וחנייה לוקח משהו כמו שעה וחצי, לבערך שעה זה יכול להיות משמעותי.