Lakic כתב:
למי שעוד לא ראה, סרטון של דקה שבו יריב לוין מאשר כי ההצעה שהם הביאו בהתחלה, היא אנטי דמוקרטית.
https://twitter.com/attilus/status/1642 ... MqYQA&s=35עריכה:
עלק ידעו על מה הם מצביעים
עלק הגה רפורמה 20 שנה
עלק ועלק. הכל שקרים.
הבחור הזה טינף בפה הכי מסריח שיש על על חצי עם במשך שלושה חודשים.
כל הסתומים של הליכוד שאמרו שידעו על הרפורמה, הביעו נכונות להצביע בעד מהלך אנטי דמוקרטי שהיה משנה פה את המשטר.
אנטי דמוקרטית זה לא מדויק
הוא אמר שיש רכיב מסוים ברפורמה, שיכול לאפשר פתח להשתלטות של הממשלה על בגצ. טענה אחת בשמאל שעלתה בועדות גרמה לו לשנות דעתו שכל קנדציה ימונו רק 2 שופטים על ידי ועדה עם רוב לקואליציה. וכך כעבור מספר ממשלות, בגצ יהיה מגוון מאוד
כמובן יתכן שזו עז. זהו דרכו של מו"מ. רוב השמאל יודע שיש צורך בקיום רפורמה מוסכמת בבגצ, ואף על פי כן נבחריו מכפישים חצי עם (אהמ לפיד) ומציגים כאילו המצב הנוכחי הוא דמוקרטיה במיטבה . גם זו עז. אל תיקח עזים ללב. ככה מנהלים מו"מ. ואכן הליכוד מיוזמתו ללא הידברות ללא רצון בשמאל לשיח, ירד מהחוק המקורי ושינמך ל2 שופטים בקדנציה אפילו שהיה ברור שההפגנות לא יעצרו ומנהיגי השמאל ימשיכו לשפוך שמן למדורה
בנוגע להכפשות חצי עם, תזכיר לי את מי? ממתי האליטה זה חצי מדינה?
והנה , קצת על השמאל הכה לא אלים וכה נאור וכה ליברלי ומוסרי
ודרך אגב אני מאמין לתושבי מודיעין , מלח הארץ של ממש. ולא לתומכי סרבני טייס שמבחינתם שתשרף המדינה ותושביה , אם לא תתקבל דעתם הפוליטית
ציטוט:
ד', שכנו של לוין: "אנחנו מכירים את יריב. הוא אדם מדהים. בלי קשר לדעה פוליטית, אנחנו מעריכים אותו מאוד, אדם נעים הליכות, משפחתו מקסימה ואהובה מאוד, אנשים שקטים.
אתם שמגיעים להפגין מול הבית שלו, הבית הפרטי שלו, שוב ושוב עם הרמקול שלכם, נמאסתם. לכו תפגינו בכנסת. עומד קומץ מאוד קיצוני ושונא. בעיקר הם שונאים. תנסה להגיד להם מילה והם מתנהלים כאילו בקרב. זה לא מכוון נגד יריב, זה הכל נגד ביבי. הם צועקים "כלבלב" ואמירות מסוג זה – פשוט גועל נפש.
הם גם לא אומרים בנימין נתניהו, הכל אצלם זה "הביבי שלך", "הנאשם", שיח דוחה, פשוט בא להקיא. הם מפרסמים הפגנות בשבע בערב, שעות שיש כאן הורים שמנסים להשכיב ילדים לישון, פשוט ברור לנו שהם מתכוונים למרר לנו את החיים. גם כשאנשים הגרים באזור כותבים להם שלא צריך להפגין תחת בית פרטי, הם עונים "צריך, צריך" ולא רואים בעיניים, פשוט לא אכפת להם מכלום. כל מי שחושב שונה מהם הוא פשוט האויב. נורא. חסרי כבוד".
דלית הגרה בסמיכות: "המפגינים שרים: ׳יריב לוין הבושה של מודיעין׳, עם רמקול! גועל נפש! אני לא יודעת איך אפשר. קוראים לו חלאה בקבוצת הפייסבוק של העיר, כותבים "ימח שמו". זו לא העיר בה חינכתי את ילדיי, זה פשוט דוחה אותי! אני נחרדת מכמות הפוסטים מלאי השנאה וההסתה בעיר שלי, עצוב מאוד