סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
em28 כתב:
אתמול היו בארנה אוהדים מליטא, אני חושב של ז'לגיריס.
סיפרו שמבחינתם וונה, מאיירס, ספידי ובטח דיז'יקואצ' הם אגדה שמדהים שהתקבצו בקבוצא אחת.

תמונה

דז'יקיץ' וספידי היו בריטאס עונה אחת כל אחד, בנפרד. מייריס מעולם לא שיחק בליטא. וונה היה בז'לגיריס כמה שנים. לא יודע מה הופך את המיקס הזה לאגדה בקבוצה אחת, אבל מילא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 6:50 pm 
Sophomore

לא רואה שבריימו&הנקינס זה שילוב טוב גם בהתקפה - זה עוד מאותו דבר, פחות אבל יותר.
פחות גובה, פחות טכניקה, יותר פקק בצבע, יותר גיל, יותר דבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 8:41 pm 
Sophomore

em28 כתב:
לא רואה שבריימו&הנקינס זה שילוב טוב גם בהתקפה - זה עוד מאותו דבר, פחות אבל יותר.
פחות גובה, פחות טכניקה, יותר פקק בצבע, יותר גיל, יותר דבק.

ושוב, איך זה פחות טוב משני השילובים שמחזיקים את רוב הדקות אצלנו - הנקינס-מייריס או הנקינס-שגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:03 pm 
מנהל פורום

שני הרכבים הרבה יותר ניידים, אין בכלל מה להשוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 11:25 am 
Sophomore

מייריס ושגב יותר ניידים מבריימו? לא רואה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:52 pm 
מנהל פורום

די נו
הרבה יותר ניידים ומהירים, בטח מבריימו הנוכחי

תכלס, נשאר לאהוב את הזיכרונות הנעימים שבריימו הותיר אצלנו, אבל כשחקן פעיל, הוא פג תוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 2:20 pm 
Sophomore

אני לא ראיתי את בריימו של העונה הנוכחית וגם לא סגור אם באמת לייחס היכולת שלו לגיל או לסיטואציה השולית שלו במכבי.

לגבי השנים הקודמות אני באמת לא מבין על מה מדברים. כל ההגנה שלנו בעונות קטש ועד הלפרין הייתה מבוססת על זה שבריימו יכול לשמור כמעט כל גארד בחילוף. אאלט לפעמים אצל קטש אפילו היה מתחיל בשמירה על הרכז.

בכל מקרה אני מקבל את זה שעכשיו/העונה או לא יגיע אלינו ושבעונתה הבאה על סף גיל 35 אולי זה כבר מאוחר לבנות עליו לתפקיד מרכזי. אבל הוא לגמרי טייפקאסט השחקן שהייתי רוצה שיחפשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 2:55 pm 
מנהל פורום

לוקח מהפוסט שלך את "טייפקאסט"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 3:10 pm 
Junior

אפשר פנטזיה ראשונה לעידן אדלסון? רודיונס קורוקס. פנטזיה צנועה בתקציב הגיוני, דז׳יקיץ׳ יאהב, אפשר אפילו להשאיר את מייריס שיהיה לו חבר לטבי. כמו סנדר ונה רק שחקן אדיר במקום שחקן גרוע. אמן כן יהי רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 3:38 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
אפשר פנטזיה ראשונה לעידן אדלסון? רודיונס קורוקס. פנטזיה צנועה בתקציב הגיוני, דז׳יקיץ׳ יאהב, אפשר אפילו להשאיר את מייריס שיהיה לו חבר לטבי. כמו סנדר ונה רק שחקן אדיר במקום שחקן גרוע. אמן כן יהי רצון.

איתך במאבקך הצודק
דאנג'ן מוסא של ה BCL
איפה חותמים

לא קוראים לו מתן אדלסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 6:34 pm 
Hall of Famer

עידן במובן של Era, לא של השם של הבן של שום יצחק.

דאנג'ן מוסא זה חתיכת יציאה פרוידיאנית אחי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 7:19 pm 
Sophomore

את ההשוואה למוסה עשינו פה לפני המשחק בשטרסבורג, קורוקס הגיע אחרי רצף של משחקים חמים (כולל בארינה) והתוצאה היתה 0 נקודות ב-27 דקות. אולי זו העת להחמיא לאקיל מיצ'ל על התקופה המצוינת בשבועות האחרונים ולציין שהוא עשה קציצות מהנקינס במשחק מס' 1. בכל אופן, קורוקס חזר מאז לתלם אבל סימני השאלה בנוגע למחויבות ההגנתית שלו שרירים וקיימים. ראיתי אותו מנסה לשמור קצת את וומבניאמה השבוע, קשה להאשים אותו אבל נאמר בעדינות שזה לא הלך.

איזו עונה ביזארית של שטרסבורג. התחילה בליגה עם 7-1 שלילי, הגיע באנקי ורצה 2-9 חיובי ועכשיו שוב 6-1 שלילי, אבל באמצע המלטדאון הזה מצאה זמן לנצח את בון במשחק מס' 1 ולהנחיל לה הפסד ראשון מאז בריאת העולם, ובכלל באירופה היא היתה יציבה לכל אורך הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 7:22 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
עידן במובן של Era, לא של השם של הבן של שום יצחק.

דאנג'ן מוסא זה חתיכת יציאה פרוידיאנית אחי.

:-)
הישר מעולמו התחתון של פרויד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2023 8:12 pm 
מנהל פורום

כן, אם קורוקס היה יותר יציב אז הקלישאה שהוא בטח היה משחק בליגה אחרת הייתה נכונה לגביו
תחושה שלי שדז'יקיץ' מוכן להתפשר על שחקנים פחות מוכשרים ובתנאי שיהיו יותר יציבים, אז אולי קורוקס לא הטיפוס שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 1:37 am 
Sophomore

כי ונה יציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 4:51 am 
מנהל פורום

במאמץ? כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:41 am 
Junior

אחרי אתמול רנדולף חייב להיות בתכניות לשנה הבאה. גם המשחק, אבל בעיקר החיבור לקבוצה, עיר ואפילו למדינה. להחתים עכשיו לשנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:15 am 
Freshman

לגמרי, הוא לא עושה שום דבר יוצא דופן אבל שחקן אול ארואנד שכל קבוצה צריכה, יכול להתפתח לדווין סמית׳ שלנו ולהשאר לכמה שנים (גם בגיל הנכון).
ֿ
אגב שמו אותנו בפינה בעייתית פיבא, זה פחות הבחירה בין המפעלים שדומים ברמתם אלא התיזמון, בעלים חדש, היערכות מחדש וזה ממש מוקדם להאנס לקחת את ההחלטה עכשיו.
אין מידע על אילו קבוצות יהיו באיזה מפעל שנה הבאה ושיטת המשחקים שמשתנה כל כמה שנים (לצורך העיניין אם יש לנו תקציב גדול והיורוקאפ חוזר לסדרות/בית חוץ בשלבים המאוחרים זה לטובתנו לכאורה).
הם לוקחים הימור אופורטוניסטי כי להביא את הפיינל פור לירושלים אמור ליהיות פרס על 5 שנים במפעל שהימרנו עליו שהיה עוד נחות יחסית, לא תנאי להישארות.
בכל מקרה אם אני אדלסון אני מסכים להתחייבות רק לשנה נוספת, ומשאיר גמישות לקראת ההרחבה הצפוייה של 24/25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:37 am 
Hall of Famer

כמה שאני חושב על זה,לאדלסון אין ברירה אלא להכנע לפיב'א.
סירוב , פיינל פור במאלאגה (שיגמר,מן הסתם, בהדחה) ועונה ביורוקאפ שגם היא ,מן הסתם, תסתיים ללא יורוליג, זה חתיכת wrong foot להתחיל את היחסים שלו עם המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:43 am 
Sophomore

הנווט כתב:
לגמרי, הוא לא עושה שום דבר יוצא דופן אבל שחקן אול ארואנד שכל קבוצה צריכה, יכול להתפתח לדווין סמית׳ שלנו ולהשאר לכמה שנים (גם בגיל הנכון).
ֿ
אגב שמו אותנו בפינה בעייתית פיבא, זה פחות הבחירה בין המפעלים שדומים ברמתם אלא התיזמון, בעלים חדש, היערכות מחדש וזה ממש מוקדם להאנס לקחת את ההחלטה עכשיו.
אין מידע על אילו קבוצות יהיו באיזה מפעל שנה הבאה ושיטת המשחקים שמשתנה כל כמה שנים (לצורך העיניין אם יש לנו תקציב גדול והיורוקאפ חוזר לסדרות/בית חוץ בשלבים המאוחרים זה לטובתנו לכאורה).
הם לוקחים הימור אופורטוניסטי כי להביא את הפיינל פור לירושלים אמור ליהיות פרס על 5 שנים במפעל שהימרנו עליו שהיה עוד נחות יחסית, לא תנאי להישארות.
בכל מקרה אם אני אדלסון אני מסכים להתחייבות רק לשנה נוספת, ומשאיר גמישות לקראת ההרחבה הצפוייה של 24/25.

לגמרי מסכים לגבי החתמת רנדולף (יש מצב שיהיו לו הצעות יורוליג) וגם לי דווין סמית' הוא המודל שעלה לי לראש. בנוסף במשחקים האחרונים הוא גם מראה שהוא מופיע למשחקים גדולים שזה גם פרמטר חשוב...

לגבי המפעל בשנה הבאה, אני בכללי חושב שה-BCL עדיף והיורוקאפ בשיטה הנוכחית פשוט מזעזע.. ולכן אם אין אופציה ללכת ליורוליג (ליותר מעונה) הייתי בכל מקרה מעדיף BCL. בלי קשר, אנחנו בעונה קסומה ובארנה כמו של אתמול אשכרה יש לנו סיכוי לתואר אירופי. זה אירועי של פעם ב-20 שנה ולא הייתי מסכן אותו בשביל ללכת ליורוקאפ שנה מוקדם יותר (מקסימום שנה אחרי).

אידיאלית נגיע איתם להסכם שנשארים אצלהם אלא אם כן נוכל להיכנס ליורוליג. ויותר מזה לא ברור לי גם מה בדיוק המשקל של חהתחייבות כזאת הרי זה לא שיש כרטיס שחקן שהם יכולים לא לשחרר או משהו כזה... אם בסוף כן תעלה הזדמנות ונרצה לוותר על ה-BCL מקסימום זה ייגמר בקנס...עדיף את זה מאשר לסכן הסיכויים שלנו לקחת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:15 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
כמה שאני חושב על זה,לאדלסון אין ברירה אלא להכנע לפיב'א.
סירוב , פיינל פור במאלאגה (שיגמר,מן הסתם, בהדחה) ועונה ביורוקאפ שגם היא ,מן הסתם, תסתיים ללא יורוליג, זה חתיכת wrong foot להתחיל את היחסים שלו עם המערכת.

אחרי שנדמה היה שהפיינל פור יתקיים בישראל, כעת פיב"א החליטה לתת את זכות האירוח למלאגה. הסיבה: הבעלים מתן אדלסון סירב להתחייב לפיב"א למספר שנים שהקבוצה תישאר בליגת האלופות של פיב"א, ולכן הפיינל פור לא יתקיים בישראל.
מקור
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=435286

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:27 pm 
מנהל פורום

אדלסון הראה שהוא טיפש לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:32 pm 
Junior

לא חושב שהוא טיפש. התחייבות לעונה אחת זה עוד סביר, לדרוש חוזה חדש ל3-5 שנים - למה שייענה בחיוב?

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:35 pm 
Hall of Famer

red כתב:
לא חושב שהוא טיפש. התחייבות לעונה אחת זה עוד סביר, לדרוש חוזה חדש ל3-5 שנים - למה שייענה בחיוב?
ֿ

צודק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:36 pm 
מנהל פורום

כי היורולוג הוכח בעליל כלא אפשרי, מעבר למעמד סוג ב' שאתה מגיע איתו
כל העניין בספורט זה רוממות הרוח שיש סביב הקבוצה שאתה אוהד בהפסדים ובנצחונות
איזה מין דבר זה לשחק שמפעל שאתה נחות בו בהגדרה
לא סתם נחות, מי שמשפיל אותך על בסיס יומי, זה שימעון מזרחי, הוא ולא אחר

לשחק שם, כדי להגיע ליורוליג, זה שיא של השפלה עצמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Hacohen, oren_80, uriel17 ו 89 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: