סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 3:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 10:58 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוניק כתב:
אם אני לא אוהד של הפועל זה אחד המשחקים המהנים לצפייה המון האסל, חסימות, גוף ושופטים שנותנים לזה לקרות, פליאוף אמיתי. הנקינס אמנם היה חלש התקפית אבל הגנתית היה שם בכל פוזשן.
מי שניצח את המשחק הוא אותו שחקן שנח שלשום.
יהיה קשה מאד באתונה. מאד.

ואם אתה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:03 pm 
Sophomore

קורנליוס 0/6. יש לו ימים כאלה, אבל סביר להניח שזה יהיה קצת יותר טוב. והנשיקה והחיבוק של דזיקיץ תוך כדי הרבע הרביעי, וואו, רגע גדול לפנתיאון.
הנקינס 1/7. ועם יותר אסיסטים (3) וחסימות (3) מנק' (2).
שני השחקנים עם ה+- הטוב בקבוצה, שגב (+14) וקרינגטון (+11), שיחקו הכי מעט בקבוצה. לא לגמרי מבין את ההיגיון בשימוש המועט בשניהם, גם כשאני ממש מנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:05 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
יוניק כתב:
אם אני לא אוהד של הפועל זה אחד המשחקים המהנים לצפייה המון האסל, חסימות, גוף ושופטים שנותנים לזה לקרות, פליאוף אמיתי. הנקינס אמנם היה חלש התקפית אבל הגנתית היה שם בכל פוזשן.
מי שניצח את המשחק הוא אותו שחקן שנח שלשום.
יהיה קשה מאד באתונה. מאד.

ואם אתה כן?

אז אני רוצה לראות את הקבוצה שלי מנצחת.

קצת קשה יככה להינות מהמסביב. בפרט כשהפיזיות והשחרור שהשופטים נותנים, גורמים לרגעים שנראים מביכים כמו הדאנק של הנקינס, והיבודי המתפרצות של מאיירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:11 pm 
Freshman

טוב פיספסתי את הראשונה אז ראיתי בעיקר טעיות של שחקנים בשלישי שאין מה להוסיף עליהן וספידי סמית׳ אחד ברביעי.
בכל זאת על דז׳יקיץ׳, אחד המאמנים הכי עקשנים שראיתי:

נשים בצד את ההתעקשות על קורניליוס שבכל זאת לקח יותר זריקות ממה שהיה צריך בגלל שהמשיכו למסור לו למצבים שהוא לא אמור לקבל (בטח לא היום).
אבל יש משהו באמת הזוי בזה שהוא ממשיך להצליח עם מהלכים כ״כ קריטיים שלכאורה אין בהם הגיון וכמעט כל מאמן אחר היה נצלב עליהם:
אף אחד לא מסוגל לשלוט במשחק בסגל הזה חוץ מספידי? בוא נוציא אותו ל7 דקות מאמצע השלישי (המציאות: הגיע רענן והשתלט על הרביעי).
קרינגטון מתחיל להתחמם קצת אחרי כמעט שני רבעים של רק החטאות ולקלוע באזר ביטר בשלישי? בוא נייבש אותו כל הרביעי (המציאות: ניצחון).
זה כמעט כאילו הוא רוצה להוכיח שכל ניצחון יגיע רק מהגנה, וזה כנראה נכון לסגל הזה אבל אני תוהה אם לפעמים הקשנות שלו עושה דברים קשים יותר משצריך.

הפועל קבוצת הטרנזישן הכי גרועה שראיתי בחיים, עונה שלמה שיוצאים להתקפה מהירה וכמעט בנוהל מתקפלים אחורה להתקפת 20+ שניות.
בכלל ההתקפה של הפועל זה כאב לעיניים וכמו שאמרתי בעבר, מרחם על כל אוהד כדורסל נייטרלי שצריך לחזות בזה, אם יש, וכמובן על אוהדי היריבות.
אבל וואלה זה עובד, והקבוצה הזו גורמת לאמץ תובנת כדורסל חדשה שהגנה מתחילה בהתקפה:
תשחק באופן עיקבי, סיזיפי וכמעט אובססיבי כדורסל איטי, התקפות ארוכות ומתסכלות (את עצמך) והיריבה תגרר לאותו דבר, מנטרל את הרצון והיכולת שלה לרוץ ככלל ולהכנס לקצב בפרט.
זוועת עולם מתוקה, המאמן הקומוניסט הזה (חוץ מהבטן) פשוט מאתגר את כל מה שחשבתי שאני מבין על כדורסל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:11 pm 
מנהל פורום

מלאגה משמידה את מורסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:17 pm 
Junior

פיתחתי לי מנהג לראות את מסיבות העיתונאים הדלוחות האלה בסוף משחק, שלא שומעים את השאלה ובסוף המאמן עונה ״כן״. דז׳יקיץ׳ זה בדרך כלל תענוג, אבל עכשיו ספידי סמית׳ גם היה הצגה. הרבה מאוד דיבורים של ״לא נותנים לנו קרדיט״ גם על הקבוצה באופן כללי, אבל בעיקר על אור קורנליוס. ״זה בולשיט שלא מדברים עליו כעל שחקן ההגנה הכי טוב בליגה, זה מתחיל ממש לעצבן אותי״ וכו׳ וכו׳. באופן כללי - ספידי סמית׳. אני חושב שמעבר לכל היתרונות והחסרונות המקצועיים שלו מדובר בשחקן עם אופי מטורף.

מהצד של דז׳יקיץ׳ גם הוא עף על קורנליוס ונראה שאחד הדברים שהוא מכניס לשחקנים, כמו שהיו אומרים על מוריניו בזמנו, זה את התחושה הזאת של כל העולם נגדנו, אף אחד לא סופר אותנו ובואו נעלה למגרש ונסתום לכולם את הפה.

מהמשחק נהניתי מאוד. ברור שהרבע הראשון היה אנומליה ואין הרבה מה לדבר עליו. אא״ק קבוצה קשוחה ויהיה קשה מאוד ביוון, אבל העונה הזאת ממשיכה להיות אחת העונות הכי טובות של הפועל בהיסטוריה ובטח הכי מפתיעה.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' אפריל 04, 2023 11:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:27 pm 
Hall of Famer

מי היה זה שדזיקיץ אמר עליו בסוף - איי מיס הימ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 11:40 pm 
Hall of Famer

בשולי הדברים, המתאם בין שלשות של מייריס לנצחונות נותר מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:00 am 
Freshman

איזה משחק קשה. שתי קבוצות עם הגנת ברזל, ובניכוי הרבע הראשון היינו פחות טובים היום
צריך למצוא דרכים להפעיל את הנקינס, אאק התמקדו בו היום אבל גם הייתה לי תחושה שוויתרו מהר מידיי על להפעיל אותו בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:01 am 
מנהל פורום

אורן כתב:
בשולי הדברים, המתאם בין שלשות של מייריס לנצחונות נותר מושלם.

באופן כללי מייריס היה השחקן הכי טוב של הפועל היום. מה שהסביר את הספסול שלו ככה"נ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:05 am 
מנהל פורום

אותי מדאיג יותר מהכל ה3:0 של הנקינס מהעונשין וה41% עונתי
מסדר לאאק טקטיקה מצויינת למאני טיים באתונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:08 am 
Hall of Famer

למה להם לעצור אותו בעבירות אם הצליחו לעצור אותו בלי עבירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 1:08 am 
Sophomore

תוכנית ב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 1:48 am 
Sophomore

לא יודע מי קלט את זה (במגרש ראו) אבל אחרי אחת הזריקות ההזויות של קורנליוס , ג'יקיץ קרא לקרינגטון לחזור למגרש.
אבל אז היתה החטיפה שהובילה לדאנק של קורנליוס והמאמן החזיר את קאדין לספסל עד הסוף.

לדעתי אחד מ3:
1. קאדין לא היה בשיא הבריאות , אולי מחלה אולי פציעה קלה והוא העדיף לשמור אותו אם אפשר.
2. קאדין עשה טעות כשנכנס בהגנה כשעבר אנדר בחסימה ולא אחרי השחקן שלו , ג'יקיץ בתגובה צעק על הספסל על שגב ובראון אבל מאותו רגע לדעתי קאדין שיחק ממש מעט.
3. אולי המאמן רוצה לשמור כלים למשחק הבא מולם, שיהיו לו הפתעות שלא נראו במשחק הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 7:29 am 
Junior

הפועל ירושלים היא לימוז' המודרנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 7:33 am 
Freshman

אפשר להנות מכך שקבוצה עם 7 זרים במשחק פלייאוף קריטי צמוד נותנת 50 דקות לישראלים, כולל שניים שמשחקים כמעט כל הרבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 7:59 am 
Hall of Famer

אורן כתב:
למה להם לעצור אותו בעבירות אם הצליחו לעצור אותו בלי עבירות?

כשאני חושב על זה, חבל לבזבז את.ההזדמנות לעשות האק דה זאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 8:15 am 
מנהל פורום

בדיוק, לא לחינם הלך השם אצל המחטיא עונשין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 1:33 pm 
Freshman

איזה כיף להיות בארנה במשחק כזה..אחלה אווירה.
אפשר להיות אופטימיים כי לא כל יום הנקינס וונה יהיו כל כך חושך..וכמו שאומרים בהגנה אין יום רע
מה שעצבן אותי זה השימוש בקרינגטון..לא ברור מדוע סופסל ברבע הרביעי אחרי שדווקא הוא בסוף הרבע השלישי עשה מהלכים טובים ובסוף גם קלע שלשה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 1:49 pm 
מנהל פורום

במשחק המקביל ברבע הגמר, מאלגה 83 מורסיה 67 בריזואלה 19 נק
היום: בתשע, בון מארחת את סטרסבורג ובתשע וחצי טנריפה מארחת את מנרסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 9:59 pm 
מנהל פורום

לא פשוט למקומיות היום
פדרו מרטינז מוביל 34:23 על טנריפה בטנריף
ו40:41 לבון על סטרסבורג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 11:38 pm 
מנהל פורום

אז בון עם הפסד ראשון מאז בריאת העולם 77:76 לסטרסבורג. חתיכת הפתעה, אם כי הסבירות שקבוצה שלא משופשפת במעמדים האלה תהיה פגיעה יותר, קיימת.
בטנריף, המקומית התגברה בקלות יחסית הפיגור בן 11 הנקודות שהוזכר לעיל. 84:91 שמרדיני 18 נק במנרסה הרדינג 21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 12:27 pm 
Sophomore

הקאמבק של שטרסבורג אתמול זה משהו לפנתאון.

הגרמנים הובילו ב8 הפרש, 3 דקות לסיום וב6 הפרש עם כדור ביד 2 דקות לסיום. כל זה באולם הביתי שלהם כששטרסבורג עם 5 עבירות קבוצתיות ובון רק עם אחת!

1:10 לסיום הגרמנים מובילים ב4 הפרש, עדיין פוזיציה מעולה לניצחון לכל הדעות.

מכאן הצגה מדהימה של קין, סל קשה לשתי נקודות, עצירה ואז שלשה דרמטית בפרצוף של השומר שמעלה את שטרסבורג ליתרון נקודה. קין קלע את כל 9 הנקודות האחרונות של הצרפתים בהתמודדות.

מהצד השני שורטס במשחק ענק אבל נעצר בדקות הסיום, החטיא עונשין מכריע ולא הצליח לייצר נקודות ב2 הפוזשנים האחרונים של המשחק למרות מיסמאץ' חלומי מול שומר גבוה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 1:31 pm 
מנהל פורום

סטרסבורג די טובה בקאמבקים, זוכר את זה שמול חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 7:52 pm 
Sophomore

בון לא עשתה שום מאמץ להוציא את הכדורים האחרונים מהידיים של מרקוס קין. אפשר להגיד שזו נאיביות של מועדון קטן ושלספרדיות זה לא היה קורה, ואפשר להגיד שזו חוסר התמצאות בסיטואציה של משחק צמוד של קבוצה שרגילה לנצח משחקים ב-30. האולם היה מלא (בכמה צופים? מי יודע, זה לא משהו שפיב"א נוהגת לציין) כולל יציע מעודד מכובד, אבל יש שם אפס לחץ על השופטים ובהתאם שטרסבורג קיבלה שריקה תמוהה למדי לפאול בלתי-ספורטיבי לקראת הסוף שהחזיר אותה למשחק. לשם השוואה, האוהדים של אא"ק כבר התחילו את הלחץ ברשתות החברתיות, הם תחת הרושם ששוב דפקו אותם (יש איזו שופטת יווניה שנואה עליהם במיוחד ששפטה מול פאוק) ושפיב"א חייבת לגלות "כבוד" למועדון עם היסטוריה כ"כ מפוארת.

טנריפה לא התגברה בקלות על מנרסה, זה היה משחק באמת תחרותי וצמוד שהוכרע באסיסט גאוני של הוארטס לאברומייטיס לקראת הסיום. טנריפה חסרה את חיימה פרננדס וחואן סאסטרה (שניהם אמורים לחזור בקרוב) ובלעדיהם אין לה את העומק שמחסל יריבות. הוארטס אוטוטו בן 40, דורנקאמפ בן 37, שרמדיני בן 34 ואברומייטיס בן 33, כולם שיחקו סביב ה-30 דקות, זה ממש לא הקטע שלהם. אגב, פרננדס יהיה בן 30 ביוני והוא שחקן הרוטציה הכי צעיר שם, זה נתון פסיכי שלא קלטתי.

מלאגה תנצח במורסיה. לפי איך שהמאמן שלהם נשמע אין להם ממש עניין לחזור לטבח נוסף במשחק 3. "מתעסקים באובראדוירו", כאילו שבליגה נשארו להם שאיפות.

ראיתי שידור חוזר של הפועל, מה נגיד - הקטע של ספידי עם קורנליוס (בראיון אחרי המשחק, במסיבת העיתונאים, בחמישיות) מתחיל להיראות קצת OCD. חוץ מזה, שאלת תם: האם גור שלף הוא פרשן הכדורסל הכי טוב בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס, עופר האדום ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: