סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אי שם למטה
וושינגטון, אורלנדו ואינדיאנה בדיוק באותו המאזן
פורטלנד עם ניצחון אחד פחות, ובמשחק הקרוב מול סן-אנטוניו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:49 pm 
מנהל פורום

יש משהו ביוטה שמזכיר לי את בוסטון ששידרגה יכולת של שחקנים כמו ברדלי או אייזה תומאס בזמן ששיחקו אצלה
THT נראה כמו שחקן בכיר פתאום 23 4 7 במשחק הזה ו25 נק בממוצע למשחק ב5 המשחקים האחרונים

אולי זה איינג' שמצליח למצוא את הכימיה שמשדרגת יכולות אישיות של שחקנים בינוניים
בכל מקרה יוטה מוציאה כדורסל נהדר מעצמה גם אחרי שמסרה את ביזלי וונדרבליט וגם אחרי שהשיבה את מרקונן וקסלר, אתמול היה זה שאמיניץ בחירה גבוה יחסית של הספרס שלא התפתחה שנתן משחק מצוין

לייקרס?
תשמעו, היו שם דקות של שואו טיים של ממש, לפני שיוטה הלחיצה אותם, הם היו עסוקים במסירות פנסיות של מאחורי הגב וכאלה
אוסטין ריב עשה קפיצה והוא כאן כדי להשאר
אומנם זו הקבוצה היחידה שאני שונא אפילו יותר מבוסטון וקצת פחות ממכבי אבל היציאה שלהם משאול תחתיות למקום שישי או שביעי ראויה להערכה מקצועית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:56 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יש משהו ביוטה שמזכיר לי את בוסטון ששידרגה יכולת של שחקנים כמו ברדלי או אייזה תומאס בזמן ששיחקו אצלה
THT נראה כמו שחקן בכיר פתאום 23 4 7 במשחק הזה ו25 נק בממוצע למשחק ב5 המשחקים האחרונים

אולי זה איינג' שמצליח למצוא את הכימיה שמשדרגת יכולות אישיות של שחקנים בינוניים
בכל מקרה יוטה מוציאה כדורסל נהדר מעצמה גם אחרי שמסרה את ביזלי וונדרבליט וגם אחרי שהשיבה את מרקונן וקסלר, אתמול היה זה שאמיניץ בחירה גבוה יחסית של הספרס שלא התפתחה שנתן משחק מצוין

איינג' לא "מצליח למצוא כימיה".
לרוב הוא יודע לבחור מאמנים טובים שמצליחים להוציא את המירב מהשחקנים שלהם.
באופן נקודתי, אני לא חושב שצריך להתלהב יותר מ-THT כל עוד הוא עם פחות מ-30% שנתי לשלוש..
הוא שחקן מוכשר אבל הוא כנראה קרוב יותר להיות מחוץ לליגה מלהגיע לעמדה של שחקן בכיר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אפריל 05, 2023 1:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 12:59 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
בראון לא שיחק

נכון בלי בראון, ועדיין פילי הייתה צריכה כמות נקודות חריגה לעונה מפי ג'י טאקר, ויכולת מפלצתית של אמביד. ככה שבוסטון לא צריכה להיות בפאניקה מההפסד הזה. חוץ מזה האיבוד של מקסי, הייתה למעשה עבירה על מקסי שהשופטים פספסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 1:02 pm 
Hall of Famer

בוסטון בטח לא צריכה להיות בפאניקה מכל הפסד בעונה הסדירה.
אני כאמור לא חושב שפילי מאיימת יותר מדי בפלייאוף. יש לה סיכוי אבל נמוך, אני לא מאמין בסגל שלהם מסביב לאמביד.
מקווה לטעות בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 2:23 pm 
Hall of Famer

אמביד היה במשחק מדהים.
גרנט וויליאמס לא מסוגל לשמור אותו.
גם קורנט לא ממש.
הורפורד שמר אותו ממש טוב אבל אמביד קלע בכל זאת.
כשחושבים על זה, Robert Williams לא שיחק.
טוביאס האריס (וגם מקסי) במשחק אומלל למדי.
באופן כללי, פילי זה אמביד ופה ושם שלשות סטפ בק קשות של הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 4:21 pm 
Hall of Famer

למה דווקא את רוברט וויליאמס כתבת באנגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 4:38 pm 
Hall of Famer

קופי פייסט מהאתר שבו הייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 9:50 am 
מנהל פורום

כל לילה בלילות הקרובים מקרב אותנו לפתרון תעלומת סדרות הפלייאוף
דלאס מנצחת בשעה טובה, עם שני מוסקטרים. קיירי 19 נק ברבע הרביעי, לעומת 0 מלוקה באותו רבע. היחיד שקלע באותו רבע חוץ מקיירי היה ווד
ברבע השלישי, עדיין היה יתרון 13 לקינגס, אבל דלאס נכנסו לאטרף של מלחמה על כל כדור ויום קליעה של קיירי סגרו עניין.
הסיפור על החוסר רלוונטיות של דלאס כקבוצת פלייאוף המשיך לקבל הוכחות, 22 ריבאונד התקפה לקינגס, 30:14 נק בהזדמנות שנייה.
דלאס עכשיו באותו מאזן כמו אוקלהומה, אבל עם נחיתות בשובר שוויון
מה שכן, לדלאס יש את שיקאגו וסן אנטוניו בבית בעוד לOKC יש יוטה בחוץ וממפיס בית
הסקדואל של דלאס הרבה יותר קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 9:53 am 
מנהל פורום

סדרה אחת ידועה כבר והיא ניו יורק קליבלנד
בא לי שהניקס יעשו חצי גמר העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 10:16 am 
מנהל פורום

יש המון משחקים עם הרכבים מוזרים של קבוצות שהמיקום שלהם לא ישתנה עד סוף העונה
כמו בוסטון עם האוזר ומוסקלה בחמישיה, אבל לא בכך עסקינן

המשחק של הלילה היה הדרבי של לוס אנחלס
חד צדדי זה קצת קשוח מידי, אבל למעט יתרון קטן של הלייקרס בדקה השלישית, הקליפרס הובילו כל המשחק ובהפרשים נחמדים, רק בסוף הייתה ריצה של הלייקרס שצמצמה קצת. קאווי, היה מצוין ממש כמו שהוא אמור היה להיות בספר. פאול חזר ויש כוח אש לקליפרס, בונז השתלב ברוטציה והתחיל להבין מה רוצים ממנו. טיי לו, שאני מאוהב בו, הצליח לעשות אפילו מווסטברוק שחקן תורם וסולידי
אז מה הבעיה של הקליפרס?
קאווי והבריאות שלו, וזה שפול פצוע
לשתי הקבוצות מחכה מפגש מול פיניקס, האלופה הבטוחה שבדרך.
הלייקרס איבדו כמעט סופית סיכוי להחלץ מהבאסה והעומס של הפלייאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 11:07 am 
מנהל פורום

וויגאנס בחוץ עד סוף העונה הסדירה
כך, קר
ניו אורלינס מנצחת את ממפיס עם שיא קריירה של הרב ג'ונס
35 נק. בעונה הקודמת, עונת הרוקי שלו, הייתי מוכן להשבע שהוא תוך 5 עונות לכל היותר DPOY עכשיו אני קצת פחות בטוח. בעיקר הפאסיביות. כלומר הוא לא מנהיג הגנתי כמו דריימונד וסמארט.
ואם כבר בהרב עסקינן, למה שלא נציין את בציר 21 של ניו אורלינס. הרב ג'ונס מהסיבוב השני ומרפי השלישי שלמיטב זכרוני הוא איפה שהוא בסוף הסיבוב הראשון. שזורק 8 שלשות למשחק ביותר מ40%
אם זאיון המזדיין הזה לא היה נפצע כל הזמן, היה לנו הרבה יותר מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 1:44 pm 
מנהל פורום

צריך להגיד משהו על ההפסד של הלייקרס
הם מגיעים מיוטה לLA אחרי משחק עם הארכה, גם אם טסים במטוס פרטי הם לא נוחתים ב LA לפני 1 לפנות בוקר נגיד, עד שהם במיטה זה לפחות 3, זה אומר כמה שעות לפני השוטינג אראונד לפני המשחק
פשוט לא היה להם סיכוי
בכל מה שקשור להתאוששות של הגוף יש משמעות גדולה לישון דווקא בזמן שהגוף מפריש מלטונין...כלומר בתוך השעון הביולוגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:39 am 
Freshman

העיניין עם הלו״ז לגמרי השפיע, זה לא רק הבק2בק זה שלושה משחקי חוץ ב4 ימים לעומת 3 לילות מנוחה של הקליפרס בבית….
כולם עם הלשון בחוץ מבחינת העונה הרגילה שגם התקשורת סביב הלייקרס לקחה את ההפסד יחסית קל אבל האמת שזה מכה רצינית בכמה חזיתות.
קודם כל יש הבדל רציני בין מקומות 7-8 ל9-10 וההפסד הזה לא רק כנראה משאיר אותה מחוץ לשישיה אלא גם שם בסיכון את 7-8 אם מתחילים להכנס לכל המשחקים של היריבות וכו׳.
בגדול לייקרס תלויים בעצמם אבל לא נראה שפיניקס בקטע של להושיב שחקנים (למרות שלא משחקים על כלום) אז סיכוי טוב שנראה כמה קבוצות על 40-42.
ב9-10 בהחלט אפשר לפגוש את קיירי ולוקה, לא להיט במשחק נוקאואווט, לא חושב שאוקייסי עם משחקים קלים יותר בהכרח בעיקר אם ממפיס מושיבה עוד שחקנים.
בקיצור הלייקרס כנראה הפסידו את הסיכוי להכנס ישירות לפלייאוף וראו את התסכול על הפרצוף של לברון אחרי המשחק בראיונות והריב עם האוהד.

נכנסים להרפתקאת פלייאין שאפשר להרגיש יותר טוב לגביה ממקומות 7-8 עם משחק בית אחד לפחות, אבל המשמעות של 9-10 זה משחק מול אוקיי או דאלאס ולשתיהן תוכל גם להפסיד.
במקרה של ניצחון היא עולה לשחק אצל גולדן/מיני/ניו אורלינס וגם זה לא מובן מאליו, הלייקרס קבוצה די חדשה מאז הדדליין… המשמעות של לרכב על המומנטום שהיה לה כבר לתוך השישיה ולהתכונן לסדרה לעומת חוסר הוודאות עד השניה האחרונה + נוקאאוטים בסיטאוציה שלה זה עיניין גדול. לאוקיי ולפליקנס יש רק מה להרוויח בשלב הזה בלי יותר מידי לחץ. מיני רוצה את זה אבל רחוקה מעיני תקשורת המיינסטרים ודאלאס בשלב הזה תהיה איזה סיפור של חזרה מהקבר. הלייקרס יגיעו לפלייאין עם המשקל הכי כבד על הכתפיים, האומנם רחבות מאוד של לברון ודיוויס, אבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 1:29 am 
מנהל פורום

כן, הלייקרס תהיה הקבוצה הכי לחוצה בפלייאין מצד אחד מצד שני היא גם תהיה הקבוצה עם השחקן שיודע להתמודד עם לחץ

בעוד שעה משחק מאוד חשוב למיאמי אם היא עדיין מקווה להמלט מהתיק הזה שנקרא פלייאין, תשחק בפילי, פילי מצידה כבר מתכוננת לפלייאוף, ויש מצב שהיא תתרגל משחק במוד פלייאוף וזה אומר שלא יהיו חיים קלים למיאמי

בחמש עוד משחק ברמה גבוהה על הנייר והשאלה היא רק, כמה הקבוצות ירצו לנצח.
דנבר תבקר בפיניקס במשחק שהוא הקדמה לחצי גמר המערב בהנחה שהקבוצות ישאר ב1 ו4 ויעברו סיבוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 2:22 am 
Hall of Famer

יוקיץ' ומארי יישבו בצד
זו תשובה לשאלה שלך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 2:33 am 
מנהל פורום

כן, קבוצות שהבטיחו את המקום, הולכות לשחק בהרכבים משניים
מבין העשרה שחקנים שעלו על המגרש באורלנדו, ג'ילן סאגס הוא השחקן הטוב ביותר
קליבלנד עלו עם ריקי/לאמר סטיבנס/דין וויד/רולו/עוסמאן
המג'יק עם סאגס/מו וואגנר/בול בול/אוקקי/יוסטון
ליגת קיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:10 am 
מנהל פורום

94:118 לקאבס
למג'יק היה יותר חשוב להפסיד בעוד הקאבס היו על מצב אדיש. המג'יק עוד מקווים להתקדם למקום גבוה יותר בלוטרי, הצחקתם את פורטלנד, שהגדילה את החוצפה והשביתה גם את שיידון שארפ. הפרנצ'ייז הזה חייב לחטוף מהליגה, סילבר רך להחריד
לגבי המג'יק יש איזשהו קונצנזוס שהייתה להם עונה טובה והעתיד שלהם מבטיח. אני מסכים שהם בדרך להשיג מאזנים הרבה יותר טובים מהנוכחי ויש לחלק משמעותי מהשחקנים המובילים שלהם אפסייד, אבל בניגוד לדטרויט למשל, אני לא רואה אותם בעוד שלוש שנים ברמה של נגיד הקאבס הנוכחית. הבאנקרו הזה מרגיש לי כמו ניקולה ווצ'ביץ' בשחור, כלומר מכונת נק' ביעילות מפוקפקת ובלי הגנה מרגשת. פולץ כשהוא טוב, בא לי לנסוע לפלורידה לחבק אותו, העניין הוא שזה קורה בהבזקים. פרנץ' ואגנר, דבק נהדר העניין שכדי שדבק יהיה רלוונטי צריך חתיכות להדביק. סאגס נראה כמו הכוכב שיצמח משם, השתפר מאוד העונה בעיקר בקבלת החלטות, הסטט המקדמות תומכות מאוד במה שרואות עיניי.
אולי לא צריך לבנות סביבו אבל כדאי לבנות עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:17 am 
מנהל פורום

אני חושב שאתה מפספס בענק לגבי באנקרו. הוא כבר עכשיו מוסר ושומר טוב יותר מווצ'ביץ'. ואם כבר, הוא יותר מזכיר את טייטום רק בענק וחזק. לגבי פולץ וסאגס, יש שם בעיית קליעה כנראה, לפחות כרגע, אבל זה קו אחורי ששומר מדהים ומניע קבוצה בצורה די יפה. אני מניח שכהר בשנה הבאה הם בפלייאוף בלי שיצטרכו אפילו לעבור דרך הפלייאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:22 am 
מנהל פורום

ראית את באנקרו מוריד כדור ורץ לטבעת כדי לסיים במסירה או בסל עם מוב יעיל?
הגנה קשוחה שהופכת התקפת מעבר?
אלה שני דברים שמזוהים אצלי עם טייטום שלא חושב שראיתי אצל באנקרו
אני מסכים שהם יכולים להיות בפלייאוף בעונה הבאה, חלק מהגדולות במזרח מזדקנות (מילווקי ומיאמי) דטריוט עדיין לא מוכנה, אלא אם תיפול על וונביאמה
הם לגמרי יכולים להיות שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:29 am 
מנהל פורום

פילי 101 מיאמי 129
התחיל דווקא כמו קרב בין שתי קבוצות פלייאוף, מין הכנה לסדרה בינהם, אלה שקצת פחות מ10 דק' פילי הפכה להיות אמביד בלבד
-במירוץ ל MVP הוא פייבוריט אליו ובצדק, ולו רק בגלל שהוא הכי רוצה בעוד האחרים מתייסים לתואר בנונשלנט, אבל יש עוד סיבות לתת דווקא לו את התואר-
מקסי לא שיחק, הארדן כן. קצת לפני המחצית, זה היה 20 הפרש ואז נגמר המשחק למעשה והתחילו לשחק בכל מיני הרכבי ליגת קיץ
התקווה של מיאמי להמלט מאימת הסדרה מול בוסטון ולקבל במקומה את פילי הפגיעה הרבה יותר, היא תקוות שווא, מצערת, תתחילו סקאוטינג על בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:36 am 
מנהל פורום

OKC עשתה את העבודה מול ג'אז ונשאר לה לנצח את ממפיס במשחק באוקלהומה כדי להיות בפלייאין ולנסות להביך את הלייקרס (הלייקרס יאכלו אותם בלי מלח במשחק הראשון כבר) ממפיס מן הסתם לא תבוא להתאבד על ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:39 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ראית את באנקרו מוריד כדור ורץ לטבעת כדי לסיים במסירה או בסל עם מוב יעיל?
הגנה קשוחה שהופכת התקפת מעבר?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:45 am 
מנהל פורום

החמישיה של דנבר: רג'י ג'קסון בפוינט כריס בראון בסקנד ברוס בראון בסמול פייטון ווטסון (מי?) בפאור ולא אחר מאשר ד'אנדרה ג'ורדון האגדי בחמש
פיניקס חמושה מכף רגל ועד ראש בכל העדיים מקופסת התכשיטים
הדקה היא 41.5 איש סמית' מרים אליאופ לאגדי, האגדי עושה דאנק מהאגדות והתוצאה 103:100 לדנבר
פיניקס היו צריכים להחזיק את דוראנט 41 דק' על המגרש בשביל לנצח את ההרכב הזה ב4 נק' בסיום דרמטי
115:119
זהות המנצחת צפויה, ההפרש והדרך לניצחון, ממש לא צפויים
דנבר בונה את הספסל שלה ויש לה עוד שני משחקים לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:08 pm 
Hall of Famer

לא סגור מה יעלה בגורלו של באנקרו (תלוי בזריקה לשלוש) אישית מאמין בו, אבל להשוות אותו לווצ'ביץ'? באיזה קטע? בגלל שהוא משחק באורלנדו? עמדה אחרת, שחקן שונה לגמרי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: