סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 9:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מצחיק שחודשיים לא התכנס הקבינט - ומחינו על כך (מטבע הדברים)
וכעת זה ממש מחריד לחשוב מה יהיה בקבינט...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 10:58 pm 
מנהל פורום

מי היה מאמין שממשלה שתכניס כוחות לפוצץ במכות מתפללים במסגד החשוב בעולם בזמן הרמאדן אחרי ששבועיים היא כבר מפגיזה מדינה שכנה תצליח להבעיר את השטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 11:10 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ותוך דקות פיד נתניהו מיישר קו ומוצא את האשם: יאיר לפיד

תשמע, מכונת הרעל הזו, זה משהו מדהים.
החבר'ה בעוטף עוד לא התאוששו מהלילה ואלה בצפון כבר במקלטים, אבל קודם כל ועוד לפני ישיבת הקבינט, חשוב להעביר דף מסרים שמוצא מישהו שאשם (איך לא, תמיד יש מישהו אשם שהוא לא הם). סדרי עדיפויות. גם בשבת.
ביבי כבר מבוגר, 74, בהנחה ויהיו בחירות כשרות ודמוקרטיות, הוא לא ימשיך. אני מעריך שעוד העשור אנחנו נגלה עוד פרטים על המכונה המטורפת הזו. בסוף מישהו ישבור שם שורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 2:13 am 
Freshman

יאדה יאדה, צריך מידה לא מבוטלת של פוזיציה כדי לא להכיר בכך שהדרך בה ההסכם הזה נחתם היתה טעות.
שילוב של ביריונות פוליטית ויהירות שמתפוצץ לנו בפנים (אפילו בלי קשר לחיזבאלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 4:25 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהעניין כאן הוא מה נכון ומה לא נכון
(אם כי נדמה לי שניתוחי המודיעין לא ידברו על ההסכם אלא על הטירוף שמתחולל כאן בחודשים האחרונים).
הנקודה היא היכולת של הימין להביא דף מסרים ברור שמפעיל רגשית
ומפנה את האש לכיוון אחר היא יוצאת דופן.
יש כאן מכונה משומנת היטב בפעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:00 pm 
Junior

הקטע הביביסטי הזה עם להאשים את כוווווולם, לא משנה כמה זה מופרך, בכשלון של המנהיג זה דבר מדהים.
אז מי אשם בהסלמה הנוכחית לפי הביביסטים:
1) לפיד - בגלל ההסכם עם לבנון.
2) השמאל שהפגין נגד הממשלה.
3) הטייסים שסירבו והחלישו את צה"ל.
4) גלנט שהפציץ דיונות והחליש את ההרתעה (גלנט כבר לא במחנה ביבי)

מי לא אשם? ביבי ובן גביר.
אגב, החיבור (כרגע לפחות) בין ביביסטים לבן גביר הוא די מרשים, יש שם חיבור חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:08 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
יאדה יאדה, צריך מידה לא מבוטלת של פוזיציה כדי לא להכיר בכך שהדרך בה ההסכם הזה נחתם היתה טעות.

אני לא יודע לומר את זה. אני לא מכיר את כל השיקולים.
כמו שאני לא יודע לומר האם נעשו טעויות או לא בחתימה עם הסכמים עם מדינות אחרות.
אין לאף אחד מאיתנו מספיק מידע בנוגע לכל אלה.

בנושא אחר, ראיתי את הרכב השרים שמכיל הקבינט ומה אני אגיד לכם, מפחיד מאוד.
למזלנו מירי רגב נעדרה משם זמנית בגלל שהיא בארה"ב כרגע. כמובן שגם פה היא לא הצליחה להימנע מלבייש את עצמה כשהיא העלתה סרטון שלה עם מגבת על הכסף, באמצע הנקיונות של פסח והיא בכלל באותו הזמן על המטוס לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:26 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:

יאדה יאדה, אתה מחרטט.

ההסכם הזה היה קונצנזוס בטחוני שאיחד את כל זרועות הבטחון הישראלי, מאמ"ן עד המוסד. לא היתה בו שום יהירות ובטח ששום דבר לא "מתפוצץ לנו בפנים". לבנון הרשמית, שחתמה על ההסכם הזה, מתנגדת לירי, מתנגדת להסלמה ואף עושה מאמצים לאתר את המשגרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:47 pm 
Freshman

להלן: פוזיציה יתרה.
*הדרך* שבה ההסכם נחתם היתה טעות. טרם בחירות, באופן חפוז, בלי הצבעה בכנסת.
מכונת התעמולה של הימין יעילה מאוד ואין לא בעיה מיוחדת לנפח פייק. אבל גם אין סיבה להזין אותה בתחמושת חיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 1:31 pm 
Junior

עוד פיגוע מזוויע - 2 אחיות נרצחו ואמן פצועה אנוש בפיגוע בצומת חמרה בבקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 3:19 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
מכונת התעמולה של הימין יעילה מאוד ואין לא בעיה מיוחדת לנפח פייק. אבל גם אין סיבה להזין אותה בתחמושת חיה.

להלן זה מה שבא אחרי, לא לפני. התכוונת לעיל. אמנם התכוונת ולא היית קשור לכלום (כי מה בדיוק הפוזיציה שלי בנושא?), אבל שמחתי לעזור.

משבאה השעה להסדיר עניין שהיה בקונצנזוס מלא של כל זרועות הבטחון לכך שהוא מיטיב עם ישראל, זה מה שהממשלה היתה צריכה לעשות. לנהל מדיניות לפי תגובות צפויות של מכונת הרעל של ביבי (שגם היום, לא בפעם הראשונה, בישרה לעולם שפיגוע יצא לפועל בגלל מערכת המשפט), זה רעיון רע במיוחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 3:28 pm 
Hall of Famer

https://finance.walla.co.il/item/3570899
ציטוט:
בתקציב המדינה שאושר לפני כשבועיים בכנסת, פחת הסכום שיוקדש למיגון הצפון עד כדי חמישית מהתקציב המתוכנן.

רלוונטי יותר מתמיד
ממשלת "הימין מלא מלא" שכה דואגת למצביעיה בפריפריה בני "ישראל השנייה"

אני בכלל חושב שאנחנו נגלה בעתיד עוד כל מיני "חורים תקציביים"
כי הרי ההכנסות רק יורדות (מכמה סקטורים שונים), וחלק גדול מההוצאות גדלות מאופן תקדימי (משמר לאומי חדש, העברת כספים קואליציוניים למגזרים מסוימים, כמות משרדי הממשלה, מיקי זוהר שמכפיל לכאורה תקציבים למטרות מסוימות בספורט, וכעת התפרסם רק לשם הדוגמא - כי אמנם מדובר "רק" בכמה מיליונים ספורים, שגם התקציב לטקס המשואות גדל משמעותית - https://www.ynet.co.il/news/article/ryztoitz2)
עוד לא ראיתי באופן מפורש (וסביר שנקבל זאת בהדרגה) עד כמה יורדים התקנים לכל מיני משרות (כמובן של "שירות לקהילה" ולא חלילה משהו של "אנשי שלומנו", כמה נפגעות ההשקעות בתשתיות וכו'
ימים יגידו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 5:13 pm 
Hall of Famer

"האופוזיציה עודדה את אויבנו לפתוח בעימות צבאי". כבוד הזר א.בן גביר. ספרו לי עוד על טעויות שנעשות ב*דרך* ומזינות את מכונת הרעל הביביסטית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 5:46 pm 
Hall of Famer

אין מניעה
הצעד האחראי לעשות הוא ללכת לבחירות בכדי להחליף את האופוזיציה
ויפה שעה אחת קודם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 7:31 pm 
Junior

כל הממשלה הזו הייתה צריכה לעבור לטלפון כשר.

יותר ויותר אנשים מתחילים להכיר במכונת הרעל הזו. איתי לשם דיבר על זה עוד לפני כמה שנים.
הנה ציוץ בטווטר של דניאל עמרם, שיש לו ערוץ בטלגרם של יותר מ - 125 אלף משתמשים.
https://twitter.com/danielamram3/status ... 5610482698
" שימו לב לבוטים הרבים בהודעה הזאת (הוא העלה הודעה שמזכירה את נפתלי בנט בנוגע לאחריות הממשלה הנוכחית) ממש פה ממש אצלנו בערוץ טלגרם, מבדיקה בנתוני הערוץ אין שום סיכוי שבטווח זמן כזה יהיה מעל 800 לייק מקיא, לא קיים, זה גם הגיע בתווח של פחות מ10 שניות. מישהו דואג לקנות לייקים מקיאים וזה בכל פעם שיש הודעה כזאת, בעד בנט או נגד ביבי, יש פה מכונה משומנת של אנשים שמפעילים בוטים לא רק פה גם בטוויטר גם בטיקטוק והכל כדי לגרום לציבור לחשוב ש״ביבי ימין חזק״ ו״בנט שמאלני״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 1:28 am 
Freshman

Hacohen כתב:
רואה שחורות כתב:

להלן זה מה שבא אחרי, לא לפני. התכוונת לעיל. אמנם התכוונת ולא היית קשור לכלום (כי מה בדיוק הפוזיציה שלי בנושא?), אבל שמחתי לעזור.

משבאה השעה להסדיר עניין שהיה בקונצנזוס מלא של כל זרועות הבטחון לכך שהוא מיטיב עם ישראל, זה מה שהממשלה היתה צריכה לעשות. לנהל מדיניות לפי תגובות צפויות של מכונת הרעל של ביבי (שגם היום, לא בפעם הראשונה, בישרה לעולם שפיגוע יצא לפועל בגלל מערכת המשפט), זה רעיון רע במיוחד.

יש לך משהו רלוונטי לתוכן הדברים?
נחזור שנית למתקשים:
טרם בחירות, באופן חפוז, בלי הצבעה בכנסת => מזין בקלות את מכונת התעמולה של הימין.
חוסר היכולת לקבל ולו שמץ ביקורת מצד אחד ולהתנהג בצביעות מכמירת לב כמעט מצד שני משותפת לשתי המחנות. אולי אפשר להשתמש בזה כבסיס משותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 11:44 am 
מנהל פורום

במהלך השנים היו פה כל מיני כותבים שטענו שקצת שחיתות אישית, אפילו הרבה שחיתות אישית, או מישהו שהוא קצת מושחת זה לא נורא בתנאי שהוא עושה את העבודה(גם כאלו שהיום כותבים אחרת לגמרי, וגם כאלו שאין לי ספק שאם מישהו אחר היה ראה"מ היו כותבים אחרת לגמרי).
אני חושב שהרצף הנוכחי של נתניהו, לא רק הממשלה האחרונה, אלא כל השנים האחרונות מראות לנו ששחיתות שלטונית עלולה להוביל להרס החברה האזרחית, להרס מוסדות המדינה ולפגיעה אנושה בדמוקרטיה (לא כל שכן בדמוקרטיה מזויפת כמו זו הישראלית שמראש פגיעה יותר). פוליטיקאים מושחתים יעשו הכל בשביל להמשיך את השחיתות שלהם ובשביל להיות מחוץ לכלא ולעזאזל עם המדינה אם מה שצריך בשביל זה זה לחרב אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 12:32 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
Hacohen כתב:
רואה שחורות כתב:

יש לך משהו רלוונטי לתוכן הדברים?
נחזור שנית למתקשים:
טרם בחירות, באופן חפוז, בלי הצבעה בכנסת => מזין בקלות את מכונת התעמולה של הימין.
חוסר היכולת לקבל ולו שמץ ביקורת מצד אחד ולהתנהג בצביעות מכמירת לב כמעט מצד שני משותפת לשתי המחנות. אולי אפשר להשתמש בזה כבסיס משותף.

כן, יש לי דברים רלוונטיים, וכתבתי אותם. לא יודע למה עברת לכתוב על עצמך ברבים, אבל נדמה שהמתקשה הוא אתה. אז גם אני מוכן לחזור עבורך: מכונת הרעל הביביסטית היתה תוקפת כל החלטה באשר היא של לפיד, ולפיד לא צריך לקחת בשיקולי ההחלטות שלו שום דבר שקשור לרעל הביביסטי. לקיחת העניין הלבנוני לכנסת היתה יוצרת קרקס מלא פייק (אפילו ראי, למשל, לא-ביביסט, התווכח פה לאורך כמה עמודים שההחלטה היא לא טובה, נדמה לי שהוא סיים כשהובא לינק למאמר של פרופסור לגאוגרפיה שהכיר את הנושא על בוריו והסביר אחת לאחת למה זה הסכם טוב וחשוב), והיכולת לייצר הסדר טוב ומהיר היתה מתמסמסת. לכן טוב עשה לפיד שחתם מהר על הסכם טוב לישראל, בלי לעבור דרך הקרקס הביביסטי כדי לאשר את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 1:26 pm 
Junior

כל מה שלפיד היה חותם עליו, היה משמש נגדו כרגע מצד מכונת הרעל. התוכן בכלל לא משנה.
זו, אגב, אחת החוזקות שלה - היא מעדרת כל ביקורת רצינית וחשובה.

אולי מוטב קודם שיעבירו ביקורת על הממשלה שביד אחת מחמשת אותם בשלטים וחולצות - אזרח סוג ב' וביד השנייה מקצצת תקציב למיגון הצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 2:16 pm 
Hall of Famer

עצם זה שאתם עוסקים כרגע בדיון של לפיד ולבנון זה כבר ניצחון לדף המסרים.
הם שולטים על השיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק לתקן, אני עדיין טוען שישראל נכנעה לחלוטין בהסכם הזה ונכנעה לכל דרישותיה של לבנון. המאמר שהבאת לא הפסיק אצלי את הדיון, קודם כל כי לא יכלתי לקרוא את כולו כי אין לי מנוי ל"הארץ" (ואתה לא הבאת את כולו, בהיותו מוגן מאחורי חומת תשלום ולכן לא רצית לפרסם אותו כאן), אבל ממה שהבנתי מדבריך הוא בכלל הכחיש את זה שישראל נכנעה והכחיש את קיומו של "קו 1" (הדרישה הישראלית המקורית) וקיומה של "פשרת הוף" (הפשרה שלה הסכים נתניהו בזמנו), או במינימום התעלם מהם.
בסופו של דבר לפי כל הפרסומים ישראל הסכימה לכל הדרישות הלבנוניות המקוריות. הדבר היחיד שישראל "הרוויחה" הוא שלבנון לא קיבלה את העז שהכניסה לשלב הסופי של מו"מ (קו חדש שעובר דרך "כריש") בדיוק כדי לגרום לישראל להיכנע אבל להציג את זה כפשרה או אפילו הצלחה - הנה תראו, כריש כולו נשאר אצלנו...
תוצאה אחרת היא שממשלת ישראל בכבודה ובעצמה עיכבה את האישורים לאנרג'יאן להתחיל את הזרמת הגז המסחרית, למרות שהצהירה חזור והצהר שישראל תשאב מכריש ברגע שיהיה מוכן טכנית גם בלי הסכם - כפי שהיה צריך לעשות.

והסיבה האמיתית שההסכם לא הובא לכנסת היא פשוטה - לממשלה לא היה רוב בכנסת וההסכם לא היה מאושרר בה. נכון שאין חובה בחוק היבש לאשרר הסכמים כאלה בכנסת, אבל מאחר שהיום אנחנו מדברים על כללי משחק פרלמנטרים וחריגה מהם - להביא הסכם בינלאומי בסדר גודל כזה, שמכריע גורל של מים כלכליים ומשאבים פוטנציאלים וגם שטח קטן של מים טריטוריאלים, לאישרור בכנסת - זה חלק מכללי המשחק הפרלמנטרים בישראל לאורך עשרות שנים.

זה רק לשם התיקון ההיסטורי, כמובן שאין לזה שום קשר לקשקושים של הביביסטים והסמוטגביריסטים דהיום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' אפריל 08, 2023 2:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 2:37 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
רק לתקן, אני עדיין טוען שישראל נכנעה לחלוטין בהסכם הזה ונכנעה לכל דרישותיה של לבנון. המאמר שהבאת לא הפסיק אצלי את הדיון, קודם כל כי לא יכלתי לקרוא את כולו כי אין לי מנוי ל"הארץ" (ואתה לא הבאת את כולו, בהיותו מוגן מאחורי חומת תשלום ולכן לא רצית לפרסם אותו כאן), אבל ממה שהבנתי מדבריך הוא בכלל הכחיש את זה שישראל נכנעה והכחיש את קיומו של "קו 1" (הדרישה הישראלית המקורית) וקיומה של "פשרת הוף" (הפשרה שלה הסכים נתניהו בזמנו), או במינימום התעלם מהם.
בסופו של דבר לפי כל הפרסומים ישראל הסכימה לכל הדרישות הלבנוניות המקוריות. הדבר היחיד שישראל "הרוויחה" הוא שלבנון לא קיבלה את העז שהכניסה לשלב הסופי של מו"מ (קו חדש שעובר דרך "כריש") בדיוק כדי לגרום לישראל להיכנע.
תוצאה אחרת היא שממשלת ישראל בכבודה ובעצמה עיכבה את האישורים לאנרג'יאן להתחיל את הזרמת הגז המסחרית, למרות שהצהירה חזור והצהר שישראל תשאב מכריש ברגע שיהיה מוכן טכנית גם בלי הסכם - כפי שהיה צריך לעשות.

והסיבה האמיתית שההסכם לא הובא לכנסת היא פשוטה - לממשלה לא היה רוב בכנסת וההסכם לא היה מאושרר בה.

זה רק לשם התיקון ההיסטורי, כמובן שאין לזה שום קשר לקשקושים של הביביסטים דהיום.

אבל איך אתה יכול להיות כל-כך נחרץ לגבי משהו שאנחנו שומעים רק מפרסומים. אנחנו רואים את כמות הפייק המטורפת, אפילו עבור נקודות שיש לגביהם מסמכים רשמיים. סתם לדוגמא - פילבר טען שלא הייתה יציאה של כסף זר כשהוא מביא מקור רשמי של בנק ישראל שבכלל נוגע ליתרות מטח. לציוץ הזה הייתה תהודה מטורפת על אף שהוא לא נכון בעליל.

אני הרבה יותר יכול להתחבר לנקודה ש - הם לא הביאו את כל ההסכם לפרסום כי נעשו שגיאות או אינטרסים כאלה ואחרים מאשר לבוא ולומר על סמך כל מיני פרסומים, זה מה שידוע לי ולכן אני סבור שזו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 2:43 pm 
Hall of Famer

עזוב פילבר. מה נדבקת לפילבר עכשיו? המו"מ על ההסכם עם לבנון נמשך (עם הפסקות) במשך שנים, מעל לעשר שנים כמדומני. כל הפרסומים בכל סוגי המדיה מכל גווני הקשת הכלכלית והפוליטית הביאו את אותם נתונים על הדרישות של שני הצדדים, על "קו 1" הישראלי מול "קו 23" הלבנוני, על פשרת הוף, על מה שתרצה. כמובן יכול להיות שעשרות ואפילו מאות פרסומים, לאורך שנים רבות, כולם טועים....

ואתה יכול להתחבר יופי לנקודה האחרונה שלך, רק שיש בעייה - היא לא נכונה. ההסכם הסופי פורסם, כולל הקואורדינטות של הגבול המוסכם החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 3:33 pm 
Hall of Famer

אוקיי, אני מקבל את התיקון ההיסטורי שלפיו ראי מתעקש שהוא צודק גם בנושא שהוא לא מבין בו שום דבר מבחינה מקצועית, אל מול קונצנזוס מלא הן בטחוני והן של הפרופסור לגאוגרפיה שהיה ממנהלי המדיניות הישראלית בעניין הזה כמה עשרות שנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 4:11 pm 
Hall of Famer

אז שוב, אתה אמרת בזמנו שהפרופסור טוען שישראל כלל לא נכנעה לדרישות הלבנוניות. אשמח לדעת איך הפרופסור המכובד מיישב את העובדה שקו הגבול שהוסכם עליו חופף כמעט לחלוטין את הדרישות הלבנוניות של "קו 23", ובאיזו אמתלה הוא מתעלם מ"קו 1" (הדרישה הישראלית המקורית) ומפשרת הוף. מאחר שלי אין גישה למאמר שלו והוא גם לא פורסם כאן במלואו, אין לי תשובה לשאלה הזו.

וזה גם לא עונה לסיבה שההסכם לא הובא לכנסת, למרות כללי המשחק הפרלמנטרים המקובלים להסכמים מהסוג הזה. לממשלה לא היה רוב והיא לא רצתה להתבזות.

ושוב, זה לא קשור לפייקים של הממשלה הנוכחית בנוגע לקשר הלא קיים בין זה למה שקרה בחג הזה. פשוט העלית טענה ש"עזבתי את הדיון בעקבות מה שאמר הפרופסור", ולא רק שזה לא נכון - אני לא יודע במדויק מה אמר הפרוסור ומה נימוקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: