סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 8:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
https://www.espn.com/nba/story/_/id/361 ... ut-records

791 משחקים עם קהל מלא, 97% תפוסה זה מרשים, וגם יותר מ 22 מיליון צופים. 18,000 צופים במשחק. כל אלה הם שיאים חדשים.

אני חושב שזה כולל מנויים אמנם, כי אני יודע שהייתי בכמה וכמה משחקים של הקליפרס שהיו חצי מלאים. ועדיין קשה לי קצת להסביר את זה. אולי משהו עם הפליי-אין, והעובדה שהשנה לראשונה אנחנו באמת מחוץ לקורונה (שהשתוללה כזכור עד פברואר או מרץ 2022).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 9:06 pm 
מנהל פורום

לדעתי העונה הפסיקו לספור את המנויים שלא באו
אני זוכר את המשחק שסיקרת בהופס, אתה דיווחת על חצי ריק,
הליגה דיווחה על 75% יש מצב שזו טעות באומדן שלך, כי אתה לא רואה את הטבעות העליונות ששם נמצאים הכרטיס שבהישג יד של הצופה הממוצע
רק המנויים של הלייקרס צריכים לכסות יותר מ75% מכאן אני מסיק שהם לא סופרים אוטומטית את המנויים שנמכרו
בכלל יש כאן דיון שחייבים לקיים (לא אנחנו בסלניוז) על ה"פופלריות" של ה NBA מצד אחד משחק מכללות בנות היה יותר פופולרי מכל משחקי העונה בNBA
אף אחד ממשחקי הNBA כולל הפלייאוף, לא היה בטופ 100 של שידורי הטלביזיה הנצפים ב22. מעליב!
מצד שני תקרת השכר ממשיכה לעלות וחוזי השידור ממשיכים לטפס
יש לליגה הזו פופולריות שלא נמדדת ברייטינג, לא בטוח איזה אני זורק כאן כמה ניחושים לא מבוססים
1. הצפייה מחוץ לארצות הברית
2. צפייה דרך הליג פאס
3. צפייה ברשתות מקומיות
אין לי עוד הסברים זמינים אבל אני מניח שבעידן הטיקטוק, אינסטיגרם וכו השיטות הישנות למדוד רייטינג טלביזיוני פחות מדויקות והליגה מוצאת דרך לגרום לדולרים לזרום לכיסים של הליגה והקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 9:20 pm 
Hall of Famer

רק אציין שאני בהחלט כן רואה את הטבעות העליונות, בטח במושבי הכתבים של הקליפרס (ששונים מאלו של הלייקרס), שנמצאים בגדול, מעליהם. (כן, כן, חרא מקומות).
אבל אני מסכים שהמספרים שהליגה מדווחת עליהם בלינק שלי, נראים לי מוזר יחסית למה שאני יודע, ואני די בטוח שאכן לא סופרים מנויים שלא באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה