סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 8:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
G כתב:
xalmon כתב:
ברור שאם יש סכנה לשחקנים שלא יעלו. אני לא שם, אין לי מושג. אבל בקונטקסט של אוהדי ספורט יוונים, סרבים, לפעמים גם במדינות מפותחות יותר כמו צרפת ואיטליה - זה כמעט נון אישיו מה שקורה פה. פיב"א תמסמס את זה ולנו נותר רק להכין להם משחק 3 חגיגי.

את הפוליטיקה יעשו בהמשך, אני מציע למשל להודיע שאף אוהד של אא"ק לא נכנס לארינה, ושיתנו איזה קנס שהם רוצים.

אתה לא בכיוון, זה לא סטנדרט בשום פרספקטיבה.
לא סתם קהל של אאק עזב גם, שוטרים זורקים בחוץ רימוני הלם על אוהדים.
אגב, נזרקו גם 2 חתיכות שיש, כל אחד בגודל של 2-3 טלפונים.

אני לא בעמדה להתווכח עם שום דבר שעושים שם, בטח לא בכל מה שקשור לבטיחות של אוהדים ושחקנים. אם אתה חושב שפיצוץ המשחק היה יוצר סיטואציה בטוחה יותר מזו שנוצרה, ראה הודעת הפועל בעניין. אם אתה חושב שפיב"א מזועזעים מהאירועים וינקטו צעדים קשים כנגד אא"ק, אתה תמים ומוזמן לחפש איך נראה כל דרבי בבלגרד למשל. אנחנו מתרגשים מסרטונים ביוטיוב של פרטיזן, גלאטסראיי, אריס, של אוהדים מטורפים שאי-אפשר לנצח באולם שלהם? זה הצד השני של המטבע, הצד שבו צופים עם חולצות ווריורס חוגגים ביציעים בבוסטון בלי חשש זה לא מקור ללעג.

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך ד' אפריל 12, 2023 8:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 8:22 pm 
Freshman

אם הביסיאל מחליקים את זה, אני הייתי נרשם ליורוקאפ עוד לפני המשחק השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 8:58 pm 
Sophomore

אה קסלמון? אתה מדבר על ליגות מקומיות.
נראה לך שהיורוקאפ או יורוליג היו ממשיכים את המשחק?

הגיע הזמן שחייה אדם יקודשו יותר מכל משחק זה או אחר.
נפץ? רימון? אבן? המשחק מסתיים בזה הרגע והפסד טכני לצד שהיה אלים.
הלוואי והיה מוכנס לחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 9:11 pm 
מנהל פורום

באמת אין טעם לדבר על הכדורסל שהיה, כי לך תדע כמה הפחד שיחק תפקיד.
הפועל חייבת להיות אגרסיבית מול פיבא, לא לחשבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 9:19 pm 
Sophomore

לא יודע אם פחד אבל השחקנים בהחלט לא היו מרוכזים והשופטים היו פשוט חרא. במיוחד ספידי וקארינגטון וזאק לא היו במשחק בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 9:23 pm 
Sophomore

אין מה לדבר על כדורסל חברים.
כנראה גם שלא תיהיה ענישה מהירה עד רביעי הבא מה שאומר שהמשחק יתקיים כרגיל.

כל מה שנשאר לנו זה להגיע ברביעי. באלפים. באטרף.
ולקרוא לחבר ההוא שבדרך כלל מתלבט אם לבוא ואף פעם לא מגיע, לשכנע את הבת או הבן או שניהם שיבואו ויצטרפו, לגרד בזיכרון אנשים שאולי מתנדנדים, להביא אותם. אין מצב שנשארים אדישים כלפי המשחק הזה.
ולזיין אותם ואת הכושלאמאשלהם. אין דרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 9:48 pm 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:

הלוואי והיה מוכנס לחוקה.

בוודאי שממשיכים.
יורוליג יורוקאפ וכל מפעל אחר בספורט העולמי.

עפנו על עצמינו בחשיבות שאנחנו נותנים לזה.
מקסימום עונש למשחק ללא קהל בעונה הבאה לאאק (אולי 2 אם יהיה ממש חסד עליון)
השחקנים ניסו להרים את הראש ולהלחם על המגרש.
אבל היה ברור שיש השפעה מכריעה על הרבה שחקנים.

התגובה הנכונה שלנו היא לייצר אולם בלתי עביר ליום רביעי.
זמבורות על הספסל שלהם שלא יתנו להם שניה מנוחה.
11000 איש ואישה שבאים לראות פינאל פור ואולי נגרום לשופטים שם להיות גרועים לטובתינו כמו שהיום הם היו גרועים לטובתם

מה שכן יכול להיות , מאחורי הקלעים , דבר שלדעתי קורה לא מעט בכל המפעלים , זה שיבהירו לשופטים של רביעי שאסור לאאק לעלות (כי יש התחיבות לפינאל פור שם במקרה כזה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 10:06 pm 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:

הלוואי והיה מוכנס לחוקה.

ואיזה ארגון מפעיל את הליגות המקומיות?
מזכיר שבתחילת העונה אא"ק אירחה משחקים בלי קהל, גם קרשיאקה, בגלל התפרעות אוהדים. זה הגיע בעקבות מקרה אלים יותר, ממש תקיפה פנים אל פנים של קהל חוץ (לא זוכר אם מדובר באירוע שקרה שנה שעברה או בתחילת השנה הזו) ואנשים שסיימו בבית-חולים. בהשוואה, האירוע היום נגמר כמעט בשלום.

הנה זה
https://news.italy24.press/sports/255639.html

לא יודע עד כמה היורוליג, שהוא ארגון שכולל בעיקר קבוצות שאינן בית לארגוני טרור, נאלץ להתמודד עם הדילמה הזו. אני כן יודע שאופ"א, ארגון טיפה יותר גדול שראה גם כמה הרוגים במשחקים שלו לאורך השנים, הגיב לאירוע הבא:

ציטוט:
a section of AEK supporters threw a petrol bomb and flares into the stands housing Ajax fans

...בקנס, שני משחקים ללא קהל ועונש השעיה על תנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 10:12 pm 
Sophomore

אמרתי מה לדעתי צריך לקרות ומה צריך להיות.
זה שארגוני ספורט כמו אופא ופיבא נותנים יד לאלימות-זה בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 11:17 pm 
מנהל פורום

היה אירוע בירוליג שכלל דקירה למוות של אוהדי הכוכב האדום בטורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 11:45 pm 
Sophomore

וזה בסדר? שווה משחק כדורסל?
אתה חושב שאפשר להמשיך משחק אחרי דקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 12:14 am 
מנהל פורום

ממש לא!!
הכנסתי את האירוע הזה למשוואה של איך כל ארגון מטפל בבעיית האלימות אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 12:15 am 
מנהל פורום

מלאגה היחידה שעשתה 0:2
ועלתה לפיינל פור
מנרסה ניצחה את טנריפה אצלה בבית והסדרה חוזרת לטנריף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 12:27 am 
Freshman

משחק כמו היום מזכיר לי את הדנ"א הקלאסי של ירושלים
לוזרים שמחפשים תירוצים למה לא ניצחו, או שיפוט או כי השחקנים נבהלו... וכמובן תחושת האדנות הזו של "חייבים להרחיק את אאק מהאלופות" מי אתם בכלל שאתם קובעים דבר כזה? אם כל הכבוד לעונות היורוקאפ בעבר, אא"ק קבוצה עם מסורת גדולה יותר ושגם בליגת האלופות היא זכתה כשהיא מארחת את הפיינל פור לעיני 18 אלף צופים
אם מישהו כל כך בטוח שפיבא יזרקו את אאק מתחת לגלגלי האוטובוס כדי להשאיר את ירושלים, יש לי הבטחות להגמוניה חדשה בכדורסל הישראלי עם אורי אלון למכור לו
רק אומר שמכבי בגלאטסאריי לפני כמה שנים חטפו מטבעות, מצתים ובקבוקים לספסל וחיו עם זה בשלום (וניצחו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:53 am 
Sophomore

לא צריך להרחיק מהמפעל. רק הפסד טכני, זה הכל. אני חושב שהתניה של המשך השתתפות הפועל במפעל, בטיפול אגרסיבי וענישה משמעותית, זה חובה מינימלית. זה לא רק האלימות, זה גם הלייזרים, השיפוט וכל השאר. אחרת, גם האוהדים יפנו גב לקבוצה. אפשר להיזכר גם במקרה בספרד בזמנו ומה שזה עשה ליחסי האוהדים עם הקבוצה. בפרט, שאת הנסיעה הזו לאתונה, ארגנה הקבוצה בעצמה. כולל מטוס מיוחד עם השחקנים, מפגשים באתונה כרטיסים הסעות ועוד. תגובה רפה תתפרש רע מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:59 am 
Hall of Famer

עוד פעם הדנ"א של ירושלים........

בוא נגיד ש-10 תארים (15 אם כוללים את גביע ווינר) בפחות מ-30 שנים זה דנ"א שהרבה קבוצות היו חותמות עליו, כולל הקבוצה שלך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 6:46 am 
Sophomore

יציע שמבן כתב:
לוזרים שמחפשים תירוצים למה לא ניצחו, או שיפוט או כי השחקנים נבהלו... וכמובן תחושת האדנות הזו של "חייבים להרחיק את אאק מהאלופות" מי אתם בכלל שאתם קובעים דבר כזה? אם כל הכבוד לעונות היורוקאפ בעבר, אא"ק קבוצה עם מסורת גדולה יותר ושגם בליגת האלופות היא זכתה כשהיא מארחת את הפיינל פור לעיני 18 אלף צופים
אם מישהו כל כך בטוח שפיבא יזרקו את אאק מתחת לגלגלי האוטובוס כדי להשאיר את ירושלים, יש לי הבטחות להגמוניה חדשה בכדורסל הישראלי עם אורי אלון למכור לו
רק אומר שמכבי בגלאטסאריי לפני כמה שנים חטפו מטבעות, מצתים ובקבוקים לספסל וחיו עם זה בשלום (וניצחו)

אם אתה לא מבין את ההבדל בין מטבעות ומצתים לזיקוקים בכינון ישיר (!!) לתוך יציע עם ילדים ומשפחות, רימוני הלם, בלוקים ואבנים שאשכרה סיכנו חיי אדם בתוך היציע, הבעיה היא אצלך.

לא ירחיקו את א.א.ק וגם לא יתנו להם עונש - זה די ברור, וזה לא הופך את זה לבסדר.
אתה ראית את המשחק? הוא הוכרע עוד לפני שהתחיל, השופטים עצמם לא היו נותנים לנו לנצח כדי לא ליצור בלאגן ואתה מדבר איתי על ד.נ.א של מועדון. נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 7:46 am 
Senior

אוהדי חולון והערצה האדירה שלהם ל'ווינריות של מכבי' בכל פעם שהם רוצים לגמד את הפועל ירושלים כדי להרגיש טוב עם עצמם, זה כזה ילד הכאפות של הכיתה שמזהיר את הילדים האחרים שאח שלו חייל ויותר חזק מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 10:49 am 
Junior

אין לי מושג מה הdna של הפועל ואפילו לא איך הקבוצה היתה צריכה לנהוג. מה שכן - אם רוצים לדבר על המקרה הזה כעל איזשהו תקדים, אני חושב שהענין הכי קיצוני היה זריקת אבנים בגודל הזה בתוך אולם כדורסל. אני לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה ובעיניי, זה שונה מהותית ממטבעות ובקבוקי פלסטיק. כל השאר - שריפת דגלים, דגלי חזבאללה ואפילו הזיקוקים (בסרטונים לא ראיתי כינון ישיר) - אלה דברים שכבר ראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 11:11 am 
Junior

יציע שמבן כתב:

תגובה צפויה של אוהד של קבוצה שגם לה יש קבוצה של חוליגנים שקוראים לעצמם אוהדים וחושבים שאלימות פיזית היא דבר לגיטימי בספורט. אם בעיניך זה שזרקו על מכבי מטבעות ומצתים זה בסדר ואיך הפועל מעיזה להתלונן על האלימות שהייתה אתמול, אז זה מעיד על הדנ״א שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 11:22 am 
מנהל פורום

את המאבטח עם האצבעות הכרותות אני רואה כל שבוע לידי ביציע
תזכורת למה הגישה הזו הובילה בעבר מובילה עכשיו ותוביל בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 11:51 am 
Junior

לא מבין מה אתם עונים לו בכלל

קונקרטית למשחק, אני חושב שזה השפיע על השחקנים במשחק אתמול. אא"ק לא תקבל הפסד טכני ולא תודח מהמפעל, ולדעתי אם כל הדיבור בשבוע הקרוב יהיה סביב זה, התוצאה תהיה הפסד גם בשבוע הבא והדחה (ואולי זה בסדר או יותר חשוב, לא מתייחס לזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יוניק כתב:
לא צריך להרחיק מהמפעל. רק הפסד טכני, זה הכל.

בהתחשב בעובדה שמדובר בקבוצה שהרגע חזרה מעונש של שלושה משחקים ללא קהל בגלל אותה עבירה בדיוק (אולי קצת פחות חמורה), הרחקה מהמפעל נשמעת הגיונית מאוד. אפשר כמובן להתנות שתארח את כל המשחקים שלה ללא קהל או מחוץ ליוון אבל לא נראה שהם יסכימו.

זה בלי קשר לשאלת ההפסד הטכני שנדרש (אם הדיווחים נכונים) מסיבות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:12 pm 
Senior

דניאל כתב:
קונקרטית למשחק, אני חושב שזה השפיע על השחקנים במשחק אתמול. אא"ק לא תקבל הפסד טכני ולא תודח מהמפעל, ולדעתי אם כל הדיבור בשבוע הקרוב יהיה סביב זה, התוצאה תהיה הפסד גם בשבוע הבא והדחה (ואולי זה בסדר או יותר חשוב, לא מתייחס לזה)

הגיוני שאתה צודק, אבל א. האירועים האלו כבר משפיעים - הם השפיעו על המשחק אתמול וההשפעה הזו בוודאות תחלחל לקראת המשחק הבא.
אני לא חושב שהאירועים ביציעים הם ה-סיבה להפסד שלנו אתמול, אני חושב שהמאמן של אאק נותן נוק אאוט בינתיים למאמן שלנו ושהם נראים כמו הקבוצה הטובה יותר, אבל אני כן חושב שהאירועים נכנסו לשחקנים לראש, יחד עם התחושה שהשופטים נגדינו, ושיהיה קשה מאוד לנער אותם, גם אם ההנהלה תשים את האירועים האלו לגמרי בצד לשבוע.

ב. בסוף זה גדול יותר מהכדורסל. אם האוהדים הרגישו בסכנה אמיתית, אם ההנהלה והאבטחה המקומית הרגישו שאוהדים שיילכו הביתה יהיו בסכנה ממשית, הפועל לא יכולה לשים את זה בצד לשבוע באמת. המחויבות הראשונה צריכה להיות לחיי אדם של הקבוצה והאוהדים והפועל צריכה לעשות את האמא של המהומות כדי לוודא שפיב"א תעשה את המקסימום של המקסימום לא לאפשר לה להיקלע לסיטואציה כזו שוב.
על הדרך יהיה נחמד גם לנסות לוודא שאף קבוצה אחרת לא נכנסת לסיטואציה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:43 pm 
Hall of Famer

אם אכן נאמר לאנשי ירושלים על ידי גורמי הביטחון המקומיים שהפסקת המשחק עלולה להביא למצב קשה יותר, נכון עשו שעלו לשחק וכמובן שצריכה להיות תלונה חריפה ביותר לפיב"א. אסור להתייחס לפרעות האלה כמשהו מקובל, זה מין מוסכמה הזויה שלגיטימי לחטוף אבנים ומצתים ביוון, פעם גם לחטוף מכות רצח ודוקרנים בכדורגל בבריטניה היה נורמלי וניקו את זה. מה שאני הייתי שוקל להוסיף זה תלונה במשטרה המקומית ותביעה אזרחית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], kakon3, מנחם, עופר האדום, רלפי ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: