סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 3:22 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גם יונייטד ניצלו אתמול בזכות החוק הזה. ועושה רושם שהבחור ההוא מפולאהם לא מספיק מעודכן, אולי חושב כמו לקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 3:09 pm 
Junior

קשה לקרוא לזה ראיון, אבל כתבה מאוד מעניינת עם פטר בוס, שדרכה דווקא ניתן להבין את החשיבות של מנהל מקצועי כמו ג'ורדי - שקורא את המפה ומתווה דרך.
בוס הוא המאמן שעשה את הדרך המרשימה ביותר מאז עזב את מכבי ת"א, מבין המאמנים הזרים שביו במכבי ת"א בעשור האחרון. למען האמת, אף אחד מהם לא הצליח. סוזה יצא ממכבי לבאזל ואז לפיורנטינה אבל מאז מדשדש. גרסיה לא הצליח לשמור על יציבות ובעיות משפחתיות הקשו עליו. גם אצל יוקאנוביץ' לא ראיתי הצלחה יוצאת דופן - על אף שעצם העפלה עם קבוצה מהליגה השניה באנגלית, היא גיים צ'יינג'ר עוד מועדונים רבים.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... _247347012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 5:18 pm 
Hall of Famer

טד יוקנוביץ לאסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 9:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הלגיונר הישראלי העצור ביוון, הכל כך סודי שכולם יודעים מיהו כולל בהודעה הרשמית של הקבוצה שלו ששיחררה אותו ובכל העיתונים ביוון, יואשם כנראה באונס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 10:30 pm 
Junior

איך זה הולך בד"כ במקרים האלה - יישפט שם (ובהנחה ו...) וירצה כאן, גם וגם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 11, 2023 10:59 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
הלגיונר הישראלי העצור ביוון, הכל כך סודי שכולם יודעים מיהו כולל בהודעה הרשמית של הקבוצה שלו ששיחררה אותו ובכל העיתונים ביוון, יואשם כנראה באונס.

מי אמר שזה סודי? השם מפורסם גם בעברית בכל מקום. בוריס קליימן כמובן. חוץ מאישום באונס גם חשוד בהחזקת פאקינג הרואין. WTF.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 12:23 pm 
Hall of Famer

כן, אחרי שזה כבר פורסם בכל עיתוני ואתרי יוון פרסמו את השם גם בארץ (למרות שכולם כבר ידעו). עד אז הוא היה "לגיונר בכיר" (עד כמה שקליימן הוא בכיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 12:57 pm 
Junior

הבעלים של הקבוצה שבה הוא משחק מיהר להתנער ולהאשים אותו.
אם זה ייגמר בלא כלום, אותו בעלים של קבוצה והקבוצה שלו צפויים להיות במצב לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 2:32 pm 
Hall of Famer

תמיד אפשר לחתום במכבי חיפה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 3:09 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
הבעלים של הקבוצה שבה הוא משחק מיהר להתנער ולהאשים אותו.
אם זה ייגמר בלא כלום, אותו בעלים של קבוצה והקבוצה שלו צפויים להיות במצב לא נעים.

קודם כל העדויות הן ברורות, היו הרבה עדים לאירוע ולא סתם בנאדם נעצר על המקום ומוגש נגדו כתב אישום. אין שום סיכוי שזה "ייגמר בלא כלום", ואין שום מצב שהבעלים והקבוצה יהיו במצב "לא נעים" בגלל זה. הבעלים התנהג בצורה אחראית ומנהיגותית, הוא לא רק העיף את קליימן וסירב לממן לו עו"ד, הוא גם העיף את החבר שלו לקבוצה שהיה איתו ולא מנע את הבלגאן. ככה צריך לנהוג מועדון ספורט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 8:34 pm 
Hall of Famer

נדב, לבן אדם לא קיימת זכות החפות? אני לגמרי מסכים שהיה צריך להשעות אותו עד לבירור העניינים. אבל שחרור של השחקן זה צעד לא הפיך. האם רשום האם הוא משלם את כל החוזה, או שחרר אותו והפסיק לשלם לו את מה שרשום בחוזה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2023 9:55 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, בעיני אולי הבעלים הכי מאוס בכדורגל הישראלי זה איזי שרצקי (אמנם יש לו תחרות סופר קשה, אבל כרגע הוא מוביל) עם עוד התבטאות דוחה על המאמן של הקבוצה שלו, שכרגע במצב רעוע מאד בטבלה עם סיכויים לא גדולים להישאר בליגה.
"אני לא מבין את השיקולים של דראפיץ', יש מאמנים שלא מבינים כדורגל, וסלובו הוא אחד מהם. הוא בכל מקרה לא יישאר במועדון. יוסי אדרי המנכ"ל היה זה שהחזיר אותו, לא אני. ברור שהשחקנים אוהבים אותו, כל שחקן שלא פוגע משחק אצלו אז הם לא יאהבו אותו?"
כמו שאתם יכולים לקרוא, לא רק את המאמן הוא זורק מתחת לגלגלים, אלא גם את השחקנים של הקבוצה שלו.
שרצקי נמצא בקרית שמונה המון המון שנים, בשנים הללו הקבוצה שלו חוותה הצלחות סנסציוניות עם אליפות וגביע, אבל כל השנים הללו לא הצליחה לבנות קהל אוהדים כלשהו. אני חושב שחלק לא קטן מהקהל מגיע מהישובים מסביב ולא מקרית שמונה עצמה. במהלך השנים הוא החליף מאמנים כמו גרביים, התערב בהחלטות המאמנים, ניפק שלל כותרות דוחות ונקט כל כך הרבה פעמים בגישת ה"תחזיקו אותי".
אני גם לא יודע כמה באמת הוא הפסיד מזה שהוא מחזיק את קרית שמונה. פרסומת כמו שהקבוצה שלו עושה לביזנס שלו, איתורן, שווה המון המון כסף (כמו שחר ויבואנית הרכב שלו). אני מניח שהשקעות בצפון מניבות גם הטבות לא קטנות.
יאללה, שירדו ליגה, ושהאיש הזה יעלם. קבוצה שהיא די פיקציה ועם כל שנה ושנה נעשית מאוסה יותר ויותר בזכות הבעלים שלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:59 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
נדב, לבן אדם לא קיימת זכות החפות? אני לגמרי מסכים שהיה צריך להשעות אותו עד לבירור העניינים. אבל שחרור של השחקן זה צעד לא הפיך. האם רשום האם הוא משלם את כל החוזה, או שחרר אותו והפסיק לשלם לו את מה שרשום בחוזה?

ע"ע מייסון גרינווד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:45 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

חזקת החפות היא חזקה משפטית, לא נורמטיבית. למשפט פלילי יש כללים, במסגרתם אולי קליימן יורשע בכל הסעיפים, אולי בחלקם, אולי יזוכה מסיבה משפטית כזו או אחרת.

מבחינה נורמטיבית, אנשים רבים העידו שראו אותך תוקף מינית קטינה שיכורה, ובחיפוש בביתך נמצא הרואין. וואלה, לא רוצה אותך בקבוצה שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 9:20 am 
Hall of Famer

לפחות לפי הכתבה כאן, נראה שבעל הבר והמלצרית הם לא בין העדים הרבים.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=434605

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 9:49 am 
Junior

עמוס לב כתב:
דרך אגב, בעיני אולי הבעלים הכי מאוס בכדורגל הישראלי זה איזי שרצקי (אמנם יש לו תחרות סופר קשה, אבל כרגע הוא מוביל) עם עוד התבטאות דוחה על המאמן של הקבוצה שלו, שכרגע במצב רעוע מאד בטבלה עם סיכויים לא גדולים להישאר בליגה.
"אני לא מבין את השיקולים של דראפיץ', יש מאמנים שלא מבינים כדורגל, וסלובו הוא אחד מהם. הוא בכל מקרה לא יישאר במועדון. יוסי אדרי המנכ"ל היה זה שהחזיר אותו, לא אני. ברור שהשחקנים אוהבים אותו, כל שחקן שלא פוגע משחק אצלו אז הם לא יאהבו אותו?"
כמו שאתם יכולים לקרוא, לא רק את המאמן הוא זורק מתחת לגלגלים, אלא גם את השחקנים של הקבוצה שלו.
שרצקי נמצא בקרית שמונה המון המון שנים, בשנים הללו הקבוצה שלו חוותה הצלחות סנסציוניות עם אליפות וגביע, אבל כל השנים הללו לא הצליחה לבנות קהל אוהדים כלשהו. אני חושב שחלק לא קטן מהקהל מגיע מהישובים מסביב ולא מקרית שמונה עצמה. במהלך השנים הוא החליף מאמנים כמו גרביים, התערב בהחלטות המאמנים, ניפק שלל כותרות דוחות ונקט כל כך הרבה פעמים בגישת ה"תחזיקו אותי".
אני גם לא יודע כמה באמת הוא הפסיד מזה שהוא מחזיק את קרית שמונה. פרסומת כמו שהקבוצה שלו עושה לביזנס שלו, איתורן, שווה המון המון כסף (כמו שחר ויבואנית הרכב שלו). אני מניח שהשקעות בצפון מניבות גם הטבות לא קטנות.
יאללה, שירדו ליגה, ושהאיש הזה יעלם. קבוצה שהיא די פיקציה ועם כל שנה ושנה נעשית מאוסה יותר ויותר בזכות הבעלים שלה.

מה שהכי מדהים זה שזה נגמר בערך באותה הצורה בין אותם השניים רק לפני שנה או שנתיים.
מגיע לשניהם. דראפיץ' שחזר לבעלים שמדבר כך ועליו ספציפית ולשירצקי ששוב ילכלך וישלם את כל המשכורת למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 10:49 am 
Hall of Famer

שרצקי הולך ומאבד קשר עם המציאות בחלוף השנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 12:33 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לפחות לפי הכתבה כאן, נראה שבעל הבר והמלצרית הם לא בין העדים הרבים.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=434605

קראתי עוד כמה כתבות, בוא נאמר שהגרסה הכי פחות סבירה היא הגרסה של חברו הפורטוגלי: שהבלגים השתכרו ועזבו את המועדון, אבל אחרי שעתיים הוא וקליימן יצאו החוצה והבלגים חיכו להם, והקטינה דחפה אותו. מעבר לכרונולוגיה ההזויה משהו, נערה בת 17 באה לדחוף בלי סיבה ספורטאי חסון כמו בוריס קליימן? טוב.

דרך אגב לעניין האונס, לפי מה שקראתי גם הבלגית לא טוענת שקליימן החדיר את איבר המין שלו, אלא ש(פעמיים) נגע לה באיבר המין בידו. אין לי מושג מה אומר על זה החוק היווני, אבל לא מופרך שזה מה שמוריד את עוצמת האישום מאונס להטרדה מינית.

קליימן עצמו, דרך עורך הדין שלו, לא מכחיש שרקד עם הקטינה. רק שהיא טוענת שהוא המשיך משם להטרדה מינית אגרסיבית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:42 pm 
Hall of Famer

גם בתמליל של חקירתו במשטרה הוא לא מכחיש שרקד איתה, או שבכלל כולם רקדו עם כולם. זה כשלעצמו לא אומר כלום.
העדות של בעל המועדון ושל המלצרית גם מתיישבת עם גרסתו שלא קרה משהו יוצא דופן במועדון, ושהיא הלכה אחריו לשירותים. מה קרה בתוך השירותים אני מניח שאף אחד לא יודע, אבל אז אני סקרן לדעת מה ראו כל העדים הרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:47 pm 
Hall of Famer

העדות של בעל המועדון זה שהוא לא ראה כלום אבל המועדון גדול ומפוצץ ואי אפשר לראות כל דבר. בכל מקרה הבלגים טוענים מה שטוענים, והעובדה היא שקליימן עצור מיידית. אם הוא חף מפשע אז מצער מאד שהוא עובר את זה. מהאינטואיציה שלי ומההיכרות שלי על דינמיקות של מקומות בילוי, ובלגאן שיכול להתפתח בהם, הסבירות של הגרסה של החבר שלו היא מינוס והסבירות שקליימן לא עשה כלום וסתם נטפלו אליו שואפת לאפס. אבל יש רשויות חוק ביוון, יש להן כלים לחקור, שיבדקו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:16 pm 
Junior

Hacohen כתב:
העדות של בעל המועדון זה שהוא לא ראה כלום אבל המועדון גדול ומפוצץ ואי אפשר לראות כל דבר. בכל מקרה הבלגים טוענים מה שטוענים, והעובדה היא שקליימן עצור מיידית. אם הוא חף מפשע אז מצער מאד שהוא עובר את זה. מהאינטואיציה שלי ומההיכרות שלי על דינמיקות של מקומות בילוי, ובלגאן שיכול להתפתח בהם, הסבירות של הגרסה של החבר שלו היא מינוס והסבירות שקליימן לא עשה כלום וסתם נטפלו אליו שואפת לאפס. אבל יש רשויות חוק ביוון, יש להן כלים לחקור, שיבדקו.

קצת אחורה פנה מהקביעה החד משמעית שנשיא המועדון שלו פעל נכון, לא?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:15 pm 
Hall of Famer

לא שאני מפחד מאחורה פנה, אבל אני חושב שהנשיא פעל נכון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:18 pm 
Hall of Famer

שוחרר ממעצר בתנאים מגבילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 12:38 pm 
Junior

מכבי ת"א קיבלה עונש, עוד פעם סגירת יציעי שער 10-11 לשני משחקים.
אני חושב שהשנה, מתוך ה- 16 משחקים שיש (פחות או יותר) בערך 7 נלקחו או יילקחו לי מהמנוי. פסיכי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 2:30 am 
Hall of Famer

תתבע את המועדון שלך. וזה נכון לכל המקרים הדומים ולכל המועדונים. כל מועדון שמפחד מהאוהדים המתפרעים ולא תובע מהם את נזקיו עד שיישארו כשבגדיהם לעורם, אין לי רחמים עליו והוא ראוי להיענש. האוהדים שסובלים צריכים להפנות את טענותיהם כלפיו ולתבוע את נזקיהם ממנו, כי הוא אחראי. 4-5 מקרים של חוליגנים שיישארו בחובות לכל החיים, והבעייה תתמעט ותתחיל להיעלם.
אני כותב את זה כבר שנים ועקבי בעניין, כלפי כל המעדונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: