סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למרבה הצער, אין כמעט סיכוי שיתנו הפסד טכני ליוונים ואני מסופק גם עד כמה חמורה תהיה הענישה נגדם.

מצד שני, אני חושש שההשלכות על הפועל יהיו קשות ושכל העיסוק במה שקרה באתונה ישפיע לרעה על המשחק ברביעי הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:11 pm 
Junior

stavs כתב:
דניאל כתב:
קונקרטית למשחק, אני חושב שזה השפיע על השחקנים במשחק אתמול. אא"ק לא תקבל הפסד טכני ולא תודח מהמפעל, ולדעתי אם כל הדיבור בשבוע הקרוב יהיה סביב זה, התוצאה תהיה הפסד גם בשבוע הבא והדחה (ואולי זה בסדר או יותר חשוב, לא מתייחס לזה)

הגיוני שאתה צודק, אבל א. האירועים האלו כבר משפיעים - הם השפיעו על המשחק אתמול וההשפעה הזו בוודאות תחלחל לקראת המשחק הבא.
אני לא חושב שהאירועים ביציעים הם ה-סיבה להפסד שלנו אתמול, אני חושב שהמאמן של אאק נותן נוק אאוט בינתיים למאמן שלנו ושהם נראים כמו הקבוצה הטובה יותר, אבל אני כן חושב שהאירועים נכנסו לשחקנים לראש, יחד עם התחושה שהשופטים נגדינו, ושיהיה קשה מאוד לנער אותם, גם אם ההנהלה תשים את האירועים האלו לגמרי בצד לשבוע.

ב. בסוף זה גדול יותר מהכדורסל. אם האוהדים הרגישו בסכנה אמיתית, אם ההנהלה והאבטחה המקומית הרגישו שאוהדים שיילכו הביתה יהיו בסכנה ממשית, הפועל לא יכולה לשים את זה בצד לשבוע באמת. המחויבות הראשונה צריכה להיות לחיי אדם של הקבוצה והאוהדים והפועל צריכה לעשות את האמא של המהומות כדי לוודא שפיב"א תעשה את המקסימום של המקסימום לא לאפשר לה להיקלע לסיטואציה כזו שוב.
על הדרך יהיה נחמד גם לנסות לוודא שאף קבוצה אחרת לא נכנסת לסיטואציה כזו.

התפקיד של ההנהלה והמאמן הוא לשים את זה בצד מבחינת השחקנים. כמו לרדת לקרקע אחרי הצלחה או כשלון גדולים, זה הרבה עבודה מנטלית.
אני לא בטוח מה ההנהלה יכולה לעשות. מרגיש לי שלא משנה מה הפועל תעשה, לא יהיה הספד טכני, בטח לא תהיה הרחקה ובמקסימום יהיה איזה עונש סמלי שלא ימנע את הישנות המקרים בעתיד.

לכן לדעתי ההנהלה צריכה לקחת החלטה אמיצה - אם מוכנים לסכן את המשחק ברביעי, שילכו בכל הכוח, אפילו עד כדי סירוב לעלות למגרש או משהו. אבל אם זה מסתכם בתלונות וכו', הייתי כבר מוותר ומשדר גם את המסר הזה לשחקנים, מתמקדים רק במשחק ביום רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:17 pm 
Freshman

תגובה צפויה של אוהד של קבוצה שגם לה יש קבוצה של חוליגנים שקוראים לעצמם אוהדים וחושבים שאלימות פיזית היא דבר לגיטימי בספורט. אם בעיניך זה שזרקו על מכבי מטבעות ומצתים זה בסדר ואיך הפועל מעיזה להתלונן על האלימות שהייתה אתמול, אז זה מעיד על הדנ״א שלך.[/quote]

מציע לך ולשאר המגיבים לנשום... לא הצדקתי או השלמתי עם אלימות, ואתה בכלל לא יודע מי אני (אני מהאוהדים הכי שקטים ורגועים של חולון שאפילו לא שרים את השיר "יא אדום יא בן..." כי אני לא רוצה לנבל את הפה) זה חרפה בשני המקרים, רק מוזר לי איך ירושלים מצליחים להיראות עולב בכל פעם מסיטואציות כאלה ולהפסיד משחקים כאלה במקום לבוא באטרף של "מכים לנו את האוהדים אז בואו נפרק אותם על המגרש ונסגור את הבסטה". ואני התכוונתי לאיך שירושלים מגיבים לזה ולא לכך שמגיבים לאירוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:23 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
עוד פעם הדנ"א של ירושלים........

בוא נגיד ש-10 תארים (15 אם כוללים את גביע ווינר) בפחות מ-30 שנים זה דנ"א שהרבה קבוצות היו חותמות עליו, כולל הקבוצה שלך.

עם חצי מהתקציב שהיה לכם בעשרים השנים האחרונות היינו לוקחים 5 אליפויות לפחות
זה שירושלים לקחה 10 תארים בכמעט 30 שנים כשהיא הקבוצה מספר 2 בארץ תקציבית עם ארנה שמארחת שבעשור האחרון מארחת פיינל פור זה לא הישג פנומנלי זה הישג שהוא די מתבקש... להזכירך אנחנו לא קבוצה נטולת תארים... יש לנו 4 תארים ופיינל פור אירופי ב-15 שנה מאז שחזרנו לליגת העל, אז רק לדמיין מה היינו עושים עם תקציב כמו שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 3:01 pm 
Junior

יציע שמבן כתב:
תגובה צפויה של אוהד של קבוצה שגם לה יש קבוצה של חוליגנים שקוראים לעצמם אוהדים וחושבים שאלימות פיזית היא דבר לגיטימי בספורט. אם בעיניך זה שזרקו על מכבי מטבעות ומצתים זה בסדר ואיך הפועל מעיזה להתלונן על האלימות שהייתה אתמול, אז זה מעיד על הדנ״א שלך.

מציע לך ולשאר המגיבים לנשום... לא הצדקתי או השלמתי עם אלימות, ואתה בכלל לא יודע מי אני (אני מהאוהדים הכי שקטים ורגועים של חולון שאפילו לא שרים את השיר "יא אדום יא בן..." כי אני לא רוצה לנבל את הפה) זה חרפה בשני המקרים, רק מוזר לי איך ירושלים מצליחים להיראות עולב בכל פעם מסיטואציות כאלה ולהפסיד משחקים כאלה במקום לבוא באטרף של "מכים לנו את האוהדים אז בואו נפרק אותם על המגרש ונסגור את הבסטה". ואני התכוונתי לאיך שירושלים מגיבים לזה ולא לכך שמגיבים לאירוע[/quote]

לא יודע מי אתה ואני באמת מכבד את זה שאתה כותב שאתה מהאוהדים הכי שקטים ורגועים שלא מנבלים את הפה (ודרך אגב גם אני כמוך), אבל להאשים קבוצה שמשחקת בתנאים כאלה שבהם יש תחושת סכנה ממשית ולצפות שזה לא ישפיע, זו בעיני הצדקה או לפחות השלמה עם אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 3:24 pm 
Senior

מה גם שהתגובה הזו סתם מנותקת וילדותית.
דווקא הקבוצה שיש השנה בירושלים היא סופר אובראצ'יברית שניצחה מיליון משחקים צמודים כבר העונה (לפחות 5 משחקים שהגיעו לדקה האחרונה בBCL לבד, כולל קאמבק ברבע האחרון נגד קבוצתך שלך), היא בערך כל דבר חוץ מלוזרית.
אז מה הנקודה, פתאום הם הפכו ללוזרים מעפנים וסתם מחפשים את מי להאשים?

ובהמשך לזה, ראית את המשחק אתמול?
אמרתי פה יותר מפעם אחת שאני חושב שהפסדנו את המשחק הזה כי נכון לעכשיו אא"ק פשוט משחקים כדורסל טוב יותר ונותנים לנו נוק-אאוט על הקווים (ושם הלחם והחמאה שלנו העונה), אני לא חושב שמישהו בקבוצה טוען אחרת, אבל לנסות לטעון כאן כאילו המשחק הזה הראה איזו פריכות מנטלית של השחקנים או משהו כזה, במשחק שנעצר 3 פעמים בגלל התפרעויות ביציעים, שנשמעו בו כמה עשרות בומים תוך כדי כדורסל ועם איך שהשיפוט נראה אתמול, זה כל-כך חלש שאני די מקווה שההסבר הוא שאפילו לא טרחת לראות את המשחק.

אני גם מאוד שמח שאתה כל-כך מגנה אלימות, אבל חושב שזו טענה כל-כך מופרכת לומר שאא"ק צריכה להיות מורחקת מהמפעל אחרי משחק שבו כוחות הביטחון המקומיים התריעו על סכנת חיים לכל אוהד ירושלמי שיציע בגפו מהאולם. מאוד קוהורנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:19 pm 
Sophomore

דרך אגב אני לא בטוח שאתמול אאק נתנו נוק אאוט מבחינת המאמן אתמול. אני לא יכול לשפוט שום דבר באווירה כזאת. לפני ההתפרעויות הפועל הייתה בשליטה. לאחר מכן היה די ברור שהשחקנים איבדו את זה. אפילו בפסק זמן של דז'יקיץ הוא בעיקר ניסה להרגע את השחקנים מהתלונות על השיפוט והאווירה וביקש להתעלם כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:26 pm 
Freshman

stavs כתב:
מה גם שהתגובה הזו סתם מנותקת וילדותית.
דווקא הקבוצה שיש השנה בירושלים היא סופר אובראצ'יברית שניצחה מיליון משחקים צמודים כבר העונה (לפחות 5 משחקים שהגיעו לדקה האחרונה בBCL לבד, כולל קאמבק ברבע האחרון נגד קבוצתך שלך), היא בערך כל דבר חוץ מלוזרית.
אז מה הנקודה, פתאום הם הפכו ללוזרים מעפנים וסתם מחפשים את מי להאשים?

ובהמשך לזה, ראית את המשחק אתמול?
אמרתי פה יותר מפעם אחת שאני חושב שהפסדנו את המשחק הזה כי נכון לעכשיו אא"ק פשוט משחקים כדורסל טוב יותר ונותנים לנו נוק-אאוט על הקווים (ושם הלחם והחמאה שלנו העונה), אני לא חושב שמישהו בקבוצה טוען אחרת, אבל לנסות לטעון כאן כאילו המשחק הזה הראה איזו פריכות מנטלית של השחקנים או משהו כזה, במשחק שנעצר 3 פעמים בגלל התפרעויות ביציעים, שנשמעו בו כמה עשרות בומים תוך כדי כדורסל ועם איך שהשיפוט נראה אתמול, זה כל-כך חלש שאני די מקווה שההסבר הוא שאפילו לא טרחת לראות את המשחק.

אני גם מאוד שמח שאתה כל-כך מגנה אלימות, אבל חושב שזו טענה כל-כך מופרכת לומר שאא"ק צריכה להיות מורחקת מהמפעל אחרי משחק שבו כוחות הביטחון המקומיים התריעו על סכנת חיים לכל אוהד ירושלמי שיציע בגפו מהאולם. מאוד קוהורנטי.

ראיתי את המשחק, את כולו. והבכי הבלתי פוסק של גיל ברק היה אחד המביכים ששמעתי משדר (יש מצב שעקף את רסקין), אא"ק הוציאו את ירושלים מאיזון והצליחו לפרוץ את ההגנה שלהם בצורה נהדרת
גם מכבי במשחק האחרון מול ירושלים קלעו 88, זה עוד לא מספיק בשביל לראות מגמה, אבל זה מה שקיוויתי שיקרה לקראת הפלייאוף, שקבוצות ילמדו איך לפרוץ את ההגנה של דז'יקיץ' (שעושה עבודה מצוינת כמובן)
וכל הכבוד לך על ההסתכלות המפוכחת, אבל אני רואה ברשתות החברתיות כמויות של אוהדי ירושלים שחושבים שמה קרה אתמול זה תצוגת שיפוט לא טובה ושהגיע לירושלים לנצח, או שהשחקנים נבהלו מהאווירה ופחדו לנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:38 pm 
Junior

יציע שמבן כתב:
ראיתי את המשחק, את כולו. והבכי הבלתי פוסק של גיל ברק היה אחד המביכים ששמעתי משדר (יש מצב שעקף את רסקין), אא"ק הוציאו את ירושלים מאיזון והצליחו לפרוץ את ההגנה שלהם בצורה נהדרת
גם מכבי במשחק האחרון מול ירושלים קלעו 88, זה עוד לא מספיק בשביל לראות מגמה, אבל זה מה שקיוויתי שיקרה לקראת הפלייאוף, שקבוצות ילמדו איך לפרוץ את ההגנה של דז'יקיץ' (שעושה עבודה מצוינת כמובן)
וכל הכבוד לך על ההסתכלות המפוכחת, אבל אני רואה ברשתות החברתיות כמויות של אוהדי ירושלים שחושבים שמה קרה אתמול זה תצוגת שיפוט לא טובה ושהגיע לירושלים לנצח, או שהשחקנים נבהלו מהאווירה ופחדו לנצח

אז הבכי של גיל ברק עכשיו משוייך לאוהדי ירושלים? זה חלק מהכמויות שראית ברשתות החברתיות?

ולגבי המשחק מול מכבי - המינימום זה להכיר בכך שזה היה משחק שלא שינה שום דבר לירושלים, שדז'יקיץ' ממש התחנן להפסד שישבור את הרצף ושהוא שמר כוחות למשחק מול אא"ק כעבור יומיים. מספיק להסתכל על הדקות - 2 מ-3 הזרים הבכירים בכלל לא התלבשו, עוד אחד זר בכיר שפותח בחמישייה בכלל לא שיחק במחצית הראשונה, נועם יעקוב עם 29 דק' (!), הכי הרבה שלו העונה, וגלעד פאקן לוי שלא משחק בשום משחק שהוא לא גארבג' עולה במאני טיים ל-7 דקות. אגב במשחק הקודם מול נס ציונה הוא גם אמר שהוא רצה להפסיד וכשהרצף מדאיג אותו.
אפשר לאהוב או לא לאהוב את זה שדז'יקיץ' זרק את המשחק הזה, אבל להשוות את התוצאה שם זה ממש ניתוק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 6:03 pm 
Senior

כמו כן, אפשר להכיר בזה שאא"ק טובה מאיתנו ב7 הרבעים האחרונים ויחד עם זאת לטעון, בצדק, שהייתה השפעה ניכרת לאווירת הפוגרום ולשיפוט (שהיה גם רע מאוד וגם ביתי).

גם אם אאק צעד לפנינו כרגע מבחינת הכדורסל, זה לא אומר שאין לנו זכות למשחק בתנאים ספורטיביים והוגנים, או שאין לנו זכות להתעצבן כשלא קיבלנו תנאים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 6:19 pm 
Junior

stavs כתב:
כמו כן, אפשר להכיר בזה שאא"ק טובה מאיתנו ב7 הרבעים האחרונים ויחד עם זאת לטעון, בצדק, שהייתה השפעה ניכרת לאווירת הפוגרום ולשיפוט (שהיה גם רע מאוד וגם ביתי).

גם אם אאק צעד לפנינו כרגע מבחינת הכדורסל, זה לא אומר שאין לנו זכות למשחק בתנאים ספורטיביים והוגנים, או שאין לנו זכות להתעצבן כשלא קיבלנו תנאים כאלו.

אני חושב שהיינו יותר טובים מהם גם ברבע הרביעי במשחק בירושלים, וזה לא סתם - ירושלים השנה קבוצת רבע רביעי טובה מאד, יודעת לצאת מפיגור ומשחקת טוב כשהיא עם הגב על הקיר ועד כה ניצחה בכל משחקי ה-win or go home. כל זה, יחד עם יתרון הביתיות (שעליו הקבוצה עבדה קשה לאורך השנה) שם אותנו במצב שאנחנו יכולים וצריכים לנצח את המשחק בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:00 pm 
Junior

לא יודע אם דיברו על זה, אבל הנצחון על חולון אתמול סידר את הלו"ז של הפועל באופן מושלם ואין יותר מקום לשום בכי בנושא. אין שום משחק ליגה שצריך לנצח עד שמכתירים אלופה ב-bcl, ככה שאם בטעות מנצחים ברביעי, אפשר להתייחס לכל משחקי הפלייאוף העליון כאל משחקי הכנה לקראת הפיינל פור, לתרגל הגנות, לתת מנוחה למי שצריך וכו'.

הבעיה היחידה עם התיזה: מפסידים ברביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:35 pm 
Hall of Famer

מכירת כרטיסים בקצב מעודד ליום רביעי.
גם הגלריות מתמלאות אחת אחר השניה.
צפי שלי - בין 9 ל10 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:42 pm 
Junior

אבימאל כתב:
צפי שלי - בין 9 ל10 אלף.

הרגע קניתי לאולם למטה, בערך את הכרטיסים האחרונים. חייב להגיד שהאתר מקשה מאד על הרכישה, כבר כמעט ויתרתי. חוויה דיגיטלית נוראית והמון חסמים בדרך (גישה לחשבון, שחזור סיסמה וכו').
לפחות לפי האתר נשארו רק מקומות בגלריה, בערך 600-700. זה אומר צפונה מ-10,000 צופים, קרוב ל-11,000 אפילו.
השאלה אם הגלריות יהיו מלאות פיזית - אני מבין שאנשים קונים לגלריה ויורדים למטה לאולם. לא יודע איך בדיוק זה קורה, אבל זה פוגע בחוויה כי זה משאיר קרחות למעלה גם כשהאולם sold out

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:49 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
לא יודע אם דיברו על זה, אבל הנצחון על חולון אתמול סידר את הלו"ז של הפועל באופן מושלם ואין יותר מקום לשום בכי בנושא. אין שום משחק ליגה שצריך לנצח עד שמכתירים אלופה ב-bcl, ככה שאם בטעות מנצחים ברביעי, אפשר להתייחס לכל משחקי הפלייאוף העליון כאל משחקי הכנה לקראת הפיינל פור, לתרגל הגנות, לתת מנוחה למי שצריך וכו'.

הבעיה היחידה עם התיזה: מפסידים ברביעי.

לא בטוח, אם הפועל ת"א מפסידה בחולון, המשחק בדרייב אין הוא פוטנציאלית משחק על המקום השני ויתרון הביתיות בסדרה אם וכאשר. אני גם חושב שלהוריד הילוך בליגה יכול להשפיע לרעה על אירופה, זה לדעתי מה שקרה בסדרה מול אא"ק, ירושלים הגיעה בכושר פחות טוב ממה שהייתה בחודש שלפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:52 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
אבימאל כתב:
צפי שלי - בין 9 ל10 אלף.

הרגע קניתי לאולם למטה, בערך את הכרטיסים האחרונים. חייב להגיד שהאתר מקשה מאד על הרכישה, כבר כמעט ויתרתי. חוויה דיגיטלית נוראית והמון חסמים בדרך (גישה לחשבון, שחזור סיסמה וכו').
לפחות לפי האתר נשארו רק מקומות בגלריה, בערך 600-700. זה אומר צפונה מ-10,000 צופים, קרוב ל-11,000 אפילו.
השאלה אם הגלריות יהיו מלאות פיזית - אני מבין שאנשים קונים לגלריה ויורדים למטה לאולם. לא יודע איך בדיוק זה קורה, אבל זה פוגע בחוויה כי זה משאיר קרחות למעלה גם כשהאולם sold out

הרבה פחות, הפועל פותחים את הגלריות אחת-אחת כך שאתה לא יכול לדעת כמה גלריות טרם נמכרו.
בנוסף עכשיו מציעים לכל מי שהיה באתונה לקבל כרטיס נוסף לגלריה בחינם.
הבעיה: הגלריות לא עושות את האפקט כמו הזמבורות בתוך האוזניים של היוונים באולם 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

במשחקים גדולים הסדרנים עומדים על המשמר ולא מאפשרים למי שקנה לגלריה להכנס למטה. זה מסוכן.
כמו כן שים לב שלא כל הגלריות מוצעות למכירה. הוציאו ,להבנתי 6 מתוך 12.
בהנחה שגלריה אחת ניתנת לאורחים (ואולי יקדישו גלריה מכל צד לחציצה בין הקהלים), יש לפחות עוד 3 גלריות שלא יצאו למכירה בכלל.
עדיין אני חושב ש9-10 זה האומדן הריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

יהיו מספיק זמבורות em28.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 3:06 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
stavs כתב:

אני חושב שהיינו יותר טובים מהם גם ברבע הרביעי במשחק בירושלים, וזה לא סתם - ירושלים השנה קבוצת רבע רביעי טובה מאד, יודעת לצאת מפיגור ומשחקת טוב כשהיא עם הגב על הקיר ועד כה ניצחה בכל משחקי ה-win or go home. כל זה, יחד עם יתרון הביתיות (שעליו הקבוצה עבדה קשה לאורך השנה) שם אותנו במצב שאנחנו יכולים וצריכים לנצח את המשחק בשבוע הבא.

לא יודע, אולי הגנתית היה רבע אחרון טוב במשחק הראשון בארנה. התקפית זה היה הירו בול של ספידי, אני לא בטוח שזו תוכנית משחק שנכון ללכת עליה בעקביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 3:13 pm 
מנהל פורום

גם הרבע הראשון באתונה היה נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 4:30 pm 
Junior

אבימאל כתב:
במשחקים גדולים הסדרנים עומדים על המשמר ולא מאפשרים למי שקנה לגלריה להכנס למטה. זה מסוכן.
כמו כן שים לב שלא כל הגלריות מוצעות למכירה. הוציאו ,להבנתי 6 מתוך 12.
בהנחה שגלריה אחת ניתנת לאורחים (ואולי יקדישו גלריה מכל צד לחציצה בין הקהלים), יש לפחות עוד 3 גלריות שלא יצאו למכירה בכלל.
עדיין אני חושב ש9-10 זה האומדן הריאלי.

הבנתי. אבל אם באמת האולם sold out, זה סימן טוב גם לגלריות. הבעיה של הארנה היא שהיא גדולה מדי, ובמצב הרגיל אוהדים יודעים שהם לא צריכים לקנות מנוי או להזדרז ולקנות כרטיס, ותמיד יוכלו לקנות כרטיס לאולם. ברגע שזה לא המצב, מתחיל להיווצר FOMO שיכול לגרום גם לגלריות להגמר מהר. זה גם אומר שמי שקנה לגלריה לא יוכל לרדת למטה, שזה גם טוב מבחינת האפקט של העידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 5:18 pm 
Hall of Famer

590 מקומות פנויים בגלריה. נמשיך לעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 5:35 pm 
Hall of Famer

557

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:44 pm 
Hall of Famer

350

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:05 pm 
מנהל פורום

בכל הגלריות גם יחד?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: