סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
בוודאי שאני מתכוון לכך שבלי שום בעיה ובושה הוא קרא באיזה כנס לעיתונאים ל"אתרג" את שרון, כי הוא פועל לפי האג'נדה שלהם. זה היה לפני כ-20 שנה ולא היו לכך שום השלכות לגבי מעמדו של אברמוביץ'. אז אני לא כך כל משוכנע כמה היום הוא ישר ומפרשן לא לפי האג'נדה שלו (או מקדם את האג'נדה שלו).
ברגע הזה של האתרוג הוא הפך בעיני ללא עיתונאי. ומה שבעייתי זאת לא ההתבטאות שלו, אלא המחשבה שלו שהוא יכול וצריך להשתמש בכלים שלו כעיתונאי כדי לקדם את הרעיונות שהוא מאמין בהם תוך הסתרת האמת מהציבור.
וזה שעמית סגל שופר של נתניהו לא הופך רע אחר לבסדר.

שוב, אברמוביץ' טעה טעות גסה וקשה. אבל תן לי, אם אתה יכול, דוגמה למצב שבו אברמוביץ' פימפם פייק ניוז שהיה לו נוח? את זה עמית סגל עושה בלי למצמץ

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 1:45 pm 
Hall of Famer

אני לא באמת צופה בחדשות 12, אז אני לא יודע.
אין לי שום מושג איך היום אברמוביץ' נוהג. לא ראיתי באיזשהו מקום שהוא מודה שהוא טעה במחשבה ובדרך שבה הוא קרא להתנהל (לא הודאה על טעות בהתבטאות).
לגבי פייק ניוז, כאמור אין לי מושג, אולי לא קרה, כי לפי מה שאני זוכר מאברמוביץ', זה לא הוא, אבל האם הוא מסתיר מידע שפוגע באג'נדה שלו? אין לי מושג, בטוח שיש לי ספיקות האם זה קורה. האם הפרשנות שהוא נותן היא מקצועית, או שהיא מוטית לפי האג'נדה שלו? שוב יש לי ספיקות גדולים מאד.
ושוב, אני לא משווה בינו לבין עמית סגל. כמו שרשמתי, רע אחד לא מכשיר רע אחר.
ואם אתה מוכן לקבל פרשן שיכול להיות מאד שמפרשן לך שקרים בהתאם לאג'נדה שלו, רק כי אתה יודע שהפרשן השני גם עושה את זה, זה קצת בעייתי, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 2:32 pm 
Hall of Famer

אני לא חי בעולם תיאורטי. ברור לי שכל עתונאי מאתרג גורמים מסוימים ברמה כזו או אחרת. לכולם יש אינטרסים. אבל עמית סגל משדר פייק ניוז ואמנון אברמוביץ לא נמצא עושה זאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 3:02 pm 
Hall of Famer

מצד שני אמנון אברמוביץ' כן קרא בפומבי לעיתונאים להסתיר מידע ולא לדווח על חקירות שחיתות של ראש ממשלה. מה היית אומר אם לראש הממשלה היו קוראים ביבי ולעיתונאי היו קוראים ינון מגל לדוגמא?
אני לא מעוניין בדירוג מי יותר גרוע. אברמוביץ' עשה מספיק בעיני בשביל שזה יגמור לו את הקריירה העיתונאית. בפועל הוא המשיך ללא הפרעה וכיום הוא מתוייג כפרשן מספר 1 בתוכנית החדשות הכי נצפית בארץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:18 pm 
Hall of Famer

הוא קרא ל"איתרוג" למשך שבעה חודשים, כדי ששרון יוכל לסיים את ההתנתקות שאברמוביץ' ראה בה מהלך חשוב, ואחר כך "לשקול מחדש". אני לא מסכים עם זה, אבל דווקא הפומביות של הדברים מראה שאברמוביץ' פעל מבחינתו בתום לב, הוא באמת האמין שהאינטרס של המדינה זה ששרון יוכל לסיים את ההתנתקות. איפה זה ואיפה להעביר מסרים שוטפים של פייק מפי ראש הממשלה, בהסתרה מהציבור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:19 pm 
Senior

היי אנשי הציונות הדתית בפורום, אפשר לשמוע קצת על ישראל השניה?

https://twitter.com/shireuven/status/16 ... n09mOWC5cA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:33 pm 
Hall of Famer

וואו זו הפתעה עצומה. בדיוק בשבוע שעבר יצא לי לדבר עם בחור שלמד איתי לפני יותר מ20 שנה בישיבה. מזרחי שהיה התלמיד הכי טוב בשכבה בלי שאלה בכלל. רק כשהוא הגיע ללמוד רפואה באוניברסיטת תל אביב, הוא הבין שמשום מה לא מסתכלים עליו כנחות, וגם זה שהוא מעולם לא קיבל איזשהו אות הצטיינות בלימודים בכל השנים האלה זה קצת מוזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 5:50 pm 
Hall of Famer

באותה הזדמנות אפשר לבדוק את האובססיביות של השותפים הטבעיים החרדים להפרדה עדתית, ואם כבר מדברים על רפורמה משפטית נחוצה נגד שופטים שממנים שופטים-איך זה שתחת הממשלה הזו מתכננים דווקא להרחיב את סמכויות בתי הדין הרבניים, שם באמת דיינים ממנים דיינים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 7:31 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
היי אנשי הציונות הדתית בפורום, אפשר לשמוע קצת על ישראל השניה?

https://twitter.com/shireuven/status/16 ... n09mOWC5cA

ואני לתומי חשבתי (בהסתמך על כותבים בפורום כאן) - שבכל מקרה הציבור הספרדי (לפחות זה שבפריפריה) הוא עדר נטול בינה.
צביעות מאץ׳ ? (ולהבהיר ,אני לא מדבר עליך יובל. אני מדבר על התפיסה של לא מעטים בצד הרל״בי של הציבור הישראלי, שחושבים מצד אחד שהסרטון הזה הוא בושה ומצד שני שהפריפריה הם, כאמור, אספסוף נטול בינה. כפי שהצטייר מהפורום הזה ממש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 7:36 pm 
Senior

כן, המון צביעות מאץ. של הציונות הדתית שהחליטה להעמיד פנים שיש לה עניין בגזענות בחברה הישראלית על מנת להעביר הפיכה משפטית שמטרתה האמיתית היא השתלטות על גופי המדינה על פי המודל של הפדרליסט סוסייטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 7:49 pm 
Junior

הסרטון רץ בכל האתרים , בחדשות, קבוצות הוצאפ של התיכון מלפני 20 שנה התעורר לתחיה. כולם מזועזעים. אני מופתע שהתיכון שיתף עם זה פעולה , אבל ההומור שרץ בנוער נמוך עוד הרבה יותר (וגזענות זה דבר מכוער ודוחה, אבל רק בעיני בסרטון המזרחים יוצאים על הכיפאק והאשכנזים מעפנים, בטח אם מסתכלים במשקפיים של תיכוניסט? בל אפשר כל אחד וטעמו. הבנות בכלל לא הבינו על איזה מוקש הם עלו)

אגב , מדובר בסרטון פורים, הכתרה, וה"רבנית פורים" שהוכתרה היא תימניה. אגב 2, 3 מתוך 4 המחנכות בחורב בשכבת י"ב הם מזרחיות ואחת אשכנזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 9:11 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כן, המון צביעות מאץ. של הציונות הדתית שהחליטה להעמיד פנים שיש לה עניין בגזענות בחברה הישראלית על מנת להעביר הפיכה משפטית שמטרתה האמיתית היא השתלטות על גופי המדינה על פי המודל של הפדרליסט סוסייטי.

בהחלט גם.
אני רק אומר שגם וגם. זה הכל.

אגב, אני לא מתיימר להיות מומחה כאן, אבל בניגוד לרוב האנשים כאן, כן הייתי חלק מהציונות הדתית במשך כמה שנים.
במצפה יריחו - הקיצונית שבישיבות בהן למדתי - אם היתה גזענות, היא היתה כלפי ה״אשכנזים״ שבגדול נחשבו ל״לפלפים״ (ואלוהים עדי שכל חבריי, כולל השר עמיחי אליהו קראו לי ״אשכנזי״ אלף פעם).. אם כי זאת ישיבה שבה יש בוודאות רוב ספרדי, וגם רבניה הם ספרדיים (סבתו).
בכרם ביבנה - ישיבת הדגל של הציונות הדתית, לא זוכר שהרגשתי גזענות, אבל אולי זה בגלל שאני אשכנזי. רוב הרבנים והדרך של הישיבה היא אכן אשכנזית, אבל לפחות שליש מהרבנים היו ספרדיים לדעתי.
במעלות - אם היה ריח של גזענות, נדמה לי שהוא היה פה. אבל בעיקר מהכיוון של מה שאפשר היה להחשיב סוג של ״אליטה פריפרית אשכנזית״ שדומה קצת לבנות האלה של חורב, ואני לא חושב שחוויתי את זה מהרבנים. אבל שוב, אני אשכנזי אז אולי החוויה שלי שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2023 10:58 pm 
Junior

קשה מאוד להתחמק משמחה רוטמן בטוויטר. הוא נהיה האליל של הביסיסטים.
אם מישהו חשב שהוא יוריד פרופיל אחרי שגרם לכל הקואליציה לצדד בנוסח חוק ואז גילה שיש בו פתח גדול להפיכתה של ישראל ללא דמוקרטית, אחרי שהוא מכר ספרים וחבר שלו חשב עליה 20 שנה, אז לא. הוא אפילו עוד יותר שחצן ומתנשא ויהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 1:42 am 
Hall of Famer

מעיין בחדשות הערב:

אחלה תגובה של קרן מרציאנו לסרטון בנות האולפנה שהובא כאן
https://b.walla.co.il/item/3572121

תיקון כבישים בעייתיים בפריפריה?
אין כסף
https://cars.walla.co.il/item/3572047

משילות אמרתם?
ירי ברחוב בלוד, בפרט 2 ילדים נפצעו (אחד מהם קשה)
https://news.walla.co.il/item/3572135

בואו נראה קצת עובדות (לא שזה יפריע למישהו)
כתבה מתחילת אפריל - 42 נרצחים בחברה הערבית מתחילת השנה
https://www.ynet.co.il/news/article/sy1hqtlb2
לשם השוואה רב שנתית: ב־2018 נרצחו 74 אנשים מפשיעה בחברה הערבית. ב־2019 נרצחו 94. ב־2020 מספר הקרבנות עלה ל־109, וב־2021 הוא הגיע ל־126. (תוספת שלי מגילול, 2022 - 116 נרצחים)
מקור - https://www.zman.co.il/320531/popup/
משילות אמרתם?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 2:12 am 
Hall of Famer

אגב, הסרטון.
מה שבעיניי הוא גזעני בצורה בוטה הוא הבלאק פייס. זה באמת לא קשור לכלום (בשביל להבדיל, אפשר היה לשים את האשכנזיות בכחול, ואת הספרדיות באדום למשל. הרבה יותר מכבד).
אבל התוכן פרט לכך, בעיניי לא באמת גזעני. מה הן הראו? שספרדיות שמחות יותר ורוקדות יותר? (אישית, אני גם חושב שלכך הם התכוונו. אילו במצפה יריחו היינו עושים סרטון דומה, אבל בלי הבלאק פייס. הרעיון היה בכלל לרדת על האשכנזים החנונים ולא על הספרדים. בזה אני בטוח, כי הייתי שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 2:21 am 
Hall of Famer

אבל עזוב רגע ניואנסים קטנים של "ההפקה"
למה טוב הסרטון הזה, בפרט בשנת 2023 (אני מסכים שלפני אי אלו שנים, זה היה נחשב לסביר יותר)
הרי בתוך תוכם ידעו שזה בהסתברות לא מבוטלת ייצא החוצה (לכל הפחות המורים/אחראיים וכו') - כי ככה זה היום
אז מה קיבלנו כאן - אהבת אחים? קידוש השם? ככה מקיימים ושמחת בחגך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 3:42 am 
Hall of Famer

אה,כן. הבנות מפגרות וגם התגובה שלהן לא סופר אינטליגנטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 7:33 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אגב, הסרטון.
מה שבעיניי הוא גזעני בצורה בוטה הוא הבלאק פייס. זה באמת לא קשור לכלום (בשביל להבדיל, אפשר היה לשים את האשכנזיות בכחול, ואת הספרדיות באדום למשל. הרבה יותר מכבד).
אבל התוכן פרט לכך, בעיניי לא באמת גזעני. מה הן הראו? שספרדיות שמחות יותר ורוקדות יותר? (אישית, אני גם חושב שלכך הם התכוונו. אילו במצפה יריחו היינו עושים סרטון דומה, אבל בלי הבלאק פייס. הרעיון היה בכלל לרדת על האשכנזים החנונים ולא על הספרדים. בזה אני בטוח, כי הייתי שם).

אתה יודע שזו גם תפיסה גזענית, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 8:26 am 
Hall of Famer

בהגדרה הכי קלאסית של המילה, כן. זה גזעני. אבל לא יודע, גזענות רעה היא גזענות שאומרת משהו ״רע״. לומר על מישהו שהוא שמח ורוקד יותר, זה לא, אפעס, רע.
ולהכליל תכונת אופי, נו, הנה אני אומר לך קבל עם ועדה בתור מישהו שגר גם באמריקה וגם בשוויץ, שהראשונים (בגדול, כן. לא כולם) בנויים על פאסיב אגרסיב, והאחרונים (בגדול, כן. לא כולם) הם אנשים סגורים וחשדנים. אז כן, אהיה גזען, ובגדול, אני יכול לחיות עם זה.

מה גם שהן גם מראות באותה מידה שאשכנזיות הן סגורות ומשעממות.

שוב, אם אני צריך לחשוב איך היה נראה אותו וידאו בדיוק, מינוס הבלאק פייס, ועם הכיתה שלי מהתיכון במקום עם חבורת הבנות האלה - אבל כל השאר בדיוק אותו דבר, אז הבדיחה היתה על האשכנזים החננות, לא על הספרדים. ואני בכלל לא בטוח שזאת לא היתה הכוונה שלהן (למרות שאין לי מושג, הבלאק פייס באמת מטריד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 8:31 am 
מנהל פורום

אבל הבדיחה היתה עם הבלק פייס, לא בלי הבלאק פייס.
וההבהרה שהן הוציאו מראה שהן לא מודעות לזה שהן גזעניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 8:42 am 
Hall of Famer

בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 2:32 pm 
Hall of Famer

אולי אני טועה אבל אני לא מתרגש בכלל מהסרטון הזה.
בעיניי הוא לא יותר מסימפטום של שיח (עגום) שמתחולל בחברה הישראלית לפחות בעשר השנים האחרונות
ומנוצל באופן ציני להחריד בידי פוליטיקאים, בעיקר מהימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 2:38 pm 
Junior

למרות מבצעי רשתות המזון לפני חג הפסח, מחירי המזון עלו במרץ בעוד 0.5%, על רקע עלייה חדה במחירי העופות, בשר בקר ודגים.
איך מישהו כתב - אז תאכלו רפורמה.

אגב, סקר של מעריב כבר מנבא לשר הפיתות 4 מנדטים. הציונות הדתית 5.
https://twitter.com/LittleMoiz/status/1 ... 0258921473

ביבי אתמול התראיין בתוכנית בערוץ 14 ובמשך דקה קרא מדף את כל הפעולות שהממשלה עשתה בנוגע ליוקר המחיה. מה הבעיה? כל הפעולות האלו נעשו או קודמו כבר על ידי הממשלה הקודמת. כמובן שהעיתונאים של המלך שם, לא טרחו לציין בפניו את האמת. נו בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 3:47 pm 
Junior

עוד קצת ביבי?
- ציין כי דאג להסכם סחר חופשי עם עומאן. הבעיה? אין כזה. יש הסכם תעופה והוא נחתם על ידי יאיר לפיד.
- ציין כי לא יודע איך התקבל לסיירת מטכ"ל -"איכשהו עשו מבדקים ועברתי". הבעיה? בספר שלו ביבי מציין כי חבר של אחיו משך אותו לשם בגיוס - "אל תדאג, אנחנו נטפל בזה".
- ציין כי בהתנתקות היה יו"ר האופוזיציה. הבעיה? זה לא נכון כמובן. יו"ר האופוזיציה היה טומי לפיד ז"ל. נתניהו הצביע בעד בכמה מועדים. התפטר לפני ביצועה.
- ציין כי צה"ל תקף לאחרונה מטרות חיזבאלה. הבעיה? לפי דובר צה"ל, לא ידוע על תקיפות של מטרות חיזבאללה.
- ציין כי את ההתנתקות ביצעה ממשלמת שמאל. הבעיה? זו הייתה ממשלת ליכוד.
- ציין כי הממשלה בראשותו הורידה את מחירי החשמל. הבעיה? הם יקרים יותר מתעריף ערב הקמת הממשלה.

קיצר, בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 4:39 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
בהגדרה הכי קלאסית של המילה, כן. זה גזעני. אבל לא יודע, גזענות רעה היא גזענות שאומרת משהו ״רע״. לומר על מישהו שהוא שמח ורוקד יותר, זה לא, אפעס, רע.
ולהכליל תכונת אופי, נו, הנה אני אומר לך קבל עם ועדה בתור מישהו שגר גם באמריקה וגם בשוויץ, שהראשונים (בגדול, כן. לא כולם) בנויים על פאסיב אגרסיב, והאחרונים (בגדול, כן. לא כולם) הם אנשים סגורים וחשדנים. אז כן, אהיה גזען, ובגדול, אני יכול לחיות עם זה.

מה גם שהן גם מראות באותה מידה שאשכנזיות הן סגורות ומשעממות.

שוב, אם אני צריך לחשוב איך היה נראה אותו וידאו בדיוק, מינוס הבלאק פייס, ועם הכיתה שלי מהתיכון במקום עם חבורת הבנות האלה - אבל כל השאר בדיוק אותו דבר, אז הבדיחה היתה על האשכנזים החננות, לא על הספרדים. ואני בכלל לא בטוח שזאת לא היתה הכוונה שלהן (למרות שאין לי מושג, הבלאק פייס באמת מטריד).

אני באמת לא יודע איך אתה שורד באמריקה בלי שאיזה בן מיעוטים לא פיצץ אותך במכות.

אתה רציני??? אתה חושב ששחור שצוחק על לבן זה אותו הדבר?
אתה חושב שמזרחי שצוחק על אשכנזי זה אותו דבר?

תתכונן לקבל חתיכה ידע: לבן קבוצת האליטה אסור ללעוג על בן קבוצה מוחלשת. הפוך זה בסדר.

ועוד טיפ קטן ממני, אם חבר לעבודה יגיד לך שיהודים טובים עם כסף, זה גזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: