סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 4:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תודה על הטיפים באמת. לא יודע מה הייתי עושה בלי זה
נדמה לי שבהגדרה שלי ושלך ל 'מוחלשת' זה לא אותו דבר
רוצה קבוצה מוחלשת אמיתית בארץ? ערבים ישראלים

ויאללה, די עם הצביעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 5:34 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בואו נראה קצת עובדות (לא שזה יפריע למישהו)
כתבה מתחילת אפריל - 42 נרצחים בחברה הערבית מתחילת השנה
https://www.ynet.co.il/news/article/sy1hqtlb2
לשם השוואה רב שנתית: ב־2018 נרצחו 74 אנשים מפשיעה בחברה הערבית. ב־2019 נרצחו 94. ב־2020 מספר הקרבנות עלה ל־109, וב־2021 הוא הגיע ל־126. (תוספת שלי מגילול, 2022 - 116 נרצחים)
מקור - https://www.zman.co.il/320531/popup/
משילות אמרתם?!

הנה - כבר פורסם היום "ניתוח כמותי"
https://news.walla.co.il/item/3572184

ציטוט:
עמותת יוזמות אברהם העוקבת אחרי מספר הנרצחים בחברה הערבית עדכנה כי 46 ערבים קיפחו את חייהם בשנת 2023 בנסיבות הקשורות לאלימות ולפשיעה.
בהתחשב בכך שטרם תם השבוע ה-15 של 2023 - המספרים האלה מזעזעים וגם חסרי תקדים. מדובר בקצב של שלושה ויותר נרצחים בכל שבוע. מדובר במספר שהוא יותר מכפול ממספר הנרצחים אשתקד. נכון ל-14 באפריל 2022, על פי אותו בסיס נתונים, עמד מספר הנרצחים בחברה הערבית על 22. בקצב הכפול הנוכחי עלולה שנת 2023 להסתיים לראשונה בתולדות המדינה עם למעלה מ-200 נרצחים בחברה הערבית - כששנת 2022 הסתיימה עם 116 קורבנות; שנת 2021 עם 126, שנת 2020 עם 96, שנת 2019 עם 89 ובשנת 2018 המספר עמד על 71 קורבנות.

הממשלה כל כך גרועה, שלא רק שאלו הנתונים, אלא שזה בערך היה לכאורה אחד הדגשים בהקמתה - במקום "ישיבה עם האחים המוסלמים", כעת ניכנס בהם ונעשה שקט ומשילות בארץ.
זוועה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 9:38 pm 
Hall of Famer

נתניהו מתראיין לערוץ 14 עם ערימה של שקרים כרגיל, אבל הפעם משהו בכל זאת יותר קיצוני: הבנאדם טוען שהיה ראש האופוזיציה בזמן ההתנתקות. כמובן שזה שקר מוחלט, ביבי היה חלק מהקואליציה, הצביע מספר פעמים בעד ההתנתקות והתפטר רק כחודשיים מתום ביצוע ההתנתקות. עתונאי החצר ינון מגל ניסה לומר לו שבכל זאת, הוא היה חלק מהקואליציה. ביבי קטע אותו מיד: "זה עוד שקר שרץ". האיש לחלוטין לא כשיר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 10:13 pm 
Junior

Hacohen כתב:
נתניהו מתראיין לערוץ 14 עם ערימה של שקרים כרגיל, אבל הפעם משהו בכל זאת יותר קיצוני: הבנאדם טוען שהיה ראש האופוזיציה בזמן ההתנתקות. כמובן שזה שקר מוחלט, ביבי היה חלק מהקואליציה, הצביע מספר פעמים בעד ההתנתקות והתפטר רק כחודשיים מתום ביצוע ההתנתקות. עתונאי החצר ינון מגל ניסה לומר לו שבכל זאת, הוא היה חלק מהקואליציה. ביבי קטע אותו מיד: "זה עוד שקר שרץ". האיש לחלוטין לא כשיר.

רק חלק.
Lakic כתב:
עוד קצת ביבי?
- ציין כי דאג להסכם סחר חופשי עם עומאן. הבעיה? אין כזה. יש הסכם תעופה והוא נחתם על ידי יאיר לפיד.
- ציין כי לא יודע איך התקבל לסיירת מטכ"ל -"איכשהו עשו מבדקים ועברתי". הבעיה? בספר שלו ביבי מציין כי חבר של אחיו משך אותו לשם בגיוס - "אל תדאג, אנחנו נטפל בזה".
- ציין כי בהתנתקות היה יו"ר האופוזיציה. הבעיה? זה לא נכון כמובן. יו"ר האופוזיציה היה טומי לפיד ז"ל. נתניהו הצביע בעד בכמה מועדים. התפטר לפני ביצועה.
- ציין כי צה"ל תקף לאחרונה מטרות חיזבאלה. הבעיה? לפי דובר צה"ל, לא ידוע על תקיפות של מטרות חיזבאללה.
- ציין כי את ההתנתקות ביצעה ממשלמת שמאל. הבעיה? זו הייתה ממשלת ליכוד.
- ציין כי הממשלה בראשותו הורידה את מחירי החשמל. הבעיה? הם יקרים יותר מתעריף ערב הקמת הממשלה.

קיצר, בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 10:13 pm 
Hall of Famer

ביבי התפטר מהממשלה כשבוע לפני ביצוע ההתנתקות בגלל תוכנית ההתנתקות (מבוסס על בדיקת ה"משרוקית" של גלובס). אז הוא לא היה חלק מהממשלה שביצעה את ההתנתקות, למרות שהוא הצביע בכנסת ובממשלה בעד התוכנית. אבל הוא נשאר חלק מהליכוד בזמן הזה, אז הוא גם לא היה יכול להיות ראש האופוזיציה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 10:42 pm 
Hall of Famer

נכון, הוא התפטר קצת לפני ביצוע התוכנית, ומונה לראש האופוזיציה כמה חודשים לאחר מכן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2023 11:52 pm 
Junior

מודיס מורידה את התחזית דירוג מחיובית ליציבה. נשארים ב - A1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 12:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
מודיס מורידה את התחזית דירוג מחיובית ליציבה. נשארים ב - A1.

אז זה אומר שיש סיכוי לעלות לגביע העולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 3:07 pm 
Junior

חשוב לומר - השופרות כמובן יאשימו אחרים וינסו להטיל ספק באמינות הממצאים. אבל,
הדוח של מודיס הוכן על-ידי אנשים רציניים. זו החברת דירוג היחידה שעוד טרם הורכבה הממשלה, ציינה התייחסות ספציפית למצע של מפלגת הציונות הדתית. גם באזהרה שפורסמה שלא במועד הרשמי, הייתה התייחסות מאוד פרטנית וספציפית. נעשתה שם עבודה יסודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 12:33 pm 
Junior

סמוטריץ: "לוקח ברצינות את מודיס אבל זה לא דרמה גדולה גם ב-2020 הדירוג ירד ועלה ב-2022.לא חושב שכלכלנים הם מומחים גדולים למשפט חוקתי בישראל. אם תהינ פגיעה בכלכלה ולא מאמין שתהיה- זה בגלל קמפיינים שקריים וניסיון מכוון ולייצר אפקט שלילי. הרפורמה תעשה טוב לכלכלה ומאמין שהדירוג יעלה"

סמוטריץ מבהיר למי שעוד לא בטוח - הוא מבין היטב שמדובר בהזדמנות חייהם של הציבור הקטן והמשיחי להחיל כאן דיקטטורה והם אלו שיחליטו על כל השאר כיצד כדאי וראוי לחיות במדינה הזו. הם לא הולכים לתת לזה להתפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 2:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברגע שאמר "מה זאת אומרת מי ישמור על הזכויות שלכם? אני!" זה כבר היה ברור...
מה המשפט ההפוך ל"אמר אף אחד אף פעם"? אז זה משפט שאמר כל אוטוקרט כל פעם...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 2:32 pm 
Hall of Famer

העבודה פורשת מהשיחות בבית הנשיא.
יש מצב שזה דווקא סימן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 3:13 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

לגמרי. מי רוצה שנציגים שהעם בוחר ישמרו על זכויות האדם שלנו? חלופה טובה יותר -שזכויות האדם יופקדו אצל נציגים שבוחרים את חברים שלהם לשופטים, שבמקרה גם דומים להם להם באופן שהם קובעים מהם אותן זכויות אדם ומהי הדרך המוסרית לשמור עליהם.

אה שכחתי. אבל ביבי יבטל את הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 3:44 pm 
Junior

FLASH כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לגמרי. מי רוצה שנציגים שהעם בוחר ישמרו על זכויות האדם שלנו? חלופה טובה יותר -שזכויות האדם יופקדו אצל נציגים שבוחרים את חברים שלהם לשופטים, שבמקרה גם דומים להם להם באופן שהם קובעים מהם אותן זכויות אדם ומהי הדרך המוסרית לשמור עליהם.

אני זוכר מאמר של עמית סגל, ממש לא מזמן שבו הוא מציין כי הציונות הדתית איבדה כל לגטימציה לבכות על ייצוג חסר בבתי המשפט. אם כבר, וזו רוח הדברים, הם נהנים מייצוג יתר ביחס לגודלם באוכלוסיה. אז אני לא כל כך מבין, מה "במקרה דומים להם"?

ואני לא צריך שאף נבחר ציבור יואיל בטובו לשמור על הזכויות שלי. באמת תודה רבה להם שאחרי ששירתתי בצבא ואני משלם מיסים, אני צריך לקוות שמישהו שם ישמור על זכויות יסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 3:58 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מי רוצה שהשליטים יופקדו על הזכויות שלנו? אף אחד...
רק באוטוקרטיות השליטים אד הוק מופקדים באופן בלעדי על הזכויות של האזרחים, וזה אף פעם לא נגמר טוב.

ולגבי החלק השני - כבר עניתי לו בעבר.
אף אחד לא יבטל בחירות, גם ברוסיה ובונצואלה לא ביטלו את הבחירות. אבל שלטון עם כוח מוחלט לא יכול להרשות לעצמו להפסיד בחירות (ההשלכה היא שהצד השני ישלוט עליו עם כוח מוחלט... אין מצב שיאפשרו את זה) ולכן הוא יעשה מה שצריך להבטיח את נצחונו בבחירות - ואם הוא יחשוב שנצחונו לא מובטח בלי זה, הוא יחליט על מודל בחירות שיבטיח את נצחונו, ובכל מקרה יגביר את כוחו לעומת התוצאות. אורבן למשל עשה את זה בהונגריה.
בישראל אפשר לעשות את זה ברוב רגיל של 61. תעיין בסעיף 4 לחוק יסוד הכנסת.

יש עוד שלבים לפני זה שגם אותם עשו במקומות כמו פולין או הונגריה (חוקים להגביל או לסגור או להשתלט על תקשורת שלא באה לשלטון טוב בעין, חוקי תעמולת בחירות שמיטיבים עם השלטון, חוקים נגד אקדמיה שלא באה לשלטון טוב בעין, השתלטות על מוסדות שאמורים להיות ביקורתיים ועצמאיים), אבל אם השלטון יחוש עדיין לא בטוח בנצחונו - תמיד יש גם את זה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 16, 2023 4:08 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 4:01 pm 
Junior

דו"ח החשב הכללי יצא
הירידה בגביית המיסים ממשיכה: ירידה ריאלית של 43% במיסוי מקרקעין, ירידה במיסים ישירים בשיעור של 8%, ובמיסים עקיפים בשיעור 12%. סה"כ ירידה ריאלית של כ-9% ביחס לשנה שעברה.

אני לא יודע אם החבר'ה שם מבינים, אבל רובם לא הולכים לקבל את מה שהובטח להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 5:58 pm 
Junior

סוגיית תעסוקת גברים חרדים אינה סוגיה שמדוסקסת רק פה. מדובר על סוגיה כבדת משקל שמוזכרת בכל דוח דירוג כמשהו שהמדינה חייבת להידרש אליו. אז יש את יו"ר ועדת הכספים שמכהן בתפקיד במצטבר מעל לעשור. וכך זה נראה היום:

גפני בהצגת התקציב, פונה ליוגב גרדוס, ראש אגף תקציבים שהציג את האתגר של תעסוקת גברים חרדים:
"יוגב, אם תוכל להבא לדלג על נושאים טעונים כאלו, ולהתמקד בלדבר על מאקרו כלכלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:53 pm 
Junior

סקר מהיום של חדשות 12, מנו גבע:
גנץ 28
הליכוד 24
יש עתיד 20
הציונות הדתית 11
ש"ס 10
יהדות התורה 7
ליברמן 5
רע"מ 5
חד"ש תע"ל 5
מרץ 5
עבודה לא עוברת.

52 מנדטים לקואליציה וזה עוד כשהעבודה לא עוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:26 pm 
Hall of Famer

במקרה עמית סגל ציין שגם בתרחיש בו מרץ והעבודה רצות ביחד - מספר המנדטים של הקואליציה לא היה משתנה (אולי בגלל שברירי עודפים וכאלה). אבל כמדומני לא ציין מפורשות לכמה אותו חיבור היה מוביל בפני עצמו.
אבל בגדול זה ברור שאם המפלגות המובילות בחוץ עם סביב 2.5% הן בל"ד והעבודה - אזי ה-52 של הקואליציה הן עם "אזהרת דירוג כלפי מטה" (אפרופו ענייני דיומא...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:57 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
העבודה פורשת מהשיחות בבית הנשיא.
יש מצב שזה דווקא סימן טוב.

איך זה סימן טוב?!
היחידים שסמכתי עליהם.
מסתבר שלא אפשרו להם להשתתף בשיחות עם נציגי הקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 12:49 am 
Hall of Famer

סקר עדכני של ערוץ 12 ממתן מעט את נפילת הקואליציה, אבל רק מעט. 24 לליכוד ו52 לקואליציה הנוכחית, מול 28 למחנה הממלכתי, 20 ליש עתיד ו63 יחד למרכיבות הקואליציה הקודמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 4:08 am 
Hall of Famer

מלבד זה שאין גיבוי בעם להתנהלות הליכוד והניסיון להפיכה משטרית והתפכחות מסוימת של הצד הימני מזה שממשלת ימין על מלא תדאג לביטחון שלהם, אני לא מבין מה הטעם בסקרים במרחק של כשלוש שנים מהבחירות הקרובות. אני לא חושב שהסקרים האלו יגרמו למישהו לפרק את הקואליציה. להיפך. אין להם ברירה אלא לדבוק ביחד ולקוות שמשהו ישתנה (ויש הרבה זמן לשנות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 7:55 am 
Hall of Famer

אתה רואה את הממשלה הזאת ממלאת את ימיה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 9:55 am 
Hall of Famer

אני כרגע כן.
אני לא רואה תנועה שמשנה את זה, כמו מחנה של ליכודניקים ליברלים.
גם אני חושב שהסקרים הגרועים הם רק תוספת לשרידותם, דבק שידביק אותם יותר, כשהם רואים מה אולי צפוי להם אם יקדימו את הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 10:11 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני כרגע כן.
אני לא רואה תנועה שמשנה את זה, כמו מחנה של ליכודניקים ליברלים.
גם אני חושב שהסקרים הגרועים הם רק תוספת לשרידותם, דבק שידביק אותם יותר, כשהם רואים מה אולי צפוי להם אם יקדימו את הבחירות.

על אותו המשקל אתה יכול לבוא ולומר - ככל והם רואים את הסקרים ואת הלך הרוח (ביום שבת הם התבזו לחלוטין בנתניה כשהגיעו אולי 200 אנשים להפגנה שעבדו עליה שבוע והרבה ח"כים הגיעו, אל מול עשרות אלפים לצד השני), יהיה מי שיתחיל לתכנן את החיים הפוליטיים שלו קדימה בעידן שלאחר נתניהו.
הבעיה? אם היינו ב-62/61, להערכתי זה כבר היה קורה. ברגע שאנחנו באזור ה - 64/65, זה מפחיד יותר אנשים מהצד שלהם לעשות את המהלך וסיבה נוספת - נתניהו הצליח להרכיב סביבו חבורה שבה טיב היחסים מאוד ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: