סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA פלייאין 2023
הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה שוב בממבו-ג'מבו של סיסמאות ריקות.

אתה טענת לפני מספר הודעות שלצרף וטרנס כדי להצליח זה סוג של מיתוס. הוכח לך שזה לא נכון, וגם סופקה לך המתודה כיצד להבין שזה לא נכון. אחר כך שינית את הטענה ל"יש לצרף וטרנס כשיש לך core מתאים", ואז נשאלת את השאלה הבסיסית: איך אתה יודע שיש לך core מתאים לצרף וטרנס? ועל זה אתה עונה "תן להם לשחק ותראה מה יש לך". אוקיי נתתי. איך ידעתי בגולדן שזה הזמן לצרף את איגי ובוגוט? בפיניקס שזה הזמן לכריס פול? שג'רו הולידיי זה מה שחסר לאליפות במילווקי בקיץ 2020?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 5:09 pm 
Hall of Famer

אכן ווצביץ היה נוראי בסיום. הטרייד עליו נראה כעת מזעזע.
גובר מצד שני נראה כל כך רע. סלומו היה מעולה.
קאט עשה מה שרצה.
Sga קיבל כל שריקה ביקום.
הבן דוד שלו היה מצויין.
מינסוטה אכן לדעתי ינצחו משחק או כמה מול דנבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 5:29 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה שוב בממבו-ג'מבו של סיסמאות ריקות.

אתה טענת לפני מספר הודעות שלצרף וטרנס כדי להצליח זה סוג של מיתוס. הוכח לך שזה לא נכון, וגם סופקה לך המתודה כיצד להבין שזה לא נכון. אחר כך שינית את הטענה ל"יש לצרף וטרנס כשיש לך core מתאים", ואז נשאלת את השאלה הבסיסית: איך אתה יודע שיש לך core מתאים לצרף וטרנס? ועל זה אתה עונה "תן להם לשחק ותראה מה יש לך". אוקיי נתתי. איך ידעתי בגולדן שזה הזמן לצרף את איגי ובוגוט? בפיניקס שזה הזמן לכריס פול? שג'רו הולידיי זה מה שחסר לאליפות במילווקי בקיץ 2020?

סורי, אני עדיין חושב שלצרף וטרנס כדי להצליח זה סוג-של-מיתוס.

1. וטרנס זה שם כולל. האם מוסקלה שהיה ב-OKC אינו וטרן?
בכל קבוצה בליגה יש וטרנס. כולל ברוקטס.

2. אם לכל הקבוצות בליגה יש ווטרנס ובטח לאלו בפלייאוף, אז...
כנראה שמה שמבדיל בין הקבוצות זה לא האם יש להם ווטרנס או לא.
זה לא מה שקובע האם יגיעו להישגים או לא.

3. הולידיי הגיע למילווקי כשהיה למילווקי סופרסטאר.
הם חיפשו את הגרוש החסר ללירה.
מצב שונה לחלוטין.

אניכולהמשיך ככה על פני עשרות דפים אבל נדמה לי שכבר מיצינו את הדיונים בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 5:50 pm 
Hall of Famer

אפשר להמשיך את הדיון הזה כל החיים, אתה לעולם לא תהיה צודק בו:

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
נכון, לקחת וטרנס כדי להצליח זה סוג של מיתוס. פרטים אצל גולדן סטייט, למשל.

הוסף פרטים של 800 קבוצות שהוסיפו וטרנים וזה לא הוביל אותם לשום מקום.

אם ב-core של OKC כרגע יש סופרסטאר + 2 כוכבים צעירים כפי שהיו בג"ס של פעם,
אז כן, להוסיף להם שני שחקנים בטופ75 של הליגה בהחלט יעזור להם.

יכולהיות שזה המצב אבל ממש לא בטוח ולא הייתי פועל תחת ההנחה הזו.
בשלב הזה, הייתי מנסה להביא כוכב נוסף ולא רול פליירס, טובים ככל שיהיו.
ל-OKC יש את הנכסים לכך..

אם יש הזדמנות מצוינת - מעולה.
אם לא, הייתי מחכה לראות מה יש להם ביד עם הולמגרן,
מבין איפה החולשות של הסגל הנוכחי ומביא כוכב נוסף לחזק אותן.

אני מרגיש מחויבות ללמד אותך מבוא בסיסי ללוגיקה.

אתה טוען "לקחת וטרנס כדי להצליח זה סוג של מיתוס". כדי לתקף את העמדה שלך, מה שצריך לעשות זה לא לציין את כל הקבוצות שהוסיפו וטרנס ולא לקחו אליפות, אלא לבדוק את הקבוצות שכן לקחו אליפות ולראות מה הן עשו.

אז אם, נניח, נסתכל על האלופות של 20 השנים האחרונות נגלה שכולן צירפו וטרנס. כולן. זאת אומרת שאין אף דוגמה תקפה לטענה שלך.

ותודה רבה לך על האבחנה הדקה והמדויקת מה יש לעשות: להבין איפה החולשה של הסגל, ולהביא כוכב שיחזק. חשוב לנשום, לשתות מים ולנשום כדי לחיות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

נו באמת אטט, אתה סתם מתעקש. ללא קיד ומריון, לברון ובוש, (אולי בוריס דיאו אבל הספרס כולה היו וטרנים), איגודלה, בוגוט וליבינגסטון, קוואי, )נגיד שהוא לא היה בדיוק וטרן, אז גם גאסול ואיבקה), לברון שוב והגבה, הולידיי (ופול מולו) אף אחת מתריסר האלופות האחרונות לא היתה אלופה (טוב למעט הווריורס של 2022. קבוצה של וטרנים מהבית, אחד אחד)
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, ואתה יודע, לא חייבים תמיד להתעקש ומותר גם לרדת מהעץ מול הוכחות ברורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 8:53 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו באמת אטט, אתה סתם מתעקש. ללא קיד ומריון, לברון ובוש, (אולי בוריס דיאו אבל הספרס כולה היו וטרנים), איגודלה, בוגוט וליבינגסטון, קוואי, )נגיד שהוא לא היה בדיוק וטרן, אז גם גאסול ואיבקה), לברון שוב והגבה, הולידיי (ופול מולו) אף אחת מתריסר האלופות האחרונות לא היתה אלופה (טוב למעט הווריורס של 2022. קבוצה של וטרנים מהבית, אחד אחד)
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, ואתה יודע, לא חייבים תמיד להתעקש ומותר גם לרדת מהעץ מול הוכחות ברורות

לא הבנתי. אתה מדבר על השוק החופשי?
מה אתה חושב שאני אומר? שלא צריך לאסוף שחקנים טובים מאחד מתוך שלוש הדרכים הקיימות?
ברור שזה לא מה שאני אומר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 9:14 pm 
Hall of Famer

אז מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 10:45 pm 
Hall of Famer

אני מנסה לומר שבשלב שבו OKC נמצאת, הם צריכים להמשיך להתמקד בבניית ה-core שלהם ולא בבנייה של צוות מסייע.
אין להם הכרח "להחתים וטרנס" בקיץ כדי לקפוץ את המדרגה הנוספת.
הם יעשו את זה גם כך בעזרת הולמגרן והתפתחות נוספת של הצעירים שלהם.

אני לא מתנגד לקונספט של השוק החופשי. זו אחת משלוש הדרכים להשיג שחקנים.
אבל העיתוי של הוספת שחקנים חופשיים הוא משמעותי בבנייה מחדש וגם, כמובן, הזהות שלהם.
אני לא רואה איך שחקן חופשי כזה או אחר יכול לעזור להם באופן משמעותי בהמשך (והם צריכים לחשוב על ההמשך לפני הכל)..
https://www.spotrac.com/nba/free-agents/
מי נראה לכם מתאים?

הם כן יכולים לטרגט כוכב בטרייד
(רצוי כוכב צעיר שתואם לטיימליין שלהם ולצורך שלהם, גיל 25 ומטה)
עם אסופת הבחירות העצומה שלהם..

זה עניין של הזדמנות ושל הבנת הצרכים שלהם (שלדעתי כרגע קשה להעריך אותם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 11:06 pm 
Hall of Famer

1. אין לך מושג אם השלב עכשיו הוא "המשך בניית הcore" או "זמן להוסיף וטרן". זה בדיוק העניין, שהניתוח הוא תמיד בדיעבד. אם היתה נוסחה שכולם יודעים...

2. "יעשו זאת בעזרת הולמגרן" כי מה? יש איזשהו גארנטי ששחקן בן 20 שגם כך יש הרבה חשש לגבי הפיזיות שלו, ופספס את העונה הראשונה בגלל פציעה, יהיה טוב?

3."לטרגט כוכב צעיר". לישון ולשתות מים. אבל יש משכורות להשוות. יש צד שני לטרייד. חוץ מסיסמאות, יש טרייד שאתה יכול להראות שהוא בר ביצוע?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 11:10 pm 
Hall of Famer

1. ולכן הצעד הנכון יותר הוא לחכות.

2. אין גרנטי אבל הוא בפירוש חלק משמעותי מהאפסייד שלהם.
זה שאתה לא בטוח שהוא יהיה טוב רק מחזק את הצורך לחכות ולראות.
אני מניח שהמהלכים שלהם יהיו שונים אם יש להם בור בעמדת הסנטר או כוכב עתידי..

3. יש שחקן חופשי שאתה יכול להראות שכדאי ל-OKC להוסיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 11:21 pm 
מנהל פורום

נאז' ריד לת'אנדר ואני אומר את זה בלי לדעת בן כמה הוא
רחמנה ליצלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 11:33 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
1. ולכן הצעד הנכון יותר הוא לחכות.

2. אין גרנטי אבל הוא בפירוש חלק משמעותי מהאפסייד שלהם.
זה שאתה לא בטוח שהוא יהיה טוב רק מחזק את הצורך לחכות ולראות.
אני מניח שהמהלכים שלהם יהיו שונים אם יש להם בור בעמדת הסנטר או כוכב עתידי..

3. יש שחקן חופשי שאתה יכול להראות שכדאי ל-OKC להוסיף?

מענה 1 שלך הוא בפירוש לא נכון. אני ליטרלי מנסה להסביר לך את זה במשך שנים, עם המון דוגמאות תקפות. העובדה שאנחנו לא יודעים בזמן אמת "מתי נכון להוסיף וטרן" לחלוטין לא אומרת שצריך לחכות. אין לך שום כלי תקף להגיד את זה.

לגבי 3, לא היתה לי שום טענה של "הת'אנדר צריכים להוסיף שחקן חופשי" או כל דבר אחר שלדעתי הת'אנדר צריכים לעשות. אתה זה שטען שהם צריכים לשקול להביא "כוכב" על בחירות הדראפט שלהם. זה נשמע לי ממבו-ג'מבו כי בחירות דראפט לבדן לא יכולות להשיג כוכב, צריך להשוות משכורות, וזה חתיכת פרויקט לתפור טרייד כזה אפילו בתאוריה. מה שהראיתי זה שאתה מציע סיסמאות ריקות, לא הצעות תקפות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2023 11:34 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
נאז' ריד לת'אנדר ואני אומר את זה בלי לדעת בן כמה הוא
רחמנה ליצלן

אני רואה שהתאהבת :)
אני מחבב את נאז ריד (עוד מהלך טוב מה-FO לשעבר של מיניסוטה).
הוא בן 23. נמצא בטיימליין של הקבוצה.
לא מישהו שיזיז את המחט בשום צורה אבל אחלה סנטר מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 4:02 am 
Hall of Famer

התאנדר אמנם מאוד צעירים, אבל זה נראה לי ממש מוגזם לחשוב - שחבורה כמו SGA, גידי (ממוצעים של 6-8-17 בעונה שנייה בליגה, כמה כבר שחקנים עשו דברים כאלה בקבוצה תחרותית ולא הפכו לסדר גודל של אולסטארים?), ג'יילן וויליאמס (14 נקודות בעונת רוקי), דורט כ"סטופר הקצת אפור" לצד שאר הגארדים, בחירה 2 פציע מהדראפט הקודם, ועוד (כנראה) בחירה 10-11 כעת (גם מכאן יכול לבוא "כוכב", אמנם לא בסבירות גבוהה, אבל זה לא חסר סיכוי), עוד כמה צעירים חביבים, ואינסוף בחירות עתידיות - "צריכה עוד כוכב".
כלומר, אם הם "צריכים עוד כוכב", אז בערך 20-25 קבוצות בליגה צריכות עוד כוכב (ואז האמירה היא חסרת משמעות יחסית).

אני לא יודע להמליץ להם אילו צעדים לעשות כעת (כי מי יודע מה החלופות שעל הפרק), אבל נשמע הגיוני להתחיל מלהיפרד מסאריץ' שמסיים חוזה, לבחור בדראפט שחקן פנים, ולנסות להריץ אותו ואת הולמגרן.
אני חושב שהמטרה המוצהרת שלהם לעונה הבאה חייבת להיות טופ 6 (ולכן בהחלט אפשר להמיר כמה בחירות באיזה שחקן שהם יחשבו שמקדם אותם לשם, אפילו אם מדובר בשחקן פנים יחסית בינוני, אבל שמתאים לשאר הסגל, לפילוסופיה וכו'), גם כי צריך להתחיל להתקדם בצורה הדרגתית, וגם כי כל ניסיון פלייאוף הוא חשוב בהסתכלות של קונטנדרית עתידית (בתקווה) בעוד איזה 3-4-5 שנים.

סתם כהערת אגב, אם נניח ברוק לופז מחליט לא להישאר במילווקי (אולי אחרי אליפות שנייה ואז ירצה אתגר אחר... או שיהיה להם קשה לשלם לו את מה שהוא רוצה) - לחלוטין הייתי הולך על זה, חרף גילו. כי לא מפסידים מזה כמעט כלום, ולהרוויח בהחלט אפשר.
להלן "להוסיף וטרן"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 5:03 am 
Hall of Famer

השאלה היא לא האם הם יכולים להיעזר בכוכב אלא האם הם יכולים להשיג כוכב בטרייד.
להבדיל מרוב קבוצות הליגה, במצב בחירות הדראפט שלהם - התשובה היא ככל הנראה חיובית.

נדמה לי שבשנים האחרונות עוברים כמעט בכל שנה כוכב או שניים.
הת'אנדר צריכים להיות אופורטוניסטיים ולקוות לטוב.
עד אז, לפתח את החבר'ה שלהם ולבחור הכי טוב שהם יכולים.

ברוק לופז בן 35 והוא לא עוזב את מילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 8:33 am 
Junior

בכיף יכלו להשיג את בוגדנוביץ מדטרויט תמורת בחירה או שניים. עדיין יכולים. לא כוכב, אבל וטרן שיודע את העבודה בשני צדי המגרש, ומתעלה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:01 am 
Junior

ATT, כמו שנדב רשם למעלה ואני (ורבים) רשמו לך בפוסטים בעבר.
להראות שמשהו הצליח X פעמים ונכשל N פעמים לא מראה כלום על האם הדרך שהצליחה רק X פעמים היא מיטבית או לא, גם אם N גדול גדול מX.
אם אתה רוצה לטעון שמשהו כזה הוא מיתוס או שיש דרך הרבה יותר טובה תראה משהו שהצליח Y פעמים ונכשל K ככה שY גדול מX או שK קטן מN.

הדרך שאתה חוזר אליה, של לאסוף CORE ורק כשהם בשלים להוסיף, לא הצליחה ב30 השנים האחרונות (לא עוקב מספיק כדי לדעת מה היה קודם). אתה יכול לטעון שהיא לא הצליחה כי אף אחד לא נתן לה צ'אנס ממש, אבל הדרך שאתה מתאר יש לה 0 עגול של אליפויות.
השניים הכי קרובים הם גולדן סטייט שבצורה מאוד בולטת התחילה להביא וטרנים לפני שהCORE פרץ וכנראה שגם OKC שהגיעו לגמר הליגה עם כשרון שהשיגו מבחירות גבוהות בלבד.

מעבר לזה על איזו עוד אלופה אתה יכול עוד לטעון את זה? מילווקי שהוסיפה את ג'רו (בן ה30) ליאניס בן ה26 מהבחירה ה15, מידלטון בן ה29 מהסיבוב השני ולופז בן ה33 שהגיע בטרייד? זו קבוצה עם "CORE" בשל שהוסיפה וטרן?

בוא תן דוגמא אחת אמיתית לקבוצה שהלכה לפי השיטה שלך ( קבוצה שנבנתה דרך הדראפט וכשהCORE היה בשל הוסיפו וטרנים ורצו קדימה) ותסביר איך היא מוכיחה את זה ואז אני מנחש שיהיה הרבה יותר קל לדון איתך על הנושא.
כרגע אתה מציג תאוריה, שהיא יכולה להיות מעניינת ואולי יכולה לעבוד אבל היא כרגע תאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:46 am 
Hall of Famer

מה שהת'אנדר צריכים לעשות זה לשמור על גמישות כלכלית בפגרה של 2024. מעבר לזה זה פחות משנה. הם יכולים להישאר עם הצוות הנוכחי, לשלב את הולמגרן ולראות איך זה הולך. הם יכולים להוסיף איזה וטרן לעונה אחת (אם אני זוכר, זה היה החוזה של רדיק בפילי) כדי לנסות להשתחל לפלייאוף ביתר קלות ולצבור ניסיון.
אבל בוודאי שהם לא צריכים עכשיו להחתים שחקנים ותיקים על חוזים לכמה עונות רק כדי להשתפר בעונה הבאה עוד קצת והם גם לא צריכים להיות נעולים על הסגל הנוכחי ויהיה מה שיהיה.
קצת קפטן אובווייס, אבל אף אחד לא הציג את העמדה הזאת עד עכשיו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:53 am 
Junior

sheky כתב:
להראות שמשהו הצליח X פעמים ונכשל N פעמים לא מראה כלום על האם הדרך שהצליחה רק X פעמים היא מיטבית או לא, גם אם N גדול גדול מX.
אם אתה רוצה לטעון שמשהו כזה הוא מיתוס או שיש דרך הרבה יותר טובה תראה משהו שהצליח Y פעמים ונכשל K ככה שY גדול מX או שK קטן מN.

הדרך שאתה חוזר אליה, של לאסוף CORE ורק כשהם בשלים להוסיף, לא הצליחה ב30 השנים האחרונות (לא עוקב מספיק כדי לדעת מה היה קודם). אתה יכול לטעון שהיא לא הצליחה כי אף אחד לא נתן לה צ'אנס ממש, אבל הדרך שאתה מתאר יש לה 0 עגול של אליפויות.
השניים הכי קרובים הם גולדן סטייט שבצורה מאוד בולטת התחילה להביא וטרנים לפני שהCORE פרץ וכנראה שגם OKC שהגיעו לגמר הליגה עם כשרון שהשיגו מבחירות גבוהות בלבד.

וחשוב לציין שאוקלהומה של ווסטברוק-הארדן-דוראנט ושאר הצעירים היתה עם ניק קוליסון בתור וטרן, נראה לי שגם קווין אולי היה שם כרכז מחליף. ובעונת 2010/11 צירפו את פרקינס, שהיה אז בן 26, בעיצומה של עונתו השמינית בליגה, עם ותק של שלושה קמפיינים בפלייאוף שכללו שלוש סדרות גמר מזרח, שני גמרים ואליפות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:59 am 
Junior

Att כתב:
השאלה היא לא האם הם יכולים להיעזר בכוכב אלא האם הם יכולים להשיג כוכב בטרייד.
להבדיל מרוב קבוצות הליגה, במצב בחירות הדראפט שלהם - התשובה היא ככל הנראה חיובית.

הת'אנדר צריכים להיות אופורטוניסטיים ולקוות לטוב.
עד אז, לפתח את החבר'ה שלהם ולבחור הכי טוב שהם יכולים.

ברוק לופז בן 35 והוא לא עוזב את מילווקי.

איך בדיוק ישיגו כוכב בטרייד? על שג"א הם רוצים לבנות מן הסתם. המשכורת הבאה הכי גבוהה אצלם היא של דורט, שגם לא מרוויח מספיק בשביל לאזן כוכב משמעותי בטרייד וגם הוא בדיוק סוג הרול פלייר שהם ירצו להשאיר אצלם בשביל בנייה סביב שג"א וכוכב נוסף.

הנקודה הזאת נוגעת לדעתי בסיבה נוספת שכדאי להחתים וטרנים החל מאיזשהו שלב - בשביל להחזיק בחוזים סחירים שניתן להרכיב מהם חבילה לטריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:05 am 
Junior

Att כתב:

1. וטרנס זה שם כולל. האם מוסקלה שהיה ב-OKC אינו וטרן?
בכל קבוצה בליגה יש וטרנס. כולל ברוקטס.

2. אם לכל הקבוצות בליגה יש ווטרנס ובטח לאלו בפלייאוף, אז...
כנראה שמה שמבדיל בין הקבוצות זה לא האם יש להם ווטרנס או לא.
זה לא מה שקובע האם יגיעו להישגים או לא.

יש הבדל בין נוכחות של וטרנים בסגל, כשהם שם כשאריות מתקופת הטרום-ריבילדינג (אריק גורדון ביוסטון עד לאחרונה, למשל), או שהגיעו בטרייד לאיזון משכורות ותו לא (בובאן שהגיע בעסקת ווד). החתמת וטרן מכוונת יחידה שאני זוכר מיוסטון מאז שהחלה להיבנות מחדש, היא החתמתו של דניאל תייס, שאם אני לא טועה יצאת נגדה (וגם הרוקטס עצמם המשיכו ממנה הלאה בטרייד דד ליין הקודם). הרוקטס דוגמה טובה אגב כי זו קבוצה שכונתית ביותר, אין שם אף וטרן שדורש accountability בהגנה ובכלל מכל הצעירים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 11:52 am 
Hall of Famer

Att כתב:

ולי נדמה שכמעט תמיד באותן שנים אחרונות, הקבוצה שמצרפת את אותו "כוכב" (תמורת כמה שחקנים בינוניים לא כוכבים ובחירות דראפט) לא מרוויחה מכך:
גובר, קיירי, ווסטברוק, הארדן (לגבי דוראנט לפיניקס עוד נראה, והוא בכל מקרה שחקן בפרופיל אחר מבחינת "מעמד" וגיל), מי עוד בעצם?
הרי את הטופ של טופ (שהם שחקנים בסדר הגודל של SGA ומעלה, ורצוי מטבע הדברים לא מבוגרים לגמרי סטייל דוראנט, אחרת זה כבר מעורר מחלוקת כחיזוק ההווה על חשבון העתיד וכו') - הם לא יקבלו
עבור משכורת גבוהה יהיה צריך לתת בערך חצי קבוצה באופן כפוי (כולל דורט)
בעמדות הגארד הם ממילא לא צריכים ממש להתחזק (כלומר הערך המוסף של "כוכב" שיגיע - יהיה יחסית נמוך)

אז יש כפי שציינת את סיאקם (אבל עם חוזה גבוה ולעונה בודדת - אז למה זה טוב), יש את מיילס טרנר (שתגדירו לא ככוכב אני מניח), ג'ון קולינס זה ממש לא מעניין בעיניי, אדביו? אולי, מרקאנן? יהיה קשה לעניין את יוטה מרובת הבחירות בעצמה, טאונס? חוזה בשמיים ולא הייתי הולך עליו

אז לצורך העניין - על מי בדיוק מדברים כ"טרייד על הכוכב" נניח בקיץ הנוכחי או לקראת הטרייד דד-ליין הבא?
אני ממש לא רואה היתכנות ליותר מדי דברים (דווקא כי אוקלהומה במצב כל כך טוב, עם כמה עמדות סגורות לגמרי, ללא חוזים גבוהים שהם שמחים לתת וכו')

אם בעקביות כל שנה הם ישיגו עוד שחקן אחד המתאים לקבוצה הנוכחית שם, שהוא "רק בינוני ומעלה" (20-25 דקות למשחק נניח כהכללה, שחקן חמישייה שולי או ספסל מוביל - מבחינת הסתכלות של קבוצה מובילה בליגה) מה"שוק" (FA או עסקאות כאלו ואחרות) או מהדראפט - הם יהיו לגמרי ערוכים בעוד שנתיים-שלוש:
SGA צפוי להיות "אופציה ראשונה" מהרמות הגבוהות ביותר
גידי והולמגרן הם בהחלט הימורים (השני יותר מהראשון כרגע מטבע הדברים) טובים להיות משהו סביב אופציה שנייה-שלישית-רביעית בקונטנדרית
ושחקנים משלימים יהיו להם זמינים בכמויות לכאורה בעקבות בחירות הדראפט (כמובן צריך לפגוע לא רע, אבל זה תמיד רצוי)

אז לא צריך לטעמי להביא יותר מדי מבחוץ (קל וחומר שכזה בא ישירות על חשבון חלק ניכר מה"בפנים" - אין מתנות חינם וכו'), אלא בהדרגה שחקן פה - שחקן שם
למשל בוגדנוביץ' שהוזכר - בהחלט מעניין מאוד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 12:40 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

מעבר לזה על איזו עוד אלופה אתה יכול עוד לטעון את זה? מילווקי שהוסיפה את ג'רו (בן ה30) ליאניס בן ה26 מהבחירה ה15, מידלטון בן ה29 מהסיבוב השני ולופז בן ה33 שהגיע בטרייד? זו קבוצה עם "CORE" בשל שהוסיפה וטרן?

בוא תן דוגמא אחת אמיתית לקבוצה שהלכה לפי השיטה שלך ( קבוצה שנבנתה דרך הדראפט וכשהCORE היה בשל הוסיפו וטרנים ורצו קדימה) ותסביר איך היא מוכיחה את זה ואז אני מנחש שיהיה הרבה יותר קל לדון איתך על הנושא.
כרגע אתה מציג תאוריה, שהיא יכולה להיות מעניינת ואולי יכולה לעבוד אבל היא כרגע תאוריה.

מה שקרה בבניה של גולדן זה:

הליבה הצעירה של גולדן נבחרה כך: סטף הגיע ראשון ב2009, קליי הצטרף ב2011, האריסון בארנס ודריימונד ב2012.

הוטרנים של גולדן הגיעו כך:

דיוויד לי הגיע ב2010, כסוג של כוכב צעיר בחוזה השני שלו ולא כוטרן. באליפות של 2015 הוא פשוט כבר היה שחקן ותיק (ושולי). כלומר הוא הגיע שנה אחרי סטף ושנה לפני כקליי, כשחקן מוביל.

בוגוט הגיע ב2012, אחרי 3 עונות של סטף ועונת הרוקי של קליי, באותו הקיץ שנבחרו בארנס ודריימונד. גולדן סיימה את העונה שלפני כן במקום ה13.

איגי הגיע ב2013, אחרי שגולדן סיימה את העונה במקום השישי ועפה בסיבוב השני של הפלייאוף. את העונה הראשונה של איגי בגולדן היא סיימה בדיוק באותו מקום שישי את הסדירה, רק שהפעם היא עפה בסיבוב הראשון בפלייאוף.

הוטרן היחיד שהצטרף בקיץ שלפני האליפות הוא שון ליבינגסטון.

בואו תסבירו לי איך לומדים מזה מתי נכון לצרף וטרנים לקבוצה צעירה.

חוץ מזה, אטט, איך זה שכמה יוזרים כותבים לך במקביל שבחירות דראפט לא מספיקות כדי להביא כוכב, ואתה ממשיך לכתוב את זה? זה כי אתה מזלזל? זה כי אתה לא מבין? זה כי אתה מנסה להטריל? מה הקטע?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 12:51 pm 
Junior

אגב, יצא לי לשמוע היום את ג'יי אר מדבר אצל רדיק בפודקאסט:
https://www.youtube.com/watch?v=UwzR4V5G_cs

אמל"ק - ההשפעה של קבוצה עם מנטליות של הפסדים ובלי תרבות ארגונית של נצחונות משפיעה מאוד על התפתחות וההרגלים של השחקנים הצעירים (לפי JR)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 1:28 pm 
Junior

זו הזדמנות מצויינת אגב לבדוק מי חושב ששנה הבאה אוקייסי יהיו בפליאוף, פליאין או בלוטרי.
אני מהמר על פלייאין.
הבעיה שלי היא שאוקייסי היא בינתיים אוסף של פרוספקטים ולא קבוצה הגיונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: