סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA פלייאין 2023
הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 4:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
Att כתב:
נדמה לי שבשנים האחרונות עוברים כמעט בכל שנה כוכב או שניים.

ולי נדמה שכמעט תמיד באותן שנים אחרונות, הקבוצה שמצרפת את אותו "כוכב" (תמורת כמה שחקנים בינוניים לא כוכבים ובחירות דראפט) לא מרוויחה מכך:
גובר, קיירי, ווסטברוק, הארדן (לגבי דוראנט לפיניקס עוד נראה, והוא בכל מקרה שחקן בפרופיל אחר מבחינת "מעמד" וגיל), מי עוד בעצם?
הרי את הטופ של טופ (שהם שחקנים בסדר הגודל של SGA ומעלה, ורצוי מטבע הדברים לא מבוגרים לגמרי סטייל דוראנט, אחרת זה כבר מעורר מחלוקת כחיזוק ההווה על חשבון העתיד וכו') - הם לא יקבלו
עבור משכורת גבוהה יהיה צריך לתת בערך חצי קבוצה באופן כפוי (כולל דורט)
בעמדות הגארד הם ממילא לא צריכים ממש להתחזק (כלומר הערך המוסף של "כוכב" שיגיע - יהיה יחסית נמוך)

אז יש כפי שציינת את סיאקם (אבל עם חוזה גבוה ולעונה בודדת - אז למה זה טוב), יש את מיילס טרנר (שתגדירו לא ככוכב אני מניח), ג'ון קולינס זה ממש לא מעניין בעיניי, אדביו? אולי, מרקאנן? יהיה קשה לעניין את יוטה מרובת הבחירות בעצמה, טאונס? חוזה בשמיים ולא הייתי הולך עליו

אז לצורך העניין - על מי בדיוק מדברים כ"טרייד על הכוכב" נניח בקיץ הנוכחי או לקראת הטרייד דד-ליין הבא?
אני ממש לא רואה היתכנות ליותר מדי דברים (דווקא כי אוקלהומה במצב כל כך טוב, עם כמה עמדות סגורות לגמרי, ללא חוזים גבוהים שהם שמחים לתת וכו')

אם בעקביות כל שנה הם ישיגו עוד שחקן אחד המתאים לקבוצה הנוכחית שם, שהוא "רק בינוני ומעלה" (20-25 דקות למשחק נניח כהכללה, שחקן חמישייה שולי או ספסל מוביל - מבחינת הסתכלות של קבוצה מובילה בליגה) מה"שוק" (FA או עסקאות כאלו ואחרות) או מהדראפט - הם יהיו לגמרי ערוכים בעוד שנתיים-שלוש:
SGA צפוי להיות "אופציה ראשונה" מהרמות הגבוהות ביותר
גידי והולמגרן הם בהחלט הימורים (השני יותר מהראשון כרגע מטבע הדברים) טובים להיות משהו סביב אופציה שנייה-שלישית-רביעית בקונטנדרית
ושחקנים משלימים יהיו להם זמינים בכמויות לכאורה בעקבות בחירות הדראפט (כמובן צריך לפגוע לא רע, אבל זה תמיד רצוי)

אז לא צריך לטעמי להביא יותר מדי מבחוץ (קל וחומר שכזה בא ישירות על חשבון חלק ניכר מה"בפנים" - אין מתנות חינם וכו'), אלא בהדרגה שחקן פה - שחקן שם
למשל בוגדנוביץ' שהוזכר - בהחלט מעניין מאוד

דוראנט, קוואי, לברון, הולידיי
זה מחמש השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 5:14 pm 
Junior

הראית 4 כוכבים ( הולידיי מוגדר ככוכב? שחקן אדיר אבל אפילו לא אולסטאר מאז פילי) שאף אחד מהם לא ב3 האחרונות... לא בדיוק 1-2 כל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:01 pm 
Hall of Famer

רק בקיץ האחרון מיטצ'ל, מרקאנן וגובר עברו קבוצה.
בשנה שעברה סבוניס והאליבורטון החליפו קבוצות.

מתוך הדירוג של דה רינגר, אלו השחקנים שהחליפו קבוצות בשלב מסוים (דירוגים עד מקום 30):
6
8
10
12
13
14
16
17
18
19
24
25
26
30

הזדמנויות יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:08 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
sheky כתב:
ATT, כמו שנדב רשם למעלה ואני (ורבים) רשמו לך בפוסטים בעבר.
להראות שמשהו הצליח X פעמים ונכשל N פעמים לא מראה כלום על האם הדרך שהצליחה רק X פעמים היא מיטבית או לא, גם אם N גדול גדול מX.
אם אתה רוצה לטעון שמשהו כזה הוא מיתוס או שיש דרך הרבה יותר טובה תראה משהו שהצליח Y פעמים ונכשל K ככה שY גדול מX או שK קטן מN.

הדרך שאתה חוזר אליה, של לאסוף CORE ורק כשהם בשלים להוסיף, לא הצליחה ב30 השנים האחרונות (לא עוקב מספיק כדי לדעת מה היה קודם). אתה יכול לטעון שהיא לא הצליחה כי אף אחד לא נתן לה צ'אנס ממש, אבל הדרך שאתה מתאר יש לה 0 עגול של אליפויות.
השניים הכי קרובים הם גולדן סטייט שבצורה מאוד בולטת התחילה להביא וטרנים לפני שהCORE פרץ וכנראה שגם OKC שהגיעו לגמר הליגה עם כשרון שהשיגו מבחירות גבוהות בלבד.

וחשוב לציין שאוקלהומה של ווסטברוק-הארדן-דוראנט ושאר הצעירים היתה עם ניק קוליסון בתור וטרן, נראה לי שגם קווין אולי היה שם כרכז מחליף. ובעונת 2010/11 צירפו את פרקינס, שהיה אז בן 26, בעיצומה של עונתו השמינית בליגה, עם ותק של שלושה קמפיינים בפלייאוף שכללו שלוש סדרות גמר מזרח, שני גמרים ואליפות אחת.

אין ספק שניק קוליסון הוא זה שהביא אותם לגמר. ללא נוכחותו (החביבה, אגב) הם לא היו מגיעים לשם.
וטוב שאתה מזכיר את פרקינס. החוזה שלו היה אחת הסיבות שבגללן OKC התפרקה.
במקום לשלם לו, היו יכולים לשלם להארדן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:16 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

מתוך הדירוג של דה רינגר, אלו השחקנים שהחליפו קבוצות בשלב מסוים (דירוגים עד מקום 30):
6
8
10
12
13
14
16
17
18
19
24
25
26
30

הזדמנויות יש.

אתה תמשיך להתחמק אבל אני אמשיך לשאול: הזדמנויות יש (כלומר, נתון ש"כוכבים" עוברים בין קבוצות, אף אחד לא הכחיש את זה). מה מאפשר לאוקלהומה לקבל "הזדמנות" בשוק החופשי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:24 pm 
Hall of Famer

לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל דורט ונוואבה (16 מיליון ביחד) + צעירים מבטיחים, כן יכול להיות בסיס לטרייד עם שחקן טוב, אם וכאשר (נדמה לי, אני לא מכיר את חוקי הטריידים לגמרי).
האם השחקן המחליף יהיה טוב יותר מאשר דורט? לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 7:48 pm 
Junior

Att כתב:

משום מה חשבתי שהתכוונת לשוק החופשי (קראתי שוב, לא הייתה לי סיבה להניח את זה...).
אני כמובן חוזר בי והטענה שלך נכונה מבחינה עובדתית :)

( אם כי הליברטון ומרקאנן לא היו כוכבים אלא כשרונות... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:57 pm 
Hall of Famer

סבוניס והליברטון הוחלפו זה בזה, לא רלוונטי לעניין אוקלהומה (להחליף את דורט בשחקן אחר "ברמתו"? סבבה, זה לא הדיון).
מיצ'ל לקליבלנד זו דוגמא טובה (ששכחתי ממנה), כי הוא הועבר תמורת מרקאנן וסקסטון - לאוקלהומה אין לא את השחקנים הללו עם הפוטנציאל העתידי שהם לא כה מעוניינים בהם בעצם (לוותר כבר על הולמגרן נניח? לא יודע), ולא את החוזים הללו - 16.5M כפול שניים.
בדיון נפרד לחלוטין - באמת אפשר בפרספקטיבה של היום (כשקיבלנו קצת דעה אחרת על מרקאנן) להתווכח האם זה היה הטרייד הנכון בשביל לקדם אותם...

אני עדיין לא מזהה אף אופציית טרייד סבירה וריאלית לאוקלהומה על "כוכב", כי באמת שיש כל הרבה אילוצים ואופציות שלא רלוונטיות להם עקב מבנה הקבוצה הקיים (טרה יאנג זה טוב? בראדלי ביל? קיירי?! זה סוג השחקנים ש"על המדף").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 9:58 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
וחשוב לציין שאוקלהומה של ווסטברוק-הארדן-דוראנט ושאר הצעירים היתה עם ניק קוליסון בתור וטרן, נראה לי שגם קווין אולי היה שם כרכז מחליף. ובעונת 2010/11 צירפו את פרקינס, שהיה אז בן 26, בעיצומה של עונתו השמינית בליגה, עם ותק של שלושה קמפיינים בפלייאוף שכללו שלוש סדרות גמר מזרח, שני גמרים ואליפות אחת.

אין ספק שניק קוליסון הוא זה שהביא אותם לגמר. ללא נוכחותו (החביבה, אגב) הם לא היו מגיעים לשם.

מצחיק שאתה מסיים תגובה שממעיטה מתרומתו של קוליסון באזכור להארדן. בעונות 2009/10 עד 2011/12, שבמהלכן אוקלהומה החלה לעשות פלייאוף והגיע עד לגמר, הארדן וקוליסון היו עולים יחד מהספסל והיתה ביניהם יופי של כימיית פיק נ' רול. מעבר לעובדה שקוליסון שיחק באזור ה-21 דקות למשחק בשלוש העונות הללו, היה סקרינר מעולה וסוחט עבירות תוקף בחסד, הרי שאין ספק שנוכחותו בתור וטרן בחדר ההלבשה ועל הפרקט שיחקה תפקיד מהותי.

לגבי פרקינס, בולשיט. קודם כל, הצירוף שלו והשדרוג ההגנתי שזה נתן, היו אחת הסיבות שאוקלהומה השתדרגה מקבוצת פלייאוף צעירה לכזו שעשתה גמר מערב וגמר פלייאוף במהלך 14 החודשים הראשונים שלו שם. החוזה הגיע מיד אחרי הטרייד עבורו בפברואר 2011 והיה מוצדק לחלוטין, בטח שביחס לסכומים שסנטרים אחרים הרוויחו בדצמבר 2011, רגע אחרי שהלוק-אאוט הסתיים. אחרי הפציעה מול מיאמי הוא כבר לא חזר להיות אותו שחקן, אבל:

א. אוקלהומה ממש לא "התפרקה", היא המשיכה לעשות הישגים יפים ממש עד למשחקיו האחרונים של דוראנט בקבוצה.
ב. זה כבר נטחן עד דק, אבל הארדן התבקש ע"י פרסטי לעשות אותן הקרבות פיננסיות שגם ווסטברוק ואיבקה עשו לפניו. חוסר הנכונות שלו לכך העיד על חוסר נכונותו להישאר בתפקיד כינור שלישי ושחקן שישי בקבוצה, חוסר נכונות שבפני עצמו היה לגיטימי - הארדן העדיף שלא להיתקע בתפקיד של ג'ינובילי לאורך שנות הגעתו לשיא.
ג. נניח שפרקינס לא היה מקבל את החוזה שקיבל, כלומר שלא היה מצורף בטרייד - מי היה הסנטר הפותח של התאנדר באותן שנים? היו נשארים עם קירסטיץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:07 pm 
Junior

אני חושב שהפואנטה של אטט היא שבכל שנה ושנה, שמות חדשים צצים על הטריידינג בלוק או שלפחות נהיים זמינים תמורת המחיר הנכון.
נכון לעכשיו טריי יאנג אכן מוזכר כשם הבכיר הבא שעשוי להיות מועבר, אבל גם טאונס ואולי אפילו לוקה עשויים להיות הבאים בתור.

עוד שם מעניין שעלה לאחרונה בספקולציות הוא ג'יילן בראון, אם באמת דיברו עליו במו"מ מול הנטס על דוראנט, זה עשוי להשפיע על החלטתו. אולי גם יצוצו חיכוכים מול טייטום במידה ובוסטון תסיים את הפלייאוף בטונים צורמים.

גם אמביד, בתרחיש שבו הסיקסרס קורסים בפלייאוף והארדן מחליט לחזור ליוסטון בקיץ, עשוי לדרוש טרייד מתישהו.

וספקולציה אחת אחרונה ודי - זאיון. זה יהיה חתיכת הימור לצוות אותו עם צ'ט, אבל אין ספק שההתאמה משני צדי הפרקט יכולה להיות אידיאלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:07 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שיש טעם לזהות (לפחות לא מהיציע שלנו) אופציה כזו בשלב הזה.
זה מצריך שינוי אסטרטגיה של אחת הקבוצות בליגה (טורונטו, שיקאגו, אטלנטה, מיניסוטה, פורטלנד, אפילו דאלאס).
אוקלוהומה יושבים על נכסים רבים. אם תצוץ אופציה כזו, הם יהיו במשחק.

בינתיים אני לא רואה שום טעם לחזק אותם לטווח הזמן הקצר,
בטח לא בחוזה של מספר שנים (ואני לא אוהב את האופציה של חוזה לשנה אחת של שחקן שייקח דקות מהצעירים שלהם).

האופציה היחידה שהוזכרה כאן ונשמעת לי סבירה לגמרי היא נאז ריד,
שתואם צורך ואת הטיימליין של הקבוצה, כמובן בתלות בגובה החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:08 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אני חושב שהפואנטה של אטט היא שבכל שנה ושנה, שמות חדשים צצים על הטריידינג בלוק או שלפחות נהיים זמינים תמורת המחיר הנכון.
נכון לעכשיו טריי יאנג אכן מוזכר כשם הבכיר הבא שעשוי להיות מועבר, אבל גם טאונס ואולי אפילו לוקה עשויים להיות הבאים בתור.

עוד שם מעניין שעלה לאחרונה בספקולציות הוא ג'יילן בראון, אם באמת דיברו עליו במו"מ מול הנטס על דוראנט, זה עשוי להשפיע על החלטתו. אולי גם יצוצו חיכוכים מול טייטום במידה ובוסטון תסיים את הפלייאוף בטונים צורמים.

גם אמביד, בתרחיש שבו הסיקסרס קורסים בפלייאוף והארדן מחליט לחזור ליוסטון בקיץ, עשוי לדרוש טרייד מתישהו.

וספקולציה אחת אחרונה ודי - זאיון. זה יהיה חתיכת הימור לצוות אותו עם צ'ט, אבל אין ספק שההתאמה משני צדי הפרקט יכולה להיות אידיאלית...

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:09 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
דוראנט, קוואי, לברון, הולידיי
זה מחמש השנים האחרונות

אפשר כמובן לדון בכל מקרה לגופו (אבל לא חייבים...).
אבל במקרים של קוואי (בטח לקליפרס, לצד ג'ורג'), דוראנט (בטח לברוקלין, לצד קיירי) ולברון (ובמידה מסוימת גם דיוויס לאחריו) - אלו לא טריידים רגילים של "קבוצה מציעה הצעה, מקבלת ההצעה משווה עם הצעות נוספות, עושים מו"מ, ומחליטים מה שמחליטים", אלא שחקנים שפחות או יותר מחליטים מה היעד שלהם (בעיקר על פי גודל השוק והגיאוגרפיה, פחות חשיבות למצב המקצועי גרידא) - ואז הכל מסתדר מסביב.
כלומר זה סיפור קצת אחר מ"טרייד ממוצע"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:12 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
B.Grant44 כתב:

מצחיק שאתה מסיים תגובה שממעיטה מתרומתו של קוליסון באזכור להארדן. בעונות 2009/10 עד 2011/12, שבמהלכן אוקלהומה החלה לעשות פלייאוף והגיע עד לגמר, הארדן וקוליסון היו עולים יחד מהספסל והיתה ביניהם יופי של כימיית פיק נ' רול. מעבר לעובדה שקוליסון שיחק באזור ה-21 דקות למשחק בשלוש העונות הללו, היה סקרינר מעולה וסוחט עבירות תוקף בחסד, הרי שאין ספק שנוכחותו בתור וטרן בחדר ההלבשה ועל הפרקט שיחקה תפקיד מהותי.

לגבי פרקינס, בולשיט. קודם כל, הצירוף שלו והשדרוג ההגנתי שזה נתן, היו אחת הסיבות שאוקלהומה השתדרגה מקבוצת פלייאוף צעירה לכזו שעשתה גמר מערב וגמר פלייאוף במהלך 14 החודשים הראשונים שלו שם. החוזה הגיע מיד אחרי הטרייד עבורו בפברואר 2011 והיה מוצדק לחלוטין, בטח שביחס לסכומים שסנטרים אחרים הרוויחו בדצמבר 2011, רגע אחרי שהלוק-אאוט הסתיים. אחרי הפציעה מול מיאמי הוא כבר לא חזר להיות אותו שחקן, אבל:

א. אוקלהומה ממש לא "התפרקה", היא המשיכה לעשות הישגים יפים ממש עד למשחקיו האחרונים של דוראנט בקבוצה.
ב. זה כבר נטחן עד דק, אבל הארדן התבקש ע"י פרסטי לעשות אותן הקרבות פיננסיות שגם ווסטברוק ואיבקה עשו לפניו. חוסר הנכונות שלו לכך העיד על חוסר נכונותו להישאר בתפקיד כינור שלישי ושחקן שישי בקבוצה, חוסר נכונות שבפני עצמו היה לגיטימי - הארדן העדיף שלא להיתקע בתפקיד של ג'ינובילי לאורך שנות הגעתו לשיא.
ג. נניח שפרקינס לא היה מקבל את החוזה שקיבל, כלומר שלא היה מצורף בטרייד - מי היה הסנטר הפותח של התאנדר באותן שנים? היו נשארים עם קירסטיץ'?

זו אחת ההודעות היותר תמוהות שאני זוכר בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:13 pm 
מנהל פורום

אני חושב שעומוס סיכם את זה נכון
הניסיון למצוא סכמות ניהול קבועות שאיתם עובדות בשביל להשיג אליפות הוא מגוחך
קח את כל הקבוצות שלקחו אליפות ב10 שנים הקרובות ותמצא לכל אחת מהקבוצות את הסיפור היחודי שלה
אם היה כזה ה chat GPT היה עושה את העבודה במקום הפרונט אופיס למינהם
כולל שחקנים לדעת ההמון לא מזיזים את המחט אבל עושים את ההבדל בין אליפות ללא אליפות (לוני למשל)
אם יש שחקן טוב שתורם במקומות שהבהם הקבוצה צריכה חיזוק, הקבוצה צריכה לחזק את עצמה, ואם הוא שחקן בן 35, אז האופק שלו נגיד שנתיים ואז צריך לוודא שיש שחקן צעיר או מישהו שיהיה פריאייג'נט שיחליף אותו
לפסול שחקן בגלל גילאות זה עוד ערך נחות ובזוי ברמה האנושית.
לא לחינם הזכרתי את נאז' ריד בענין אוקלהומה, קבוצה שלוקחים עליה ריבאונד התקפה, והורגים אותה בגובה, צריכה שחקן כמו ריד גם אם לוקחים בחשבון שצ'אט ייה מוצלח
כשאתה מכוון לרמות גבוהות כמו נגיד גמר קונפרנס
ההבדל בין ריד לתואם ריד (נגיד 5 נק' למשחק) מזיז את המחט, כי ברמות האלה ההבדלים קטנים
אוקלהומה הראתה שהיא לא פילי ולא ממשיכה לבוסס במדמנת הטאנקיג מעבר לשנתיים שהייתה בהם
יש קווים אדומים כמו הפסדים מכוונים שאותם אני מתעב באופן אישי ואני רואה בהם זיהום של המושג ספורט
אוקלהומה בעונה שבה הושיבה בחוץ שחקן כמו הורפורד, זיהמה את המושג ספורט וזה ביזיון שלא נענשה
בניגוד לדטרויט למשל שניסתה לנצח ובהנחה שהפציעה של קייד אמיתית אז פשוט נכשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:

אני לא טוען שלא יהיו אופציות היפותטיות בטווח של 10 חודשים מהיום (עד הטרייד דד-ליין לצורך הדיון), אבל בוא נבדוק את טיבן, על פי הסדר שציינת:

טאונס - שחקן שלא הגיע לכלום בקריירה, עם יתרת חוזה של 257M לחמש שנים - לחלוטין לא הייתי נוגע בו. קל וחומר בקבוצה עם עתיד ורוד ממילא (כלומר לא נואשת).
לוקה - קשה להגיד לא... אבל התמורה תהיה היסטרית, ובפרט צריך להתקרב לחוזה שלו (שזה אומר למשל גם דורט וגם הולמגרן לצורך הדיון, וכמה נוספים), לצד כמובן ימבה בחירות דראפט.
ג'יילן בראון - קצת דורט ל(ממש) עשירים... מסיים חוזה עוד שנה, אז צריך לראות גם מה קורה עם זה.
אמביד - חוזה ענק כבר בשנה הבאה (47M), לא קל יהיה לבנות משהו.
זאיון - אותו "קשה לעכל" (תרתי משמע). אני עדיין מתחבט האם ניו-אורלינס שמחים שהאריכו לו ככה חוזה או שמא אולי בתוך תוכם מתחרטים. בסוף העונות מצטברות, וכבר בארבע שנים הוא שיחק רק 114 משחקים. זה ממש נכס בסיכון גבוה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:25 pm 
Junior

Att כתב:
זו אחת ההודעות היותר תמוהות שאני זוכר בפורום הזה.

חביבי, הבאתי לך את קוליסון (ופרקינס) כדוגמה לשני וטרנים חשובים מאוד להצלחת התאנדר הצעירים בעונות 2009/10 - 2011/12. שחקנים מס' 6-7 ברוטציה מבחינת ממוצע דקות למשחק.
התגובה הדמגוגית שלך? לזלזל בתרומה של קוליסון "החביב", באופן שממנו משתמע כי הגרעין הצעיר של ווסטברוק-הארדן-דוראנט-איבקה היה מגיע לאותם הישגים בלי קשר לאיכות הצוות המסייע שסביבו; ולמחזר את העליהום כלפי פרקינס והחוזה שלו כגורם לאי-השארת הארדן. :bra_vo: :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:35 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא טוען שלא יהיו אופציות היפותטיות בטווח של 10 חודשים מהיום (עד הטרייד דד-ליין לצורך הדיון), אבל בוא נבדוק את טיבן, על פי הסדר שציינת:

טאונס - שחקן שלא הגיע לכלום בקריירה, עם יתרת חוזה של 257M לחמש שנים - לחלוטין לא הייתי נוגע בו. קל וחומר בקבוצה עם עתיד ורוד ממילא (כלומר לא נואשת).
לוקה - קשה להגיד לא... אבל התמורה תהיה היסטרית, ובפרט צריך להתקרב לחוזה שלו (שזה אומר למשל גם דורט וגם הולמגרן לצורך הדיון, וכמה נוספים), לצד כמובן ימבה בחירות דראפט.
ג'יילן בראון - קצת דורט ל(ממש) עשירים... מסיים חוזה עוד שנה, אז צריך לראות גם מה קורה עם זה.
אמביד - חוזה ענק כבר בשנה הבאה (47M), לא קל יהיה לבנות משהו.
זאיון - אותו "קשה לעכל" (תרתי משמע). אני עדיין מתחבט האם ניו-אורלינס שמחים שהאריכו לו ככה חוזה או שמא אולי בתוך תוכם מתחרטים. בסוף העונות מצטברות, וכבר בארבע שנים הוא שיחק רק 114 משחקים. זה ממש נכס בסיכון גבוה.

בגדול מסכים עם הניתוח שלך. אני חושב שפרסטי מעוניין לראות איך תיראה חמישייה של גידי-שג"א-דורט-ג'יי דאב-הולמגרן. יש גם את דיינג שהוא פרוספקט על אש קטנה, יש עוד רוקי שצפוי להגיע ממחזור דראפט שנראה מבטיח למדי, ועד פברואר הבא גם מצבן של הקליפרס (חייבים לתאנדר בחירה בלתי מוגנת), הרוקטס (חייבים בחירה מוגנת טופ 4) ויוטה (בחירה מוגנת טופ 10) יתבהר קצת.

צ'ט הוא כמובן סימן שאלה גדול מבחינה בריאותית, כך שהעמדה שלו היא הכי "מועדת לשדרוג מהאמצע"...תרתי משמע (:

לגבי זאיון והפליקנס, לא חושב שהם מתחרטים, כי לאבד אותו תמורת כלום זה לא משהו שהיה בא בחשבון, עכשיו לפחות יוכלו לסחור בו כשתגיע השעה (דרישת טרייד שלו, או צעד פרואקטיבי מצדם). התמורה לא תהיה מי יודע מה, אבל עדיין ישיגו איזשהו ROI.

עוד נקודה שכדאי לקחת בחשבון בקשר לשמות שציינתי, או כל כוכב אחר שעשוי להישלח בטרייד, זה שאוקלהומה עשויה לקחת את תפקיד הקבוצה השלישית בעסקה, זו שעם שילוב של קאפ ספייס ושלל הבחירות שיש לה, מאפשרת לטרייד לצאת לפועל ועל הדרך מרוויחה שחקנים טובים שהקבוצה הנבנית מחדש לא ממש תרצה בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 16, 2023 10:45 pm 
Junior

למשל, נניח לשם הספקולציה שפילי מתפרקת ואמביד דורש טרייד, אז עסקה משולשת שבה הוא עובר למיאמי, באם לתאנדר וצ'ט, דיינג ובחירות דראפט לסיקסרס, זו תהיה עסקה שמאוד אוהב עבור התאנדר. גידי, שג"א, ג'יילן וויליאמס ובאם באותה חמישייה זה המון ורסטיליות וחוכמת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 1:02 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:

לורל והארדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 1:06 am 
Hall of Famer

גילאות בעיניי נובעת מחוסר עדכון בדינמיקה של חוזים בני.ב.א
גיל מתאים לטיימליין = גג שלוש שנים. כלומר בסדר גמור לשחקן עד גיל 31-2 (שיהיה 34-5 בסוף השלוש שנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 1:07 am 
Hall of Famer

Att כתב:
B.Grant44 כתב:

יאפ

חח זה גדול.

"הפואנטה שלו היא שכל שנה יש שחקנים בולטים שאפשר לעשות עליהם עסקה"

"נכון! זו הפואנטה שלי!".

אדיר. כמה עומק. כמה תובנות על בניית קבוצה בכלל, ועל מה שאוקלהומה יכולה לעשות בפרט.

הפואנטה שלי היא שחשוב לישון ולשתות מים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 2:18 am 
Hall of Famer

הפואנטה היא לא לעשות טעויות
ולהשאיר לעצמך optionality מירבי.

אם אתה לא מבין כמה זה חשוב
ובמקביל כמה זה קשה,
זה כבר עניין שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 2:42 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לפסול שחקן בגלל גילאות זה עוד ערך נחות ובזוי ברמה האנושית.

כתבת הרבה דברים שאני לא מסכים איתם (נדיר שאני מסכים איתך על משהו) אבל אני אתמקד באחד.

לגיל יש חשיבות בספורט ובטח בנ.ב.א.
זה נכון שעם עבודה נכונה ותזונה נכונה, שחקנים מצליחים לשמר את היכולת שלהם לאורך שנים ארוכות מבעבר.
לברון, ברוק לופז, לאורי, כריס פול, אינגלס - כולם מצליחים לשמור על יכולת טובה+, גם אם לא גבוהה כבעבר, בניגוד לרוב חברי המחזורים שלהם.
מדובר לא רק בשחקנים ששומרים בקנאות על גופם ועובדים קשה אלא גם שחקנים שנחשבים אינטיליגנטיים מעל הממוצע.

ובכל זאת, מקומם של השחקנים האלו בקונטנדריות.
לא בקבוצות שאולי יהיו קונטנדריות בעוד 3-4 שנים, כאשר הם אולי יפרשו או ייחלשו עוד.
להביא שחקן כזה לקבוצה שהרגע עברה בנייה מחדש ותתמודד על האליפות כשהם ינשקו לגיל 40, זה לעשות עוול לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 3:09 am 
Hall of Famer

תוכל לחדד לצורך הדוגמא (שאני המצאתי) מה יהיה כה נורא לאוקלהומה להחתים כעת את ברוק לופז על שתי עונות בחוזה סביר (ונניח שהוא מסכים)?
אם הוא לא יסכים - אז אין מה לדבר...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 171 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: