Att כתב:
נדמה לי שבשנים האחרונות עוברים כמעט בכל שנה כוכב או שניים.
ולי נדמה שכמעט תמיד באותן שנים אחרונות, הקבוצה שמצרפת את אותו "כוכב" (תמורת כמה שחקנים בינוניים לא כוכבים ובחירות דראפט) לא מרוויחה מכך:
גובר, קיירי, ווסטברוק, הארדן (לגבי דוראנט לפיניקס עוד נראה, והוא בכל מקרה שחקן בפרופיל אחר מבחינת "מעמד" וגיל), מי עוד בעצם?
הרי את הטופ של טופ (שהם שחקנים בסדר הגודל של SGA ומעלה, ורצוי מטבע הדברים לא מבוגרים לגמרי סטייל דוראנט, אחרת זה כבר מעורר מחלוקת כחיזוק ההווה על חשבון העתיד וכו') - הם לא יקבלו
עבור משכורת גבוהה יהיה צריך לתת בערך חצי קבוצה באופן כפוי (כולל דורט)
בעמדות הגארד הם ממילא לא צריכים ממש להתחזק (כלומר הערך המוסף של "כוכב" שיגיע - יהיה יחסית נמוך)
אז יש כפי שציינת את סיאקם (אבל עם חוזה גבוה ולעונה בודדת - אז למה זה טוב), יש את מיילס טרנר (שתגדירו לא ככוכב אני מניח), ג'ון קולינס זה ממש לא מעניין בעיניי, אדביו? אולי, מרקאנן? יהיה קשה לעניין את יוטה מרובת הבחירות בעצמה, טאונס? חוזה בשמיים ולא הייתי הולך עליו
אז לצורך העניין - על מי בדיוק מדברים כ"טרייד על הכוכב" נניח בקיץ הנוכחי או לקראת הטרייד דד-ליין הבא?
אני ממש לא רואה היתכנות ליותר מדי דברים (דווקא כי אוקלהומה במצב כל כך טוב, עם כמה עמדות סגורות לגמרי, ללא חוזים גבוהים שהם שמחים לתת וכו')
אם בעקביות כל שנה הם ישיגו עוד שחקן אחד המתאים לקבוצה הנוכחית שם, שהוא "רק בינוני ומעלה" (20-25 דקות למשחק נניח כהכללה, שחקן חמישייה שולי או ספסל מוביל - מבחינת הסתכלות של קבוצה מובילה בליגה) מה"שוק" (FA או עסקאות כאלו ואחרות) או מהדראפט - הם יהיו לגמרי ערוכים בעוד שנתיים-שלוש:
SGA צפוי להיות "אופציה ראשונה" מהרמות הגבוהות ביותר
גידי והולמגרן הם בהחלט הימורים (השני יותר מהראשון כרגע מטבע הדברים) טובים להיות משהו סביב אופציה שנייה-שלישית-רביעית בקונטנדרית
ושחקנים משלימים יהיו להם זמינים בכמויות לכאורה בעקבות בחירות הדראפט (כמובן צריך לפגוע לא רע, אבל זה תמיד רצוי)
אז לא צריך לטעמי להביא יותר מדי מבחוץ (קל וחומר שכזה בא ישירות על חשבון חלק ניכר מה"בפנים" - אין מתנות חינם וכו'), אלא בהדרגה שחקן פה - שחקן שם
למשל בוגדנוביץ' שהוזכר - בהחלט מעניין מאוד