סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 11:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אני כרגע כן.
אני לא רואה תנועה שמשנה את זה, כמו מחנה של ליכודניקים ליברלים.
גם אני חושב שהסקרים הגרועים הם רק תוספת לשרידותם, דבק שידביק אותם יותר, כשהם רואים מה אולי צפוי להם אם יקדימו את הבחירות.

זה לא עניין של "תנועה שמשנה את זה". ביבי הקים במודע ממשלה שהיא חלום הבלהות של ישראל הליברלית, כדי לבנות לעצמו מילוט מהמשפט. עמוד השדרה של החברה האזרחית התורמת לא עוזב את הרחובות כבר עשרות שבועות, וזה עוד לפני שהרפורמה הגיעה לפסים מעשיים. אנחנו לא במישור של תאוריה פוליטית. במציאות, בחיים עצמם, הממשלה הזאת לא יכולה לשרוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 11:58 am 
Freshman

במציאות גם צריך רוב בהצבעה הרלוונטית בכנסת כדי להפיל ממשלה.
ההפגנות האלו, גם אם יחזיקו, לא משבשות את חיי היומיום בצורה מסוכנת מבחינת הממשלה. אם הרפורמה תעבור? זה אכן כבר סיפור אחר, אבל זה לא שהיא חייבת לעבור ויהי מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
ההפגנות האלו, גם אם יחזיקו, לא משבשות את חיי היומיום בצורה מסוכנת מבחינת הממשלה. אם הרפורמה תעבור? זה אכן כבר סיפור אחר, אבל זה לא שהיא חייבת לעבור ויהי מה.

כרגע מה שיש על הפרק זה בעיקר איומים. אם הממשלה רק "תאיים", אז אולי זה יישאר בגדר הפגנות בלבד. אבל הממשלה הזאת נולדה לתכלית של מילוט ביבי מהמשפט, ולכן אני לא רואה סיכוי לסטטוס קוו מתמשך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 12:28 pm 
Hall of Famer

ומי אמר ש"שר המורשת" זה תפקיד מונפץ שנועד לתת לעוד כלומניק מרשימת הכהניסטים משכורת ותנאים של שר? הנה עמיחי אליהו מפסיק את המימון ל"שבת ישראלית"-פרויקט שנועד להנגיש אתרי מורשת ברחבי המדינה לציבור על ידי כניסות והדרכות מסובסדות בשבתות-כדי לממן את מה שהוא קורא "שישי מסורתי" ושנועד, וזה לדבריו המפורשים, "לעודד יהודים לבקר בתפילות שישי בבית הכנסת".

תודו שלזה הצבעתם, ימין מלא-מלא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 12:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
סקר מהיום של חדשות 12, מנו גבע:
גנץ 28
הליכוד 24
יש עתיד 20
הציונות הדתית 11
ש"ס 10
יהדות התורה 7
ליברמן 5
רע"מ 5
חד"ש תע"ל 5
מרץ 5
עבודה לא עוברת.

52 מנדטים לקואליציה וזה עוד כשהעבודה לא עוברת.

הציונות הדתית כוללת בתוכה גם את עוצמה יהודית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 12:55 pm 
Hall of Famer

ברור

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 4:02 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ומי אמר ש"שר המורשת" זה תפקיד מונפץ שנועד לתת לעוד כלומניק מרשימת הכהניסטים משכורת ותנאים של שר? הנה עמיחי אליהו מפסיק את המימון ל"שבת ישראלית"-פרויקט שנועד להנגיש אתרי מורשת ברחבי המדינה לציבור על ידי כניסות והדרכות מסובסדות בשבתות-כדי לממן את מה שהוא קורא "שישי מסורתי" ושנועד, וזה לדבריו המפורשים, "לעודד יהודים לבקר בתפילות שישי בבית הכנסת".

תודו שלזה הצבעתם, ימין מלא-מלא.

מצחיק שהם אומרים על המפגינים שהם גונבים את המדינה.
הם מתנהלים בכזו חזירות ומהירות - רוצים לשנות, הכל מהר, הכל עכשיו. כאילו עוד שניה כבר לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 5:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
רואה שחורות כתב:

כרגע מה שיש על הפרק זה בעיקר איומים. אם הממשלה רק "תאיים", אז אולי זה יישאר בגדר הפגנות בלבד. אבל הממשלה הזאת נולדה לתכלית של מילוט ביבי מהמשפט, ולכן אני לא רואה סיכוי לסטטוס קוו מתמשך.

אתה רואה מרד בליכוד? כשצריך לפחות חמישה אנשים בשביל זה?
אני לא, לפחות בינתיים אני לא רואה סימן לזה.
ואת המרכיבים האחרים אני אפילו פחות רואה מורדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 6:11 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
רואה שחורות כתב:

אתה רואה מרד בליכוד? כשצריך לפחות חמישה אנשים בשביל זה?
אני לא, לפחות בינתיים אני לא רואה סימן לזה.
ואת המרכיבים האחרים אני אפילו פחות רואה מורדים.

אכתוב שוב שהליכוד לא רלוונטי בכלל, אני לא מדבר על מרד בליכוד. אני מדבר על זה שצעדי המחאה יסלימו עד כדי מרי אזרחי, שהממשלה תהפוך להיות למעשה ממשלה בשם בלבד. אתה לא באמת יכול לכפות בדמוקרטיה על הרוב (וברור לגמרי מכל הסקרים שמתנגדי ה"רפורמה" הם הרוב) את שינוי שיטת המשטר תוך כדי שאתה פוגע בזכויותיו היסודיות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 17, 2023 7:59 pm 
Junior

מוד'יס ערכו היום שיחה אינטרנטית בנוגע לדוח הדירוג של ישראל:

- "הסיבה העיקרית להורדת תחזית הדירוג של ישראל היא השינויים במערכת המשפטית שמתכננת הממשלה, שהורידו את היכולת לצפות את מהלכיה. אם הממשלה תשלוט על מינוי שופטי עליון, זה יפגע בעצמאות המוסד המשפטי. חוזקת מערכת המשפט חשובה בעיקר במדינה כמו ישראל, שבה הממשלה שולטת על הכנסת, התפקיד של נשיא המדינה סמלי בלבד, ולרשויות מקומיות אין הרבה כוח"

- "החשש העיקרי שלנו בישראל הוא השינויים המהירים שניסתה הממשלה להעביר ללא הסכמה רחבה, שזה סימן לא טוב עבור עוצמת המוסדות".

- "המחאות חשפו מחלוקות עמוקות בחברה הישראלית שנוגעות ליותר מאשר הרפורמה המשפטית עצמה"

- כשנשאלה האם המחאות הובילו להורדת תחזית הדירוג, כפי שטוענים בקואליציה, או שמא מנעו פגיעה חמורה עוד יותר, היא השיבה: "במובן מסוים, אפשר לומר שהאפקט של הכול היה שלילי, כי הורדנו את תחזית הדירוג. אבל בהחלט היינו מעודדים מעוצמה של מוסדות אזרחיים בחברה הישראלית, וגם ממערכת הביטחון, שהיו אופוזיציה לרפורמה של הממשלה. כרגע כולם מצפים לראות מה ייצא מזה. ישנם תרחישים שליליים וגם חיוביים שיכולים לבוא, אבל זה עדיין מוקדם לדעת".

- "מדינה אחת שעליה הסתכלנו בהשוואה לישראל היא בריטניה, שם הממשלה הייתה מוכנה לקחת סיכונים גבוהים עם הברקזיט ואחריו, וגם שם הורדנו את ההערכה שלנו לגבי עוצמות המוסדות של המדינה. פולין היא מדינה אחרת, שערכה שינויים במערכת המשפט שלה, והציון שלנו לפולין ירד. אני יודעת שבארץ השוו את המצב גם להונגריה. אני לא הייתי הולכת כל-כך רחוק. העצמאות של התקשורת והחברה האזרחית הרבה יותר חזקה בישראל מאשר בהונגריה".

- "אם המצב לא ייפתר, והמתחים ימשיכו לעלות, נראה השפעה על ההייטק, שראשיו מעורבים מאוד במחאות. שמענו גם איומים מחברות הייטק בישראל, שאמרו שיעזבו את המדינה ויוציאו ממנה את הכסף. אין הרבה מידע בחוץ על זה, אבל אינדיקטורים שראינו מראים שאומנם יש פגיעה בשקל ובאג"ח של ישראל, אבל אין אינדקציה ישירה שחברות עוזבות את המדינה. עם זאת, השקעות שהיו יכולות לזרום לישראל עלולות שלא להגיע בגלל המצב, או שישראלים יקימו את הסטארט-אפ הבא שלהם מחוץ למדינה".

- "אם נראה שהמתחים בישראל לא נפתרים באמצעות מתווה פשרה, ואכן נראה שמתרחשת השפעה שלילית על הכלכלה הישראלית בכלל ועל ענף ההייטק בפרט, זה עלול להביא ללחצים להורדת תחזית נוספת. גם הסיכונים הביטחוניים יכולים להיות טריגר להורדה, אבל בישראל היו סיכונים ביטחוניים הרבה שנים, והכלכלה הישראלית הוכיחה עמידות בפניהם".

חשוב לי לומר, בניגוד לרוב המידע הכלכלי שאני מעלה כאן, שאותו אני קורא בצורתו ה"גולמית"- פה כל המידע נלקח מכתבה בגלובס. לכן חשוב לי לומר זאת. כן הרגשתי בנוח, יחסית, להביא את המידע על אף שלא שמעתי אותו ממקור ראשון, כי מדובר על ציטוטים ולא רוח הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 2:39 pm 
Junior

והנה עוד טייס הזוי שמנצל את מעמדו ומבזה את יום השואה

"שואה יכולה להתרחש רק בדיקטטורה. אנו נלחמים על הדמוקרטיה במדינת ישראל" כך קרא בכריזה של המטוס בעברית ואנגלית. שזו הנדסת תודעה מרשימה ומהיעילות ששמעתי, המסקנה היא ששואה תתרחש בעקבות מינוי שופטים באופן דמוקרטי ע'י נבחרי העם ולא בשיטת ישראבלוף, חבר מביא חבר

אני מחכה ליום שבו ראשי ערים וראשי חברות גדולות מהימין יעברו על החוק וישתמשו בכוח שלהם לצורך פוליטי

לדוגמא התקשרות במודיעין ואשדוד עם חברת פרסום מהימין שתפרסם בשלטי ענק ביום השואה "שואה יכולה להפוך לאקט חוקי רק תחת מערכת משפטית דיקטטורית דוגמת המשטר הנאצי. לכן אנו נלחמים על אופיה הדמוקרטי של מדינת ישראל", וביום הזכרון "אלפי חללים נפלו במלחמות ישראל. זה יכול לקרות רק תחת שלטון בגצ שבוחר להגן על מחבלי אויב ולהפקיר את חיילי צה"ל. לכן אנו נלחמים על אופיה הדמוקרטי של מדינת ישראל"

אלא מה , לקח לשמאל 70 שנה להגיע לרמת מיומנות כזו של הנדסת תודעה (תמונת חרדים בכל כתבת קורונה וכדו). אולי עוד 70 שנה הימין ילמד איך להנדס תודעה כמו השמאל ומיד אחרי ביזוי השואה גם יצעק במשפט הבא לא להשתמש הימי הזכרון לצרכים פוליטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 2:46 pm 
Junior

אני בספק אם השמאל יוכל להגיע לרמה שבה ראש הממשלה מטעמו אומר מעל כל במה שהיה יו"ר האופוזוציה בתקופה שבה לא היה יו"ר האופוזיציה. ומה עם הפייק, אתמול, בהובלת ערוץ 14 בנוגע לתרומת איברים של נרצחת שבג"ץ לא אישר שלא לתרום אותם גם למחבל? כמובן שזה לא היה ולא נברא.

אני לא שמאל והפייקים וההזדעקויות הם מכל הצדדים.

ועוד משהו קטן, ברשותך, יש יותר גניבת דעת מלארח ראש ממשלה בערוץ שמזוהה עם מחנה מסוים (כי מה לעשות שרק לשם הוא מוכן לבוא ולהתראיין) ובאינפלציה של 5% וריבית שלא הייתה בגובה כזה יותר מעשור, לשאול אותו - מה הממשלה הזו עשתה במשך ימים בנוגע ליוקר המחיה וכל מה שהוא עונה עליו זה תהליכים שהתחילו או קודמו בזמן כהונת הממשלה הקודמת ואף אחד לא מעיר לו על זה? הוא מציין הסכם סחר שלא קיים ואף אחד מהפאנל לא שואל. הוא מציין תקיפה של מטרות חיזבאלה כשדובר צהל לא ציין זאת ואף אחד לא שואל? יש יותר גניבת דעת מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:00 pm 
Junior

FLASH כתב:
לדוגמא התקשרות במודיעין ואשדוד עם חברת פרסום מהימין שתפרסם בשלטי ענק ביום השואה "שואה יכולה להפוך לאקט חוקי רק תחת מערכת משפטית דיקטטורית דוגמת המשטר הנאצי. לכן אנו נלחמים על אופיה הדמוקרטי של מדינת ישראל",

מה? מערכת המשפט הדקטוטרית בגרמניה הנאצית היא זאת שגרמה לביטול הדמוקרטיה ולשואה? אתה בטוח שאתה סגור על הרקע ההיסטורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:17 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
וביום הזכרון "אלפי חללים נפלו במלחמות ישראל. זה יכול לקרות רק תחת שלטון בגצ שבוחר להגן על מחבלי אויב ולהפקיר את חיילי צה"ל. לכן אנו נלחמים על אופיה הדמוקרטי של מדינת ישראל"

זה לא מה שכל הפוליטקיאים הבכירים אומרים on camera (או ציוץ) אחרי כל פיגוע?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:18 pm 
Junior

כתבתי משהו אחר לגמרי, שהיא אפשרה את זה כאקט חוקי, כידוע גם בדיקטטורה יש חוקים . ואתה יודע, הנדסת תודעה = למכור שקר

אין דבר נבזי ומנוול יותר מלקשר את הרפורמה לשואה שאולי תתרחש בישראל. כן, פי מיליון משקר של ראש הממשלה שהיה יו"ר אופוזיציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:23 pm 
Junior

לא הבנתי שום דבר מהדוגמא שלך.
עובדה - מרבית הדיקטטורות (אולי כולן? לא יכול להעיד על קולן) עיקרו והחלישו את מערכת המשפט כאחד השלבים הראשונים לעלייתם כדיקטטורה.
עוד עובדה, אף דיקטטורה לא קמה כי בית המשפט היה חזק מדי ולקח אליו את כל הסמכויות.

בוא תסביר לי עובדתית מה שקר במה שהטייס אמר... לא עם מה אתה לא מסכים אלא מה שקר, עובדתית, אוביקטיבית, כמו שאתה רשמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:24 pm 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
וביום הזכרון "אלפי חללים נפלו במלחמות ישראל. זה יכול לקרות רק תחת שלטון בגצ שבוחר להגן על מחבלי אויב ולהפקיר את חיילי צה"ל. לכן אנו נלחמים על אופיה הדמוקרטי של מדינת ישראל"

לפני איזה חודש טלי גוטליב אמרה בדיוק בדיוק את זה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:32 pm 
Junior

sheky כתב:
עובדה - מרבית הדיקטטורות (אולי כולן? לא יכול להעיד על קולן) עיקרו והחלישו את מערכת המשפט כאחד השלבים הראשונים לעלייתם כדיקטטורה.
עוד עובדה, אף דיקטטורה לא קמה כי בית המשפט היה חזק מדי ולקח אליו את כל הסמכויות.

בוא תסביר לי עובדתית מה שקר במה שהטייס אמר... לא עם מה אתה לא מסכים אלא מה שקר, עובדתית, אוביקטיבית, כמו שאתה רשמת.

אתה בכלל קראת מה שכתבתי? מה הקשר בין העובדות שלך למה שכתבתי?

אתה חושב שהרפורמה עלולה להוביל לשואה? בוא נתחיל מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:33 pm 
Junior

sheky כתב:
shmueliki כתב:
FLASH כתב:

לפני איזה חודש טלי גוטליב אמרה בדיוק בדיוק את זה, לא?

פוליטיקאים מסתבר זה חבורה של טינופות. זה לא קברניט בחברה ממשלתית שממש לא אמור למכור הפחדה כזו לנוסעים בכריזה (ומאות אלפים ששומעים על הקשקוש הזה בתקשורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:43 pm 
Junior

FLASH כתב:
sheky כתב:

אתה בכלל קראת מה שכתבתי? מה הקשר בין העובדות שלך למה שכתבתי?

אתה חושב שהרפורמה עלולה להוביל לשואה? בוא נתחיל מזה

בטח שקראתי מה שרשמת, אתה רשמת שאתה מחכה ליום שהימין יפרסם שלטי חוצות שאומרים ששואה יכולה לקרות רק במקומות עם בתי משפט דיקטטורים. זה עובדתית לא נכון.אתה יכול לתת לי דוגמא לשואה, לאו דווקא של העם היהודי, שקרתה בגלל בית משפט דיקטטורי? לא? אז זה שקר עובדתי.
מה לא שקר? לטעון שהשואה התרחשה בדיקטטורה.

לשאלתך, אני לא חושב שהרפורמה עלולה להוביל לשואה אבל היא יכולה להוביל לדברים נוראיים אחרים.
אני חושב שהרפורמה יכולה להרוג פה את הדומקרטיה ומהנקודה הזאת כל אחד יכול לנחש מה יקרה כתלות ברצונות המנהיגים.
ושוב, בוא תסביר לי עובדתית מה הטייס אמר לא נכון... בעובדות, לא בדעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:49 pm 
Junior

א. לא קראת. "שואה יכולה לקרות רק במקומות עם בתי משפט דיקטטורים" שונה מ"שואה יכולה להפוך לאקט חוקי רק תחת מערכת משפטית דיקטטורית דוגמת המשטר הנאצי". אשאיר לך את הבנת הנקרא, לא רואה צורך להתווכח איתך כי כך או כך, הנדסת תודעה היא שקר אז מה אתה רוצה?

ב. אני בטוח שאתה לא חושב שהרפורמה תוביל לשואה, כי אתה לא אידיוט. וגם השמאל לא אידיוט. אף אחד לא חשב ככה. אבל מספיק שהטייס הנבלה שכנע 0.1% מהאוכלוסיה ששומעת אותו בתקשורת, והוא זכה ל1000 אידיוטים שמקשרים כעת בין הרפורמה לשואה, וזה בדיוק מה שהוא רצה, לשחק בתודעה של אנשים , נבלה של בןאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:56 pm 
Junior

FLASH כתב:
א. לא קראת. "שואה יכולה לקרות רק במקומות עם בתי משפט דיקטטורים" שונה מ"שואה יכולה להפוך לאקט חוקי רק תחת מערכת משפטית דיקטטורית דוגמת המשטר הנאצי". אשאיר לך את הבנת הנקרא, לא רואה צורך להתווכח איתך כי כך או כך, הנדסת תודעה היא שקר אז מה אתה רוצה?

ב. אני בטוח שאתה לא חושב שהרפורמה תוביל לשואה, כי אתה לא אידיוט. וגם השמאל לא אידיוט. אף אחד לא חשב ככה. אבל מספיק שהטייס הנבלה שכנע 0.1% מהאוכלוסיה ששומעת אותו בתקשורת, והוא זכה ל1000 אידיוטים שמקשרים כעת בין הרפורמה לשואה, וזה בדיוק מה שהוא רצה, לשחק בתודעה של אנשים , נבלה של בןאדם.

א. הנדסת תודעה יכולה להיות שקר. היא גם יכולה להיות שטיפת מוח. ערוץ 14 מתמחה בשני הסוגים. אבל רק לסגור את הפינה עם הדוגמא שלך - אתה מודע לזה שזה שקר מוחלט או שאתה מנסה להמשיך להגן על הטיעון שלך? כי אם כן אשמח אם תספר לי רק על בית המשפט הדיקטטורי שהיה בגרמניה הנאצית שאפשר את חוקי נירנברג נגיד ועוד חוקים אחרים שהיו ממש בשואה.

ב. זה לא מה שהוא טען. הוא טען שהשואה קרתה בדיקטטורה והוא טען שהוא נלחם על זה שישראל לא תהיה דיקטטורה. זה לא אומר שא' מוביל לב' אלא שא' הוא תנאי הכרחי לב'. לוגיקה.

תבדיל בין דעות שאתה לא אוהב לבין שקרים, טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 4:58 pm 
Freshman

דווקא נשמע סביר הקטע הזה עם בתי משפט דיקטטורים, ולכן יש להתנגד לרפורמה שבאה להפוך את בית המשפט לשפוט של הקואליציה.
לא יודע מה יצאתם על פלאש, סה״כ עושה את העבודה בשביל המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 5:10 pm 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:

א. הנדסת תודעה יכולה להיות שקר. היא גם יכולה להיות שטיפת מוח. ערוץ 14 מתמחה בשני הסוגים. אבל רק לסגור את הפינה עם הדוגמא שלך - אתה מודע לזה שזה שקר מוחלט או שאתה מנסה להמשיך להגן על הטיעון שלך? כי אם כן אשמח אם תספר לי רק על בית המשפט הדיקטטורי שהיה בגרמניה הנאצית שאפשר את חוקי נירנברג נגיד ועוד חוקים אחרים שהיו ממש בשואה.

ב. זה לא מה שהוא טען. הוא טען שהשואה קרתה בדיקטטורה והוא טען שהוא נלחם על זה שישראל לא תהיה דיקטטורה. זה לא אומר שא' מוביל לב' אלא שא' הוא תנאי הכרחי לב'. לוגיקה.

תבדיל בין דעות שאתה לא אוהב לבין שקרים, טוב?

תגיד אתה אמיתי? אתה חושב שהציבור הרחב למד קורס לוגיקה??

כשהוא אומר שא' הוא תנאי הכרחי לב', ישנם אנשים שמבינים שא' יכול להוביל לב'. ואם אותו טייס חושב שלא, ראוי שיציין, כי כך אפשר להבין מדבריו, וכך גם הבינו מדבריו . אמנם מיעוט, כי רוב הציבור לא מטומטם.
אלא מה. הוא הוא לא ציין זאת כי הוא רוצים שאנשים יקשרו בין הרפורמה לשואה, ואת זה הוא השיג. לזה קוראים הנדסת תודעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 6:12 pm 
Junior

חייב לומר שאין פלא שמי מהמצביעים שמחפש בית חדש, הולך לגנץ ולא ללפיד.
הוא מתנהל לא טוב בכל התקופה הזו. מסית המון, נופל לא פעם לפייק. פשוט לא טוב.
במקום ליצוק תוכן ולהביא מקצועיות, ירידה לפרטים בכל הצעה שהקואליציה מביאה, הוא סתם מביא מסרים חלולים, מקניטים, מסיתים. פשוט לא טוב.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' אפריל 18, 2023 6:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky, ציפה דריפה אלמדלסי ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: