סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 6:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לפיד ולא מהיום. איש תקשורת חלול
גנץ מתאים בהרבה
הבעיה היחידה עם גנץ שהוא נפל לפח שביבי סידר לו
הציבור זכר לו את זה שנתיים. זהו, הציבור שכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 7:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחרי שהוא ייפול לפח של ביבי בפעם השנייה הוא יחטוף פי 2... ומזה הוא כבר לא יקום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 8:55 pm 
Hall of Famer

יום השואה היום, לא?

ציטוט:
ראש הממשלה גם לא התייחס בנאום (וכן במענה לפניית וואלה בנושא), לעובדה שבניגוד לממשלות הקודמות בעשור האחרון, ממשלתו הנוכחית לא הכניסה ולו סעיף אחד המיטיב עם מצבם של השורדים הללו, כחלק מתקציב המדינה הנוכחי, שאושר בממשלה ובקריאה ראשונה בכנסת.
ייאמר מיד, גם מה שנעשה תחת הממשלות הקודמות לא הספיק כדי להיטיב עם מצבם של כל שורדי השואה. אבל כל הממשלות הקודמות (אגב, רובן תחת נתניהו כראש ממשלה), לפחות ביצעו כמה מהלכים משמעותיים. הממשלה הנוכחית רק הרעה את המצב.
לאורך השנים נלחמו שרי האוצר לדורותיהם כדי להשיג תוספת תקציבית שתשפר את איכות חייהם של הניצולים. שר האוצר הנוכחי, בצלאל סמוטריץ' לא הציג אף תכנית למענם ולא תוספת של שקל. גם תקציבה של הרשות לניצולי השואה, שנמצא תחת אחריותו של משרד ראש הממשלה, לא עודכן. התקציב שעומד על חמישה מיליארד שקלים נפגע מעליית האינפלציה, כך שבפועל תקציבה ספג פגיעה של כמה עשרות מיליונים.

https://finance.walla.co.il/item/3573063

איזה באסה, כנראה זה במקרה לא הוכנס להסכמים הקואליציוניים
אולי בפעם הבאה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 18, 2023 9:58 pm 
Junior

YNET בהנדוס תודעה עלוב. פשוט עלבון לאינטילגנציה. https://www.ynet.co.il/news/article/r19ehnhmh#autoplay

כותרת משנה
יום אחרי שהנשיא הרצוג ביקש בעצרת לפתיחת יום השואה "להשאיר את הימים הקדושים מעל לכל מחלוקת", התייחסה השופטת חיות בטקס הנעילה במרומז לחקיקת המהפכה המשפטית: "ממוראות השואה למדנו כי עלינו לעמוד על משמר זכויות הפרט". מפקד פיקוד הצפון גורדין: "עומדים איתנים על המשמר"

מפקד פיקוד צפון מתכוון לעמוד על משמר זכויות הפרט, המשפט הקודם שצוטט בשם חיות?? הצבא נשמע לבגצ? מה הולך פה?

אלא מה, הציטוט השלם של גורדין הוא:
ציטוט:
אנחנו, חיילי ומפקדי צה"ל, נמשיך להילחם נגד התבססות הטרור ולהגן על מדינת ישראל בכלל ועל גבולה הצפוני של מדינת ישראל ותושבי הצפון בפרט. אנו עומדים איתנים על המשמר, רואים ועוקבים אחר צעדי אויבנו - איראן, חיזבאללה, חמאס והג'יהאד האיסלאמי

איזה עליבות. הם צריכים לקחת שיעורי בית מהטייס שהביא היום הנדוס עדין וקטלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 12:22 am 
Junior

יו"ר פורום קהלת יום לאחר השהיית החקיקה:
"אנחנו עובדים על הרפורמה הזו במשך 11 שנים. בממשלה הנוכחית נקרתה עבורנו הזדמנות גדולה. אני סקפטי לגבי האפשרות שבסוף נצליח להעביר את הרפורמה במושב הזה, אבל נעביר אותה. עוד שנתיים, עוד ארבע אולי, אבל זה יקרה. תראה, הדמוגרפיה ברורה - הדתיים שהם חלק מהקואליציה מביאים יותר ילדים מאשר מאחרים".

יש ראש ממשלה ולא קוראים לו ביבי מסתבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 7:43 am 
Hall of Famer

וגם צריך להיות ברור ש"רפורמה" שמתבססת על דמוגרפיה של דתיים בוודאי באה לחזק את הדמוקרטיה, אין אפשרות אחרת

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 9:44 am 
Junior

Hacohen כתב:
וגם צריך להיות ברור ש"רפורמה" שמתבססת על דמוגרפיה של דתיים בוודאי באה לחזק את הדמוקרטיה, אין אפשרות אחרת

כן אה? תשמע, איך הם הצליחו לגרום לכל הרבה אנשים שאין להם שום דבר משותף עם אנשים כמו קופל, כמו שמחה רוטמן, כמו הבחור ההוא מקוהלת שנמצא בדיוני המו"מ ואין מושג מה השם שלו - להצביע להם ולהפיץ את המשנה שלהם.

זה הראיון המלא למי שרוצה:
https://www.youtube.com/watch?v=5_Lm_eAezus

היהירות שלהם (שלו) לומר דברים כאלה בפומבי (ביוטיוב) היא בלתי נתפשת.
הפטרונות שבה הוא מדבר על מדינת ישראל היא לא פחות ממדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:53 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
במציאות גם צריך רוב בהצבעה הרלוונטית בכנסת כדי להפיל ממשלה.
ההפגנות האלו, גם אם יחזיקו, לא משבשות את חיי היומיום בצורה מסוכנת מבחינת הממשלה. אם הרפורמה תעבור? זה אכן כבר סיפור אחר, אבל זה לא שהיא חייבת לעבור ויהי מה.

רציתי להעיר על זה -
זה שלא רואים בלאגן ברחובות, זה לא אומר שישראל לא נפגעת וצריך ללכת לראות את הקרוס של אג"ח ישראל אל מול ארה"ב מאז תחילת השנה בשביל להבין שאנחנו כבר עכשיו, משלמים על זה כולנו ובהרבה מאוד כסף. לא סתם בעלי שליטה או מנכ"לים בתאגידי ענק כמו מליסרון, פוקס ובנקים מאוד מעורבים במה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:00 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
תחנת לב תל אביב בחרה היום (חמישי) ברב פקד מאיר סויסה, קצין האג"מ שנחקר במח"ש לאחר שתועד משליך רימון הלם לעבר מפגינים נגד המחאה המשפטית, כמצטיין התחנה ליום העצמאות. גורמים מסבירים שהבחירה בסויסה לא קשורה לאירוע שבגינו נחקר, והוא מבצע לדבריהם את תפקידו כמנה"ל האג"מ היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:48 pm 
Senior

אולי מישהו מתומכי הרפורמה יכול להסביר לי את ההפגנה מול הבית של אהרון ברק. אתם רוצים שהוא יתפטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:21 pm 
Junior

Yuval כתב:
אולי מישהו מתומכי הרפורמה יכול להסביר לי את ההפגנה מול הבית של אהרון ברק. אתם רוצים שהוא יתפטר?

גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזאת אבל קיבלתי תשובה פחות או יותר אחרי שיטוט בטוויטר... יש למעשה 2 סיבות מרכזיות שניתקלתי בהם

1) "הכל חוזר אליכם וקקה בידיכם", אתם מפגינים מול בעלי ערוץ 14 ובקפלן, אנחנו נפגין מול אהרון ברק כי הוא הסמל שלכם. אתם תפגינו מולנו אנחנו נפגין מולכם (למה דווקא אהרון ברק הוא הנציג? ענארף...). דוגמאות:
אראל סגל - https://twitter.com/ErelSegal/status/16 ... 1716822023
איתמר פליישמן (ערוץ 14) - https://twitter.com/itamarfleishe/statu ... 3264739330
אפשר לתת עוד דוגמאות, אבל זו סיבה א'.

2) "דיפ סטייט" - אהרון ברק הוא השליט של המדינה בעצם והוא מוביל את המחאה... דוגמאות:
צייצן ימין עם בערך 7000 עוקבים, מגל וסג"ל אוהבים לרטווטר אותו : https://twitter.com/Duduoppe/status/1648806886030946308
יגאל מלכה, צייצן ימין מוכר עם איזה 26 אלף עוקבים : https://twitter.com/igal_malka/status/1 ... 5640361984

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:21 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

אם לשפוט לפי הקריאות שם, כנראה שרוצים שהוא יעמוד מול כיתת יורים של חיילים נאצים.

https://twitter.com/NeriaKraus/status/1 ... 63104?s=20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:47 pm 
Senior

הרבה יותר הגיוני שהיה עומד מול כיתת יורים בליטא. הוא בכלל לא היה בגרמניה. שיפתחו ויקיפדיה בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:50 pm 
Freshman

להפגין כן או לא מול הבית שלו זו שאלה אבל לא צריך להתמם. אהרן ברק, גם במעשים שלו וגם בהתבטאויות הציבורית, הוא הסמל המובהק של תפיסת העולם המתנגדת לרפורמה. הוא גדול הדור החילוני. בלעדיו סביר להניח שמערכות השלטון בארץ היו נראות אחרת לחלוטין, וההשפעה שלו על האירועים שהתרחשו פה ב30 השנים האחרונות היא עצומה. ונראה שהוא גם גורם פעיל ומשפיע עד היום, ממרום גילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:57 pm 
Junior

לפחות היו באים אליו בבוקר.
אנשים בגילו בשעה הזאת כבר עוד מעט קמים ליום חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:59 pm 
Senior

הוא לא גדול הדור החילוני. והוא לא הסמל המובהק של תפיסת העולם המתנגדת לרפורמה. ואני לא חושב שהוא גורם פעיל ומשפיע עד היום.
יצא לי להעביר כמה שנים טובות בחוג למדעי המדינה באונ' ת"א בזמן כהונתו של ברק כנשיא בית המשפט העליון. הנרטיב שנבנה סביבו בימין לא קרוב למציאות.

הוא בהחלט הסורוס של הימין הישראלי. למרות שגם סורוס קיים בימין הישראלי, אם כי נדמה לי שהוא הפך לאהוד ברק מתישהו בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:19 pm 
Junior

rony כתב:
Yuval כתב:

אם לשפוט לפי הקריאות שם, כנראה שרוצים שהוא יעמוד מול כיתת יורים של חיילים נאצים.

https://twitter.com/NeriaKraus/status/1 ... 63104?s=20

אין שום סרטון שמראה שנאמרו כאלה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:24 pm 
Junior

Yuval כתב:
הוא בהחלט הסורוס של הימין הישראלי. למרות שגם סורוס קיים בימין הישראלי, אם כי נדמה לי שהוא הפך לאהוד ברק מתישהו בשנתיים האחרונות.

וגם אהוד ברק הוא דמות שולית מבחינת המחנה בסופו של דבר... הוא לא נבחר לשום דבר כבר 11 שנים וכשרץ עם מר"צ ברשימה אחת במקום העשירי הוא לא נכנס ולא היה קרוב ללהכנס, רק כדי להבהיר את ה"חשיבות" שלו למחנה.

ציון כתב:
להפגין כן או לא מול הבית שלו זו שאלה אבל לא צריך להתמם. אהרן ברק, גם במעשים שלו וגם בהתבטאויות הציבורית, הוא הסמל המובהק של תפיסת העולם המתנגדת לרפורמה. הוא גדול הדור החילוני. בלעדיו סביר להניח שמערכות השלטון בארץ היו נראות אחרת לחלוטין, וההשפעה שלו על האירועים שהתרחשו פה ב30 השנים האחרונות היא עצומה. ונראה שהוא גם גורם פעיל ומשפיע עד היום, ממרום גילו.

אהרון ברק כבר 17 שנים לא מכהן כשופט ואין לו שום תפקיד ציבורי... הוא פנסיונר בלי שום תפקיד .
מאיזו בחינה הוא גורם פעיל ומשפיע עד היום? באיזה תחום הוא גורם פעיל ועל מה ואיך הוא משפיע?

זה כן אני כתב:
אין שום סרטון שמראה שנאמרו כאלה דברים.

גם אם היה סרטון כזה, זה קטע שאני לא מבין אצל שני המחנות - אידיוט אחד צועק משהו נוראי, מה הרעיון בלהדהד את זה? אז nobody מסוים צעק משהו מזעזע וכנראה אנשים לידו אמרו לו "לא מתאים" וזה נגמר.
הצורך של כל צד לקחת את האידיוט התורן שאמר או עשה משהו בהפגנה ולהציג אותו מקדימה זו טכניקה מטומטמת בעייני (שני הצדדים חולים על זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:32 pm 
Junior

בואנה, הם באמת מתייחסים לאהוד ברק כמוביל משהו...
https://twitter.com/eranbd/status/1648933524903276550

( רטווט על ידי אראל סג"ל שהופך להיות מפלצת קונספירציה)

אגב, אני לא יודע אם אני מייצג מישהו במחנה שלי, אבל אהוד ברק רחוק מלהיות מחביביי הפוליטיים... הוא גם התחיל את הדימום המסיבי של מפלגת העבודה, גם מקושר מאוד לאנשים מפוקפקים מאוד, גם "הכשיר" את ביבי במשך שנים ובאופן כללי הוא בנאדם שאין לי טיפה אמון בי (אם כי הוא אכן איש מוכשר מאוד ורב יכולות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:41 pm 
Junior

אני לא יודע מה באמת אהוד ברק עושה מאחורי הקלעים, אבל מבחינה תדמיתית ותקשורתית לחלוטין מועבר הרושם שהוא סוג של מנהיג של המחאה הזאת, מהטעם הפשוט שלא מפסיקים לתת לו במה גדולה בכל הערוצים כמעט כל יום. יכול להבין מדוע יש כאלה שרואים בו כמי שבוחש מאחורי הקלעים (גם אם בפועל מייחסים לו מעשים שהם מעבר לכוחותיו ויכולותיו).

לגבי אהרון ברק - אני חושב שאמירות כמו "לוין לא התייעץ איתי" או הפרסומים שלפיהם הוא הוביל הסר טיעון במשפט נתניהו (שבמסגרתו נתניהו נעלם מהחיים הפוליטיים) לא בדיוק הוסיפו לרושם שמדובר בקשיש שמעביר את שנותיו האחרונות בצפייה בטלוויזיה עם כוס תה וביסקוויטים. פרט לכך, הוא לחלוטין ה-סמל של העיוות במערכת המשפט מצד תומכי הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:52 pm 
Freshman

בחיאת, עיקר המחלוקת שקורעת פה את החברה היא אודות דברים שאהרן ברק פעל במו ידיו. המהפכה החוקתית (בנק מזרחי), עילת הסבירות (דפי זהב), הרחבת זכות העמידה והשפיטות לרבות שאלת גיוס חרדים (רסלר), מעמד בית המשפט כמקדם שינויים חברתיים 'מלוא כל הארץ משפט' ושאר ביטויים אומללים שיצאו מפיו ועוד. אז עכשיו הוא חסין מביקורת ? ואמרתי, גם בהתחשב בגילו ודווקא על רקע מעמדו וגדלותו להפגין לו מתחת הבית זו שאלה אחרת, ואני מבין את ההסתייגות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:02 pm 
Junior

ציון כתב:
בחיאת, עיקר המחלוקת שקורעת פה את החברה היא אודות דברים שאהרן ברק פעל במו ידיו. המהפכה החוקתית (בנק מזרחי), עילת הסבירות (דפי זהב), הרחבת זכות העמידה והשפיטות לרבות שאלת גיוס חרדים (רסלר), מעמד בית המשפט כמקדם שינויים חברתיים 'מלוא כל הארץ משפט' ושאר ביטויים אומללים שיצאו מפיו ועוד. אז עכשיו הוא חסין מביקורת ? ואמרתי, גם בהתחשב בגילו ודווקא על רקע מעמדו וגדלותו להפגין לו מתחת הבית זו שאלה אחרת, ואני מבין את ההסתייגות מזה.

הוא לא חסין מביקורת, הוא פשוט לא בתפקיד כבר 17 שנים ולכן עולה השאלה - מה המטרה?
אני חושב שאם הוא עדיין בעניינים אז לגיטימי להפגין מולו גיל בגיל 86 ואין לי בעיה עם זה.
אני פשוט לא מבין מה ההיגיון בלהפגין מולו היום על דברים שאתם לא אוהבים שהוא עשה לפני 30 שנים...
שינוי התפיסה המשפטית וה"מהפיכה החוקתית" זה אכן דבר שהוא הוביל, אז...? מפגינים כדי שבהיותו פנסיונר לא יעשה אותם יותר?
שיפגינו איפה שבא להם, גם מול אנשים פרטיים ומבוגרים, באמת שאני חושב שזה סביר... פשוט אין לי שום מושג מה הרלוונטיות של ההפגנות האלו מולו היום ומה המטרה שלהם.

אני לא מכיר הרבה הפגנות שאין להן מטרה שהן מנסות להשיג ולכן ההפגנה הזאת משונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:09 pm 
Junior

אנחנו חווים מה שקורה בכל העולם וזה שהפופוליסטיות עלתה רמה ואנשים איכותיים נעדרים מהזירה הציבורית.
עם התחזקות ההפגנות האישיות, אני לא רואה איך אנחנו מצליחים לשבור את הדבר הזה.
אני לא יודע כמה זמן המדינה תוכל להמשיך עם ההקצנה הזו של נבחרי ציבור כמו מאי גולן, דיסטל, טלי גוטליב, אלמוג כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:13 pm 
Freshman

sheky כתב:
ציון כתב:

הוא לא חסין מביקורת, הוא פשוט לא בתפקיד כבר 17 שנים ולכן עולה השאלה - מה המטרה?
אני חושב שאם הוא עדיין בעניינים אז לגיטימי להפגין מולו גיל בגיל 86 ואין לי בעיה עם זה.
אני פשוט לא מבין מה ההיגיון בלהפגין מולו היום על דברים שאתם לא אוהבים שהוא עשה לפני 30 שנים...
שינוי התפיסה המשפטית וה"מהפיכה החוקתית" זה אכן דבר שהוא הוביל, אז...? מפגינים כדי שבהיותו פנסיונר לא יעשה אותם יותר?
שיפגינו איפה שבא להם, גם מול אנשים פרטיים ומבוגרים, באמת שאני חושב שזה סביר... פשוט אין לי שום מושג מה הרלוונטיות של ההפגנות האלו מולו היום ומה המטרה שלהם.

אני לא מכיר הרבה הפגנות שאין להן מטרה שהן מנסות להשיג ולכן ההפגנה הזאת משונה

עניתי גם ליובל שכתב למעלה על הנראטיב המוטעה שהימין מייחס לו.

ההפגנה מולו באה לאחר שהוא התראיין לגאולה אבן ועודד את המשך ההפגנות נגד הרפורמה. וודאי שכשאדם במעמדו אומר זאת יש לכך השפעה. וחוץ מזה הפגנה יכולה להיות גם סתם ביטוי של הבעת דיעה, שחשוב לדעת המפגינים שתישמע במרחב הציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:27 pm 
Senior

הנקודה שלי הייתה שברק לא היה חסין מביקורת בשום שלב. למעשה אני ספגתי הררים של ביקורת עליו באקדמיה השמאלנית שמתנגדת נחרצות לרפורמה בזמן שהוא היה בשיא כוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], rony ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: