סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
עזוב אני מטומטם גמור עם מנת משכל נמוכה מאד, אני לא יודע כלום מהחיים שלי. כשאני רוצה משהו אני עושה גוגל. עשיתי גוגל תוחלת:

בתורת ההסתברות ובסטטיסטיקה, התּוֹחֶלֶת (באנגלית: Expected value, ערך צפוי או Mean, מסומנת: E או μ, בהתאמה) של משתנה מקרי היא ממוצע הערכים אותם צפוי המשתנה לקבל, משוקלל על-פי ההסתברויות לקבלת הערכים השונים. לפי החוק החזק של המספרים הגדולים, התוחלת היא הערך אליו שואפת התוצאה הממוצעת של ניסוי כשמספר החזרות שואף לאינסוף.

יובל מה זה להרוויח בטרייד הליברטון-סבוניס בתוחלת?

זה אומר שאם תעשה אינסוף טריידים בין קבוצות דמויות אינדיאנה וסקרמנטו על שחקנים דמוי הליברטון וסבוניס הערך שאינדיאנה יקבלו בממוצע גבוה מהערך שסקרמנטו יקבלו בממוצע.

זוכר "מבחן התוצאה" שלך? אם תסמלץ אינסוף פעמים את הטרייד הזה, אינדיאנה ירוויחו יותר.

זה מה שלהרוויח בתוחלת אומר.

אהה. אז כדי לנסות לעשות קלוז'ר לדיון שלנו, ברשותך:

כשאתה טענת שהטרייד הליברטון-סבוניס הוא רווח מיידי לאינדיאנה, אתה התכוונת לרווח בתוחלת? זה מה שהתכוונת?

אם כן, תסביר בבקשה. איך ידעת שאינסוף טריידים בין קבוצות דמויות אינדיאנה וסקרמנטו על שחקנים דמויי הליברטון וסבוניס ייתנו בממוצע לאינדיאנה רווח גבוה יותר? חישבת את זה? אתה יכול להראות את החישוב?

יכול להיות שמה שקרה זה שלקחת תחושת בטן, וניסית לעטוף את זה במונחים סטטיסטיים, ובעצם התנהגת כמו כבש?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:37 am 
Hall of Famer

אני באמת חסר נסיון לגמרי בפוקר. איך קוראים בפוקר לשחקן שבא עם תחושת בטן אבל בטוח שהסטטיסטיקה איתו? קוראים לו כבש, יובל? כבש זה המונח?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:38 am 
Senior

המילה מיידי לא ברורה או רלוונטית לשאלה.

הליברטון סבוניס הוא טרייד בעל ערך חיובי לאינדיאנה מאחר ולאורך אלפי טריידים בליגה שראינו, הקבוצה שקיבלה את השחקן הטוב יותר, הצעיר יותר, על החוזה הטוב יותר, בזמן שהיא לא מחזיקה חוזים כבדים אחרים, הצליחה יותר בטווח הארוך.

בעוד סקרמנטו קיבלה שחקן עם תקרה נמוכה בהרבה, על חוזה גבוה בהרבה, מבוגר יותר, שנכנס לתוך קבוצה עם חוזים כבדים (דארון פוקס, הריסון ברנס) ובלי שחקנים צעירים נוספים עם פוטנציאל גבוה.

אתה ממשיך לשאול את כל השאלות הלא נכונות. אתה שואל למה -לדעתי- זה היה טרייד עם תוחלת שלילית עבור סקרמנטו במקום לשאול למה -אי אפשר לדעת- אם לטרייד יש תוחלת שלילית עבור קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:40 am 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
עזוב אני מטומטם גמור עם מנת משכל נמוכה מאד, אני לא יודע כלום מהחיים שלי. כשאני רוצה משהו אני עושה גוגל. עשיתי גוגל תוחלת:

בתורת ההסתברות ובסטטיסטיקה, התּוֹחֶלֶת (באנגלית: Expected value, ערך צפוי או Mean, מסומנת: E או μ, בהתאמה) של משתנה מקרי היא ממוצע הערכים אותם צפוי המשתנה לקבל, משוקלל על-פי ההסתברויות לקבלת הערכים השונים. לפי החוק החזק של המספרים הגדולים, התוחלת היא הערך אליו שואפת התוצאה הממוצעת של ניסוי כשמספר החזרות שואף לאינסוף.

יובל מה זה להרוויח בטרייד הליברטון-סבוניס בתוחלת?

זה אומר שאם תעשה אינסוף טריידים בין קבוצות דמויות אינדיאנה וסקרמנטו על שחקנים דמוי הליברטון וסבוניס הערך שאינדיאנה יקבלו בממוצע גבוה מהערך שסקרמנטו יקבלו בממוצע.

זוכר "מבחן התוצאה" שלך? אם תסמלץ אינסוף פעמים את הטרייד הזה, אינדיאנה ירוויחו יותר.

זה מה שלהרוויח בתוחלת אומר.

אהה. אז כדי לנסות לעשות קלוז'ר לדיון שלנו, ברשותך:

כשאתה טענת שהטרייד הליברטון-סבוניס הוא רווח מיידי לאינדיאנה, אתה התכוונת לרווח בתוחלת? זה מה שהתכוונת?

אם כן, תסביר בבקשה. איך ידעת שאינסוף טריידים בין קבוצות דמויות אינדיאנה וסקרמנטו על שחקנים דמויי הליברטון וסבוניס ייתנו בממוצע לאינדיאנה רווח גבוה יותר? חישבת את זה? אתה יכול להראות את החישוב?

יכול להיות שמה שקרה זה שלקחת תחושת בטן, וניסית לעטוף את זה במונחים סטטיסטיים, ובעצם התנהגת כמו כבש?

כן, אני יכול. בדיוק כמו שיכולתי להראות לך ש"שחקן סיבוב ראשון שווה קצת מעל שחקן נבא ממוצע".

וכאמור, אתה צריך להוכיח ש-אי אפשר- לחשב את התוחלת של טרייד, גם לא בקירוב מספק כדי לקבוע אם טרייד הוא טוב או רע.

לא שיובל לא יכול. שאי אפשר.

כל מה שכתבת פה כבר כתבתי לך בהודעות קודמות למה זה מטומטם. ניסיתי לעזור לך. באמת. אתה טוען שמתמטית ועסקית אי אפשר לחשב את זה. לא שאני לא יכול. אם הדיון הוא יובל חכם או לא זה דיון אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:41 am 
Senior

היי נדב - הטענה שלך היא שיובל לא יכול לחשב את התוחלת של טרייד או שאיש בעולם לא יכול לחשב את התוחלת של טרייד?

היי נדב - האם אתה מבין מה זה תוחלת עכשיו? כן, כשאני כותב שאינדיאנה הרוויחו בטרייד אני מתכוון לערך ה-משוער- שהם יקבלו מהטרייד.

היי נדב - איזה כיף זה שיודעים מה מילים אומרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:44 am 
Senior

"התאהבת במילה תוחלת!!! אתה בכלל מנסה לדעת אם עסקה היא בעלת ערך משוער חיובי מה קשור תוחלת!!!!!!!!!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:45 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
המילה מיידי לא ברורה או רלוונטית לשאלה.

הליברטון סבוניס הוא טרייד בעל ערך חיובי לאינדיאנה מאחר ולאורך אלפי טריידים בליגה שראינו, הקבוצה שקיבלה את השחקן הטוב יותר, הצעיר יותר, על החוזה הטוב יותר, בזמן שהיא לא מחזיקה חוזים כבדים אחרים, הצליחה יותר בטווח הארוך.

בעוד סקרמנטו קיבלה שחקן עם תקרה נמוכה בהרבה, על חוזה גבוה בהרבה, מבוגר יותר, שנכנס לתוך קבוצה עם חוזים כבדים (דארון פוקס, הריסון ברנס) ובלי שחקנים צעירים נוספים עם פוטנציאל גבוה.

אתה ממשיך לשאול את כל השאלות הלא נכונות. אתה שואל למה -לדעתי- זה היה טרייד עם תוחלת שלילית עבור סקרמנטו במקום לשאול למה -אי אפשר לדעת- אם לטרייד יש תוחלת שלילית עבור קבוצה.

זה לא שאני שואל את השאלות הלא-נכונות. אתה אדם רגיש לשפה.

המילים שהשתמשת בהן היו ברורות. אתה טענת מיד עובר לטרייד שאינדיאנה "ניצחה אותו". לאחר הרבה מילים שהשחתנו כאן, חזרנו לנקודת המוצא. אתה חושב שהיא "ניצחה", כי אתה חושב שהיא קיבלה את השחקן היותר טוב לדעתך, זאת אומרת שלדעתך היא קיבלה את ההחלטה הנכונה יותר, וכולנו מסכימים מלכתחילה שמי שמקבלת יותר החלטות נכונות לאורך זמן, נמצאת בתוחלת רווח חיובית.

אני התדיינתי עם יובל, היוזר מסלניוז שאני מכיר, שטען טענה שראיתי ("אינדיאנה ניצחה את הטרייד, לא משנה מה תהיה התוצאה").

לטענה שלו ולפרמטרים שלו עניתי.

האם יש אנליזות סטטיסטיות שמאפשרות לחשב תוחלת של טריידים מהסוג הזה? כנראה שכן, וכנראה שלא ברמת דיוק גבוהה במיוחד. מה זה רלוונטי ליובל כותב בסלניוז "אינדיאנה ניצחה את הטרייד".

יובל בא עם תחושת בטן, לא עם חישוב, נטו תחושת בטן, שאינדיאנה ניצחה. אם יש ליובל חישוב, אני מבקש מיובל שיראה.

אני חושב שיובל לא חישב אלא בא עם תחושת בטן ולא גיבה את התחושה שלו בסטטיסטיקה אמיתית.

קוראים לזה כבש, בפוקר, בתוחלת, יובל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:46 am 
Senior

נדב, זוכר שטענת שאי אפשר לדעת מה התוחלת של בחירת דראפט סיבוב ראשון?

האם עכשיו שהדבקת לפה את ההגדרה של תוחלת, אתה מבין שלא ידעת מה המילה אומרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:46 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
"התאהבת במילה תוחלת!!! אתה בכלל מנסה לדעת אם עסקה היא בעלת ערך משוער חיובי מה קשור תוחלת!!!!!!!!!"

חח. יש לך חישוב יובל שמראה את התוחלת? או שבאת עם תחושת בטן ואז התחלת להגיד תוחלת? אם אמרת תוחלת, בטח חישבת, נכון? אחרת למה אמרת שיש תוחלת רווח בטרייד, וקבעת את התוצאה שלו? איפה החישוב, יובל? יש לך חישוב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:47 am 
Hall of Famer

די נו יובל. תענה לעניין. קבעת משהו, טענת משהו. בוא נעזוב את כל ההתעווזיות של פרופסורים ומיליון וכליה ועמיאת.

באת וטענת טענה. אני יובל חושב שאינדיאנה ניצחה כי תוחלת הרווח של טריידים כאלה היא חיובית.

חישבת את זה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:49 am 
Senior

אתה טענת שאי אפשר לדעת מה התוחלת של נכס מסוים בנבא. האם יובל יודע את זה או לא זה לא מעניין. כתבת שהדרך היחידה לדעת את הערך של טרייד היא ב"מבחן התוצאה".

בגלל שאתה לא מבין מה זה תוחלת ומהי שונות, אתה לא מבין שהטענה שלך דה פקטו אומרת שזה לא משנה מה הערך של טרייד במבחן התוצאה. מאחר והערכים קרובים מדי לשפוט עבור כל אדם. ברגע שהערכים קרובים מדי לשפוט, זה אומר שהשונות גבוה מדי בשביל לקבוע מי באמת הרוויח. מבחן התוצאה הוא לא יותר מהדגמה חיה של שונות.

אני מבין שאתה לא הבנת כלום ממה שכתבתי, אבל תאמין לי שכל מי שלמד סטט' יבין. אתה באופן אקטיבי מאוד טענת שלהיות ג'י אם זה חסר משמעות. וכן, אתה לא מבין שטענת את זה, אבל זה כי אתה טיפש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:49 am 
Hall of Famer

מה המשמעות של להגיד "בתוחלת" בלי לחשב, יובל? יש משמעות ל"תוחלת" בלי חישוב? אתה יכול להשתמש במונח תוחלת בלי שחישבת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:50 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אתה טענת שאי אפשר לדעת מה התוחלת של נכס מסוים בנבא. האם יובל יודע את זה או לא זה לא מעניין. כתבת שהדרך היחידה לדעת את הערך של טרייד היא ב"מבחן התוצאה".

בגלל שאתה לא מבין מה זה תוחלת ומהי שונות, אתה לא מבין שהטענה שלך דה פקטו אומרת שזה לא משנה מה הערך של טרייד במבחן התוצאה. מאחר והערכים קרובים מדי לשפוט עבור כל אדם. ברגע שהערכים קרובים מדי לשפוט, זה אומר שהשונות גבוה מדי בשביל לקבוע מי באמת הרוויח. מבחן התוצאה הוא לא יותר מהדגמה חיה של שונות.

אני מבין שאתה לא הבנת כלום ממה שכתבתי, אבל תאמין לי שכל מי שלמד סטט' יבין. אתה באופן אקטיבי מאוד טענת שלהיות ג'י אם זה חסר משמעות. וכן, אתה לא מבין שטענת את זה, אבל זה כי אתה טיפש מאוד.

תהיה ממוקד יובל, אנחנו הרי לא מסכימים שאני טוען את מה שאתה טוען שאני טוען.

אבל אנחנו כן יודעים שאתה הצהרת שאתה מדבר על רווח בתוחלת. אני טיפש אתה חכם אתה עשיר אתה פוקר אתה שוק ההון.

יובל, מה זה תוחלת בלי חישוב? יש תוחלת בלי חישוב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:51 am 
Senior

Hacohen כתב:
די נו יובל. תענה לעניין. קבעת משהו, טענת משהו. בוא נעזוב את כל ההתעווזיות של פרופסורים ומיליון וכליה ועמיאת.

באת וטענת טענה. אני יובל חושב שאינדיאנה ניצחה כי תוחלת הרווח של טריידים כאלה היא חיובית.

חישבת את זה?

אני עונה לעניין. אתה לא שואל לעניין. אני מתווכח אך ורק כרגע לגבי האם אפשר לחשב את זה. אני מאה אחוז אומר שכן. אתה אומר שלא. זה הדיון. אם הדיון הוא האם אני יודע לחשב את זה? מה זה מעניין? מה שחשוב זה אם אפשר לחשב את זה.

אני מצטער שאני לא מסוגל לרצות אותך, אבל אתה נכנסת לדיון הזה אז תהיה גבר ותתמודד איתו.

האם אפשר לחשב, בקירוב סביר, את התוחלת של טרייד. זה השאלה. אם כן, אז הטענה שלך שערכו של טרייד נקבע אך ורק במבחן התוצאה היא שגויה. זה הכל. רק על זה הדיון. זה ההודעה הראשונה שכתבת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:53 am 
Senior

אתה שאלת מה זה אומר תוחלת. אני אמרתי מה זה אומר תוחלת. אתה מנסה להגיד שאני כתבתי את דעתי בלי לעשות עבודה אקדמית ארוכה לפני זה כדי להוכיח אותה.

ואיי, אתה צודק. תפסת אותי. עשיתי רק חצי עבודה, לא סיימתי את הקוד בR.

עכשיו תורך. האם אתה דבק בעמדתך שאי אפשר לחשב את התוחלת ועל כן אין משמעות לניתוח טרייד בזמן אמת.
האם אתה מבין מה משמעות האמירה הזו?
אי אפשר להגיד "אנחנו לא מסכימים". אנחנו מדברים על הטענה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

להיות גבר? אתה מדבר על להיות גבר? האיש עם המיליון והשלושה פרופסורים והכליה? כמה הצהרות הצהרת כאן?

בלי להעליב אף אחד, הנה השאלה:

האם יש משמעות לשימוש במונח סטטיסטי בלי לבצע חישוב סטטיסטי?

הרי אתה יודע שמה שעשית פה עכשיו זה בדיוק מה שאתה טוען נגד אטט. אתה תמיד אומר שאטט מדבר על אנליטיקה, אבל הוא לא באמת משתמש באנליטיקה.

אז זה מה שקרה כאן. השתמשת במונח סטטיסטי ולא השתמשת בסטטיסיטיקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ה' אפריל 20, 2023 1:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

היי נדב, האם אתה דבק בעמדתך שאין אפשרות לחשב את התוחלת של עסקה ולכן הדרך היחידה לבדוק עסקה היא על פי התוצאה הסופית?

היי נדב, מה זה שונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:55 am 
Senior

Hacohen כתב:
להיות גבר? אתה מדבר על להיות גבר? האיש עם המיליון והשלושה פרופסורים והכליה? כמה הצהרות הצהרת כאן?

הרי אתה יודע שמה שעשית פה עכשיו זה בדיוק מה שאתה טוען נגד אטט. אתה תמיד אומר שאטט מדבר על אנליטיקה, אבל הוא לא באמת משתמש באנליטיקה.

באמת זה כל מה שנשאר מהטיעון שלך? שלא עשיתי בעצמי את כל העבודה הסטט' כדי להגיד את דעתי בפורום?

ואוו. מביך ממש נדב. אתה טענת שאי אפשר לעשות את העבודה הסטטיסטית הזו. טענת שאי אפשר למצוא תוחלת של פעולה לפני שהתקבלה התוצאה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:57 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
היי נדב, האם אתה דבק בעמדתך שאין אפשרות לחשב את התוחלת של עסקה ולכן הדרך היחידה לבדוק עסקה היא על פי התוצאה הסופית?

היי נדב, מה זה שונות?

אני מתדיין איתך כבר הרבה שנים, אני באמת נהנה מאד לראות את כל מה שקרה כאן. מההצהרה "אינדיאנה ניצחה את הטרייד, לא משנה התוצאה", דרך העובדה שהשתמשת במונח סטטיסטי בלי לעשות חישוב סטטיסטי, ששנינו יודעים שזה כשל שלא מאפשר לך לטעון את הטענות שלך. לכן בוא לא ניכנס לשונות. הסיבה היא שאי אפשר לדבר במונחים סטטיסטיים אם לא בוצע חישוב סטטיסטי. היתה לך תחושת בטן. הצהרת הצהרה לפי תחושת בטן. אתה לא יכול לעבור מתחושת בטן למונחים סטטיסטיים, בלי לעשות חישוב סטטיסטי. אתה יודע את זה. אתה גם יודע מצוין שהצהרת את מה שהצהרת על סמך תחושת בטן ולא על סמך סטטיסטיקה. זה נותר ויכוח לשם ויכוח.

לא טענתי מעולם את הטענה "אין אפשרות לחשב את התוחלת של עסקה ולכן הדרך היחידה לבדוק עסקה היא על פי התוצאה הסופית?", ולכן השאלה "האם אתה דבק בעמדתך זו" מהווה הכנסת איש קש לדיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:58 am 
Senior

נדב, נראה לי זמן טוב עבורך לפרוש. אתה לא ביום טוב.

אני מודה ומתוודה שלא הרצתי את הסימולטור אלא רק כתבתי מה דעתי על פי מה שאני זוכר מ30 שנה של מעקב אחרי טריידים בנבא.

עכשיו בוא נחזור לדיון האמיתי - האם אתה חושב שאין דרך לחשב את התוחלת של טרייד בנבא?
שאלת המשך - אם אין דרך לחשב את התוחלת של טרייד בנבא, מה המשמעות של התוצאה הסופית לדעתך?
שאלת המשך 2 - מדוע לא ניתן לקחת את כל התוצאות הסופיות של כל הטריידים שנעשו ולהגיע לתוחלת של טרייד בנבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:58 am 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:

היי נדב, מה זה שונות?

אני מתדיין איתך כבר הרבה שנים, אני באמת נהנה מאד לראות את כל מה שקרה כאן. מההצהרה "אינדיאנה ניצחה את הטרייד, לא משנה התוצאה", דרך העובדה שהשתמשת במונח סטטיסטי בלי לעשות חישוב סטטיסטי, ששנינו יודעים שזה כשל שלא מאפשר לך לטעון את הטענות שלך. לכן בוא לא ניכנס לשונות. הסיבה היא שאי אפשר לדבר במונחים סטטיסטיים אם לא בוצע חישוב סטטיסטי. היתה לך תחושת בטן. הצהרת הצהרה לפי תחושת בטן. אתה לא יכול לעבור מתחושת בטן למונחים סטטיסטיים, בלי לעשות חישוב סטטיסטי. אתה יודע את זה. אתה גם יודע מצוין שהצהרת את מה שהצהרת על סמך תחושת בטן ולא על סמך סטטיסטיקה. זה נותר ויכוח לשם ויכוח.

לא טענתי מעולם את הטענה "אין אפשרות לחשב את התוחלת של עסקה ולכן הדרך היחידה לבדוק עסקה היא על פי התוצאה הסופית?", ולכן השאלה "האם אתה דבק בעמדתך זו" מהווה הכנסת איש קש לדיון.

בשלב זה אתה פשוט משקר.

אם זו לא הטענה שלך, אז מה כן הטענה שלך?

למה הדרך היחידה לחשב את הערך המשוער של טרייד היא על פי התוצאה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:59 am 
Senior

נדב - למה הדרך היחידה לחשב את הערך המשוער של טרייד היא על פי התוצאה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

היי נדב. זוכר שאמרת שהדרך היחידה לדעת את הערך המשוער של טרייד היא על פי התוצאה הסופית שלו.

למה זה?

למה אי אפשר לדעתך לחשב את הערך המשוער של טרייד לפני התוצאה הסופית שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:

באמת זה כל מה שנשאר מהטיעון שלך? שלא עשיתי בעצמי את כל העבודה הסטט' כדי להגיד את דעתי בפורום?

ואוו. מביך ממש נדב. אתה טענת שאי אפשר לעשות את העבודה הסטטיסטית הזו. טענת שאי אפשר למצוא תוחלת של פעולה לפני שהתקבלה התוצאה שלה.

"זה כל מה שנשאר מהדיון"? זה המהות. אתה יודע את זה. אני לא יודע כמה אנשים שקוראים את המשפט "אינדיאנה ניצחה את טרייד הליברטון-סבוניס מיד עם התרחשותו" יבינו שמדובר בטענה על תוחלת, אבל בהנחה שטענת טענה על תוחלת, ברור לגמרי שאתה צריך לתקף את זה בחישוב סטטיסטי. אחרת באת עם תחושת בטן. אני מתאר כאן עובדות יובל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:00 am 
Senior

היי נדב.

זוכר שכתבת "ערכו של טרייד יימדד רק בתוצאתו."

ושלחנו את זה לפרופסורים?

למה אי אפשר לחשב את ערכו המשוער של טרייד לפני תוצאתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: