סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיינל פור BCL
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לפחות נסיעה למאלגה תצא לי מכל העניין לא הייתי שם, road trip כזה עם עצירות מגניבות, עדיף ממדריד או מברצלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:42 pm 
Hall of Famer

ציון כתב:
RREEDDTT. כתב:
בקיצור בעונה הבאה כנראה גם הפועל ת''א וגם הפועל ירושלים ישחקו ביורוקאפ.

אוי ואבוי

מה רע ב2 נציגות ישראליות במפעל זה נותן סיכוי סביר יותר להגיע לאחת הישראליות ליורוליג אם דרך זכייה או וילדקארד
ויהיו עוד לפחות 2 נציגות ישראליות בביסיאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:55 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
G כתב:
עופר נו באמת.
מה אנחנו תינוקות? רוצה משהו תתן משהו בתמורה.
התמורה פה מינימלית.

מה זה מינימלית? דובר כאן על התחייבות להישאר בפיב״א לשנים הקרובות (לא יודע כמה).

דובר על שנה, גם שנתיים זה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:09 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
ציון כתב:
RREEDDTT. כתב:

אוי ואבוי

מה רע ב2 נציגות ישראליות במפעל זה נותן סיכוי סביר יותר להגיע לאחת הישראליות ליורוליג אם דרך זכייה או וילדקארד

לא יודע למי אתה מוכר את האשליה הזו
בהצלחה למי שקונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:15 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
RREEDDTT. כתב:
ציון כתב:
RREEDDTT. כתב:

אוי ואבוי

לא יודע למי אתה מוכר את האשליה הזו
בהצלחה למי שקונה

למה אשלייה עם תקציב משודרג ושרמת היורוקאפ יורדת משנה לשנה זו לא צריכה להיות משימה קשה במיוחד לזכות במפעל עבור הפועל ירושלים שגם הפועל ת''א יכולה לדבר חזק

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ה' אפריל 20, 2023 1:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:15 pm 
Senior

החלטה מטופשת שמגיעה שרומזת על מוטיבציה שגויה של להגיע ליורוליג בכל מחיר וכמה שיותר מהר, במקום להמשיך לעלות שלבים בסולם.
פיינל פור בירושלים יכול היה לעשות את ההבדל בין הגיב בחצי גמר לסיכוי לא נורא קטן לזכות במפעל.
זה לא שכבר בעונה הבאה נוזמן ליורוליג. לא מבין מה הבעיה להתחייב גם אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:17 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
החלטה מטופשת שמגיעה שרומזת על מוטיבציה שגויה של להגיע ליורוליג בכל מחיר וכמה שיותר מהר, במקום להמשיך לעלות שלבים בסולם.
פיינל פור בירושלים יכול היה לעשות את ההבדל בין הגיב בחצי גמר לסיכוי לא נורא קטן לזכות במפעל.

על איזה שלבים אתם מדברים? ירושלים כבר 5 עונות בפיב'א עם סיכוי סביר לזכות במפעל העונה.מיצינו ....

ביורוקאפ אפשר לדעתי תוך עונה עד 3 לזכות במפעל ולהגיע ליורוליג ואז אדלסון עשוי להעמיד תקציבים גבוהים אפילו ממכבי ת''א במפעל הבכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:21 pm 
Hall of Famer

עכשיו פורסם שההגרלה ביום שלישי .חצאי הגמר ב12 במאי והגמר והמשחק על מקום 3.... ב14 למאי

העונה מאזן החוץ של ירושלים 1:6.....הכל פתוח......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:38 pm 
Senior

RREEDDTT. כתב:
stavs כתב:

על איזה שלבים אתם מדברים? ירושלים כבר 5 עונות בפיב'א עם סיכוי סביר לזכות במפעל העונה.מיצינו ....

ביורוקאפ אפשר לדעתי תוך עונה עד 3 לזכות במפעל ולהגיע ליורוליג ואז אדלסון עשוי להעמיד תקציבים גבוהים אפילו ממכבי ת''א במפעל הבכיר

אז בעצם חולון בשנה שעברה מיצו את הbcl ואין להם מה לחפש שם יותר? אולי בגלל זה הם לא ניצחו אף משחק בשלב השני?

הגעה לפיינל פור זה נחמד, אבל הייתי רוצה לראות אותנו עושים את זה כמה פעמים, או זוכים במפעל, לפני שנתייחס אל עצמנו כקבוצה שמפחדת להתחייב למפעל הזה כי מקומה ביורוליג.

*מנגד, אם פיבא רצו התחייבות של 3 שנים קדימה. אני מבין את ההחלטה. שנה קדימה או אפילו שנתיים - לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:49 pm 
Junior

uriel17 כתב:
עופר האדום כתב:
G כתב:
עופר נו באמת.
מה אנחנו תינוקות? רוצה משהו תתן משהו בתמורה.
התמורה פה מינימלית.

מה זה מינימלית? דובר כאן על התחייבות להישאר בפיב״א לשנים הקרובות (לא יודע כמה).

מצוין, יחד עם מלאגה וטנריפה אנחנו אחלה גרעין, לשחק במפעל שאתה שווה בין שווים ולא עבד להסכמים מושחתים
עבד שמקווה שיום אחד ירשו לו להיות מושחת כמוהם, אתם תופסים את גודל הטמטום????????.

זו הודעה מאוד מוזרה בעיניי. המפעל שבו אתה לא עבד של הסכמים מושחתים הרגע הציע לנו את אחד ההסכמים הכי מושחתים שיש, כולל שריון בליגה לשלוש שנים, בלי קשר להישגים בליגה.

לגבי העניין עצמו - זו סיטואציה קשה ואנחנו לא יודעים את כל הנתונים, אבל לדעתי זו החלטה שגויה. אני מבין למה היורוליג זו המטרה האסטרטגית ואני אפילו מסכים עם זה, אבל עונה כמו העונה הזו זה משהו נדיר. זו לא איזשהי תחנה באמצע בדרך לעתיד הורוד ומלא הכסף שלנו, זה הדבר עצמו. לא יהיה יותר טוב מזה. אם הפועל לוקחת את הbcl זו הופכת להיות ביי פאר העונה הכי גדולה שלנו אי פעם, וקשה לי לראות את העונה שתתעלה עליה, גם אם בעוד שלוש שנים מהיום נסיים מקום שביעי ביורוליג. אם היה אפשר לשלם איזה חצי מיליון דולר קנס כדי להביא פיינל פור לארנה ולהגדיל את הסיכוי לחוויה כמו של אתמול בעיניי היו חייבים לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:01 pm 
Senior

כן, בעצם שכחו ממה שאני כתבתי. מה שהנביא כתב!
לפחות תנו לנו כמה שנים כאלו, כמו העונה ואז נדבר אם המטרה שלנו צריכה להיות יורוליג. אבל בואו נהנה קצת קודם, למה ישר לברוח מהסיטואציה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:12 pm 
Sophomore

+1 לנביא.

קורים דברים מופלאים בעונה הזאת. את 2004 אנחנו זוכרים ומציינים היום גם 19 שנים אחרי ופה יש פוטנציאל לסיפור הרבה יותר קסום... לחשוב שמישהו אז היה מקריב את אותה עונה בשביל להגדיל הסיכוי להיכנס ליורוליג ב-2006-7 זה הזייה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:13 pm 
Senior

אני קצת חושש שהפועל היא החנון הזה בסרטים שיש לו ידידה שהיא גם חנונית, אבל חמודה והקשר ביניהם מעולה ובדיוק מה שהוא צריך, ואז ערב אחד העם משתכרים ופתאום דברים קורים ביניהם, וזה נמשך איזה שבוע והכי טוב לו שהיה לו בחיים, ואז הוא חושב לעצמו 'וואי, אולי כדאי שאני אמנף את זה כדי להיות עם המלכה הביצ׳ית של הכיתה'.
אתם מכירים את הסרט הזה, קוראים לו כל סרטי הנעורים של שנות ה90.

בקיצור, עזבו אותנו באמא שלנו מהריצה הדרמטית לשדה תעופה. לא לרדוף אחרי היורוליג בכל מחיר.

זהו. אני מפסיק לענות לעצמי כאילו הייתי יובל ונדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:22 pm 
Junior

בעיני מה שאנחנו רואים כאן זה בעיקר שכרון גדלות. עם כל הכבוד, כדי לחשוב שאנחנו יכולים להיות קבוצת יורוליג צריך כמה עונות שבהם נראה המשכיות ויכולת להעמיד קבוצה איכותית לצד הישגים בארץ וגם בחו״ל. המחשבה שאפשר לרוץ תוך שנה אחת ולהגיע ליורוליג, ממש לא נראית לי, כי בחיים כסף זה לא הכל. וכל זה בהתעלם מכך שבכלל הייתי שמח שהיורוליג לא היה מתקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:39 pm 
Sophomore

מסכים לגמרי עם הנביא.
אני אומר יותר מזה, בעצם הקבוצות שאדלסון שואף להידמות אליהן, זה פרטיזן ווירטוס. חוצמזה שהשקיעו שם סכומים מוטרפים לחלוטין, האם אני רוצה שככה הקבוצה שלי תתנהג? יתירה מכך, האם אוהדי פרטיזן, שלא לדבר על וירטוס מאושרים ונהנים העונה יותר מאיתנו? הנקודה בה צריך לכוון ליורוליג היא כשההמפעל המשני כבר לא מרגש אותך. ואם אתחבר למשל בת הזוג שכבר עלה כאן, צריך להיות מטומטם מוחלט להחליף בת זוג בזמן שיש לך ביד בת זוג שעדיין מרגשת אותך ושרק אתמול היה לך איתה לילה מוטרף שתזכור כל החיים, רק בגלל פנטזיה על בת זוג אחרת עשירה ויפה יותר.
אבל אני אוסיף צד שלא עלה כאן עדיין.
היורוקאפ פשוט מפעל משמים. בתצורה הנוכחית הוא מפעל משעמם רצח, לא מתגמל על מאמץ וגם מקשה מאד על הצלחה של הקבוצות הטובות יותר שלו.
גם במפעל שבו כל משחק קריטי לא הגענו ל5000 איש ברוב המשחקים, אז במפעל של 18 משחקים בשביל יתרון ביתיות? כמה יטריחו את עצמם למשחק שיקבע אם תסיים 3, או 4, בלי שום יריבות היסטורית?
ואם פיבא רצו התחייבות ל3 שנים, שזה באמת מוגזם, אי אפשר לתת להם התחייבות כזו ואז להפר אותה? יש דרך לכפות סיכום כזה מלבד קנס כספי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:41 pm 
Sophomore

אם ההחלטה היא רק לגבי הפינל פור וחשש מהתחייבות עוד איכשהוא אפשר לבלוע את זה, יחד עם כל הבאסה.
אבל אם זה סימן לבאות ולמעבר ליורוקאפ ולהתנהלות שכולנו חוששים ממנה, זה סיוט שעלול להיגמר בכך שארגיש כלפי הפועל כמו שראי מרגיש כלפי מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:59 pm 
Freshman

מנחם כתב:
בעיני מה שאנחנו רואים כאן זה בעיקר שכרון גדלות. עם כל הכבוד, כדי לחשוב שאנחנו יכולים להיות קבוצת יורוליג צריך כמה עונות שבהם נראה המשכיות ויכולת להעמיד קבוצה איכותית לצד הישגים בארץ וגם בחו״ל. המחשבה שאפשר לרוץ תוך שנה אחת ולהגיע ליורוליג, ממש לא נראית לי, כי בחיים כסף זה לא הכל. וכל זה בהתעלם מכך שבכלל הייתי שמח שהיורוליג לא היה מתקיים.

זה לא רק עיניין של כסף ולא בכדי היה פחות עיניין בהפועל גם מצד האוהדים (הלא שרופים) שלה אחרי אורי אלון- לפעמים המלחמה על הבלתי אפשרי והשאיפה לפסגות יותר משמעותית מנהגיה עצמה, זה מביא התלהבות ספורטיבית חיובית.
וברור שכסף זה לא הכל, הדעה שלי בנושא היא נטו ממקום של איפה עדיף להפועל לשחק בטווח הקרוב והרחוק.
וזה גם לא עיניין של לרוץ תוך שנה ליורוליג, זה עיניין של לתפוס את ההזדמנות וזה חייב להתחיל איפשהו, באיזושהי שנה, אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:06 pm 
Freshman

כאילו אפשר גם לראות רק ליגה לאומית על שני זריה בשביל הפטריוטיות, ולעשות מנוי לג׳י ליד בו כולם מרוויחים 50 אלף דולר (ויש שם אחלה שחקנים, באמת) אבל אנחנו מתלהבים מספורט בשביל רגעים.
והרגעים הכי מיוחדים מתרחשים על הבמות הגדולות, זה בסדר לשאוף לשם וצריך להתחיל איפשהו, זה בסדר גם לקבל כאפות ולחזור לפיבא, בוא זה לא אירגון שמקדש שיוון ואחווה זה כבר למדנו ושום דבר לא מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:33 pm 
Freshman

יוניק כתב:
מסכים לגמרי עם הנביא.
אני אומר יותר מזה, בעצם הקבוצות שאדלסון שואף להידמות אליהן, זה פרטיזן ווירטוס. חוצמזה שהשקיעו שם סכומים מוטרפים לחלוטין, האם אני רוצה שככה הקבוצה שלי תתנהג? יתירה מכך, האם אוהדי פרטיזן, שלא לדבר על וירטוס מאושרים ונהנים העונה יותר מאיתנו? הנקודה בה צריך לכוון ליורוליג היא כשההמפעל המשני כבר לא מרגש אותך. ואם אתחבר למשל בת הזוג שכבר עלה כאן, צריך להיות מטומטם מוחלט להחליף בת זוג בזמן שיש לך ביד בת זוג שעדיין מרגשת אותך ושרק אתמול היה לך איתה לילה מוטרף שתזכור כל החיים, רק בגלל פנטזיה על בת זוג אחרת עשירה ויפה יותר.
היורוקאפ פשוט מפעל משמים. בתצורה הנוכחית הוא מפעל משעמם רצח, לא מתגמל על מאמץ וגם מקשה מאד על הצלחה של הקבוצות הטובות יותר שלו.
גם במפעל שבו כל משחק קריטי לא הגענו ל5000 איש ברוב המשחקים, אז במפעל של 18 משחקים בשביל יתרון ביתיות? כמה יטריחו את עצמם למשחק שיקבע אם תסיים 3, או 4, בלי שום יריבות היסטורית?
ואם פיבא רצו התחייבות ל3 שנים, שזה באמת מוגזם, אי אפשר לתת להם התחייבות כזו ואז להפר אותה? יש דרך לכפות סיכום כזה מלבד קנס כספי?

זה יותר מזה – הרציונאל היחיד שאני יכול להבין בשיטה ההזויה ביורוקאפ הוא בדיוק לשמר את היורוליג ולדכא כל מיני חולמים כדוגמת אדלסון, לעלות ליורוליג דרך הצלחה ביורוקאפ.

אתה יכול לשים המון כסף, תהיה טוב ואפילו מעל הליגה כל העונה, ובסוף תיפול במשחק נוקאאוט אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:39 pm 
Sophomore

ציון כתב:
יוניק כתב:
מסכים לגמרי עם הנביא.

זה יותר מזה – הרציונאל היחיד שאני יכול להבין בשיטה ההזויה ביורוקאפ הוא בדיוק לשמר את היורוליג ולדכא כל מיני חולמים כדוגמת אדלסון, לעלות ליורוליג דרך הצלחה ביורוקאפ.

אתה יכול לשים המון כסף, תהיה טוב ואפילו מעל הליגה כל העונה, ובסוף תיפול במשחק נוקאאוט אחד.

חחח יש בזה משהו... שיטה של סדרות עד הסוף ביורוקאפ הייתה יכולה לגרום לקבוצות כמו ולנסיה (או כמו זו שאדלסון מדמיין) להיות יכולות ברצינות לבנות על עלייה בחזרה ליורוליג בתוך שנה או מקסימום שנתיים. שיטה כמו של היום גורמת לזה שקבוצה שיורדת בחזרה ליורוקאפ יכולה בכיף להיתקע שם שנים עד שהספונסר יתייאש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:46 pm 
Sophomore

האם פיב"א דרשה גם ממלאגה התחייבות להישאר ב-BCL לפחות 3 שנים בתמורה לאירוח הפיינל פור ?

בהתחשב באילוצים של הפיינל פור (מלאגה במשחק המאוחר, הפועל במוקדם, שתי ספרדיות בגמר) נראה שההגרלה מיותרת:
18:00 - הפועל - טנריפה
21:00 - מלאגה - בון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:26 pm 
Junior

em28 כתב:
האם פיב"א דרשה גם ממלאגה התחייבות להישאר ב-BCL לפחות 3 שנים בתמורה לאירוח הפיינל פור ?

בהתחשב באילוצים של הפיינל פור (מלאגה במשחק המאוחר, הפועל במוקדם, שתי ספרדיות בגמר) נראה שההגרלה מיותרת:
18:00 - הפועל - טנריפה
21:00 - מלאגה - בון

למה זה אילוץ שהפועל תהיה במוקדם? יש הרבה מאיתנו שאולי רוצים את זה, אבל למה שפיב״א לא תעניש אותנו ואנחנו נהיה במאוחר נגד מלאגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:00 pm 
Hall of Famer

ולמה הספרדיות לא יכולות להיפגש בחצי?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:36 pm 
מנהל פורום

לא נראה שאתם מבינים כמה כוח יש למכבי תל אביב ביורוליג
מה הסיכוי שמכבי נותן לילד שצורח שהוא רוצה להפוך לקבוצה של המדינה במקום מכבי
מה הסיכוי שהוא נותן להם להכנס ליורוליג ובכך לממש את חזונו להרוג את מכבי
מה כל כך מסובך להבין שלשחק ביורוקאפ כדי להגיע ליורוליג זה סיפור עם השפלה מובנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 7:14 pm 
Hall of Famer

אבל אני לא מבין אוריאל. הפועל ירושלים כבר היתה ביורוליג, לא? אמנם לפני המון שנים, אבל היתה. (או שמא זה היה הסופרוליג?, אם כי נדמה לי שגם וגם).
אני לא מתיימר להבין גדול בכל הסיפור הזה ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי משחק כדורסל אירופאי, אבל גם אני יודע, אוריאל, שיש לך נטייה להעדיף להיות ראש לשועלים (למשל, כשאתה אומר ששחקנים אירופאיים שמקבלים פירורים בנ.ב.א צריכים לחזור לאירופה. דבר שאני לא מסכים איתו כלל מנקודת מבטי), אז אולי גם כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: