סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:47 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ציון כתב:
עניתי גם ליובל שכתב למעלה על הנראטיב המוטעה שהימין מייחס לו.

ההפגנה מולו באה לאחר שהוא התראיין לגאולה אבן ועודד את המשך ההפגנות נגד הרפורמה. וודאי שכשאדם במעמדו אומר זאת יש לכך השפעה. וחוץ מזה הפגנה יכולה להיות גם סתם ביטוי של הבעת דיעה, שחשוב לדעת המפגינים שתישמע במרחב הציבורי.

אני לא נתקלתי בהפגנה מול אדם מסוים שכל מטרתה היא להביע דיעה... נתקלתי בהפגנות כאלו בכיכרות או באיזורים מרכזיים אבל באמת שלא זכורה לי הפגנה מול אדם כלשהו שכל מטרתה הייתה "הבעת דיעה"...
גם זה שהוא התראיין אצל גאולה אבן זו סיבה לא הכי ברורה להפגנה - הרצון הוא שהוא לא יתראיין יותר? שהוא יתראיין שוב ויגיד שהרפורמה כן טובה?

שוב, מותר ולגיטימי, פשוט מוזר בעייני. שיעשו מה שנראה להם נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:59 pm 
Freshman

תחשוב יושב בן אדם בבית, שומע חדשות, קורא טוויטר ומרגע לרגע מתחיל לכעוס, אוי מה עשה לי הברק הזה. איזה דיקטטור הוא. איזה שמאלני. מה הוא יכול לעשות בנידון ? אז קם והולך אליו הביתה לצעוק עליו מלמטה. זה הפגנה ומאורגן והכל, אבל זה בעצם מה שזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:01 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
שר התרבות והספורט מיקי זוהר נשאל הבוקר (חמישי) בגלי צה"ל איזה שיר של יהונתן גפן - שהלך אמש לעולמו בגיל 76 - הוא אוהב במיוחד ולא הצליח לנקוב בשם של שיר כזה. "טוב, עכשיו את קצת מתקילה אותי", אמר. "אני לא רוצה לשלוף מהמותן. אני מכיר את השירים ושמעתי חלק מהם וקראתי חלק מהם, אבל אני לא בהכרח זוכר את כל השמות שלהם".

"אתה יכול לזמזם גם, אם בא לך", אמרה לו המראיינת נורית קנטי. בתגובה ענה השר זוהר: "זה אולי יהיה בשלב הבא של הקריירה שלי שאולי אני באמת אחליט לפנות לאפיקים אחרים של שירה כמו הבן שלי שבאמת בדבר הזה הוכיח את עצמו לא רע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:11 pm 
Senior

עשה בשכל. אני לא סובל את הז׳אנר הזה. לנורית קנטי לא אכפת בשום צורה מה השיר המועדיף של מיקי זוהר. היא קיוותה שיתפלק לו משהו ויהיה סאוונדבייט ויראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:39 pm 
Junior

אגב מיקי זוהר, אחד האנשים שעשה את השינויים בגישה הכי נעימים שראיתי הרבה זמן.
קשה להגיד שהוא שינה משהו בתפיסת העולם שלו (שזו זכותו וזה אחלה) אבל ההתנהגות הלעומתית והמתריסה שלו וכל היציאות הארסיות (מהמילה ארס, לא ערס!) נעלמה והוא בנאדם שמעניין אותי לשמוע אותו מתראיין. אפשר להסכים או לא אבל הוא מנומק והגיוני ואני ממש מבסוט על השינוי שהוא החיל על עצמו מהבחינה הזו

(ומסכים עם יובל, כל הניסיונות המטופשים האלו להפיל ולהביך אנשים בלייב כדי להקטין ולצחוק עליהם אחרי זה בטוויטר זה אדיוטי לחלוטין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:03 pm 
Junior

sheky כתב:
ציון כתב:
עניתי גם ליובל שכתב למעלה על הנראטיב המוטעה שהימין מייחס לו.

ההפגנה מולו באה לאחר שהוא התראיין לגאולה אבן ועודד את המשך ההפגנות נגד הרפורמה. וודאי שכשאדם במעמדו אומר זאת יש לכך השפעה. וחוץ מזה הפגנה יכולה להיות גם סתם ביטוי של הבעת דיעה, שחשוב לדעת המפגינים שתישמע במרחב הציבורי.

גם זה שהוא התראיין אצל גאולה אבן זו סיבה לא הכי ברורה להפגנה - הרצון הוא שהוא לא יתראיין יותר?

מז"א? אנשים בימין תופסים שלברק ישנה השפעה עצומה. לא נשמע לי הזוי. הם מאמינים שאם ברק יבין שבמצב שנקלענו צריך להגיע לפשרה בהסכמה רחבה , פשרה שתתקבל גם בימין, ויאמר שהפשרה המוצעת בבית הנשיא היא כיוון לא בלתי סביר, ההפגנות יחלשו ותגובש הסכמה רחבה.

ברק עודד המשך הפגנות . מבחינתם הוא משפיע מאוד על אי הגעה להסכמה והמשך הידרדרות של השבר שהוא עצמו גרם , לשיטתם. מכאן להפגנה מול ביתו הדרך קצרה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:26 pm 
Senior

אני חושב שזה חלק מהנדסת התודעה שעשו לכם.
אני חושב שאחוז כמעט מוחלט של המפגינים נגד הרפורמה לא היו מזהים את אהרון ברק אם הוא היה מגיע אליהם לסדר. והם בטח לא יודעים כלום על משנתו. זה הטרגדיה של כל הדבר הזה. אני למשל חושב שלגיטימי לחלוטין להעביר רפורמה בבית המשפט. אני אפילו חושב שצריך להפריד את תפקיד היוע"מ. אני חושב שהפרקליטות היא גוף בעייתי מאוד שבמשך שנים פעל בחוסר תום לב קיצוני לגבי מי שניסה לעשות שינויים במערכת (כולל אנשים שנחשבים "מתונים" היום כמו רובי ריבלין).

אבל בין זה לבין מה ששמחה רוטמן עשה במהלך השנה האחרונה יש עולם שלם. פורום קהלת זה אשפה אמריקאית שצריך להילחם בה עד חורמה. הבעיה של הימין, אם הוא באמת רוצה להעביר רפורמה, זה הימין. לא אהרון ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:11 pm 
Junior

sheky כתב:
קשה להגיד שהוא שינה משהו בתפיסת העולם שלו (שזו זכותו וזה אחלה) אבל ההתנהגות הלעומתית והמתריסה שלו וכל היציאות הארסיות (מהמילה ארס, לא ערס!) נעלמה והוא בנאדם שמעניין אותי לשמוע אותו מתראיין. אפשר להסכים או לא אבל הוא מנומק והגיוני ואני ממש מבסוט על השינוי שהוא החיל על עצמו מהבחינה הזו

(ומסכים עם יובל, כל הניסיונות המטופשים האלו להפיל ולהביך אנשים בלייב כדי להקטין ולצחוק עליהם אחרי זה בטוויטר זה אדיוטי לחלוטין)

חד משמעית. אני שומע לאחרונה לא מעט את ביתן שמכהן כיו"ר ועדה, אני לא יודע אם יבואו ממנו הישגים, הוא דיי לא בקיא בכלום בנוגע למונופולים ויוקר מחייה, אבל הוא מקשיב, הוא שואל שאלות ענייניות. הוא נותן לכולם לדבר. הוא מנסה להעמיד לוחות זמנים בכדי שדברים יתקדמו. זה גם אדם שנראה שעשה שינוי כלשהו ויש בו יותר מן המתינות.

בכלל, אני מקווה שהסקרים שמתפרסמים שמראים כוח אלקטורלי גדול לבני גנץ, יעודדו עוד ועוד אנשים לעבור למוד נינוח יותר, מכבד יותר, ממלכתי יותר, מפייס יותר. אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 8:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Yuval כתב:
עשה בשכל. אני לא סובל את הז׳אנר הזה. לנורית קנטי לא אכפת בשום צורה מה השיר המועדיף של מיקי זוהר. היא קיוותה שיתפלק לו משהו ויהיה סאוונדבייט ויראלי.

תסלח לי אבל זה בולשיט. לשר מיקי זוהר יש עוזרים פרלמנטריים. כמה קשה זה לעבור איתם לפני הראיון, שמן הסתם כנראה ישאלו אותך על פועלו של יהונתן גפן, על גוף העבודה שלו? אתה פאקינג שר התרבות! תעשה את המינימום.
סמולני או ימני, יש פה מישהו שלא מכיר את "הילדה הכי יפה בגן"?
זה רק מראה כמה עצלים נבחרי הציבור שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 12:59 pm 
Junior

sir charles כתב:
Yuval כתב:

תסלח לי אבל זה בולשיט. לשר מיקי זוהר יש עוזרים פרלמנטריים. כמה קשה זה לעבור איתם לפני הראיון, שמן הסתם כנראה ישאלו אותך על פועלו של יהונתן גפן, על גוף העבודה שלו? אתה פאקינג שר התרבות! תעשה את המינימום.
סמולני או ימני, יש פה מישהו שלא מכיר את "הילדה הכי יפה בגן"?
זה רק מראה כמה עצלים נבחרי הציבור שלנו.

קח עוד דוגמא - ארבל עכשיו מונה להיות שר הפנים.
יש מחדל דרכונים שאני מניח שגם אתם מודעים אליו - כמעט שנתיים שאף אחד לא משלם על זה את המחיר. הדבר הראשון שהוא עושה (מונה לפני יומיים - שלושה), במקום להיעזר באנשים במשרד וכו', הוא פונה לשאול אמסטרדמסקי הכתב ומבקש שיקשר אותו לבחור בטיקטוק או בטוויטר שהעלה כל מיני סרטונים בנוגע לסוגייה הזו כי אחת התלמידות שלו שהיא עולה חדשה, שילמה 500 דולר עבור תור למשרד הפנים בכדי לחדש את הדרכון- כי מסתבר שיש כמה חבר'ה מחו"ל, כנראה מרוסיה, שפשוט השתלטה על כל התורים דרך המערכת החדשה והגרועה של ניהול התורים במשרד הפנים והם מוכרים את התורים תמורת כסף.

רוצה לומר - הדבר היחיד שמצריך מאנשים במשרדים האלה, הוא לדעת לנהל חומר אנושי ולהוציא ממנו את המיטב והם לא ממש טובים בזה. ליברמן, לעומת זאת, היה נפלא כשר אוצר כי הוא בעיקר עבד עם הדרג המקצועי ולא כבד נגדו. בניגוד גמור לישראל כץ, שהיה שר האוצר הגרוע בעשורים האחרונים ובצלאל סמוטריץ' שלדעתי עניין של זמן עד שיוכתר גרוע אפילו יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 1:26 pm 
Hall of Famer

לגבי זהר וביתן שהוזכרו, ברור שמדובר באנשים אינטיליגנטים, ובמקרה שלהם (בניגוד, נאמר, לאמסלם ורגב) גם אנשים שאפשר לנהל איתם שיח. הבעיה היא שהם מוכנים להכפיף את התכונות שלהם עבור ממשל מושחת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 1:39 pm 
Hall of Famer

שמחה רוטמן, נציג הימין החזקקקקק והמייצג של הרפורמה המשפטית ש"העם בחר בה", הסתלק בבושה מכנס הקונגרס הציוני בירושלים עקב מחאה של חברים בארגון נגדו. האיש החזקקקק התבצר בחדר כשחברים שרו לו בחוץ את השיר החתרני, "התקווה". מהסרטון שראיתי, לא מעט חובשי כיפה סרוגה בין השרים, הרי זו הרפורמה של הימין מול השמאל האנרכיסטי שכולל בתוכו דתיים מהקונגרס הציוני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 1:58 pm 
Junior

Hacohen כתב:
שמחה רוטמן, נציג הימין החזקקקקק והמייצג של הרפורמה המשפטית ש"העם בחר בה", הסתלק בבושה מכנס הקונגרס הציוני בירושלים עקב מחאה של חברים בארגון נגדו. האיש החזקקקק התבצר בחדר כשחברים שרו לו בחוץ את השיר החתרני, "התקווה". מהסרטון שראיתי, לא מעט חובשי כיפה סרוגה בין השרים, הרי זו הרפורמה של הימין מול השמאל האנרכיסטי שכולל בתוכו דתיים מהקונגרס הציוני.

אנשים כמוהו וכמו החרדים לא קולטים את גודל האירוע.
אתמול אלפים אצל אהרון ברק, מאות עד השעות הקטנות של הלילה מחוץ לבית ז'בוטינסקי כל הזמן שביבי שם עד שהוא יוצא עם שיירה עצומה ואבטחה כבדה. רוה"מ שנוא בארצו. היום, שוב, דיווחים שהוא מגיע לשם וכפי הנראה גם הפעם תהיה נוכחות יפה. סילמן היום הצטרכה לסיים מהר מאוד בבית קפה ביחד עם המשפחה כי הם לא הפסיקו להציק ולצעוק.

אני לא בהכרח אוהב את זה כי אני חושב שזה עוד יותר ירחיק אנשים איכותיים מהשירות הציבורי, אבל זה ברור שהם לא מבינים את גודל האירוע. אנh כבר כמה שבועות שומע על התארגנויות של אוטובוסים בחינם רק בכד שאנשי ישיבה ומתנחלים יגיעו להפגנה שהם מתכננים כבר חודש וחצי בכדי לא להתבזות כמו מה שהיה בנתניה ששם גוטליב ושר הפיתות הסיתו מול 200 איש שעשרות מהם הם פעילים בשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 3:09 pm 
Hall of Famer

עוד שתי מילים לגבי ביתן, אחת על העליהום שעשו לו בזמנו עם עניין ה"לא קראתי ספר מאז...", יש המון אנשים אינטיליגנטים, מוצלחים ומעשיים שלא קוראים ספרים, ויש כלומניקים גמורים שכל עולמם הוא ספרייה. זה היה מופע נלעג של התנשאות תרבותית חלולה. השנייה לגבי ההליך הפלילי מולו, ככל שידוע הוא לא מנסה להשפיע עליו באמצעים פסולים, וגם אותה שחיתות לא היתה מהזן שנוצל לעושר אישי, אלא כי הוא טבע בחובות. זה לא פוטר אותו כמובן מאחריות פלילית, אבל זה לא אריה דרעי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 3:30 pm 
Hall of Famer

הדובר של בן-גביר התפטר. נראה לי שדובר אצל בן-גביר זה תפקיד חשוב, זה פוליטיקאי שחוץ מתקשורת אין לו כלום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 4:41 pm 
Hall of Famer

לגביי אהוד ברק: אני מכיר מישהי שחזק מאוד בענייני צפיה בערוץ 14, וכל הזמן.
מבחינתה אהוד ברק הוא בהחלט מושך בחוטים בכיר ביותר מאחורי הקלעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 12:46 am 
Junior

אני חושב שאהוד ברק הוא בהחלט כוח משמעותי מאחורי ההובלה של ההפגנוץץת,בדגש על מימון ואנשי ניהול טובים

לא במקרה , כמו שאילה חסון פרסמה, 4 אנשים שקשורים אליו מאוד ועבדו איתו בעבר בפרט בלשכת רה"מ, הם ממארגני ומובילי המחאה, יוסי קוצ'יק ערן שוורץ גלעד שר ופטרושקה אורני. יש פה איזה 3 מנכלים וראשי לשכה,זה רק מה שאנחנו יודעים

נהגי משאיות כבר סיפרו שקיבלו כמה אלפי שקלים על חסימת כבישים, פנסיונרים קיבלו צ'ק שמן לבוא להפגנה. בכמויות הללו, זה אומר שארגוני על מהשמאל )והקרן החדשה זה הכסף הקטן) ואילי הון כמו אורני תרמו בכמויות. והם גם אישרו את זה. מימון בינלאומי זה כנראה דבר סביר בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:40 am 
Freshman

Lakic כתב:
sheky כתב:

חד משמעית. אני שומע לאחרונה לא מעט את ביתן שמכהן כיו"ר ועדה, אני לא יודע אם יבואו ממנו הישגים, הוא דיי לא בקיא בכלום בנוגע למונופולים ויוקר מחייה, אבל הוא מקשיב, הוא שואל שאלות ענייניות. הוא נותן לכולם לדבר. הוא מנסה להעמיד לוחות זמנים בכדי שדברים יתקדמו. זה גם אדם שנראה שעשה שינוי כלשהו ויש בו יותר מן המתינות.

בכלל, אני מקווה שהסקרים שמתפרסמים שמראים כוח אלקטורלי גדול לבני גנץ, יעודדו עוד ועוד אנשים לעבור למוד נינוח יותר, מכבד יותר, ממלכתי יותר, מפייס יותר. אמן.

תראה, יש לא להבין ויש את זה
https://twitter.com/roy_katz/status/1648613294943399937

בגדול כל ליכודניק, כולל המותק החדש-ישן מיקי זוהר, חשוד שמטרתו העיקרית היא לסדר ג'ובים. זה שחלקם עושים את זה יותר באלגנטיות זה עדיין לא סיבה למסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:53 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני חושב שאהוד ברק הוא בהחלט כוח משמעותי מאחורי ההובלה של ההפגנוץץת,בדגש על מימון ואנשי ניהול טובים

לא במקרה , כמו שאילה חסון פרסמה, 4 אנשים שקשורים אליו מאוד ועבדו איתו בעבר בפרט בלשכת רה"מ, הם ממארגני ומובילי המחאה, יוסי קוצ'יק ערן שוורץ גלעד שר ופטרושקה אורני. יש פה איזה 3 מנכלים וראשי לשכה,זה רק מה שאנחנו יודעים

נהגי משאיות כבר סיפרו שקיבלו כמה אלפי שקלים על חסימת כבישים, פנסיונרים קיבלו צ'ק שמן לבוא להפגנה. בכמויות הללו, זה אומר שארגוני על מהשמאל )והקרן החדשה זה הכסף הקטן) ואילי הון כמו אורני תרמו בכמויות. והם גם אישרו את זה. מימון בינלאומי זה כנראה דבר סביר בהחלט

אוקיי. העולם יותר ברור כעת. עכשיו לפחות אני יודע מי מאמין לשטויות האלו:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:56 am 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
Lakic כתב:
sheky כתב:

כל קשר בין הליכוד לבין ימין כלכלי הוא מקרי בהחלט בשלב הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 4:51 am 
Junior

רואה שחורות כתב:

בגדול כל ליכודניק, כולל המותק החדש-ישן מיקי זוהר, חשוד שמטרתו העיקרית היא לסדר ג'ובים. זה שחלקם עושים את זה יותר באלגנטיות זה עדיין לא סיבה למסיבה.

כן, ראיתי את זה.
מבחינתי זו המראה של הליכוד תחת ביבי - מפלגה שלא רואה לנכון לפרסם מצע ואין לה תוכנית ברורה - כבר עשור שהם שולטים בכל התפקידים והוועדות החשובים עם אנשים פוליטיים שנמצאים שם כבר שני עשורים וזו הרמה...
במקום שהציבור לפחות ירוויח מכך שיש פחות או יותר את אותם האנשים באותם המשרדים והוועדות, התחושה היא שאתה כל פעם מתחיל מחדש ובנקודה נמוכה יותר. עכשיו במקום להרוויח מזה שביתן כבר חי את הועדות האלה מלא זמן ולהתחיל להתעסק במהות, אתה צריך להתחיל בשלב הכי בסיסי שלהסביר לו למה זה רעיון (מאוד) בעייתי.

הממשלה הנוכחית היא ממשלת שמאל כלכלי. אפשר להיכנס לחוק ההסדרים ולראות כמה פעמים המילה "סבסוד" מופיעה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:32 am 
Senior

FLASH כתב:

אין שום דרך לתקשר עם האנשים האלה. מישהו כמו פלאש (וכמובן מאות האלפים אם לא יותר שניזונים מאותם מקורות) הם פשוט אבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 10:21 am 
Junior

FLASH כתב:
נהגי משאיות כבר סיפרו שקיבלו כמה אלפי שקלים על חסימת כבישים, פנסיונרים קיבלו צ'ק שמן לבוא להפגנה

קישור למקור סביר באמינותו שבו מספרים על הפנסיונרים שקיבלו צ'ק שמן או על נהגי משאית שקיבלו אלפים לחסימות? (היו בכלל חסימות של המחאה עם משאיות? איפה ומתי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 10:42 am 
מנהל פורום

אגב, לא שמפיצי הקונספירציות (או אלה שקונים את השקרים ההזויים האלה) צריך איזה גרעין של אמת, אבל לגבי המשאיות בדקו ובאמת היו בעלי משאיות ששילמו להם לחסום כבישים... אבל מי ששילם להם זאת המשטרה!
https://twitter.com/JoshBreiner/status/ ... 3018449921

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 10:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בקיצור, יש מי שנכנס לנעליו של אהוד. החל באחד עם תאוריות קונספירציה וכלה בעוד אחד שאומר שהרוב יחליט אילו זכויות יקבל המיעוט אם בכלל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: