סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:47 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:

אתה מצליח לעקוב אחרי השרשור של עצמך? אתה כתבת שאתה ניתחת מקצועית ואני לא. הראתי לך איפה טעית. טענת שלא טעית, זה סקרמנטו שטעו. אחרי זה טענת שהולמס לא מספק רינג פרוטקשן וחסימות על אף שהוא היה שביעי בליגה בחסימות ועוד גבוה מזה בפר36. לא אני הכרחתי אותך לכתוב את זה, אתה העלת מיוזמתך את הנקודה הזו, כי אתה מקצועי, בניגוד אלינו היומרנים.

א. השרשור של שנינו
ב. לא זכור לי כבר ההקשר
ג. לא חושב ש"הראית לי".
ד. לא טענתי שסקרמנטו "טעו".
ה. לקחת נתון מעונה בודדת. עונה שעברה הוא חסם 0.9 פעמים למשחק. בשנתיים שלפני העונה שאתה מתייחס אליה, 1.3 ו- 1.1.
ו. עדיין לא ראיתי התייחסות לסייז, או יותר נכון היעדרו, של הולמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:49 pm 
Junior

Yuval כתב:

אני לא כתבתי מעולם שהליברטון ייקח אליפויות ויהיה אמויפי ברצינות. כתבתי את זה להראות עד כמה שרלטני האמירה החלולה ״מבחן התוצאה הסופית״. אותו כתבת שוב ואני מפחד שלא כבדיחה על עצמך.

אין פה שום העלבות הדדיות. אני טעיתי, אתה טעית. אני כתבתי ניתוח מקצועי, אתה ניסית לכתוב ניתוח מקצועי. אין שום דבר מעליב בזה. מותר לך לטעות לחלוטין בניתוח שלך.

מן הסתם "מבחן התוצאה הסופית" זו קריצה להתנצחות הקודמת שלך (;
אין העלבות הדדיות כי אני נמנע מכך. בהחלט מותר לטעות ואשמח להודות בכל פעם שאטעה. הניתוח שלי את התאמת סבוניס לקינגס לא היתה אחת מהפעמים האלה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:56 pm 
Senior

אני הגבתי לביקורת העניינית שלך בקבלה מוחלטת. את העקיצות החלשות שלך הארתי כדי שתראה כמה נמוך אתה יורד בשביל להעצים את עצמך.

אני היחיד בפורום שמודה שהוא טעה, למרות שאין שום הוכחה שטעיתי ואנחנו לא קרובים לשם אפילו. פשוט אני יודע לבקר את עצמי לרמה כזו שעצם הטעות שלי בהערכת התקרה של סבוניס מספיקה בשבילי להודות בטעות. מקווה בשבילך שיום אחד תגיע לזה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:02 pm 
Junior

איזו קבלה מוחלטת? אתה מתנהל פה בבריונות מאז הציטוט הראשון שלי כאן.

אתה מודה בטעותך שחשבת שזה טרייד גרוע לקינגס. אני מודה בטעויותיי ש: חשבתי שסבוניס צריך להישאר 4 או לכל הפחות שיובא 4-5 מתאים לצדו (בושה, וושינגטון); דיברתי על במבה כחיזוק הולם ופוטנציאל חמישייה; ויש עוד המון טעויות שאין לי בעיה להודות בהן.

מה לעשות שבהקשר הרחב של התאמת סבוניס *להתקפת* הקינגס (שכן ברור שלא מדובר בשחקן שתרומתו ההגנתית משתווה לזו שבהתקפה), ממש לא טעיתי, וזה לא משנה שחזיתי קו קדמי שלו לצד בארנס ואחד ה4-5 הנ"ל, כשבפועל הביאו קומבו פורוורד נוסף (ורוקי בשל, שלא יכולתי לצפות מראש את הגעתו) ובנו על סבוניס כסנטר במשרה כמעט מלאה. התפקוד ההתקפי היה נותר אותו דבר, בין אם זה קיגן שעומד בפינה או בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:15 pm 
מנהל פורום

די נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:15 pm 
Senior

לא טעית בגלל שאמרת שסבוניס יתאים להתקפת הקינגס? זה ליטרלי הופך את זה לבלתי אפשרי שתטעה. אם הוא לא היה מתאים להתקפת הקינגס הטרייד היה גרוע עבורם הרי. בעצם זה שחשבת שהטרייד יהיה טוב ההנחה המובנית זה שהוא יתאים להתקפת הקינגס. טעית לחלוטין בחלק היחיד שדורש ניתוח מקצועי, וזה איך הקינגס יתפקדו כקבוצה, איך הם ישחקו, איך הם ישמרו. מה לעשות, כמו שאומרים.

"בריונות" היא מילה ריקה לחלוטין פה. אתה הקפצת את השרשור הזה מלפני שנה. הקפצת הודעה שלי. כתבת עלי שני שקרים מופגנים. ירדת על רמת הניתוח שלי. ירדת על היומרנות שלי, כדבריך. כל מה שאני עשיתי זה להדגים את הטעויות שלך ואת הסתירות הלוגיות. אתה כותב שאני מתאבסס על הכתיבה שלך בדיון שקיים רק כי אתה הקפצת הודעה שלי כדי לרדת עלי? אז מי הבריון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:32 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
הראיתי דוגמה גם בת'רד הקודם.
אין שום סיכוי שקבוצה שמתחרה על הפלייאוף ובמובהק אינה קונטנדרית תוסיף רול פלייר בן 33 תמורת בחירת סיבוב ראשון וזה יהיה מהלך טוב.
בשנייה שהטרייד בוצע - זו הייתה טעות.
זה לא משנה מי ביצע את המהלך. במקרה הזה - יוג'ירי, gm מוערך.
או במקרה של גובר - טים קונלי, גם הוא gm מוערך.

לשפוט מהלך מתוך נקודת הנחה שאנשי המקצוע יודעים יותר טוב נראה לי מוזר מאוד.
האם כשפיניקס סאנס בחרו את בנדר הם ידעו טוב יותר?
האם במשך שנים ארוכות חוזים ארוכיי טווח לשחקנים בינוניים היו הגיוניים?

הליגה לומדת ומתפתחת ואנחנו רואים יותר ויותר FO מוכשרים ופחות ופחות טעויות
אבל זו נקודת הנחה משונה.

בעיני העניין בניתוח, בין אם זה עסקת כדורסל או עסקה "עסקית", הוא למצוא איזון בין שתי הגישות האלו.

מצד אחד יש את הגישה של נדב שאומרת שכל מה שמשנה זה מבחן התוצאה וזה מה שיש לבדוק, לכן אין ערך בניתוח מוקדם. או את אחיה החורג, הגרסה של בריאן גרנט שאומר שיש קודם כל להצדיק כל מהלך על ידי כתיבת הרציונל מאחוריו (למרות שהוא ברור לכולם, הויכוח הוא על הרציונל לפרקים או על הביצוע שלו לעיתים אחרות).

בצד השני יש את הגרסה שלך, שמעמידה תפיסה מאוד קשיחה של מה מהלך נכון ומה מהלך לא נכון. והגישה לא כל כך גמישה וחשוב יותר, לא מאוד נתונה לבחינה כי איש לא ביצע את המתודה שאתה מציע מתחילה עד סופה.

-מתעלם ברשותכם מההודעות בעמודים האחרונים שעוד לא הספקתי לקרוא-

אין צורך לבצע את המתודה שאני מציע (אני לא בטוח למה אתה מתכוון, אולי ל"תהליך") מתחילתה ועד סופה.
אני מתייחס פר טרייד. יש טריידים שאין לי דעה ברורה עליהם (או שיש לי אבל היא סובייקטיבית) ויש טריידים שהם במובהק טעות,
שמהרגע שבוצעו אפשר להקפיץ הודעת שגיאה.

אני לא רואה סיכוי שקבוצה בינונית כמו טורונטו של אז,
שכנראה דומה למדי לטורונטו של היום שביצעה מהלך דומה (אם כי טוב והגיוני מעט יותר) עם פואטל החביב,
מוסרת בחירת דראפט בסיבוב הראשון
ויוצאת מורווחת מהמהלך הזה.

האפסייד של ת'ד יאנג בגיל 33 הוא פחות או יותר אפס.
(והיכולת הצפויה שלו להשפיע אפילו בטווח הקצר על הישגי הקבוצה שלו גם הייתה נמוכה מאוד - רול-פלייר שמגיע באמצע השנה, כמה הוא כבר יזיז את המחט?)
הדאונסייד הוא גדול הרבה יותר. הם נתנו את הבחירה ה-20 בדראפט של שנה שעברה.
אנחנו כבר יודעים לומר שהם פספסו אפשרות לבחור את ווקר קסלר כסנטר העתיד שלהם (מה שהיה מייתר את הטרייד על פואטל).

המהלכים האלו הם מהלכים שגויים
עם תוחלת נמוכה מאוד להצלחה (מקווה שאני משתמש בזה נכון:)

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' אפריל 20, 2023 5:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:45 pm 
Hall of Famer

יש מצבים שביחס אליהם קשה להיות חד-משמעי.
אני לא זוכר מה כתבתי על הטרייד של פיניקס תמורת דוראנט אבל לא נוח לי איתו.
כרגע בעיניי הסובייקטיביות זו טעות (קשה לי לראות פירוק של צוות צעיר ומצליח) אבל זו לא טעות חמורה מהסוג של הטרייד על יאנג. כלומר, לפחות יש כאן אפסייד גבוה.
הסבירות שהוא יתממש היא נמוכה מדי (חלון הזדמנויות קטן, סבירות לא מבוטלת לפציעות, דוראנט כבר לא הסופרסטאר שהיה אבל מתומחר ככזה) ובעיניי הדאונסייד גדול מדי (מיקאל+ג'ונסון+נדמה לי שהיו גם בחירות) אבל זו לא שגיאה מיידית.
יש כאן שני כוכבים + אייטון שהוא גבולי + הניסיון של כריס פול במערב חלש - זה משהו שיכול תיאורטית להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:32 pm 
Junior

uriel17 כתב:
די נו

מקבל בהכנעה. מחר תיכנס השבת. שבוע הבא יהיה אחד המיוחדים בכל השנה העברית. נתייחד לזכר הנופלים. נחגוג למדינת ישראל 75 שנות קיום וקוממיות.

גם ליגת הנבא חגגה 75 לאחרונה. יובל ואני משתייכים לכמה וכמה קהילות יחודיות: יהודים אנחנו. אזרחי מדינת ישראל. אוהדי nba וחברים כאן בפורום. הוא לא האויב שלי ואני מקווה שלא יראה בי אויב שלו. נרפה מהדיון ונשמור על שלום בית. כך אני מתחייב מצדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:01 pm 
מנהל פורום

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:01 pm 
Junior

Att כתב:
-מתעלם ברשותכם מההודעות בעמודים האחרונים שעוד לא הספקתי לקרוא-

אין צורך לבצע את המתודה שאני מציע (אני לא בטוח למה אתה מתכוון, אולי ל"תהליך") מתחילתה ועד סופה.
אני מתייחס פר טרייד. יש טריידים שאין לי דעה ברורה עליהם (או שיש לי אבל היא סובייקטיבית) ויש טריידים שהם במובהק טעות,
שמהרגע שבוצעו אפשר להקפיץ הודעת שגיאה.

אני לא רואה סיכוי שקבוצה בינונית כמו טורונטו של אז,
שכנראה דומה למדי לטורונטו של היום שביצעה מהלך דומה (אם כי טוב והגיוני מעט יותר) עם פואטל החביב,
מוסרת בחירת דראפט בסיבוב הראשון
ויוצאת מורווחת מהמהלך הזה.

האפסייד של ת'ד יאנג בגיל 33 הוא פחות או יותר אפס.
(והיכולת הצפויה שלו להשפיע אפילו בטווח הקצר על הישגי הקבוצה שלו גם הייתה נמוכה מאוד - רול-פלייר שמגיע באמצע השנה, כמה הוא כבר יזיז את המחט?)
הדאונסייד הוא גדול הרבה יותר. הם נתנו את הבחירה ה-20 בדראפט של שנה שעברה.
אנחנו כבר יודעים לומר שהם פספסו אפשרות לבחור את ווקר קסלר כסנטר העתיד שלהם (מה שהיה מייתר את הטרייד על פואטל).

המהלכים האלו הם מהלכים שגויים
עם תוחלת נמוכה מאוד להצלחה (מקווה שאני משתמש בזה נכון:)

הכל ראוי להתעלמות והרשות נתונה (:
מסכים איתך לגבי הטרייד עבור יאנג והדאונסייד.

פולטל ראוי בהרבה לבחירת סיבוב ראשון ובטח שבהינתן העובדה שיוג'ירי כבר בחר בו בעבר ונאלץ לוותר עליו למען ההימור המוצדק של עונה עם קוואי ואליפות.
הדאון סייד כאן הוא שטורונטו נכנסת לקיץ עם שלושה פרי אייג'נטס ומסתכנת בפירוק.
מצד שני, עדיין תוכל לסחור באנאנובי וסיאקם, כך שלצד הקאפ ספייס שיתפנה, תתאפשר בנייה מהירה מחדש סביב בארנס.
טרייד שחשבתי לאחרונה הוא סיאקם לווריורס תמורת פול וקומינגה, בתלות שהווריורס יעבירו את גרין קודם (סיין אנד טרייד לשיקאגו תמורת לונזו ופטריק וויליאמס נראה לי סביר ומוצלח לשני הצדדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:02 pm 
Hall of Famer

לונזו לא גמר את הקריירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:06 pm 
Junior

Att כתב:
יש מצבים שביחס אליהם קשה להיות חד-משמעי.
אני לא זוכר מה כתבתי על הטרייד של פיניקס תמורת דוראנט אבל לא נוח לי איתו.
כרגע בעיניי הסובייקטיביות זו טעות (קשה לי לראות פירוק של צוות צעיר ומצליח) אבל זו לא טעות חמורה מהסוג של הטרייד על יאנג. כלומר, לפחות יש כאן אפסייד גבוה.
הסבירות שהוא יתממש היא נמוכה מדי (חלון הזדמנויות קטן, סבירות לא מבוטלת לפציעות, דוראנט כבר לא הסופרסטאר שהיה אבל מתומחר ככזה) ובעיניי הדאונסייד גדול מדי (מיקאל+ג'ונסון+נדמה לי שהיו גם בחירות) אבל זו לא שגיאה מיידית.
יש כאן שני כוכבים + אייטון שהוא גבולי + הניסיון של כריס פול במערב חלש - זה משהו שיכול תיאורטית להצליח.

קח בחשבון שברידג'ס וג'ונסון כבר בני 26 ו-27 בהתאמה. אני חושב שהנוכחות של כריס פול עשתה את הסאנס ליותר קבוצה של כאן ועכשיו מאשר למה שניתן לכנות "צוות צעיר".
לא נדמה לך, היו מלא בחירות והחלפת בחירות, 4 בחירות בלתי מוגנות אם אני זוכר נכון.

אבל כמו שאתה ויובל אומרים, החלון במערב פתוח מאוד וזה הזמן להכות. לא שאני מאמין יותר מדי ברוטציה הנוכחית של הסאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:07 pm 
Junior

נורטון כתב:
לונזו לא גמר את הקריירה?

מקווה מאוד שלא...אבל כמו שזה נשמע כרגע, יש מצב שלא ישחק גם בעונה הבאה ):
בגישה האופטימית, הוא יצליח להיות השון ליבינגסטון התורן של הווריורס...

חשבתי גם על האפשרות שהווריורס יקבלו את קארוסו ופטריק וויליאמס תמורת דריי, אבל זה אומר שהחוזה שלו יצטרך להיות נמוך משמעותית ממה שהוא דרש בשיחות ההארכה עם הווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:12 pm 
Hall of Famer

יש לי תחושה שהחוזה שלו באמת לא יהיה גבוה במיוחד, אם כי המון תלוי בהמשך הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gilsh ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: