סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 3:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
oren_80 כתב:
Lakic כתב:
ממשלה שמקדמת הפגנה מטעם עצמה זה עוד לא היה לנו לדעתי.
.

ההפגנה שבסיומה רבין נרצח גם הייתה כזו לא? אני אפילו זוכר את הדיבור בשבוע טרום ההפגנה ש"הממשלה במצב כזה לא טוב שהיא עושה לעצמה הפגנת תמיכה"

זו לא היתה עצרת לשלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 4:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זו היתה עצרת שכותרתה "כן לשלום, לא לאלימות" כש"אלימות" בעליל דו משמעי ומתייחס גם לענייני השלום וגם לאיומי האלימות כלפי הממשלה.

המצב היה לא טוב אבל אם זה זוכר נכון העצרת דווקא היתה בסוג של מומנטום חיובי ולא נועדה לעצור סחף או משהו. כמובן שהרצח עצמו יצר מומנטום מאוד חיובי לטובת הממשלה...

בכל מקרה ודאי שאין בעיה בהפגנת תמיכה בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 5:29 pm 
Hall of Famer

יש בעיה בכך שהממשלה מקדמת הפגנה שמתנגדת למהלכים שהממשלה עצמה עושה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:12 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
יש בעיה בכך שהממשלה מקדמת הפגנה שמתנגדת למהלכים שהממשלה עצמה עושה.

ברור שיש בעיה.
שר המשפטים כבר חודש ימים, כל יום אומר לאנשים תבוא להפגנה, תבוא להפגנה.
שר הפנים הולך מתחבק עם לה פמיליה בהפגנה של צד אחד וכשהצד השני מפגין, רואים אותו בחפ"ק מחלק פקודות לשוטרים.
זה נראה לכם הגיוני?

יאללה נקסט,
הפוליטיקה הישראלית עוד לא הכירה גנב דעת ומתנשא כמו שמחה רוטמן. לא היה דבר כזה.
https://twitter.com/ReshetBet/status/16 ... 4277435392
כל מילה שניה שלו היא סילוף של המציאות, כל מילה שלישית זה שקר ואת הכל עושה במעין התנשאות מצחינה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צריך לומר שההפגנה גדולה מאד, לא מיליון וממילא זה רק יותר שם מותג מאשר ציפיה אמיתית - אבל בהחלט הפגנת ענק. אני ממילא לא חושב שהפגנות מאיזשהו צד ישנו משהו מאד מהותי, כמו שלא תליתי תקוות בהפגנות נגד הרפורמה אני לא חושב שההפגנה הזו תשנה משהו כי השליטים ממילא שואפים להעביר את הרפורמה כמו שהיא, ולהשתלט על כל מוסדות המדינה, גם אם בשלבים; אבל לעצם ההפגנה מבחינת מארגניה ותומכיה - היא הצלחה גדולה.
לא רואה אותם עושים את זה כל שבוע כמו שעושה הצד השני, אבל ממילא הם גם לא צריכים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:35 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
צריך לומר שההפגנה גדולה מאד, לא מיליון וממילא זה רק יותר שם מותג מאשר ציפיה אמיתית - אבל בהחלט הפגנת ענק. אני ממילא לא חושב שהפגנות מאיזשהו צד ישנו משהו מאד מהותי, כמו שלא תליתי תקוות בהפגנות נגד הרפורמה אני לא חושב שההפגנה הזו תשנה משהו כי השליטים ממילא שואפים להעביר את הרפורמה כמו שהיא גם אם בשלבים; אבל לעצם ההפגנה מבחינת מארגניה ותומכיה - היא הצלחה גדולה.
לא רואה אותם עושים משהו כזה כל שבוע עם זאת...

המספר הכי גבוה שאני ראיתי הוא 100 אלף.
רק בקפלן מביאים כל שבוע, כבר 10 שבועות מעל 120 אלף.
וזו הפגנה שתודלקה כמעט חודש שלם. מרשים? לא יודע.

עריכה: נחכה למספר רשמיים. אני מעריך שזה לא הוגן להחליט שהשעה עוד לא 9 בערב ביום חול.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ה' אפריל 27, 2023 8:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:39 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
צריך לומר שההפגנה גדולה מאד, לא מיליון וממילא זה רק יותר שם מותג מאשר ציפיה אמיתית - אבל בהחלט הפגנת ענק. אני ממילא לא חושב שהפגנות מאיזשהו צד ישנו משהו מאד מהותי, כמו שלא תליתי תקוות בהפגנות נגד הרפורמה אני לא חושב שההפגנה הזו תשנה משהו כי השליטים ממילא שואפים להעביר את הרפורמה כמו שהיא, ולהשתלט על כל מוסדות המדינה, גם אם בשלבים; אבל לעצם ההפגנה מבחינת מארגניה ותומכיה - היא הצלחה גדולה.

אתה לא חושב שההפגנות אחרי פיטורי גלנט שינו משהו מהותי?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:41 pm 
Hall of Famer

לא יודע באיזה שלב מדדו, אני רואה תמונות רחפן בשידור חי וזו בהחלט הפגנה גדולה מאד.
ושוב, הם לא צריכים לצאת כל שבוע.

עכשיו גם N12 מתקן - 150 עד 200 אלף.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' אפריל 27, 2023 8:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:43 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה לא חושב שההפגנות אחרי פיטורי גלנט שינו משהו מהותי?

אני חושב כמו שחשבתי קודם שהן דחו את הבלתי נמנע. מקסימום יעשו את זה יותר לאט ובשלבים. יש להם ארבע שנים.
אני מפגין בעצמי כל שבוע והפגנתי גם באותו ערב כי זה חשוב, אבל לא חושב שזה באמת ישנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:51 pm 
Junior

זו ההפגנה לפני חודש נגד ההפיכה המשטרית, באותו המקום:
https://twitter.com/yyqkhn6/status/1651620910124638209

בוא נראה כמה ערוץ 14 יגיד הפעם לעומת כמה שאמר בפעם הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:33 pm 
Junior

כל אתרי השמאל מעדכנים על קרוב ל200 אלף או יותר מ200 אלף, שלא לדבר על אתרי הימין שדיווחו על 600 אלף

אני מעריך שהכיוון יותר לכיוון ה200, אבל גם בהפגנות השמאל הצד המפגין ניפח בכפול את המספר האמיתי כך שזו ללא ספק הפגנה בסדר גודל מרשים מאוד

טיילתי רק בחלקה , לא הצלחתי לזוז אחרי הסינמה . אבל אמרו לי שמבנייני האומה עד הכנסת בציר צפון-דרום, ומסאקר עד מסילת הרכבת ליד המלונות בציר מזרח מערב, היה מפוצץ ברמה שמתקדמים לאט עד זחילה איטית וצפופה. שטח עצום של מפגיני ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:11 am 
Hall of Famer

חחח
600 אלף?
יש איזה קצה קצהו של סימוכין שזה היה סדר גודל של פי 3-4 יותר מאשר ההפגנות המרוכזות "המקבילות"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:23 am 
Junior

FLASH כתב:
כל אתרי השמאל מעדכנים על קרוב ל200 אלף או יותר מ200 אלף, שלא לדבר על אתרי הימין שדיווחו על 600 אלף

אני מעריך שהכיוון יותר לכיוון ה200, אבל גם בהפגנות השמאל הצד המפגין ניפח בכפול את המספר האמיתי כך שזו ללא ספק הפגנה בסדר גודל מרשים מאוד

טיילתי רק בחלקה , לא הצלחתי לזוז אחרי הסינמה . אבל אמרו לי שמבנייני האומה עד הכנסת בציר צפון-דרום, ומסאקר עד מסילת הרכבת ליד המלונות בציר מזרח מערב, היה מפוצץ ברמה שמתקדמים לאט עד זחילה איטית וצפופה. שטח עצום של מפגיני ימין

בגלל שזה פורום מכובד אני לא אגיד לך ש 600 אלף אולי בחלום עליכם עם עוזי חיטמן שעוד ילדים היו מבקשים משאלה טיול בכדור
פורח. וזה כמובן בהומור. כל מי שהיה שם, מכבד בהחלט. אני לרגע לא מזלזל ובטוח שיש רבים גם בצד של אלה שתומכים, שבטוחים שנעשה להם עוול גדול וזכותם להפגין ולמחות.

מעניין כמה מהאלימות כנגד כתבים וגופי תקשורת מצד הצד הזה, היא תולדה של ערוץ 14. אני לא יודע ולא מאשים. רק תוהה.
https://e.walla.co.il/item/3575002

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:36 am 
Hall of Famer

בצילומי הרחפן נראה אותו סדר גודל שהיה שם בהפגנה הנגדית לפני כמה שבועות.
בהפגנות של המתנגדים צריך לזכור גם שקפלן לא לבד, מעבר לזה שהוא חוזר על עצמו שבוע אחרי שבוע. אני מפגין בכפר סבא והמספרים שם עוברים את ה-10000 בטוח, יותר לכוון ה-15 להערכתי. הרחבה של קניון ערים היא ענקית, כמה וכמה דונמים, ומפוצצת מדי שבוע עם עוד אנשים שעומדים על המרפסות של הקניון. יש הפגנות גדולות גם בנתניה, חיפה, ועוד מקומות, והפגנות יותר קטנות בעוד עשרות מקומות אחרים.

בכל מקרה זו הייתה הפגנה גדולה ומוצלחת בהחלט מבחינת התומכים, לא חושב שאפשר להתווכח עם זה.
וכאמור לא שאני חושב שההפגנות, אלה וגם אלה, באמת משנות משהו בטווח הבינוני והלאה. מקסימום דוחות קצת תהליכים בלתי נמנעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:39 am 
Junior

אממ אני תוהה אם המפגינים שתקפו כתבים למדו ממפגיני השמאל, שתקפו את כתבי ערוץ 14 באלימות ב9 למרץ וב23 למרץ. כמובן שחוץ מאתרי ימין, היחידים שהיו ישרים מספיק לדווח הם מאקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:47 am 
Junior

FLASH כתב:
אממ אני תוהה אם המפגינים שתקפו כתבים למדו ממפגיני השמאל, שתקפו את כתבי ערוץ 14 באלימות ב9 למרץ וב23 למרץ. כמובן שחוץ מאתרי ימין, היחידים שהיו ישרים מספיק לדווח הם מאקו

שלח קישור.
היום דניאל עמרם מוצא מישהו שעובר ברמזור אדום בצומת קריית אתא מחוץ לבורקס העגלה אז שחרר מהחארטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:49 am 
Hall of Famer

מאז 23 למרץ (למעלה מחודש) לא היו תקיפות?
כבר משהו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 11:09 am 
Junior

Lakic כתב:
FLASH כתב:

שלח קישור.
היום דניאל עמרם מוצא מישהו שעובר ברמזור אדום בצומת קריית אתא מחוץ לבורקס העגלה אז שחרר מהחארטות.

למה שלא תגגל ותגלה שאתה חי בסרט שהמחנה שלך הו כה נאור ולא אלים?

תוקפים צלמים, דוחפים כתבים, תוקפים עם מקלות דגלים, תגלה דיווחים במאקו, ice, ישראל היום, ערוץ 14. אל תתעצל, תגגל , זה פשוט

אבל לא מבין מה אתה מתרגש. השמאל כמובן דוחף בנאורות ותוקף בליברליות, אז אין בזה בעיה באמת. זו בסך הכל מחאה חברתית ולא הפגנה פוליטית. לכן מותר להם להסיט ולקרוא למלחמת אחים. לכן מותר הכל, כולל לחסום את איילון ולסרב להגן על המדינה.

אחרי שאתרי השמאל חזרו בהם מדיווחי 25 אלף ל200 אלף, ואתרי הימין עלו לדווח על 600 , 700 וגם 800 אלף, כנראה שהאמת היא מעל 200 אלף כשבודקים מ4 בצהריים עד הלילה.

וזה בלי החרדים, שביום פקודה מהרבנים, שזה אם חוק הגיוס יפסל ע"י בגצ, יביאו עוד 200 אלף. החרדים כידוע הם 30% מהקואליציה והם באים בהמוניהם להפגנות כשהם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 11:38 am 
Junior

כן. מי שנשאר במרכז יודע, הסתובבנו פה כמו בסרט 'היום שאחרי מחר'. חיכינו שיחזרו.

נורא פשוט - אמרת שהיה, תביא סימוכין. כמו שאני מביא קטעים מחומר ממשלתי או ראיונות ומבסס על זה את מה שאני אומר. ככה זה עובד בדיון שאמור להתנהל ברמה סבירה. להגיד "היה וגם אתם..." זו רמה של אנונימיים בטוויטר שנרשמו לפני שבוע.

ואגב, אני ממש לא מכחיש כלום. ברור לי שבקבוצות עם כאלה מספרים של אנשים, יש תמיד את אלה שהולכים רחוק מדי. לך כמה הודעות קודם שלי - כתבתי שאני לא אוהב את מה שקורה שיש נניח את בן כספית שיש לו את אחד מעמודי הטוויטר הפופולריים בישראל מעלה סרטון של שני חרדים שקורעים דגל ישראל. בשביל מה זה טוב. אז מה אם שניים...
יש לא מעט שלטים או דגלים שאני לא יכול להזדהות איתם בהפגנות בקפלן כמו שאני בטוח שחלק נכבד מאלה שבעד ההפיכה, לא מזדהים עם שלטים או שירים בנוגע לכהנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 2:09 pm 
Hall of Famer

פוסט מעניין לדעתי של גברת בשם מתן גולן על האירוע:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 2:40 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אחרי שאתרי השמאל חזרו בהם מדיווחי 25 אלף ל200 אלף, ואתרי הימין עלו לדווח על 600 , 700 וגם 800 אלף, כנראה שהאמת היא מעל 200 אלף כשבודקים מ4 בצהריים עד הלילה.

למה מדווחים בהתחלה על מעט ואז עולים (כן, גם מתוך "פוזיציה") - אני מבין
אבל איך אפשר להצדיק/לקבל/להשלים עם גופי תקשורת שגם בדיעבד לכאורה (ואתה נראה שמסכים עם הדברים) מכפילים סתם ככה פי 3 את המספר?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 2:53 pm 
Junior

Hacohen כתב:
פוסט מעניין לדעתי של גברת בשם מתן גולן על האירוע:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz

"עדכון של 03:50 בלילה - אחרי מעבר על צילומי רחפן ועבודה עם מפה שמחלקת לתאי שטח מצומצמים הגעתי למספר יבש של 147,745. נוסיף שיפוע 10% כי לארג׳ים - עוד 15,000. נוסיף תחלופה 20% - עוד 30,000 ; מגיעים ל*195,000*. שזה יותר גדול מהפגנת הנגד מול הכנסת.תצוגת תכלית מאוד מרשימה של הציונות הדתית שהיוותה את מרבית הנוכחים באירוע. בדרך לאוטו עשינו ספירה של ראשיים חילוניים. היחס היה 6 על כמה מאות סרוגים. נראה שלבייס מפלגת השלטון לא כל כך אכפת מהרפורמה - זו רפורמה של הציונות הדתית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 4:06 pm 
Hall of Famer

ברור לחלוטין שמדובר בהפיכה דתית.

מי תומך ודוחף בכל הכח?

החרד"לים שיודעים שנתניהו שקרן בן שקרן אבל משתמשים בו ובמצבו. החרדים שמוציאים מאמר שאוי ואבוי לזהות אותם כחלק מגוש הימין, כל מטרתם למנוע ליברליזם בבגצ.

מי מקבל עודף כח? בתי הדין הרבניים.

ברכות לחילונים תומכי "רפורמה" על זכותם להיות חמוריו של משיח, בשם השנאה לדמון בגצ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 4:09 pm 
Sophomore

200,000 (אפילו 250.000) נראה מאוד סביר גם מחישוב שטח ההפגנה והשוואה להפגנות אחרות
יותר גדול מהפגנות הנגד מול הכנסת, פחות גדול מההפגנות הגדולות בקפלן, לא מתקרב בכלל לכמות המפגינים הכוללות בכל הארץ במוצשים המוצלחים

סהכ הפגנה מרשימה מאוד, אבל בהתחשב במיתוג פמפום ותקצוב ההפגנה, נראה לי כמו כישלון די גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 5:34 pm 
Hall of Famer

64 מנדטים שהפכו ל-50
עוד סקר
https://news.walla.co.il/item/3575011

ירי בנגמ"ש?
אבי מעוז כתב:
התמלאתי בושה וכאב, עד לעומק נשמתי, עת מדינת ישראל ונציגיה הרשמיים, בטקס רשמי לזכר קדושי השואה ובעוד אירועים וטקסים ממלכתיים ביום הזיכרון וביום העצמאות, מכריזים לעיני כל העולם על 'יו"ר הכנסת ובן זוגו' כאילו מדובר בנורמה יהודית אותנטית מקובלת. אומנם ההצבעה שלי בעד מינויו הייתה מתוך מילוי ההתחייבות הקואליציוניות לתמוך ביו"ר שיציג הליכוד, אך לא עלה על דעתי שייעשה במינוי זה סמל ומופת לתופעה זו. זה קרה פעם ראשונה בעת כינונה של הממשלה הנוכחית. אכן, אז נכשלתי וטעיתי בכך שלא קמתי במחאה ויצאתי מהמליאה. אי אפשר להסכים, גם לא הסכמה שבשתיקה ובלא מחאה, להנדסת תודעה חריפה שיוצרת עמדה ציבורית חדשה המרימה על נס מודל משפחתי חדש ופוגעת בערכי היסוד שלנו כעם השם וכמדינה יהודית. לא נוכל לשאת זאת עוד בלא מחאה. האמת איננה ביישנית, איננה ותרנית ואיננה פחדנית, גם אם איננה פופולרית. טעינו שלא מחינו בראשונה אך לא עוד

https://news.walla.co.il/item/3575049

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: