סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 5:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
3&D כתב:
200,000 (אפילו 250.000) נראה מאוד סביר גם מחישוב שטח ההפגנה והשוואה להפגנות אחרות
יותר גדול מהפגנות הנגד מול הכנסת, פחות גדול מההפגנות הגדולות בקפלן, לא מתקרב בכלל לכמות המפגינים הכוללות בכל הארץ במוצשים המוצלחים

סהכ הפגנה מרשימה מאוד, אבל בהתחשב במיתוג פמפום ותקצוב ההפגנה, נראה לי כמו כישלון די גדול

הדבר ההזוי פה הוא שזו למעשה הפגנה שהממשלה עושה למען עצמה, במימון שלה (הסעות ועוד תקציבים אחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 5:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ברור לחלוטין שמדובר בהפיכה דתית.

מי תומך ודוחף בכל הכח?

החרד"לים שיודעים שנתניהו שקרן בן שקרן אבל משתמשים בו ובמצבו. החרדים שמוציאים מאמר שאוי ואבוי לזהות אותם כחלק מגוש הימין, כל מטרתם למנוע ליברליזם בבגצ.

מי מקבל עודף כח? בתי הדין הרבניים.

ברכות לחילונים תומכי "רפורמה" על זכותם להיות חמוריו של משיח, בשם השנאה לדמון בגצ.

בהקשר הזה, אחד ממארגני ההפגנה ציין כי כבר התקבלו כ - 150 אלף ש"ח ממפלגת הציונות הדתית.
בקשר למפלגות נוספות, ציין כי בנתיים מדובר רק בכספים שהובטחו על-ידם אבל עוד לא התקבלו בפועל.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 6:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
64 מנדטים שהפכו ל-50
עוד סקר
https://news.walla.co.il/item/3575011

ירי בנגמ"ש?
אבי מעוז כתב:
התמלאתי בושה וכאב, עד לעומק נשמתי, עת מדינת ישראל ונציגיה הרשמיים, בטקס רשמי לזכר קדושי השואה ובעוד אירועים וטקסים ממלכתיים ביום הזיכרון וביום העצמאות, מכריזים לעיני כל העולם על 'יו"ר הכנסת ובן זוגו' כאילו מדובר בנורמה יהודית אותנטית מקובלת. אומנם ההצבעה שלי בעד מינויו הייתה מתוך מילוי ההתחייבות הקואליציוניות לתמוך ביו"ר שיציג הליכוד, אך לא עלה על דעתי שייעשה במינוי זה סמל ומופת לתופעה זו. זה קרה פעם ראשונה בעת כינונה של הממשלה הנוכחית. אכן, אז נכשלתי וטעיתי בכך שלא קמתי במחאה ויצאתי מהמליאה. אי אפשר להסכים, גם לא הסכמה שבשתיקה ובלא מחאה, להנדסת תודעה חריפה שיוצרת עמדה ציבורית חדשה המרימה על נס מודל משפחתי חדש ופוגעת בערכי היסוד שלנו כעם השם וכמדינה יהודית. לא נוכל לשאת זאת עוד בלא מחאה. האמת איננה ביישנית, איננה ותרנית ואיננה פחדנית, גם אם איננה פופולרית. טעינו שלא מחינו בראשונה אך לא עוד

https://news.walla.co.il/item/3575049

יש את שר הפיתות ויש את הגרנמייזר אבל לאוחנה אני ממש בז.
אחד שנהנה מהליברליות התל אביבית, שולח את הילד שלו לגן ליברלי ונהנה לשבת במסעדות תל אביביות, מצביע בעוד הפיכה של ישראל למדינה דתית ומשיחית. גם ברקת שלא שכח לברך בטוויטר את באי ההפגנה, כש-70% ממנה אנשים שישמחו שהכל יהיה פה סגור בשבת ושלא יהיה ממכר של אוכל לא כשר, תוך שבאותו הזמן הוא נהנה לו במסעדת טורקיז הלא כשרה בתל אביב.

כל מי שהסתובב בקפלן ראה הרבה דגלים של הקהילה. הם חוששים על אמת. שאפילו לא הדמות הכי קיצונית בממשלה הזו כמו קרעי ודעותיו - "כשיגיע היום נשקול האם יהיה מצעד גאווה וכו'". הטיימינג הוא סימבולי שבימים האחרונים אורבן דן בחוק שיכשיר דיווח על משפחות להטביות בהונגריה. עוד לא עבר וכעת תקוע אצל הנשיאה ממה שהבנתי. מפחיד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 1:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

3&D כתב:
200,000 (אפילו 250.000) נראה מאוד סביר גם מחישוב שטח ההפגנה והשוואה להפגנות אחרות
יותר גדול מהפגנות הנגד מול הכנסת, פחות גדול מההפגנות הגדולות בקפלן, לא מתקרב בכלל לכמות המפגינים הכוללות בכל הארץ במוצשים המוצלחים

סהכ הפגנה מרשימה מאוד, אבל בהתחשב במיתוג פמפום ותקצוב ההפגנה, נראה לי כמו כישלון די גדול

לא הייתי קורא לזה כישלון, סתם בזבוז מיותר ומשווע של כספי ציבור.
לפי הדיווחים הליכוד והציונות הדתית הורידו על קידום ההפגנה הזו (כנגד עצמם, כן?) כ-2 מיליון ₪. אני יכול לחשוב על כל מיני דברים אחרים שהממשלה יכלה לעשות בכסף הזה שהיו תורמים יותר לאזרחים.
כל ימני שמחשיב את עצמו ליברל (בלי קשר לחילוני או דתי) ועדיין בעד הממשלה הזו כנראה ממש בקטע של גולדן שאוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:35 am 
Junior

"שולח את הילד שלו לגן ליברלי ונהנה לשבת במסעדות תל אביביות, מצביע בעוד הפיכה של ישראל למדינה דתית ומשיחית"

איפה התרחשה הצבעה בעד הפיכת ישראל לדתית ומשיחית?
חמוד השכנוע העצמי והדמון שיצרת

אולי אתה מתכוון להצבעה בבחירות.. ש32 מנדטים הגיעו למפלגות דתיות וחרדיות וה32 האחרים למפלגה מסורתית התומכת בחוקים המבטאים ערכים יהודיים . ואז אין לי איך לעזור לך. רק להמליץ לשמאל על שיפור הילודה, כי השמאל מתקרב למצב שגם העבודה ולפיד יעלמו ואז הכי שמאל שיישאר הוא בני גנץ. וזה עם כל הכבוד לסקרים שמנבאים בחירות שכרגע הסיכוי הסביר שיתרחשו עוד 3.5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 3:47 am 
Hall of Famer

בליכוד יש פחות דתיים באופן יחסי בתפקידים הבכירים מאשר בכל מפלגות "המרכז-שמאל" שבכנסת הנוכחית. כל ה"חוקים המבטאים ערכים יהודיים" זה נטו מפוזיציה שלא יכולים בלי "השותפים הטבעיים" ונסחטים על ידם.
אבל אנחנו בכלל חיים בנרטיב מוזר שיואב קיש, הוא ולא אחר, יציל את משרד החינוך מפני קודמיו ה"אנטי-דתיים" בעשור האחרון: גדעון סער, הרב שי פירון, אחד נתניהו, בנט, הרב רפי פרץ, גלנט, ושאשא-ביטון.

בדיוק במקרה פורסם הערב - "פרשת הילד הטרנסג'נדר מגבעת שמואל", קידוש השם ללא ספק. מחריד איך מתייחסים לאנשים עם קשיים בחיים:
https://www.mako.co.il/news-israel/2023 ... 781027.htm

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:26 am 
Hall of Famer

מה קורה פה
זה חתיכת מינוי
מה האינטרס ומי עומד מאחורי המינוי הזה?
https://news.walla.co.il/item/3575318

ציטוט:
שרת ההסברה גלית דיסטל אטבריאן תביא לאישור הממשלה את מינויה של ד"ר גלי סמבירא כמנכ"לית משרד ההסברה. סמבירא, ד"ר למגדר, פעילה חברתית פמיניסטית, מסורתית ולסבית, היא יועצת אסטרטגית לתהליכים חברתיים וקהילתיים.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' אפריל 30, 2023 11:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 11:27 am 
Junior

בזמן שסמוטריץ עסוק בעידוד המצביעים שלו להגיע להפגנות ולהכחיש חששות גורמי מקצוע כלכליים בנוגע להפיכה המשטרית, אין לו זמן לעסוק במינויים של תפקידים מאוד בכירים: "שר האוצר סמוטריץ' מתעכב עם שורה של מינויים בהם: מנהל רשות המיסים, כלכלן ראשי, ממונה שוק ההון, יו"ר רשות ניירות ערך והמפקח על הבנקים".

במקרה של יו"ר רשות ניירות ערך, ענת גואטה, היא הסכימה להאריך ב - 3 חודשים (שכבר נגמרו) את הכהונה שלה וכמו במקרה החלב, הפוקוס של סמוטריץ היא על הכל חוץ מעל התפקיד שלו ומאז תחילת אפריל, אין יו"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 8:17 pm 
Junior

12.5 מיליארד של כספים קואלציוניים.
בממשלת בנט, בפורמט הזה היה קצת יותר מ - 2 מיליארד ש"ח.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 12:34 am 
Freshman

FLASH כתב:
"שולח את הילד שלו לגן ליברלי ונהנה לשבת במסעדות תל אביביות, מצביע בעוד הפיכה של ישראל למדינה דתית ומשיחית"

איפה התרחשה הצבעה בעד הפיכת ישראל לדתית ומשיחית?
חמוד השכנוע העצמי והדמון שיצרת

אולי אתה מתכוון להצבעה בבחירות.. ש32 מנדטים הגיעו למפלגות דתיות וחרדיות וה32 האחרים למפלגה מסורתית התומכת בחוקים המבטאים ערכים יהודיים . ואז אין לי איך לעזור לך. רק להמליץ לשמאל על שיפור הילודה, כי השמאל מתקרב למצב שגם העבודה ולפיד יעלמו ואז הכי שמאל שיישאר הוא בני גנץ. וזה עם כל הכבוד לסקרים שמנבאים בחירות שכרגע הסיכוי הסביר שיתרחשו עוד 3.5 שנים.

לא לגמרי הבנתי אם אתה שואל איפה ההצבעה או עונה.
בכל מקרה, אתה יודע כמה אחוזים הצביעו למפלגות שיושבות היום בקואליציה באחוזים (לא מסך בעלי זכות ההצבעה, אלא ממי שהצביע בפועל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 9:06 am 
Hall of Famer

עד כמה השלטון הזה מושחת ועד כמה 14 זה ערוץ תעמולה בזוי, מאפס ועד "סקר בחירות" שנעשה על ידי "מכון" בראשותו של עד מדינה במשפט נגד נתניהו, שידוע כנער שליח ותיק שלו, ונותן לליכוד 31 מנדטים ף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 9:42 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
מה קורה פה
זה חתיכת מינוי

ציטוט:
שרת ההסברה גלית דיסטל אטבריאן תביא לאישור הממשלה את מינויה של ד"ר גלי סמבירא כמנכ"לית משרד ההסברה. סמבירא, ד"ר למגדר, פעילה חברתית פמיניסטית, מסורתית ולסבית, היא יועצת אסטרטגית לתהליכים חברתיים וקהילתיים.

לא ברור, אולי זה הפוך על הפוך? את סמבירא אני מכיר מהעבר הרחוק באופן אישי.
בכל אופן מחלק מהכתבות עליה כן נראה שהיא שמרנית על אף לסביותה ופמיניסטיותה.

אגב למי שלא יודע, בן הזוג של גלית דיסטל הוא פעיל שמאל ברמת הבילעין. בטח כיף שם בארוחות שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 9:46 am 
Junior

חתיכת ראיון של ביתן בפגוש את העיתונות (יום שבת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 10:49 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
shmueliki כתב:
מה קורה פה
זה חתיכת מינוי

ציטוט:

לא ברור, אולי זה הפוך על הפוך? את סמבירא אני מכיר מהעבר הרחוק באופן אישי.
בכל אופן מחלק מהכתבות עליה כן נראה שהיא שמרנית על אף לסביותה ופמיניסטיותה.

אגב למי שלא יודע, בן הזוג של גלית דיסטל הוא פעיל שמאל ברמת הבילעין. בטח כיף שם בארוחות שישי.

אני מוכן להתערב שמשעמם שם בארוחות שישי. אני בטוח שרוב רובה של ההתנהגות של דיסטל זו הצגה ל"בייס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:07 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:

לא התרשמתי. בעיקר מסביר את הנפילה האלקטורלית התאורטית של הליכוד, שום דבר מהותי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 1:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
Lakic כתב:

לא התרשמתי. בעיקר מסביר את הנפילה האלקטורלית התאורטית של הליכוד, שום דבר מהותי.

הוא דווקא אומר גם למי שלא קרא את חוק ההסדרים או מסמכים רשמיים אחרים -
אין בשורה ליוקר המחייה לא בתקציב שיבוא ולא בחוק ההסדרים. והוא גם מציין, בניגוד למה שאחרים בליכוד אומרים, מה שמעניין את הבייס זה הרבה יותר יוקר המחייה ולא הרפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 1:58 pm 
Junior

oren_80 כתב:
אני מוכן להתערב שמשעמם שם בארוחות שישי. אני בטוח שרוב רובה של ההתנהגות של דיסטל זו הצגה ל"בייס"

ב2014 היא הצביעה ליחימוביץ' במפלגת העבודה ככה... נכון ש7 שנים (הצטרפה לליכוד ב2021) זה הרבה זמן אבל זה שינוי די חד מלהיות מצביעת מפלגת העבודה ללהיות הנציג הכי ווקאלי של הליכוד וביבי בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:06 pm 
Junior

Hacohen כתב:
עד כמה השלטון הזה מושחת ועד כמה 14 זה ערוץ תעמולה בזוי, מאפס ועד "סקר בחירות" שנעשה על ידי "מכון" בראשותו של עד מדינה במשפט נגד נתניהו, שידוע כנער שליח ותיק שלו, ונותן לליכוד 31 מנדטים ף?

צריכים להגיד למען ההגינות שפילבר היה הכי קרוב ובפער די ניכר משאר הסוקרים לגבי תוצאות הבחירות.
מעבר לזה אני לא יודע למה אתה מכנה את זה "מכון" ולמה היותו עד מדינה נגד נתניהו קשור פה... אני בטח לא מחובבי הערוץ ואין לי ממש ידע בכלי הסקרים של פילבר, אבל עד כה ב2 המערכות האחרונות הוא היה לא רע בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:39 pm 
Junior

אחד הציוצים הכי ויראלים של פילבר היה ממש לא מזמן, כשצילם תמונה ממסך רשמי של בנק ישראל בנוגע ליתרות מט"ח ועשה קישור לכך שכסף זר לא יצא מישראל - בכדי להראות שכל ההפחדות היו סתם הפחדות. כמובן שאין שום קשר בין יתרות מט"ח של בנק ישראל לבין כסף זר שנכנס, לא נכנס או יוצא. גם אחרי שאמרו לו את זה, לא רק שהוא לא מחק, הוא אפילו התגאה בך ואף צייץ את זה שוב.
רוצה לומר - יש קשר והוא ושופר על מלא.

כמובן שגם במציאות הנוכחית, אין שום קשר בין אמת לבין מידת ויראליות של תוכן (משני הצדדים כמובן). זה ציוץ שהתפשט יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:45 pm 
Junior

sheky כתב:
Hacohen כתב:

צריכים להגיד למען ההגינות שפילבר היה הכי קרוב ובפער די ניכר משאר הסוקרים לגבי תוצאות הבחירות.
מעבר לזה אני לא יודע למה אתה מכנה את זה "מכון" ולמה היותו עד מדינה נגד נתניהו קשור פה... אני בטח לא מחובבי הערוץ ואין לי ממש ידע בכלי הסקרים של פילבר, אבל עד כה ב2 המערכות האחרונות הוא היה לא רע בכלל

נו ו..?
כולה עובדות, אל תתן להם לבלבל אותך
בוא נתמקד בפייק. ביבי שלח אותו, נער שליחויות ותיק כידוע, לחרטט סקרים מדומינים (התפלקו לו קרובים לאמת) וכעת איזה סקר בזוי ועלק מכון ובו זמנית להעיד נגדו במשפט כדי ש*הכנס פייק קונספירציה מקושקשת, במילא השמאל אוכל את זה* .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:50 pm 
Junior

FLASH כתב:
נו ו..?
כולה עובדות, אל תתן להם לבלבל אותך
בוא נתמקד בפייק. ביבי שלח אותו, נער שליחויות ותיק כידוע, לחרטט סקרים מדומינים (התפלקו לו קרובים לאמת) וכעת איזה סקר בזוי ועלק מכון ובו זמנית להעיד נגדו במשפט כדי ש*הכנס פייק קונספירציה מקושקשת, במילא השמאל אוכל את זה* .

באמת? אתה מטיף לאחרים על פייק וקונספירציות מקושקשות?
רמה סופר מגניבה של מודעות עצמית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:56 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

פילבר היה מאד-מאד-מאד רחוק מהתוצאות של שאר הסקרים בקשר להתרסקות החופשית של הליכוד, גם במספר המנדטים וגם בהיותה-אצלו בלבד-עדיין המפלגה הגדולה ביותר כביכול.

השם המקובל לחברות הסקרים זה "מכון", בדרך כלל ההנחה היא שהם אובייקטיביים (נגיד מינה צמח, קמיל פוקס, מנו גבע ואחרים), פילבר הוא לא הם-אין לו שום השכלה בסטטיסטיקה, לכן אני שם במרכאות ומבדיל אותו.

פילבר הוא עד מדינה מאד בעייתי, אתה מוזמן לגגל ולקרוא את שלל החומר שיש לגביו באינטרנט. בגדול מדובר בשילוב של אינטרסנט אופורטוניסט, עבד עיוור לכח ולסמכות של אחרים ובעיקר לנתניהו, שליח ותיק של נתניהו לדברי עבירה, מעריץ חרוף של נתניהו ואדם שהאמת או יושרה ציבורית רחוקים ממנו מזרח ממערב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:45 pm 
Junior

Hacohen כתב:
פילבר היה מאד-מאד-מאד רחוק מהתוצאות של שאר הסקרים בקשר להתרסקות החופשית של הליכוד, גם במספר המנדטים וגם בהיותה-אצלו בלבד-עדיין המפלגה הגדולה ביותר כביכול.

השם המקובל לחברות הסקרים זה "מכון", בדרך כלל ההנחה היא שהם אובייקטיביים (נגיד מינה צמח, קמיל פוקס, מנו גבע ואחרים), פילבר הוא לא הם-אין לו שום השכלה בסטטיסטיקה, לכן אני שם במרכאות ומבדיל אותו.

פילבר הוא עד מדינה מאד בעייתי, אתה מוזמן לגגל ולקרוא את שלל החומר שיש לגביו באינטרנט. בגדול מדובר בשילוב של אינטרסנט אופורטוניסט, עבד עיוור לכח ולסמכות של אחרים ובעיקר לנתניהו, שליח ותיק של נתניהו לדברי עבירה, מעריץ חרוף של נתניהו ואדם שהאמת או יושרה ציבורית רחוקים ממנו מזרח ממערב.

בכל מה שרשמת אין סתירה לזה שהחברה של פילבר היא לא מכון סקרים לגיטימי ומוצלח.
עובדתית במערכת הבחירות האחרונות (ואני חושב שזו לפניה גם) הוא היה הכי קרוב ובפער לא קטן.
אני מנחש שהוא לא מבצע את הסקרים עצמם ולא קובע את מטודיקת הסקרים כי זה לא המקצוע שלו, אבל ככה או ככה נראה שהסקרים שהוא מספק עד כה די מהימנים.
גם בבחירות בזמן שהמכונים הקלאסיים סיפרו כל הזמן שאין רוב לימין ובמקרה הכי קשה יש שיוויון 60 פילבר כל הזמן הראה יתרון לימין והוא צדק...
כל מה שכתבת נכון ועדיין אני לא רואה איך זה הופך את הסקרים שלו ללא רלוונטים כל עוד הוא הוכיח שהוא יודע לסקור יותר טוב מהאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:50 pm 
Senior

אני לא מכיר את פילבר ואת חברת הסקרים שלו, אבל מהיכרותי עם המערכת האמריקאית - מערכת בחירות אחת לא קובעת הרבה לגבי טיב הסקרים. בייחוד אם סוקר מוטה באופן קבוע לצד אחד, כמעט בלתי נמנע שמערכת בחירות אחת תראה הצלחה גדולה עבורו. ראינו את זה ב2016 עם טרפלגר בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:55 pm 
Hall of Famer

אני חושב שההצלחה של פילבר הייתה במערכת הבחירות לפני האחרונה.
אם אני זוכר נכון, במערכת הבחירות האחרונה הסוקרים ככלל היו קרובים למדי לתוצאות האמת במדגמי הטלוויזיה השונים.
דרך אגב, יכול להיות שבהיותו של פילבר מזוהה עם הימין יש לו יתרון מובנה על המכונים האחרים, כי למשל, מאז שאני זוכר, כל הסקרים מעריכים בחסר את ש"ס ואז בבחירות הם מפתיעים באיזה 2-3 מנדטים יותר. כנ"ל החרדים לדעתי בסקרים מקבלים פחות מאשר בבחירות עצמם. אז אולי אצל פילבר ההטיות האלו יותר קטנות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], רואה שחורות ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: