לא לוקח אחריות על אף מילה ולא על עצם הרעיון, אבל אולי יביא תועלת לכמה אנשים כאן אז מצרף הודעה שעלתה בקבוצת אוהדים שאני חבר בה, מאדם שבד"כ מעלה דברים מבוססים.
אמ;לק - קניית כרטיסים במכירה הפתוחה של פיב״א. פוסט חשוב *מאוד*
שלום כולם,
כמו שאתם אולי יודעים, מחר ב-10 בבוקר תיפתח מכירת הכרטיסים הפומבית לפיינל פור במלאגה, וזה אומר שיש לנו משימה - להשיג לנו, ולשאר החברים ליציע, כמה שיותר כרטיסים למשחק במלאגה.
אחד החששות שלנו לקראת מחר היא שמשרד הכרטיסים, שככל הנראה יהיה ספרדי, ינסה לחסום בכל דרך את האפשרות לקניית כרטיסים מחוץ לספרד, על מנת למנוע מאוהדי הפועל להגיע למשחק. חשוב לציין - מבחינת חוקי ה-BCL, אמור להיות רוב ביציע לאוהדים מקומיים. מסריח? כן, אבל זה מה יש.
מה הפתרון החוקי* שלנו להשגת כרטיסים? שימוש ב-VPN. הסבר קצר מאוד לטובת מי שלא מכיר (מי שלא רוצה הסבר טכני, דלגו לפסקה הבאה) - לכל מחשב יש כתובת IP, מעין כתובת, שנכון להיום הוא חולק עם לא מעט מחשבים אחרים, והכתובת הזאת נותנת זיהוי, בין השאר, מאיפה אתה מגיע. ה-VPN מאפשר לך למעשה ״לשנות״ את האייפי הנראה שלך, ולגרום לאתרים השונים לחשוב שאתה מגיע ממדינה אחרת.
שירותי VPN קיימים בעולם כבר הרבה שנים, והרבה מהם הם גם בחינם. אבל אני חייב להזהיר, ובשיא הרצינות. *אין דבר כזה חינם*. פשוט אין, רוב הסיכויים ש-VPN חינמים למיניהם מוכרים מידע כזה או אחר עליכם. לכן, לא הייתי מרגיש בנוח, וזה בלשון המעטה, להשתמש באחד כזה בקניית כרטיסים.
אחד השירותים הזולים יחסית, ועדיין טובים, הוא Surfshark. קיימים כבר לא מעט שנים, ואני אישית משתמש בהם בשנתיים האחרונות לא מעט. המעקב שלהם לא קיים, והם זולים יחסית, ולא פחות חשוב - מאפשרים לכם להתחלק בחשבון שלכם עם מספר לא מוגבל (ככה הטענה, אבל אני מניח שיש איזשהי הגבלה גבוהה) של מחשבים במגביל.
החלק הטוב? עלות של לא יותר מ-2.5 דולר לחודש (ושוב, אפשר לחלק עם מספר אנשים), והכי טוב - 30 ימי נסיון! שזה אומר שניתן להירשם לשירות, להשתמש בו (מומלץ גם בספרד, בטח אם תשתמשו ברשת ה-wifi של המלון או של הדירה), ולבטל לאחר מכן. ולא פחות חשוב - ככה תוכלו להשיג כרטיסים לכל החברים שבטוח רוצים להגיע למשחק.
מי שרוצה להירשם, קודם כל - תנסו לבדוק עם החברים שלכם אם הם רוצים בעצמם להצטרף לתוכנית, גם תכסו את עצמכם מבחינת אבטחת מידע (מאוד חשוב, גם אם ״אין לכם מה להסתיר״), וגם - העלות לאדם תהיה נמוכה ביותר. זה יכול להגיע לאיזור החצי דולר לאדם לחודש אם אתם הולכים על תוכנית ארוכה, משהו שאני מאוד ממליץ עליו.
השימוש באפליקציה מאוד פשוט - ניתן להשתמש בה כתוכנה, או כהרחבה לדפדפן, ומיד לאחר החיבור תראו רשימת מדינות. יש 3 שרתים בספרד - ברצלונה, ולנסיה ומדריד. ממליץ לכם להסתכל על העיגול לצד שם השרת, ככל שהוא ריק יותר, ככה השרת פחות עמוס. וטפו טפו - יש סיכוי שהשרתים הספרדים יהיו עמוסים מחר.
למעוניינים להירשם - הנה הכתובת להרשמה:
https://surfshark.club/friend/UST3KmEXיאללה, בואו נצבע את מלאגה באדום.