2 תיאוריות שלי עבדו היטב במשחק מספר 7. תיאוריה אחת דיברה ספציפית על המשחק ועל החשיבות של מונק ובעיקר הקליעה משלוש שלו לקינגס. אז מונק במשחק לא טוב ו - 8-2 מהשלוש. באופן כללי, כשהקבוצה שלך נמצאת בידיים של שחקן כמו מונק, ברור לך שמצבך לא הכי טוב בעולם. תיאוריה שניה, הרבה יותר נרחבת, אומרת שברוב המוחלט של המקרים המנצחת בסדרת פלייאוף תהיה זו שתחזיק את השחקן הטוב ביותר בסידרה, יש סייג שכשיחסי הכוחות לא שקולים בעליל אז זה כבר לא משנה (למשל לברון 2007 והקאבס האומללים שלו ולברון ב-2015 שהיה הקייס הכי טוב שאני זוכר ל - MVP מקבוצה מפסידה שבאמת לא היה יכול לנצח עם מת'יו דלבדובה וטריסטן ת'ומפסון כסקוטי פיפנים שלו). מהעבר אפשר לקחת לדוגמא את הקאבס של 2016, את המאבס של 2011, ההיט של 2006 ועוד. אז במשחק מספר 7 סטף קארי שם חתיכת סימן קריאה על התיאוריה הזאת.
מעבר לכך למרות הדיבורים על כמה סאקטאון הרוויחה עם סאבוניס באותה עסקה, הסדרה הזאת הייתה סופר אומללה לסאבוניס. קודם כל התקפית. הזלזול של הווריירס בליטאי היה לב ההגנה שלהם. כל עוד סאבוניס קיבל כדור שלא בצבע, השומר שלו חיכה לו קרוב לטבעת. ואני לא מדבר על כך שסאבוניס קיבל כדורים על קשת השלוש, אני מדבר על כך שהוא קיבל כדור על קו העונשין, או צעד אחרי קו העונשין, כשכל השטח עד ללוני שחיכה בטבעת היה פנוי להליכה חזקה פנימה, או אפילו עצירה לחצי מרחק. מה עשה סאבוניס? מסר את הכדור הלאה לחברים שלו. בחלק מהמקרים הוא היה עם הגב לסל ואפילו לא טרח להסתובב ליצור מראית עין של איום. התפקוד שלו בהתקפה היה של נדב הנפלד עם יכולת סיום משופרת מתחת לסל. לא ממש שחקן שאמור להיות אחד מעמודי התווך. אני מודה שראיתי רק את 2 המשחקים האחורנים של הסדרה, אבל ההתקפה של הקינגס הייתה הרבה יותר טובה כשסאבוניס לא היה על המגרש. ואם עד עכשיו דיברנו על הצד החזק של סאבוניס, אז אפשר לדבר על האונס שעשה בו קוון לוני ברבע השלישי. זה היה פשוט מביך איך הוא לקח לו את הריב' מעל הידיים, התעלל בו פיזית ופשוט שלט בו לחלוטין בריבאונד. היה איזה משחק אחד במהלך העונה שסטיבן אדמס היה הריבאונדר המוביל מתחת לסל של הקינגס ורשמתי על החולשה לריב' של שלישיית הפורוורדים של סקרמנטו. אז התשובה שקיבלתי הייתה שסאבוניס מוביל את הליגה בריב', מה שסטט' נכון. אבל החולשה של הקינגס בריב' הייתה קיימת והיא הרימה את הראש ברגע הכי גרוע. לוני סיים סדרה עם 5.3 ריב' מתחת לסל של הקינגס, שני רק לסאבוניס.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|