סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיינל פור BCL
הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 2:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
RREEDDTT. כתב:
uriel17 כתב:
אל תהיה קטנוני, נו
RREEDDTT, הייתי בטוח שאתה אוהד גליל עליון בכלל

אני 20 שנה בפורום ואתם חושבים שאני עדיין אוהד גליל עליון :mrgreen: בצעירותי רוב שנות ה90 שגרתי בצפון הייתי אוהד גליל עליון אבל מסוף שנות ה90 התחלתי לאהוד גם את הפועל ירושלים בעיקר כי עברתי למרכז הארץ ומאז אני אוהד שלהם .היום יותר אוהד כורסא והולך רק מידי פעם למשחקים אבל עד לפני 6-7 שנים הייתי עם מנוי .הגיל שנושק ל50עושה את שלו :mrgreen: בכל מקרה עדיין יש לי סימפטיה לגליל עליון.....

חיים שכאלה עם RREEDDT
אתה אושייה
אוהב אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 3:37 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אכן. לתחושתי,על פי הפרסומים,ההיצע עונה על הביקוש

לפינתנו היומית ״אבימאל מתריע על יציעים ריקים במעמד חשוב״.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:22 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אבימאל כתב:
אכן. לתחושתי,על פי הפרסומים,ההיצע עונה על הביקוש

לפינתנו היומית ״אבימאל מתריע על יציעים ריקים במעמד חשוב״.

הפעם הוא צודק :D . קשה לי להאמין שבהתחלת המשחק של הפועל יהיו באולם יותר מ 6000-5000 צופים. הרי רוב אוהדי מאלגה לא יגיעו מן הסתם לפני סוף המשחק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 4:19 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
xalmon כתב:
תקדים קלי מקארתי אמור היה לשכנע אותך אחרת

כמה היו בשרלרואה?

בסביבות 5000 אוהדים.

5000 אוהדי הפועל? בימי מלחה? אין סיכוי בחיים. בקושי היו אז 5000 להביא לגמר גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 7:06 pm 
Sophomore

כתבות בווינט מלפני גמר היול"ב מספרות על טירוף ברחובות שרלואה, צפי ל1300 אוהדים אדומים שיכבשו את בלגיה. אני גם זכרתי הרבה פחות ממה שכתבו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 7:09 pm 
מנהל פורום

היינו מרוכזים ברבע מהיציע שזה בערך 1500
והיו די הרבה מפוזרים פה ושם
יש מצב שזה התקרב ל3000 אבל התהלוכות האדומות ברחובות הכילו כ1500
זה מסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 7:34 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
היינו מרוכזים ברבע מהיציע שזה בערך 1500
והיו די הרבה מפוזרים פה ושם
יש מצב שזה התקרב ל3000 אבל התהלוכות האדומות ברחובות הכילו כ1500
זה מסתדר

גם אני זוכר בסביבות 2,500-3,000. היו אז המון אנשים שהגיעו ממש בטיסה למשחק (נחיתה בבוקר, ישר למגרש וטיסה חזרה באמצע הלילה) ככה שהגיוני הפער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 8:41 pm 
Junior

אם הפועל זוכה בגביע (אמן), איך הייתם ממקמים את הזכיה הזו מול היול"ב קאפ?

* לא שאני חושב שיש סיכוי ממשי לזכות, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:38 pm 
מנהל פורום

קצת פחות יוקרתי
היולב קאפ, היה המפעל השני בחשיבות שלו בלי מתחרה
המפעל הזה מתחרה על המפעל השני ולא המפעל השני במובהק
בנוסף היריבה הייתה ריאל מדריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 11:55 pm 
Sophomore

ב-2004 היו 24 קבוצות ביורוליג; מהבחינה הזו, הישג השיא של הפועל באירופה היה חצי-הגמר בעונת פיאניג'אני (וכשמסתכלים על השמינייה האחרונה שהיתה אז התחושה הזאת מתחזקת). חוץ מזה, הדרך לגמר אז היתה די מעפנה, מי זוכר היום את פרוקום סופוט וז'לז'ניק. מצד שני, בסוף באמת זוכרים את הגמר, וגם הפרס היה אז גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 12:00 am 
Hall of Famer

xalmon כתב:
מנחם כתב:
xalmon כתב:
תקדים קלי מקארתי אמור היה לשכנע אותך אחרת

כמה היו בשרלרואה?

בסביבות 5000 אוהדים.

5000 אוהדי הפועל? בימי מלחה? אין סיכוי בחיים. בקושי היו אז 5000 להביא לגמר גביע.

איפה הפורום הישן, להראות את הויכוחים שלי טרום בניית הארינה עם אוהדי ירושלים, כשהם טוענים שאין להם מספיק אוהדים בשביל זה ואני אומר שהם ימלאו את האולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 12:27 pm 
Hall of Famer

ב2004 היולבקאפ היה ברמה הרבה יותר גבוהה מהשנה אמנם עם 36 קבוצות שחולקו ל6 בתים אבל מהטופ 8 הרמה היתה גבוהה עם קבוצות חזקות.העונה המפעלים של פיב'א ויולב לדעתי פחות או יותר באותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 12:35 pm 
Junior

uriel17 כתב:
קצת פחות יוקרתי

האמת כשנזכרים אילו קבוצות הקבוצה עברה עד הזכייה זה מבינים עד כמה ההישג הזה מדהים. פרוקום סופוט של פאצ'צ'אס ויגודניק, ריטאס וילנה שהייתה קבוצה ברמת יורוליג מצוינת עם שישקאוסקס ויאבטוקס, ז'לז'ניק בלגרד עם רג'י פרימן, קימאני פרינד האגדי ואשקרביץ. ריאל מדריד הייתה הדובדבן שבקצפת, אבל זה היה מפעל סופר איכותי גם בלי קשר אליה.
חבל שהיום ה-BCL והיורוקאפ מפוצלים במקום לקבל מפעל אחד חזק במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 1:50 pm 
Hall of Famer

הייתה גם בדאלונה שהפועל רמסה 70-91 בבית עם הצגה של דורון שפר , כששיחקו שם ג׳ימי ארנולד, ניקולה רדולוביץ׳ ואיזה פוסטר בוי צנום וחביב בשם רודי פרננדס.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 2:02 pm 
Junior

https://www.israelhayom.co.il/sport/article/13876345

לפי הכתבה הזו היו 5000. למיטב זכרוני, היה רוב בולט באולם לאוהדי הפועל, אז אולי לא היו 5000, אבל אני מעריך שמשמעותית יותר מ 3000.

בניגוד להפעם, למשחק אז רוב האנשים טסו בבוקר המשחק וחזרו לארץ מיד אחרי, כך שהלוגיסטיקה הייתה הרבה יותר פשוטה מאשר הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 2:40 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
uriel17 כתב:
קצת פחות יוקרתי

האמת כשנזכרים אילו קבוצות הקבוצה עברה עד הזכייה זה מבינים עד כמה ההישג הזה מדהים. פרוקום סופוט של פאצ'צ'אס ויגודניק, ריטאס וילנה שהייתה קבוצה ברמת יורוליג מצוינת עם שישקאוסקס ויאבטוקס, ז'לז'ניק בלגרד עם רג'י פרימן, קימאני פרינד האגדי ואשקרביץ. ריאל מדריד הייתה הדובדבן שבקצפת, אבל זה היה מפעל סופר איכותי גם בלי קשר אליה.

פצ'צ'אס? הו דה פאק איז פצ'צ'אס? יגודניק? בחייאת, שחקנים שלא עשו כלום. ריאל זה תמיד שם ענק אבל הם היו בשנתיים קסטסטרופליות והקבוצה ההיא עפה בספרד ברבע נגד אסטודיאנטס. ז'לז'ניק היתה קבוצה מצוינת אבל שם מבאס, לא נשאר מהם כמעט כלום. והיתה שם איזו בלגית שכמעט ניצחה במלחה, וירטוס שהיתה אז בכלל בליגה השניה באיטליה ואפס רוסיות. רחוק מאוד מהיורוקאפ בימי הזוהר שלו לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 2:51 pm 
Junior

xalmon כתב:
זה כן אני כתב:
uriel17 כתב:
קצת פחות יוקרתי

פצ'צ'אס? הו דה פאק איז פצ'צ'אס? יגודניק? בחייאת, שחקנים שלא עשו כלום. ריאל זה תמיד שם ענק אבל הם היו בשנתיים קסטסטרופליות והקבוצה ההיא עפה בספרד ברבע נגד אסטודיאנטס. ז'לז'ניק היתה קבוצה מצוינת אבל שם מבאס, לא נשאר מהם כמעט כלום. והיתה שם איזו בלגית שכמעט ניצחה במלחה, וירטוס שהיתה אז בכלל בליגה השניה באיטליה ואפס רוסיות. רחוק מאוד מהיורוקאפ בימי הזוהר שלו לפני כמה שנים.

פצ'צ'אס ויגודניק היו אחלה שחקנים, בטח לרמות האלה. ירושלים פגשה אותם בשמינית הגמר, כן? יריבה מכובדת מאוד.
וריאל באותה עונה כבר חזרה להשקיע סכומי כסף גבוהים יחסית. החתימה את אלמר בנט (אמנם בערוב ימיו ככדורסלן) ואת קמבלה שהיה אחד הגבוהים הכי מבוקשים באירופה. ריטאס היתה קבוצה אדירה, קבוצת יורוליג לגיטימית מאוד, וכנראה שגם ז'לז'ניק. למרות מקרים די מוזרים כמו בולוניה שהורדה ליגה ועדיין שיחקה באירופה, זה היה מפעל מאוד איכותי, הרבה יותר מהיורופ-ליג המקביל של פיב"א, שאמנם ריכז את הרוסיות אבל חוץ מהן ואולי מארוסי של ספאנוליס הקבוצות היו די מבאסות. לציין שהיו עוד קבוצות מצוינות בתקופה ההיא ביול"ב קאפ, כמו אסטודיאנטס, בדאלונה, מילאנו, וארזה ואולי עוד כמה ששכחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 3:05 pm 
Sophomore

גם מקדאפי, רגלנד ומרכוס קין שחקנים טובים לרמות האלה ועוד נספר בעתיד איך עברנו העונה בשלב הבתים את פרנטיס האב ואוסמאני. הרוסיות נעדרו כאמור (בלי קשר למלחמה - אז הן הלכו עם פיב"א והיום עם היורוליג/קאפ) ואם תחשוב על זה הסיטואציה בין ריאל ואסטודיאנטס אז (מקומות 4-5 בספרד) מקבילה, שלא לומר זהה עד כדי הגרלת חצי הגמר האירופי, למה שקורה עכשיו בין טנריפה למלאגה. אני לא רואה יתרון על היול"ב קאפ של אז על ה-BCL של היום, בעיקר בגלל ההתכווצות וההתסגרות שעבר היורוליג. אוקיי, ריטאס >> אא"ק, את זה אני מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 3:12 pm 
Senior

יתרון גדול של העונה על 2004 זו הדומיננטיות של הפועל לאורך הדרך.
אם וכאשר הפועל זוכה במפעל הזה העונה, היא עושה את זה עם 14 נצחונות ו3 הפסדים, אחרי שסיימה שהם שלבי בתים במקום הראשון ןכשהיא עושה תוצאות של קבוצת צמרת במפעל לאורך כל הדרך.
הפועל ב2004 די השתחלה לה בקושי ברוב השלבים, עברה את השמינית, הרבע והחצי על הפרש סלים (ניצחה בבית והפסידה בחוץ בשלושתם) ובשום שלב לא נראתה כאחת הפייבוריטיות לזכייה.

אני לא חושב שנזכה השנה ואני לא בטוח אם זו תהיה זכייה מרשימה יותר, אבל אם נזכה יש לנו קייס לומר שבפועל הינו הקבוצה הכי טובה, ב2004 היינו מין 'קבוצת גביע' שעשתה ריצה מטורפת ובחיים לא הייתה הקבוצה הטובה במפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 3:21 pm 
Sophomore

ואם כבר דומיננטיות, בליגה ישראלית בעונות עם קווי דמיון חזקים, הפועל הזו תסיים 2-3, לא 5, וגם לקחה גביע על מכבי תוך כדי תנועה. הקבוצה ההיא ניצחה בחצי גמר הגביע כמה ימים אחרי סיום העונה האירופית (משחק שאני מת למצוא) ואז פחות או יותר התמוטטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 6:24 pm 
Junior

xalmon, אני לא בא לרדת על ה-bcl. סה"כ תחרות ראויה מאוד וקבוצות הצמרת בה הן ברמה גבוהה מאוד. הנקודה היא שפרט לאלו שהגיעו לפיינל פור השאר לא מאוד מבריקות או טובות. היולב קאפ של 2004 היה עמוק משמעותית מה-bcl.
אגב, גם הפועל של אותה עונה היתה קבוצה מוכשרת בהרבה מהנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 8:37 pm 
Senior

בסדר, גם אמרנו שהפועל חיפה מוכשרת בהרבה מהפועל הנוכחית. כבר די ברור שלסכום כשרון זה לא הדרך הנכונה עם הקבוצה הזו של הפועל.
אני כן אתן להפועל של 2004 שהטופ שלה היה מוכשר בהרבה. אולי החמישייה הטובה בהיסטוריה של המועדון עם סולומון, שפר, מקארתי, קוז׳י ואווג׳ובי. ומצד שני, הספסל של ארז כץ, משה מזרחי, אמיר מוכתרי, ארז זייציק, יוני שחר וג׳ורג׳ אוסדאצ׳י היה פחות מוכשר מהספסל שלנו היום, וגם משל כל עונה אחרת מאז בערך, והמאמן גם פחות טוב.

אני בכלל לא בטוח שהקבוצה של 2023 לא מנצחת את המצ׳אפ הזה, בטח בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 8:41 pm 
Hall of Famer

איזו רומנטיזציה מופרזת של היול"ב 2004.

אני לא מדבר על הקיקיוניות של ברייטון ברס, ניימיכן, פפינסטר, קאפפנברג, אטלס בלגרד ומכובדות נוספות מהסוג הזה. אני מדבר על טופ 16 שמשחקת בו ליידה, קבוצה שניצחה את הבית המוקדם, ובליגה הספרדית סיימה את העונה במקום ה16 (ועונה אח"כ ירדה ליגה). והיא מנצחת בו את מקדוניקוס, מועדון ש"העפיל" ליול"ב מהמקום העשירי בליגה היוונית. ריאל מדריד עצמה הגיעה ליול"ב אחרי עונת בלהות שהיא סיימה במקום העשירי בספרד, את העונה הזו סיימה חמישית, הכוכבים שלה היו בנט קשישא וקמבאלה והיה לה סגל מקומי בינוני ביותר מסוגת הררוס-בואנו-מומברו. עוד ברבע הגמר היו ונסטפילס שסיימה שנייה את בית C, ושרלרואה שסיימה שלישית. לוקאויל הבולגרית סיימה את הבית המוקדם צמוד לריאל. דווקא ז'לז'ניק שבאמת מגיעה מפרבר צנוע של בלגרד העמידה קבוצה חזקה, שזכתה באדריאטית באותה עונה. אבל בכללי זה היה מפעל מלא בקבוצות בינוניות-מינוס ואף חלשות, שהעלית שלו היתה קבוצות בינוניות-פלוס בלוול האירופי.

לעניין הכשרון של ירושלים 2004, אין לי מושג על מה מדובר. זו היתה קבוצה קצרה עם 2 שחקנים מוכשרים מאד, ויל סולומון וקלי מקארת'י אהובי שפרץ לתודעה בגיל 30. מסביבם דורון שפר אחרי שנים של פרישה וסרטן, עידו קוז'יקרו וארז כץ שלא יטענו גם על עצמם שהם מוכשרים, משה מזרחי, טונג'י אווג'ובי ואמיר מוכתרי. קבוצה שהתחברה לקמפיין גדול, אבל באופן כללי היה בה מעט מאד כשרון מחוץ לשחקנים האמורים, ולא בכדי סיימה חמישית בליגה והפסידה בגמר הגביע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 11:50 pm 
Hall of Famer

מטבע הדברים השוואה בין קבוצה עם 3 זרים (לא היה זר נוסף? ביריבות בליגה היו 4, בפרט זכורה בני השרון עם חמישייה של טפירו + 4 זרים) לבין קבוצה של היום עם 5-7 זרים (תלוי במפעל) - היא "מוטה".
אפילו במכבי האדירה שלקחה אז את היורוליג - הספסל היה די מגוחך באורכו ורמתו לעומת היום (כי היה מורכב מישראלים, ומתאזרחים), ולא שחקנים בחצי מיליון דולר ומעלה סטייל היליארד, פוייתרס וכו' (לצד שחקני נבחרת ישראל שבכלל לא ברוטציה, מה שלא היה קיים אז).
"הכדורסל השתנה" כמו שאומרים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 04, 2023 1:28 am 
Sophomore

למי שייכת השורה הסטטיסטית הזו מהערב?
תמונה

רמז - יליד 1983, לא גיא פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, G, Google [Bot] ו 163 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: