סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מונאקו - מכבי ת"א
הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בשורה התחתונה מ60:40 לטובת מונאקו לפני הסדרה כרגע זה 60:40 לטובת מכבי .אני הימרתי על 5 משחקים בסדרה הזאת ובאמת שהכל פתוח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:40 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
או קיי אז אחרי שאומרים מה הליין צריכים גם להגיד מה יחס הזכיה, אי אפשר להסיק מההפרש את יחס הזכיה, הבנתי נכון?

כשמציינים את "ההפרש שמציעות סוכנויות ההימורים במשחק נתון" - זה אומר בגדול שזו התחזית שלהם שמעבירה את הקו כדי שיווצר סיכוי של 50-50 מ"שני צידי ההפרש"

(טכנית בחו"ל אפשר גם להמר על הפרשים אחרים לחלוטין, למשל מישהו שירצה להמר שמכבי תביס את מונאקו, או שמונאקו תנצח ישירות (ומבלי לקבל נקודות פור) - יקבל כמובן יחס גבוה יותר)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 1:46 pm 
מנהל פורום

Dovi כתב:
uriel17 כתב:
או קיי אז אחרי שאומרים מה הליין צריכים גם להגיד מה יחס הזכיה, אי אפשר להסיק מההפרש את יחס הזכיה, הבנתי נכון?

אולי הבנת נכון אבל אני לא הבנתי אותך.

היחס של הווינר הוא 1.8 על הימור של ניצחון של מכבי ב5 ומעלה
אותו יחס 1.8 לניצחון של מכבי ב4 ומטה (גם לניצחון של מונאקו ב30 הפרש)
אם יהיה בדיוק הפרש 5 למכבי אז היחס הוא 9.0

זה אומר בגדול שהווינר חושב שיהיה צמוד המשחק הזה.

סגרת לי את הפינה, תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 9:17 pm 
Junior

אז יש בחור ביוטיוב בשם פיני (אולי מוכר, אני לא מכיר) שעשה סרטון על השיפוט במשחק שאני חושב שעולה ממנו תמונה ברורה.
לדעתי הוא גם פספס כמה דברים וגם טעה לגבי הטכנית לגייק כהן (היא נשרקה לבולדווין).
אולי אפשר כל משחק לעשות כזה סרטון, לא יודע. לי זה היה נראה חריג ואני כמובן לא אובייקטיבי.

לשיפוטכם:

ושוב,
לא אומר שהיה מכור או שיש אינטרס ליורוליג - פשוט שיפוט גרוע.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ב' מאי 01, 2023 4:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 30, 2023 9:50 pm 
Hall of Famer

הסרטון בהחלט ערוך היטב, ויפה שהוא מכניס גם מקרים הפוכים וכו' (אם כי אני מניח שלא במלואם, כי אם נקבל אם כל התלונות בסרטון - מכבי הייתה מסיימת את המשחק עם איזה 10 עבירות, ומונאקו עם 30...).
אני לוקח מכאן שהיה בהחלט שיפוט גרוע מאוד (מודה, יותר ממה שחשבתי), אבל גם ששחקנים כמו בולדווין, מרטין והיליארד לא בדיוק יודעים לווסת את המשחק האגרסיבי (והעצבים) שלהם כדי "שייראה טוב לשופטים" (למשל תפיסת החולצה של היליארד בהוצאת חוץ, 08:00 בסרטון - כמדומני מחייבת שריקה לבלתי ספורטיבית כנגדו, אף משתי סיבות שונות...).
ספציפית על עבירת התוקף של מרטין בחסימה כתבתי כבר בערב המשחק, אם הולכים קצת אחורה (לא מופיע בסרטון אמנם, שם זה החל מ-11:50) אז רואים שהוא נותן באמפים מכוונים לשלושה שחקנים בדרך לחסימה, וזה אחרי שהיה לו עימות פיזי בריבואנד ההגנה בפוזשן הקודם - הוא לגמרי הזמין את השריקה.

פיני גרשון בפודקאסט שלו התייחס פרסונלית לזהות השופטים, והיה עדין שלא להגיד שאחד מהם דווקא יותר נוטה להיות "ידיד המחלקה" (והאחרים מאוזנים לדבריו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 3:14 pm 
מנהל פורום

מכבי נתבעת על סך של 2 מיליון ש"ח בגין הפרת חוק הספאם:

https://www.mako.co.il/nexter-news/Arti ... 326_438955

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 3:55 pm 
מנהל פורום

הקו המנחה במכבי תל אביב בתקופה האחרונה הוא המשכיות ושימור הקיים - ואחרי שהובטחה הישארותם של חלק נכבד מהשחקנים - גם עודד קטש יישאר בתפקידו.
לאחר שהוביל את הקבוצה לפלייאוף היורוליג, חוזהו של קטש, כידוע, יוחל אוטומטית על העונה הבאה אם יזכה גם באליפות. אלא שבמכבי ת"א קיבלו החלטה לפיה המאמן ימשיך בכל מקרה, ללא קשר לאיך שתסתיים העונה.

מקור
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=436265

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:01 pm 
Junior

Dovi כתב:
אז יש בחור ביוטיוב בשם פיני (אולי מוכר, אני לא מכיר) שעשה סרטון על השיפוט במשחק שאני חושב שעולה ממנו תמונה ברורה.
לדעתי הוא גם פספס כמה דברים וגם טעה לגבי הטכנית לגייק כהן (היא נשרקה לבולדווין).
אולי אפשר כל משחק לעשות כזה סרטון, לא יודע. לי זה היה נראה חריג ואני כמובן לא אובייקטיבי.

לשיפוטכם:

ושוב,

אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה לפתוח את הסרטון, כנראה שמישהו ביורוליג החליט למחוק אותו :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 4:53 pm 
Junior

מנחם כתב:
Dovi כתב:

לשיפוטכם:

ושוב,

אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה לפתוח את הסרטון, כנראה שמישהו ביורוליג החליט למחוק אותו :D

יכול להיות שהיתה בעיה באיך שהדבקתי.
תיקנתי ובכל אופן הנה קישור מלא:

https://youtu.be/Bimvd7ZxfwE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 5:40 pm 
Junior

ובכן: דעתי היא שהקמפיין הזה של מכבי הוא אחד הדברים המצחיקים והתמוהים שראיתי בחיים שלי והסרטון הזה של האדון פיני הוא איזשהו שיא בהקשר הזה. הכותרת הראשונה(!) באתר של ערוץ הספורט היתה היום סרטון של מהלך ממשחק לפני חמישה ימים, מאירוע שקרה שלוש דקות לסוף כשמונאקו ביתרון 8. שרקו לפאול, אבל בסרטון נראה שלא היה פאול… :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 6:25 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
ובכן: דעתי היא שהקמפיין הזה של מכבי הוא אחד הדברים המצחיקים והתמוהים שראיתי בחיים שלי והסרטון הזה של האדון פיני הוא איזשהו שיא בהקשר הזה. הכותרת הראשונה(!) באתר של ערוץ הספורט היתה היום סרטון של מהלך ממשחק לפני חמישה ימים, מאירוע שקרה שלוש דקות לסוף כשמונאקו ביתרון 8. שרקו לפאול, אבל בסרטון נראה שלא היה פאול… :roll:

לא חושב שפיני הזה קשור למכבי באיזושהי צורה.

בעניין אחר,
פורוורד מונאקו, צ'ימה מונקה, חזר לפעילות אתמול בניצחון 86:94 על שולה בליגה אחרי שנעדר כחודש מהמגרשים בעקבות פציעה.

פורוורד אתלטי, מגוון, שומר מעולה. שחקן שיכול להחליף על לורנזו בראון בפיק-אנד-רול, או אפילו לשמור עליו מתחילת הפוזשן, וגם כזה שיכול למרר לווייד בולדווין את החיים.

אתמול הוא שותף ל-21 דקות, קלע 7 נקודות (3 מ-5 לשתיים, 1 מ-2 מהעונשין), לקח 5 ריבאונדים, מסר 2 אסיסטים וחטף 4 פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 7:24 pm 
Freshman

Dovi כתב:
מנחם כתב:
Dovi כתב:

לשיפוטכם:

ושוב,

יכול להיות שהיתה בעיה באיך שהדבקתי.
תיקנתי ובכל אופן הנה קישור מלא:

https://youtu.be/Bimvd7ZxfwE

הסרט הוא מופע בכיינות די מרשים. בפלופ של ג'ון ד. הוא אומר שזה לא פלופ לגמרי כי היה מגע! מייד אחר כך כשג'ון ד. נותן קטנה עם הכתף בחסימה, נאמר שהוא לא מזיז את הרגליים. וואו, השופטים טעו באאוט נגד מכבי - זה ממש נדיר ומהווה הוכחה להתנכלות. מכבי כיסחו, רבו ובכו לשופטים כל המשחק ועוד מתלוננים על טכניות.

וגם לא ברור מהי טענת העל של אוהדי מכבי כאן. מכבי מהבעלים של המפעל הפרטי הזה, מונאקו אורחת זמנית, האם באמת הגיוני שהשופטים יהיו מגמתיים נגד הבעלים של המפעל? מה פיני מהסרטון ושאר אוהדי מכבי היקרים היו אומרים אם זה היה להיפך, ומכבי הייתה משחקת בליגה פרטית בבעלות של הקבוצות האחרות? האם אז מצפים מהשופטים להיות נייטרליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 12:45 pm 
Hall of Famer

הערב משחק 3 בידאליהו
לדעתי קטש יעשה בחוכמה אם יתן כמה שפחות דקות לכהן ומרטין בעמדה 4 וינסה לסירוגין להשתמש בקולסון בעמדה הזאת עם הרכב סמול בול.כנראה יהיה צמוד עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 1:08 pm 
Junior

יש קצת אווירה שקדמה למשחק בין ירושלים ואאק. בקרב האוהדים של מכבי ישנה תחושה כאילו השופטים ביצעו בקבוצה שלהם לינץ' בסדר גודל של מתקפת הטרור באתונה, והם באטרף על מונאקו. אני צופה שההשפעה של הקהל היום תהיה כ"כ מטורפת ולא תשאיר שום סיכוי למונאקו לצאת עם ניצחון. האמת אני די בטוח שמכבי תביס היום בצורה מהדהדת. לשחק ביד אליהו זה גם ככה סיוט לקבוצות, אז כשהמנהיג שלך הוא מייק ג'יימס זה בכלל אבוד מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 5:42 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
יש קצת אווירה שקדמה למשחק בין ירושלים ואאק. בקרב האוהדים של מכבי ישנה תחושה כאילו השופטים ביצעו בקבוצה שלהם לינץ' בסדר גודל של מתקפת הטרור באתונה, והם באטרף על מונאקו. אני צופה שההשפעה של הקהל היום תהיה כ"כ מטורפת ולא תשאיר שום סיכוי למונאקו לצאת עם ניצחון. האמת אני די בטוח שמכבי תביס היום בצורה מהדהדת. לשחק ביד אליהו זה גם ככה סיוט לקבוצות, אז כשהמנהיג שלך הוא מייק ג'יימס זה בכלל אבוד מראש.

טוב, תמיד מדינת ת"א ידועה בפרופורציות שלה...

הקהל של מכבי טוב מאוד...כשהולך.

מספיקה פתיחה מהוססת ו/או טובה יותר של מונאקו או איזו ריצה עם כמה קליעות משוגעות של מייק גיימס וההיכל נשמע כמו בית קברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 6:50 pm 
Hall of Famer

מצטרף שלא אופתע במיוחד מאיזה 30 הפרש היום (ואז דווקא משחק צמוד ביום חמישי - כי ספורט זו חיה מוזרה).

בפודקאסט של "פיני וצנצי", לאחר המשחק הראשון שכולם בערך היו באווירה שנגמרה הסידרה, גרשון הפיק את המשפט הבא (ציטוט מדויק) בהקשר מצבה של מכבי: "אתה צריך להיות עיוור, חירש, עילם ופיסח - כדי לא לעשות פיינל-פור...".
מצד שני, הוא לאחרונה מחמיא מאוד לקטש, ציין בכמה מועדים שונים שצריך לתת לו חוזה עוד לפני הסידרה הנוכחית וכו' - אז לא כה ברור הרציונל שלו... (כלומר, במי הוא מכין "כניסה" במקרה של הדחה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 8:47 pm 
Hall of Famer

מייק ג'יימס העונה בארבעה משחקים מול מכבי ת"א - 2/23 לשלוש.
מצד שני, עם אחוזים שכאלה, מונאקו הצליחה שלא ליפול ממכבי במשחקים עד כה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 8:49 pm 
Junior

אצל פיני, וזו לא פעם ראשונה שאני טוען זאת, יש מן הרגשה שיצירת הציפיות המוגזמות שיוצאות מהפה שלו, נאמרות בכוונת תחילה כבילד אפ לאקשן שיהיה לאחר כישלון עתידי אפשרי. כאילו הוא די נהנה להיות במקום הזה שעומד בצד ומגדיל את הציפיות ואומר שמכבי חייבת לעלות, ובמקרה שזה לא יקרה הוא יתענג ממראה העופות הטורפים עטים על הגופה של המאמן, שכשל בצורה היסטרית עם קבוצה שלדברי פיני רק בעל מום לא יצליח להביא לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:19 pm 
מנהל פורום

17:8
למונקו
פוזשן מונקו
פסק זמן מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:39 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מייק ג'יימס העונה בארבעה משחקים מול מכבי ת"א - 2/23 לשלוש.

3/5 כבר הערב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:40 pm 
מנהל פורום

הדבר הכי חשוב שקרה עד עכשיו
שמונקו הצליחה לא להכנס לפאניקה
ואלה החדשות הכי מעודדות מבחינתה
מכריחות את מכבי, אשכרה לשחק טוב ולא לבנות על אפקט הפחד של מונקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:43 pm 
Hall of Famer

זה שג'ון בראון כבר עם 3 סלים - מראה שמונאקו מצליחים להגיע לאן שהם רוצים בהתקפה שלהם
לראייה - רק 2 איבודים ברבע וחצי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:46 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
זה שג'ון בראון כבר עם 3 סלים - מראה שמונאקו מצליחים להגיע לאן שהם רוצים בהתקפה שלהם
לראייה - רק 2 איבודים ברבע וחצי

אין לך כבוד לניחוס
אהה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:47 pm 
Hall of Famer

אני מאמין ברוטציה רחבה
מנחס רק לעיתים
צריך לשמור כוחות

בינתיים 11 זריקות עונשין למכבי, 2 לצרפתים
לא שאני חושב שיש בעיה עם זה
אבל לתשומת לב המוחים הפוטנציאליים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:50 pm 
מנהל פורום

בולדווין, נזק למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רוני דיאון ו 167 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: