Yuval כתב:
סבוניס זה סבוניס. הוא לא עבר תהליכי ״הנפלדיציה״ (אני דווקא אוהב את המונח). המספרים שלו בעונת השיא של אינדיאנה (עונה שמאוד מזכירה את זו של סקרמנטו) כמעט זהים. הוא מעלה את הרצפה ומוריד את התקרה. העונה הזו הוכיחה שבפרפקט סטורם התקרה הזו גבוהה יותר משציפיתי אבל לא היה צריך להיסחף.
גם דארון פוקס יחווה רגרסיה מסוימת. אחד התארים המצחיקים זה שחקן הקלאץ של השנה. מספרים מתאזנים ובעונות הבאות הוא יחטיא כמה זריקות קלאץ שיעשו את ההבדל בטבלת הנצחונות.
יובל, אני לא ראיתי את סאבוניס בעונה הרגילה, גם לא ראיתי אותו כמעט במדי אינדיאנה. אבל המספרים שלו והסטט' שלו בסדרה מול הווריירס נפלו מאד לעומת המספרים שלו בעונה הרגילה.
16.4 נק', לעומת 19.1 בעונה הרגילה ובעיקר 49.5% מהשדה בפלייאוף לעומת 61.5% בעונה הרגילה. לקו הוא הגיע 4 פעמים לעומת 5.5 פעמים בעונה הרגילה וקלע ב - 57.1% לעומת 74.2% בעונה הרגילה. עוד ירידה עצומה היא במספר האס', כשהוא מסר בפלייאוף 4.7 אס' לעומת 7.3 בעונה הרגילה.
אני לפחות, ולדעתי גם סטריאני, התייחסתי לסדרת הפלייאוף ושם באמת עלו לי זכרונות מנדב הנפלד כשראיתי את סאבוניס. עכשיו אם תגיד לי שככה סאבוניס משחק תמיד, אז אני חושב שאת האפקט של הסדרה מול הווריירס אנחנו נראה בעונה הבאה. אם סאבוניס בנורמה לא חושב בכלל לאיים מאזור העונשין, בין אם בזריקה או בהליכה לכיוון הטבעת אז אתה תראה גם את המספרים בעונה הרגילה משתנים.
ולגבי סאקטאון, אין ספק שהייתה פה השתפכות יתר על המידה. בסופו של דבר הקינגס ניצחו 48 ניצחונות ועפו בסיבוב הראשון. אני עדיין עומד מאחורי מה שכתבתי אחרי העסקה, שמדובר בעסקה לא משהו לקינגס, כי היא מתמקדת בהגעה רגעית לפלייאוף ובניה של קבוצה עם תקרה לא גבוהה בשביל ההישג הלא מאד גדול לטווח הקצר. אבל למרות שלא עפתי על העסקה הזאת, לא חשבתי ואני עדיין לא חושב, גם שנה אחרי כן, שזאת עסקה מזעזעת ברמות היסטוריות. מעבר לכך, כפי שרשמתי, הקבוצה הנוכחית של הקינגס היא חביבה למדי, החביבה ביותר שהם העמידו מזה 15 שנים.