סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 6:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
oren_80 כתב:
אני מוכן להתערב שמשעמם שם בארוחות שישי. אני בטוח שרוב רובה של ההתנהגות של דיסטל זו הצגה ל"בייס"

ב2014 היא הצביעה ליחימוביץ' במפלגת העבודה ככה... נכון ש7 שנים (הצטרפה לליכוד ב2021) זה הרבה זמן אבל זה שינוי די חד מלהיות מצביעת מפלגת העבודה ללהיות הנציג הכי ווקאלי של הליכוד וביבי בפרט.

גם אני הצבעתי ב-2014 לשלי יחימוביץ. אני לא חושב שמישהו מייחס את הדעות הנוכחיות שלי כקריצה או הצגה למישהו.
אנשים משנים את דעתם לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 7:55 pm 
Junior

כלכליסט:
במשרד האנרגיה עובדים על תוכנית שתחייב את חברת החשמל לשנות את רשת החשמל בצורה שתאפשר לשכונות חרדיות שירצו להתנתק מהרשת הארצית במהלך השבת ולהישען על מתקני אגירה.

החרדים עוד לא קולטים באיזה אירוע אנחנו אני מבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 8:51 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
sheky כתב:
oren_80 כתב:
אני מוכן להתערב שמשעמם שם בארוחות שישי. אני בטוח שרוב רובה של ההתנהגות של דיסטל זו הצגה ל"בייס"

ב2014 היא הצביעה ליחימוביץ' במפלגת העבודה ככה... נכון ש7 שנים (הצטרפה לליכוד ב2021) זה הרבה זמן אבל זה שינוי די חד מלהיות מצביעת מפלגת העבודה ללהיות הנציג הכי ווקאלי של הליכוד וביבי בפרט.

גם אני הצבעתי ב-2014 לשלי יחימוביץ. אני לא חושב שמישהו מייחס את הדעות הנוכחיות שלי כקריצה או הצגה למישהו.
אנשים משנים את דעתם לפעמים.

כן אבל אתה מציג תפיסת עולם כלשהי, מה אתה יודע להגיד על תפיסת העולם של גלית דיסטל?
באמת אני שואל, גם בערוץ 14 לפני וגם בליכוד אחרי, מה תפיסת העולם שלה מעבר לתמיכה בלתי מסויגת בביבי?

אנשים לגמרי משנים את דעתם, 7 שנים זה אכן לא מעט זמן אבל הדעה שהיא מציגה היא פרסנולית לחלוטין מה שגורם לי לתהות עד כמה זה ציני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 9:06 pm 
Hall of Famer

גד"א היא אשה מופרעת לגמרי, בדומה לעמיתתה גוטליב. השקרים הפומביים שלה עוד לפני הקריירה הפוליטית, ובטח הפעולות תוך כדי, מעידים על תפישת מציאות מעוותת לחלוטין.

אגב לגוטליב וגם לכנרת בראשי שהיא היום שופר ביביסטי למהדרין, היו התבטאויות פומביות קשות מאד כנגד נתניהו וסביבתו לפני לא-הרבה שנים. או שהן ראו את האור, או שמישהו מחזיק אותן בטובות הנאה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גד"א, בראשי, לינור - כולן שמאלניות לשעבר שהבינו היכן מרוחה החמאה. להיות ביביסטיות שווה להן פרנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:59 pm 
Junior

כלכליסט: התוספת לתקציב החינוך: 2.7 מיליארד לחרדים, 700 מיליון - לשאר הציבור.
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... /s1tj7pp73

השותפים הטבעיים של ביבי, קרעו אותו בהסכמים הקואליציוניים לחלוטין. לדעתי זה גם מה שיהרוס את הממשלה הזו לפני תום ה-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 2:06 am 
Hall of Famer

רגע, עוד לא בטוח שסיימנו:
"עכשיו עולה דרישה חרדית להוסיף עוד חצי מיליארד שקל ואם תתקבל הדרישה יעלה החינוך החרדי ל-3.2 מיליארד שקל"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 2:55 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
כלכליסט: התוספת לתקציב החינוך: 2.7 מיליארד לחרדים, 700 מיליון - לשאר הציבור.
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... /s1tj7pp73

השותפים הטבעיים של ביבי, קרעו אותו בהסכמים הקואליציוניים לחלוטין. לדעתי זה גם מה שיהרוס את הממשלה הזו לפני תום ה-4 שנים.

למה שזה יהרוס את הממשלה?
אולי את הכלכלה:)

הממשלה נראית לי יציבה מאוד
וככל שנתניהו סחיט יותר, יציבה עוד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 7:40 am 
Hall of Famer

נחשפתי רק עכשיו למודעת פרסומת מ2019 של המכללה בקרית אונו, בעלת פקולטה גדולה למשפטים. "מינהלת הציונות הדתית" פרסמה יחד עם המכללה מודעה שלשונה: "להשתלט על הצבא היה החלק הקל. אחרי שתלמדו באונו, תוכלו להשתלט על ביהמ"ש העליון".

המשיכו לספר לנו על הצורך העממי הנרחב ברפורמה, שאינו קשור כלל לאמביציה החרד"לית להשמיד את המערכת הקיימת ולשעבד אותה לתפישותיה, תוך כדי מתן סמכויות נרחבות וכח רב יותר דווקא לבתי דין חרדיים.

אשרי החמור שנושא את הגאולה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 9:54 am 
Junior

sheky כתב:
כן אבל אתה מציג תפיסת עולם כלשהי, מה אתה יודע להגיד על תפיסת העולם של גלית דיסטל?
באמת אני שואל, גם בערוץ 14 לפני וגם בליכוד אחרי, מה תפיסת העולם שלה מעבר לתמיכה בלתי מסויגת בביבי?

אנשים לגמרי משנים את דעתם, 7 שנים זה אכן לא מעט זמן אבל הדעה שהיא מציגה היא פרסנולית לחלוטין מה שגורם לי לתהות עד כמה זה ציני...

לא התרשמתי שדווקא לה אין תפיסת עולם פוליטית.
פוליטיקאים חסרי תפיסה הם יאיר לפיד למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 10:19 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
sheky כתב:

איזה שטויות.
תפיסת עולם זה לא רק האם צריך להרוג את כל הערבים או לא.
הוא נראה לך כמו מישהו שבכלל צריך את זה? הוא אולי לא פרופ' אבל יש לו מספיק כישורים להתפרנס יפה גם מחוץ לפוליטיקה. יש לו תפיסת עולם ומותר שבנושאים מסויימים הוא מנסה לשמור על נייטרליות כדי לפנות לכמה שיותר קהלים.
אין בכלל מה להשוות לאינטרסנטים חולי תשומת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 10:24 am 
Junior

ודים כתב:
איזה שטויות.
תפיסת עולם זה לא רק האם צריך להרוג את כל הערבים או לא.
הוא נראה לך כמו מישהו שבכלל צריך את זה? הוא אולי לא פרופ' אבל יש לו מספיק כישורים להתפרנס יפה גם מחוץ לפוליטיקה. יש לו תפיסת עולם ומותר שבנושאים מסויימים הוא מנסה לשמור על נייטרליות כדי לפנות לכמה שיותר קהלים.
אין בכלל מה להשוות לאינטרסנטים חולי תשומת לב.

יאיר לפיד שינה את העמדות שלו בערך מיליון פעם, בהתאם לאוזן המאזינה לדבריו. במקרה שלו לא מדובר במעבר ממפלגה אחת לאחרת, אלא בדיוק באותה פוזיציה שבה הוא נמצא כיום.
אין לי מושג מה העמדות שלו. אהבתי את המשפט "ובנושאים מסוימים הוא מנסה לשמור על נייטרליות כדי לפנות לכמה שיותר קהלים". ברוכים הבאים לשעשועון: תגיד לי כמה אתה חסר עמדות בלי להגיד שאתה חסר עמדות באופן מפורש.
לגבי הכישורים שלו - הוא פרזנטור טוב (מה שגורם לכך שגם כשהוא אומר שטויות גמורות זה לפעמים נשמע טוב לאדם ההדיוט), וזה משהו שאני לא מזלזל בו. גם הרקע והייחוס המשפחתי שלו בוודאי לא הזיקו לו. לא יכול להגיד שאני רואה בו אדם מוצלח באופן יוצא דופן מעבר לאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 10:54 am 
Junior

אחלה מירי
מה אפשר לצפות ממי שבחודשים הראשונים לתפקיד הוגה תוכנית שכל כולה מושתתת על חסם של מחיר (כמו סבסוד תחבורה ציבורית לצעירים אחרי צבא) בעוד ברור לכול כי החסם הוא תדירות ואמינות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 11:27 am 
Junior

זה כן אני כתב:

למה ככה אתה מדבר על יאיר שלנו? הוא מאמין גדול בזה שטוב עדיף על רע ושתמיד כדאי לעשות דברים חיוביים במקום דברים שליליים...
( אגב, לא חושב שלגנץ יש תפיסה סדורה בהרבה ).

בכל מקרה, אם יש לגד"א תפיסת עולם סדורה וברורה לגבי משהו שהוא לא ביבי אז פספסתי אותה לגמרי... אני עוקב אחריה לא מעט והיא בעיקר מפמפמת את מה שביבי מנסה לדחוף באותו רגע ועסוקה בחנופה פרסנולית כלפיו.
גד"א בניגוד להרבה לחלק מחברותיה לליכוד (אהלן מאי גולן) היא אישה אינטליגנטית ורהוטה מה שהופך אותה גם למאוד ערסית ורעה כשהיא רוצה (והיא רוצה לא מעט) שזו אחת הסיבות שהיא גם מאוד טובה בתפקיד ההגנה על נתניהו. היא באמת אישה מרשימה יחסית מבחינת סט יכולות, הבעסה שהיא משתמשת ביכולות האלו בעיקר כדי להלל את ביבי ולתקוף את מי שנגד ביבי.

זה כן אני כתב:
אהבתי את המשפט "ובנושאים מסוימים הוא מנסה לשמור על נייטרליות כדי לפנות לכמה שיותר קהלים". ברוכים הבאים לשעשועון: תגיד לי כמה אתה חסר עמדות בלי להגיד שאתה חסר עמדות באופן מפורש.

אומנם זה ישן (2016) אבל יש את המשחק הנפלא "יאיר לפיד או קטלוג איקאה", ממליץ בחום... שום סיכוי שתצליחו 12 מ12
https://www.playbuzz.com/vermishel10/a- ... 6-50-27-pm

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' מאי 02, 2023 12:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 12:24 pm 
Hall of Famer

תכלס "משחק" גדול
גם יאיר עצמו לא מצליח 12/12...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 12:52 pm 
Junior

sheky כתב:

זה כן אני כתב:
אהבתי את המשפט "ובנושאים מסוימים הוא מנסה לשמור על נייטרליות כדי לפנות לכמה שיותר קהלים". ברוכים הבאים לשעשועון: תגיד לי כמה אתה חסר עמדות בלי להגיד שאתה חסר עמדות באופן מפורש.

אומנם זה ישן (2016) אבל יש את המשחק הנפלא "יאיר לפיד או קטלוג איקאה", ממליץ בחום... שום סיכוי שתצליחו 12 מ12
https://www.playbuzz.com/vermishel10/a- ... 6-50-27-pm

ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 1:53 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
גד"א בניגוד להרבה לחלק מחברותיה לליכוד (אהלן מאי גולן) היא אישה אינטליגנטית ורהוטה מה שהופך אותה גם למאוד ערסית ורעה כשהיא רוצה (והיא רוצה לא מעט) שזו אחת הסיבות שהיא גם מאוד טובה בתפקיד ההגנה על

זהו, כשאני שומע את גד"א, אני לא שומע רהיטות. כן מלל אקרובטי, אבל במקביל גם שפה קלוקלת.
קראתי לפני כמה זמן מאמר שמישהי כתבה עליה, שהטענה העיקרית של הכותבת לא הייתה על האופרטניזם, על שינוי העמדות ועל היותה כלבלבה של ביבי, אלא על כך שהסופרת שבספרים שלה השפה היא באמת עשירה ורהוטה (לא קראתי, זה מה שכתבה כותבת המאמר) הפכה להיות אשה עם עברית ברמה נמוכה. המסקנה שלה הייתה שהיא שינתה את דרך ההתבטאות כדי להתאים את עצמה לבייס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 2:23 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
זהו, כשאני שומע את גד"א, אני לא שומע רהיטות. כן מלל אקרובטי, אבל במקביל גם שפה קלוקלת.
קראתי לפני כמה זמן מאמר שמישהי כתבה עליה, שהטענה העיקרית של הכותבת לא הייתה על האופרטניזם, על שינוי העמדות ועל היותה כלבלבה של ביבי, אלא על כך שהסופרת שבספרים שלה השפה היא באמת עשירה ורהוטה (לא קראתי, זה מה שכתבה כותבת המאמר) הפכה להיות אשה עם עברית ברמה נמוכה. המסקנה שלה הייתה שהיא שינתה את דרך ההתבטאות כדי להתאים את עצמה לבייס.

קראתי ציוץ כזה של מגי אוצרי (אני חושב) על גד"א ובאמת היו שם דוגמאות שהוציא אותה לא הכי מדהים.
כמו שאתה אומר, אני מנחש שזה הרבה יותר כדי להיות "עממית" ולהראות פחות מתנשאת בפני הבייס, אבל בפוסטים של מפעם אפשר לראות שהיא יודעת לכתוב.
אולי באמת רהוטה זה לא התיאור הנכון... מלל אקרובטי נשמע תיאור סביר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 2:35 pm 
Junior

אם כבר מדברים על חנפנות וליקוק לביבי, אני חושב שהיום טלי גוטליב נתנה הופעה מרשימה בתחום:
https://twitter.com/i/status/1653358927042473998

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:06 pm 
Junior

ועדת הכספים מהיום: השר מש"ס, יעקב מרגי: "אם כל הח"כים לא יתגייסו להציל את ענף החקלאות, עם סבסוד מסיבי של המדינה, עם ניהול נכון של המדינה, להתחיל להסתכל על המדינה כמדינה ולא כעסק כלכלית, נגיע לתופעות חמורות קשות מזה"

מטורף, הבנאדם בממשלה יותר מעשור ואחרי שברקת מציע לפקח על מחירי הקולה, פה הוא רוצה לסבסד ענף שלם.
אין פה שום עקומת שיפור או למידה אצל החכים שלנו. גם אחרי יותר מעשור. מדהים ומטורף וגם מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:42 pm 
Hall of Famer

אתה יודע שבצרפת החלקאות מסובסדת? ועכשיו תגיד, בטח צרפת, מדינה עם מסורת סוציאל דמוקרטית עמוקה, בטח שתסבסד ענפים, אז גם בארה"ב החקלאות היא מסובסדת ואני די משוכנע שזה רק 2 מדינות שאני יודע על סבסוד ושיש מדינות רבות שמסבסדות את החקלאות.
לא ניתן לבחון את החקלאות בעיניים עסקיות גרידא. מדינה ללא חקלאות היא מדינה שאין לה שום סיכוי להתקיים אוטונומית, אפילו לא לתקופה קצרה. אצל לא מעט מדינות, כולל ישראל, רואים בחקלאות ערך קריטי, שלא נמדד בכדאיות כלכלית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:47 pm 
Freshman

מדינת ישראל מסוגלת להתקיים על החקלאות שלה בלבד? לכמה זמן?
בהקשר של משק החלב למשל שבכותרות לאחרונה דובר על זה שהמזון לפרות מיובא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 4:18 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אתה יודע שבצרפת החלקאות מסובסדת? ועכשיו תגיד, בטח צרפת, מדינה עם מסורת סוציאל דמוקרטית עמוקה, בטח שתסבסד ענפים, אז גם בארה"ב החקלאות היא מסובסדת ואני די משוכנע שזה רק 2 מדינות שאני יודע על סבסוד ושיש מדינות רבות שמסבסדות את החקלאות.
לא ניתן לבחון את החקלאות בעיניים עסקיות גרידא. מדינה ללא חקלאות היא מדינה שאין לה שום סיכוי להתקיים אוטונומית, אפילו לא לתקופה קצרה. אצל לא מעט מדינות, כולל ישראל, רואים בחקלאות ערך קריטי, שלא נמדד בכדאיות כלכלית.

העובדות הן שהאוכלוסיה הישראלית גדלה, אבל התפוקות של החקלאות המקומית לא.
כי אין להם ולא היה להם שום אינטרס להתייעל כי אין באמת תחרות וחוקי שוק. לא היה שום מנוף לחץ להכניס עוד ועוד טכנולוגיה בכדי להוריד עלויות וכו'. בנוסף, אי אפשר לומר שישראל חייבת להתבסס על החקלאות שלה, בעוד הרוב המוחלט של המכונות הן מכונות מיובאות או מורכבות מחלקים מיובאים. הדרך היחידה וזה המשך של מה הממשלה הקודמת ניסתה לעשות - לפתוח לייבוא, להוריד מכסים תוך תמיכה כספית קצובה בזמן ובסכומים לחקלאים שפתאום מראים להם שאנחנו בעולם שבו אם אתה לא מתקדם, אתה לא יכול להרוויח לבנות על כך שהעוגה שלך בהכנסות לא תצטמצם.
בהתנהלות הנוכחית שלה, ישראל למעשה מסבסדת את החקלאות המקומית כי היא לא נותנת לתחרות להיכנס. הם מייצרים אותה תפוקה שייצרו גם לפני כמה שנים. הכל טוב שם. יש להם לובי חזק עם זרועות בעיקר בתוך הליכוד וזה למה הוא מדבר על סבסוד אחרי שפורר וקארה דחפו לתחרות בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 10:39 am 
Sophomore

תענוג לראות את הלקרדות שמצביעי בן גביר אוכלים יום אחרי יום, תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 12:13 pm 
Junior

זהו, סופית נקבע שאלמוג כהן הוא החבר כנסת הכי מטומטם שהיה פה

https://twitter.com/almog_cohen08/statu ... 5373575168
("התחלתי את עבודתי הפרלמנטרית בלשכה שפתחתי בשדרות בעקבות התגובה הרופסת. הכלה היא איננה תוכנית עבודה").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: